Ori and the Will of the Wisps

عنوان Ori and the Will of the Wisps دومین ساخته استدیو Moon در سبک پلتفرم ماجراجویی میباشد که در E3 سال 2017 توسط مایکروسافت با یک نمایش بسیار زیبا معرفی شد.

داستان بازی دنباله ایی مستقیم بر Ori and the Blind Forest است، حال Ori با فراگذاشتن پا از جنگل Nibel ماجراجویی جدیدی را اغاز میکند تا با سرنوشت رو به رو شود.

ori_and_the_will_of_the_wisps-1.jpg

Ori and the Will of the Wisps

سازنده: استدیو Moon
ناشر: Xbox Game Studios
ژانر: پلتفرمر ماجراجویی
مدها: تکنفره
تاریخ عرضه: 21 اسفند 98
قیمت: 30 دلار
پلتفرم ها: Xbox و PC

بازی از روز اول عرضه بر روی سرویس Xbox Game Pass برای کنسول و پی سی دردسترس خواهد بود

تریلرها:

ox04_mqdefault.jpg

Ori and the Will of the Wisps - E3 2018 - Gameplay Trailer
2160

طبق انتظار بازی شاهکار از آب درامد و موفق به کسب متای 90 شده است.

Attachments

• 1576247368367.png
    1576247368367.png
    5.5 KB · مشاهده: 20
  • 1576247403363.png
    1576247403363.png
    4.6 KB · مشاهده: 28
آخرین ویرایش:
دلم نیمود بیشتر از دو سه دقیقه ببینم،اینکه بیام بگم این بازی خوبه حرف درخوری در موردش نیست،چون خوبه در مورد خیلی چیزها استفاده میشه،و نمی تونه حق مطلبو عدا کنه،من از واژه ی مقدس در مورد ori استفاده می کنم.مقدس به معنای پیونده دهنده روح با عواطف و احساسات،در بعد تاریک صنعت گیم،در عصری که بیش از هر چیزی از تکرار مکررات رنج می بره,و چرخه ی صنعت بسوی سود جویی کلان به هر نحوی کشیده شده،نبوغ و خلاقیت جای خودشو به یه الگوی مشابه از پیش تعیین شده داده،و ترس از باخت،شکست و سقوط هر گونه تغییر و دگرگونی و تحولو عملاً غیر ممکن کرده،و روح و جوهر مایه صنعتو تباه و به ابتذال کشونده.

..ori مثل شعله ای کوچک ابعاد فراموش شده ی صنعت رو بیدار می کنه،وقتی همه در حال سقوطن ولی متوجه اش نیستن،وقتی دارن بزور عشق وارد صنعت می کنند از قلبی که درکی از احساسات نداره، چه نوع عشقی رو باید انتظار داشت.صرفا کار برای پول ارزش هنری اثرو از بین می بره،و فراموشی تنها چیزیه که انتظارشو می کشه.

