Orth:با کنسول همیشه انلاین,باید روبرو شد

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
360logoswish.jpg

از مدیران مایکروسافت آقای Adam orth در تویتر خود حرف هایی زدند که دوباره شایعاتی را پیرامون همیشه آنلاین بودن کنسول Xbox next gen قوت بخشید هر چند حرف های او به معنای تایید آن نیست.
او نیاز کنسول های نسل بعد را به اینترنت همانند نیاز یک جاروبرقی به برق میبیند!
معرفی کنسول مایکروسافت به زودی است و به تمامی شایعات پایان خواهد داد....

متن کامل:
ببخشید اما من نمیدونم این چه درامی هست که اطراف این کنسول های همیشه آنلاین ایجاد شده؟تمامی وسایل ما همیشه آنلاین هستند پس باهاش روبرو بشید!
در جواب این حرف طراح شرکت Bioware اقای Heir میگوید:شما از Simcity و Diablo 3 درس نگرفتید؟هنوز اینترنت بعضی ها قطع میشه..باهاش مواجه شید دلیل درستی نیست
اقای ارت در جواب گفت:برق هم گاهی قطع میشود!
heir جواب میدهد:تو در سیاتل لس آنجلس و سان فرانسیسکو زندگی کردی که همیشه به اینترنت متصل بودند.برو و سعی که در janeville و.که جاهای غیر شهری هستند زندگی کنی و ببینی که نظرت عوض میشه یا نه؟بعضی از گیمر ها حتی در محدوده ی شهر ها هم نیستند..
Orth:چرا من بخوام اون جا ها زندگی کنم؟هر چند این یک شوخی بود که Heir جدی گرفت!
Heir:من عصبانی نشدم چون من راست میگم
Orth جوابش را با عکس از باراک اوباما و جمله Deal with it داد....

بعد از مدتی سری دوم تویت ها شروع شد.

Orth:وقتی که برق میرود...من نمیرم جاروبرقی بخرم..
یک کانسپت آرتیست جواب داد:جارو برقی به برق نیاز دارد اما بازی به آنلاین نیازی ندارد
Orth جواب داد:بهتره که بگیم بعضی از بازی ها...همه آن ها حرف درستی نیست
..........

di-9S8M.jpg

پاسخ رسمی مایکروسافت:

"ما از نظرات داده شده یکی از کارمندها در توئیتر اگاهی داریم. این فرد از طرف مایکروسافت صحبت نمی کند و دیدگاه شخصی وی انعکاس دیدگاه کمپانی نیستند. ما هنوز در مورد خط مشی محصول اطلاعات رسمی منتشر نکردیم و در این ارتباط حرف دیگری برای گفتن نداریم."

Tanx Fratos and Darkfie1d

پس از این که حرف ها منتشر شد فردی با شکاندن Xbox 360 خود با تبر و پخش کردن آن بر روی youtube به جمع معترضان به این حرف پیوست !

لینک youtube

منبع
منبع 2
منبع 3

آخرین ویرایش:
اقا نسل بعد نخواستیم یه مرتبه یه troll box بدین روشن میکنی قیافه Orth بیاد ترول کنه :laughing:
چه نسل کزایی شده این نسل ....... :neutral:

یعنی چی حرفی برای گفتن نداری؟
پاسخ یا yes هست یا no

بنظرم احتمال داره بیشتر میشه با این گفته چون رد نکرده.

این خودش شیوه تبلیغاتیه، با توجه به اینکه مراسم رونمایی دارن تو همین ماه. گفتم احتمالش زیاده که این یک حیله از طرف خودشون بوده باشه و یک شایعه رو پخش کرده باشن و منتظر باشن یه سر و صدا بلند بشه و یک آدم بی ربط به پروژه هم ملت رو با یک سری کامنت سر کار بگذاره تا بازار گرم باشه و توجه ملت معطوف به مراسمشون بشه.

اگه اُرث یک Next Xbox برا Francis بخره،ما می‏ بخشیمش. :d

اونا روی همین نردریج ها حساب کرده بودن، این فرانسیسم عمرش به دنیا نیست، بجا نکست باکس بره یخورده وزن کم کنه بهتره که بتونه تبر لااقل درست ببره هوا. :دی

