Orth:با کنسول همیشه انلاین,باید روبرو شد

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
360logoswish.jpg

از مدیران مایکروسافت آقای Adam orth در تویتر خود حرف هایی زدند که دوباره شایعاتی را پیرامون همیشه آنلاین بودن کنسول Xbox next gen قوت بخشید هر چند حرف های او به معنای تایید آن نیست.
او نیاز کنسول های نسل بعد را به اینترنت همانند نیاز یک جاروبرقی به برق میبیند!
معرفی کنسول مایکروسافت به زودی است و به تمامی شایعات پایان خواهد داد....

متن کامل:
ببخشید اما من نمیدونم این چه درامی هست که اطراف این کنسول های همیشه آنلاین ایجاد شده؟تمامی وسایل ما همیشه آنلاین هستند پس باهاش روبرو بشید!
در جواب این حرف طراح شرکت Bioware اقای Heir میگوید:شما از Simcity و Diablo 3 درس نگرفتید؟هنوز اینترنت بعضی ها قطع میشه..باهاش مواجه شید دلیل درستی نیست
اقای ارت در جواب گفت:برق هم گاهی قطع میشود!
heir جواب میدهد:تو در سیاتل لس آنجلس و سان فرانسیسکو زندگی کردی که همیشه به اینترنت متصل بودند.برو و سعی که در janeville و.که جاهای غیر شهری هستند زندگی کنی و ببینی که نظرت عوض میشه یا نه؟بعضی از گیمر ها حتی در محدوده ی شهر ها هم نیستند..
Orth:چرا من بخوام اون جا ها زندگی کنم؟هر چند این یک شوخی بود که Heir جدی گرفت!
Heir:من عصبانی نشدم چون من راست میگم
Orth جوابش را با عکس از باراک اوباما و جمله Deal with it داد....

بعد از مدتی سری دوم تویت ها شروع شد.

Orth:وقتی که برق میرود...من نمیرم جاروبرقی بخرم..
یک کانسپت آرتیست جواب داد:جارو برقی به برق نیاز دارد اما بازی به آنلاین نیازی ندارد
Orth جواب داد:بهتره که بگیم بعضی از بازی ها...همه آن ها حرف درستی نیست
..........

di-9S8M.jpg

پاسخ رسمی مایکروسافت:

"ما از نظرات داده شده یکی از کارمندها در توئیتر اگاهی داریم. این فرد از طرف مایکروسافت صحبت نمی کند و دیدگاه شخصی وی انعکاس دیدگاه کمپانی نیستند. ما هنوز در مورد خط مشی محصول اطلاعات رسمی منتشر نکردیم و در این ارتباط حرف دیگری برای گفتن نداریم."

Tanx Fratos and Darkfie1d

پس از این که حرف ها منتشر شد فردی با شکاندن Xbox 360 خود با تبر و پخش کردن آن بر روی youtube به جمع معترضان به این حرف پیوست !

لینک youtube

منبع
منبع 2
منبع 3

آخرین ویرایش:
توی اون یکی تاپیک هم گفتم ، آخرش همه اینا به نفع مایکروسافت میشه ! :دی (البته اگه واقعاً این قضایا جدی نباشه !!! من که خیلی بعید میدونم مایکروسافت همچین اشتباهی رو مرتکب بشه)
الآن کل سایت های مربوط به گیم (و حتی غیر گیم) درگیر این قضیه شدن و همه جا بحث در مورد همیشه آنلاین بودن کنسول مایکروسافت هست. حالا کافیه توی معرفی کنسول ، بیان بگن اون شایعه ها الکی بوده و اصلاً همچین چیزی نیست تا یه خبر خیلی خوش و مثبت براشون محسوب بشه.
من که نه روانشناسی خوندم ، نه از اصطلاحاتی که در این زمینه وجود داره خبر دارم ، ولی همچین چیزی رو توی جاهای مختلف دیدم ! مثلاً قیمت فلان چیز از 2000 تومن میرسه به 10000 تومن ، یه ماه بعد قیمت کمتر میشه و میرسه به 6000 تومن ! این طوری ملت خوشحال میشن ، در حالی که در حقیقت قیمت بیشتر از روز اولش شده ! :دی حالا هم اگه از اول همچین شایعاتی منتشر نمیشد مشکلی هم پیش نمی اومد ، ولی الآن ذهن همه با این شایعات پُر شده و تکذیب کردن ـشون یه خبر مثبت و خوشحال کننده محسوب میشه ! :دی

اگر آخرش معلوم بشه که همه ی این شایعات و حرف و حدیثا الکی بوده و همه ـش حقه ی ماکروسافت برا جلب توجه بوده باید بگم که یکی از زشت ترین راه ها رو برا جلب توجه و تبلیغاتشون انتخاب کردن.

یعنی واقعا ماکروسافت میخواد ملت رو با دادن چیزی که حق مسلّمشون هست به وجد بیاره؟!

این حرکت دقیقا مثل این میمونه که یه آدم بیگناه رو بی دلیل بگیرن و بهش بگن اعدامت میکنیم اونوقت بعد از اینکه 6 ماه یارو رو تو زندان نگه داشتن بهش بگن خب اعدامت نمی کنیم برو سر زندگیت. بعد یارو خوشحال هم بشه :|

اگر آخرش معلوم بشه که همه ی این شایعات و حرف و حدیثا الکی بوده و همه ـش حقه ی ماکروسافت برا جلب توجه بوده باید بگم که یکی از زشت ترین راه ها رو برا جلب توجه و تبلیغاتشون انتخاب کردن.