یه ویدئو از 3 ساعت اول بازی اومده که حدود 15 دقیقه از بخش گیم پلی رو تو دقایق مختلف نگاه کردم و حقیقتش انتظار این همه تغییرات رو نداشتم :D در مورد داستان چیزی خاصی نداره ولی مطلب رو تو اسپویلر میزارم:
  • کلیت بازی که خب مشخصا مثل نسخه قبل هست ولی تو همین مدت کوتاه کلی محیط متنوع و متفاوت دیدم.
  • گرافیک و موسیقی و همین طور انیمیشن ها جدا رو دست نداره، حالا نمیشه از نظر انیمیشن بازی 2D رو بازی های 3D مقایسه کرد ولی کیفیت کار خیلی بالاست. گرافیک هنری و موسیقی هم امسال و با وجود این همه بازی خفن که عرضه میشه خیلی راحت میتونه بهترین گرافیک هنری و موسیقی سال بشه.
  • سیستم مبارزه به صورت کامل عوض شده، نسخه قبل صرفا یه دکمه واسه حمله وجود داشت که اونم یه نوع حمله اتوماتیک بود. اینجا نوع مبارزه به صورت آزاد شده، یعنی سلاح های مختلف که من 4 تا سلاح متفاوت دیدم. یکی سلاح شبیه به نسخه قبل (همون نور سخنگو) که به شکل اتوماتیک حمله می کنه (یعنی کافی دکمه رو بزنی و خودش به نزدیک ترین دشمن حمله می کنه)، یه شمشیر که مثل بازی های اکشن باید تو فاصله کم به دشمن باهاش ضربه زد، یه مشعل که مثل شمشیر هست ولی برای دشمن های متفاوتی به کار میره، یه تیرکمان که خب مشخصه دیگه کارش چیه و به نظر میاد کاربرد زیادی هم تو بازی داره چرا که یه سری بخش های پلتفرمر هم ازش استفاده میشه. شاید من اشتباه کنم ولی تو منوی سلاح انگار جای 12 اسلحه داشت!!! البته خب مطمئن نیستم ولی چیزی که مشخصه هر لحظه میشه 3 تا سلاح مختلف رو فعال کرد که با دکمه های X و Y و B ازشون استفاده میشه. در کل بخش مبارزات به صورت کامل عوض شده و خیلی گسترده تر از قبل شده، استفاده از شمشیر و همین طور تیرکمان هم خیلی جذاب و لذت بخش به نظر میاد :D
  • تنوع دشمنان خیلی زیاد بود و هفت یا هشت تا دشمن متفاوت دیدم که فقط یکیشون تو نسخه قبل حضور داشت.
  • به نظر میاد تمرکز بیشتری روی روایت داستان شده و کات سین های بیشتری رو شاهد هستیم. از اون طرف NPC های زیادی به بازی اضافه شدن که تو بخش روایت نقش دارن و به نظرم به زنده و پویا بودن دنیای بازی هم کمک میکنن. یه قورباغه خسته عظیم الجثه که تو اولین تریلر وجود داشت هم حضور داره، خیلی غمگین بود دلم براش سوخت! :دی
  • سیستم سیو رو متوجه نشدم به چه شکل درآوردن چون گفتن که مثل نسخه قبل نیست.
  • یه باس فایت با یه حشره عظیم وجود داشت که جالب به نظر می رسید.
  • اون بچه جغد هم قابل بازی هست و Ori سوارش میشه، البته نگاه نکردم ببینم چه قابلیت هایی داره.
  • عناصر بخش پلتفرمر بیشتر و متنوع تر شدن و همون طور که گفتم، تیرکمان نقش مهمی تو این بخش داره.
  • یه مرحله فرار هم وجود داشت که دقیقا همون مشکل نسخه قبلی رو اینجا هم داریم گویا :| مراحل فرار نسخه قبل اگه دفعات اول رد میشدن به یه تجربه خفن و بی نظیر تبدیل میشدن ولی اگه به هر دلیلی گیر می کردیم، تکرار مداومش خیلی اعصاب خردکن بود چون چک پوینت هم نداشت و باید کلش رو یه دفعه رد می کردیم و با توجه به اینکه بعضی جاهای هر مرحله دقیقا تست آزمون و خطا بود، به نظر من یه ایراد تو طراحی مرحله به حساب می اومد. اینجا هم چیزی که من دیدم دقیقا همون بود چون طرف یه دور مرد و دقیقا برگشت از اول مرحله!
  • سیستم ارتقا رو هم نگاه نکردم ولی گفته شده متفاوت از نسخه قبل کار شده و خیلی هم کاربردی هست این بخش.
  • این مطلب صرفا در مورد چیزهایی بود که تو این 15 دقیقه دیدم و قطعا خیلی نکات دیگه ای وجود داره که یا متوجه نشدم و یا تو این دقایق وجود نداشتن یا اونی که بازی می کرد، استفاده نکرده.
  • این بازی سال 2017 معرفی شد و قرار بود سال 2018 عرضه بشه ولی الان داره سال 2020 عرضه میشه. با دیدن این ویدئو میشه فهمید چرا ساخت بازی 5 سال طول کشیده چون تو همین مدت کوتاهی که من دیدم، تغییرات اساسی تو بازی وجود داشت و به نظر میاد هم از نظر ابعاد (گویا گفتن 3 برابر بزرگ تر شده)، و هم از نظر مکانیزم های گیم پلی و هم روایت داستان، با یه عنوان عظیم و بزرگ طرف هستیم. امیدوارم نوع طراحی مراحل جوری باشه که بزرگ شدن بازی به لذت بخش بودن تجربه اش ضربه نزنه، این چیزی که من دیدم اگه تو روند تکرار گیر نیفته (مثل نسخه قبل که تا انتها جذاب بود)، یه بازی خیلی خفن میشه (یعنی خیلی خفن تر از نسخه قبل :D) و راحت میتونه یکی از بهترین بازی های سال بشه، حیف که تو سال خیلی سختی افتاده، مثل نسخه قبل :D کاش همین 2019 می اومد و بیست، سی تا جایزه می برد :D