به نظرم این که بگیم این حربه تبلیغاتی بوده درست نیست. اینکه شرکت ها طوری رفتار میکنن که ایجاد هایپ کنن و توجهات رو جلب کنن یه امر کاملا عادیه ولی نه دیگه در این حد که هایپ منفی ایجاد کنه!
اگه یمقدار بدور از جنجالی که تو کامیونیتی ها و سایت ها ایجاد شده به قضیه نگاه کنیم میبینیم که آقای Adam Orth شخصیت مهمی تو مایکروسافت نیست و فقط Creative Director یکی از استودیوهای Microsoft Studios هست که سال 2012 استخدام شده و احتمالا کسی نیست که بخواد از برنامه ها و سیاست های شرکت اطلاع کامل داشته باشه. حتی Aaron Greenberg هم تو توییتر گفته بود این آقا رو نمیشناسه. حالا این آقا اومده سر این جریان Allways online دوست همکارش تو Bioware رو به گفته خودش ترول کرده این همه جنجال بپا کرده که شاید خودش هم فکر نمیکرده اینقدر جنجال بپا کنه این حرفاش که بعدش بیاد Private کنه توییترشو!
مایکروسافت هم اگه اینها عمدی بوده باشه نمیاد بعدش بیانیه بده چون با این بیانیه کار خودشو خنثی میکنه. مایکروسافت هم بخاطر این جریان و جنجالی که بپا شده مجبور شده پاسخ بده.

این متن کامل بیانیه ست:
We apologize for the inappropriate comments made by an employee on Twitter yesterday. This person is not a spokesperson for Microsoft, and his personal views do not reflect the customer centric approach we take to our products or how we would communicate directly with our loyal consumers. We are very sorry if this offended anyone, however we have not made any announcements about our product roadmap, and have no further comment on this matter

Aaron Greenberg:

Thank you all for the tweets on the unfortunate posts yesterday, our official response: http://majornelson.com/2013/04/05/official-statement-on-what-was-said-yesterday
"ممنون از همه شما برای توییت هاتون به خاطر کامنت های تاسف بار دیروز، پاسخ رسمی ما:"

شانس بیاره این آقا اخراج نشه با این جنجالی که درست کرده.

آخرین ویرایش:
بنظر من مایکروسافت خیلی میخواد تو بخش network ش کار کنه بخاطر همون هم چنین حرفی رو زدن که اینترنت یکی از واجبات این کنسوله تا گیمر از حداکثر امکاناتش استفاده کنه.
از نظر اینا کلا آفلاین بازی کردن کاره مزخرفیه.
البته حفم دارن با اون سرعتهای اینترنتشون

شورشو در آورده . نیمتونن 4 نفر با دید درست و باز نسبت به تکنولوژی و بازی بزارن جای این احمق ها تا این صنعت یه کم به جلو حرکت کنه ؟ یا حد اقل درست به حلو حرکت کنه ؟ مگه Xbox رو فقط برای بخش مفرفه جامعه ساختن ؟ یا مگه سرگرمی فقط برای اوناست ؟

ماکروسافتم مثل ایجا میمونه، هر کی واسه خودش بیانیه اعلام می‌کنه، خبر میگه، تهدید می‌کنه و از این جور چیزا :d

یعنی چی حرفی برای گفتن نداری؟
پاسخ یا yes هست یا no

بنظرم احتمال داره بیشتر میشه با این گفته چون رد نکرده.

اون متنی که سیاوش گذاشت رو بخونی خوب می‌فهمی که اینا همش بازی، ادام شخصیت کی نیست که یهو پاشه برای خودش هر حرفی از سر کیف بزنه. یه حرفی رو تو خبرگذاری‌ها انداختن ببینن مردم عکس‌العملشون چیه.

اون متنی که سیاوش گذاشت رو بخونی خوب می‌فهمی که اینا همش بازی، ادام شخصیت کی نیست که یهو پاشه برای خودش هر حرفی از سر کیف بزنه. یه حرفی رو تو خبرگذاری‌ها انداختن ببینن مردم عکس‌العملشون چیه.

نه من حرف این کارمند رو جدی میگیرم چون الان شایعه وصل بودن همیشگی واچ داگز و اساسین جدید هم اومد .یه خبرهایی هست.
از قدیم گفتن تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها.

البته اگه این قضیه راست باشه همچین بد هم نمیشه باعث میشه ما یه فاصله معقول با دنیای گیم بگیریم و همه وقت و زندگیمون رو پای اینجور مسائل نزاریم و اونجاست که لذت از گیم دو چندان میشه

نکنه ماکرو این کارو کنه ؟! :دی اخه یه تحلیلگر گفته بود (نمیدونم چقد اعتبار داره :دی ) این کارا برای جلوگیری از بازی کپی و بازی یه بار مصرف در ظاهر بد بنظر میاد ولی اگه مثلا اکس باکس بعدی 5 میلیون دسگاه بفروشه و PS4 بیست میلیون
اونی که سود میکنه ماکرو خواهد بود با این شرایط !
نکنه؟! :دی

البته اگه این قضیه راست باشه همچین بد هم نمیشه باعث میشه ما یه فاصله معقول با دنیای گیم بگیریم و همه وقت و زندگیمون رو پای اینجور مسائل نزاریم و اونجاست که لذت از گیم دو چندان میشه

یعنی شما فن بودن رو ...

یعنی چی چرا الکی طرفداری میکنید بسه بابا قبول کنید مایکرو احتمال داره نسل بعد همچین اشتباهی کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or