یعنی واقعا ماکروسافت میخواد ملت رو با دادن چیزی که حق مسلّمشون هست به وجد بیاره؟!

این حرکت دقیقا مثل این میمونه که یه آدم بیگناه رو بی دلیل بگیرن و بهش بگن اعدامت میکنیم اونوقت بعد از اینکه 6 ماه یارو رو تو زندان نگه داشتن بهش بگن خب اعدامت نمی کنیم برو سر زندگیت. بعد یارو خوشحال هم بشه :|

تجارته ها!! کسی دل سوخته نداره

1% فک کن این حرف هایی که زده میشه در مورد 720 واقعی باشه !! بازی دسته دوم و نمیدونم همیشه آنلاین و این حرف ها... :-j
بی شوخی من خوشم اومده ازشون :دی الآن نه کنسولی نه چیزی ولی همه دارن در مورد XBOX بعدی حرف میزنن >:d<
به خوبی تونسنن بدون معرفی کنسول بعدیشون نگاه ها رو به سمت خودشون بکششون :> :دی

زشته ، کثیفه یا چیز دیگه ای هست حرفش سواست :دیهمونطور هم که آریا گفت فردا که این خبرها همش جعلی از آب در اومد همه میگن وای چقدر کنسول خوبه >:d

همونطور که بارها گفتم،غیرممکن هست مایکرو اینکارو بکنه.

دلیل این حرفا و شایعات کاملا تابلو هست.خودشون این شایعات رو میندازن،که گیمر جماعت رو نگران کنن.بعدش میان کنسول رو معرفی میکنن و همه چیز رو تکذیب میکنن.اینجوری هم گیمرها کلی ذوق مرگ میشن و میگن هوراااااااااا.ایول مایکرو.و اینجوری فکر میکنن که کنسول بعدی مایکرو یه قابلیت جدید در اختیارشون گذاشته و بهشون لطف کرده!!!!!!!!!

امکان نداره یه نفر با این رده بالای شغلی اینقدر وقیح احمق و کندذهن باشه. 100% داره ترول میکنه.
همه عالم از DRM شاکی هستن. همه عالم از Always Connect متنفرن نمونه ش همین Diablo 3.

این اتفاق نمیافته.
بالاخره یا ایشون داره طرز فکر خودشو میگه یا داره طرز فکر یکی( یا افرادی ) در سطح و اندازه خودشو ترول میکنه.یعنی در اون رده ی بالای شغلی، هستند افرادی با این استدلالها.

پاسخ رسمی مایکروسافت:

"ما از نظرات داده شده یکی از کارمندها در توئیتر اگاهی داریم. این فرد از طرف مایکروسافت صحبت نمی کند و دیدگاه شخصی وی انعکاس دیدگاه کمپانی نیستند. ما هنوز در مورد خط مشی محصول اطلاعات رسمی منتشر نکردیم و در این ارتباط حرف دیگری برای گفتن نداریم."

“We are aware of the comments made by an employee on Twitter. This person is not a spokesperson for Microsoft, and his personal views are not reflective of those of the company. We have not made any announcements about our product roadmap, and have no further comment on this matter.”

منبع: VG247

پاسخ رسمی مایکروسافت:

“We are aware of the comments made by an employee on Twitter. This person is not a spokesperson for Microsoft, and his personal views are not reflective of those of the company. We have not made any announcements about our product roadmap, and have no further comment on this matter.”

یعنی چی حرفی برای گفتن نداری؟
پاسخ یا yes هست یا no

بنظرم احتمال داره بیشتر میشه با این گفته چون رد نکرده.

ولی از این سیاستِ مایکروسافت خیلی خوشم اومد! در حالی که همه توجه‌ها به سمت سونی رفته بود، این خبر منتشر شد و بدون اینکه هیچ رونمایی داشته باشه، تمام توجهات به Xbox بعدی رفت.

مطمئناً همچین قابلیتی قرار نیست در نظر گرفته باشه. خبری که سیاوش ترجمه کرده هم بیانگر همین قضیه است.

پاسخ رسمی مایکروسافت:

با این اوضاع من بیشتر از همه برای این یارو که با تبر افتاد به جون 360ش ناراحتم !:d

این بنده خدا عجب روان پریشیه.بابا خوب چرا حالا به خودت ضرر می زنی؟
اما یک نکته این کدام منطقه فقیری از آمریکا است که این بابا تمام کنسول ها را با هم داره؟
دوستان که حال داشتن نظرات دیگران را که در VGA دادن را بخوانید خیلی باحاله.این بنده خدا ها فکر کنم اصلا نمی دونند اینترنت با سرعت پایین چی هست؟:d یکسر بیان ایران متوجه میشن کیفیت پایین اینترنت روستا هاشون برای ایرانی ها پادشاه است.Sorry بابت Spam

نه حالا که بیانیه داد و رد کرد نشون میده ... این تبلیغات منفی خیلی به ضررشون داشته تموم میشده ... وگرنه در سکوت میموندن و میزاشتن این جریان و حرف و حدیث ها بیشتر و بزرگتر شه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or