آخرین ویرایش:
یه ویدئو از 3 ساعت اول بازی اومده که حدود 15 دقیقه از بخش گیم پلی رو تو دقایق مختلف نگاه کردم و حقیقتش انتظار این همه تغییرات رو نداشتم :D در مورد داستان چیزی خاصی نداره ولی مطلب رو تو اسپویلر میزارم:
  • کلیت بازی که خب مشخصا مثل نسخه قبل هست ولی تو همین مدت کوتاه کلی محیط متنوع و متفاوت دیدم.
  • گرافیک و موسیقی و همین طور انیمیشن ها جدا رو دست نداره، حالا نمیشه از نظر انیمیشن بازی 2D رو بازی های 3D مقایسه کرد ولی کیفیت کار خیلی بالاست. گرافیک هنری و موسیقی هم امسال و با وجود این همه بازی خفن که عرضه میشه خیلی راحت میتونه بهترین گرافیک هنری و موسیقی سال بشه.
  • سیستم مبارزه به صورت کامل عوض شده، نسخه قبل صرفا یه دکمه واسه حمله وجود داشت که اونم یه نوع حمله اتوماتیک بود. اینجا نوع مبارزه به صورت آزاد شده، یعنی سلاح های مختلف که من 4 تا سلاح متفاوت دیدم. یکی سلاح شبیه به نسخه قبل (همون نور سخنگو) که به شکل اتوماتیک حمله می کنه (یعنی کافی دکمه رو بزنی و خودش به نزدیک ترین دشمن حمله می کنه)، یه شمشیر که مثل بازی های اکشن باید تو فاصله کم به دشمن باهاش ضربه زد، یه مشعل که مثل شمشیر هست ولی برای دشمن های متفاوتی به کار میره، یه تیرکمان که خب مشخصه دیگه کارش چیه و به نظر میاد کاربرد زیادی هم تو بازی داره چرا که یه سری بخش های پلتفرمر هم ازش استفاده میشه. شاید من اشتباه کنم ولی تو منوی سلاح انگار جای 12 اسلحه داشت!!! البته خب مطمئن نیستم ولی چیزی که مشخصه هر لحظه میشه 3 تا سلاح مختلف رو فعال کرد که با دکمه های X و Y و B ازشون استفاده میشه. در کل بخش مبارزات به صورت کامل عوض شده و خیلی گسترده تر از قبل شده، استفاده از شمشیر و همین طور تیرکمان هم خیلی جذاب و لذت بخش به نظر میاد :D
  • تنوع دشمنان خیلی زیاد بود و هفت یا هشت تا دشمن متفاوت دیدم که فقط یکیشون تو نسخه قبل حضور داشت.
  • به نظر میاد تمرکز بیشتری روی روایت داستان شده و کات سین های بیشتری رو شاهد هستیم. از اون طرف NPC های زیادی به بازی اضافه شدن که تو بخش روایت نقش دارن و به نظرم به زنده و پویا بودن دنیای بازی هم کمک میکنن. یه قورباغه خسته عظیم الجثه که تو اولین تریلر وجود داشت هم حضور داره، خیلی غمگین بود دلم براش سوخت! :D
  • سیستم سیو رو متوجه نشدم به چه شکل درآوردن چون گفتن که مثل نسخه قبل نیست.
  • یه باس فایت با یه حشره عظیم وجود داشت که جالب به نظر می رسید.
  • اون بچه جغد هم قابل بازی هست و Ori سوارش میشه، البته نگاه نکردم ببینم چه قابلیت هایی داره.
  • عناصر بخش پلتفرمر بیشتر و متنوع تر شدن و همون طور که گفتم، تیرکمان نقش مهمی تو این بخش داره.
  • یه مرحله فرار هم وجود داشت که دقیقا همون مشکل نسخه قبلی رو اینجا هم داریم گویا :| مراحل فرار نسخه قبل اگه دفعات اول رد میشدن به یه تجربه خفن و بی نظیر تبدیل میشدن ولی اگه به هر دلیلی گیر می کردیم، تکرار مداومش خیلی اعصاب خردکن بود چون چک پوینت هم نداشت و باید کلش رو یه دفعه رد می کردیم و با توجه به اینکه بعضی جاهای هر مرحله دقیقا تست آزمون و خطا بود، به نظر من یه ایراد تو طراحی مرحله به حساب می اومد. اینجا هم چیزی که من دیدم دقیقا همون بود چون طرف یه دور مرد و دقیقا برگشت از اول مرحله!
  • سیستم ارتقا رو هم نگاه نکردم ولی گفته شده متفاوت از نسخه قبل کار شده و خیلی هم کاربردی هست این بخش.
  • این مطلب صرفا در مورد چیزهایی بود که تو این 15 دقیقه دیدم و قطعا خیلی نکات دیگه ای وجود داره که یا متوجه نشدم و یا تو این دقایق وجود نداشتن یا اونی که بازی می کرد، استفاده نکرده.
  • این بازی سال 2017 معرفی شد و قرار بود سال 2018 عرضه بشه ولی الان داره سال 2020 عرضه میشه. با دیدن این ویدئو میشه فهمید چرا ساخت بازی 5 سال طول کشیده چون تو همین مدت کوتاهی که من دیدم، تغییرات اساسی تو بازی وجود داشت و به نظر میاد هم از نظر ابعاد (گویا گفتن 3 برابر بزرگ تر شده)، و هم از نظر مکانیزم های گیم پلی و هم روایت داستان، با یه عنوان عظیم و بزرگ طرف هستیم. امیدوارم نوع طراحی مراحل جوری باشه که بزرگ شدن بازی به لذت بخش بودن تجربه اش ضربه نزنه، این چیزی که من دیدم اگه تو روند تکرار گیر نیفته (مثل نسخه قبل که تا انتها جذاب بود)، یه بازی خیلی خفن میشه (یعنی خیلی خفن تر از نسخه قبل :D) و راحت میتونه یکی از بهترین بازی های سال بشه، حیف که تو سال خیلی سختی افتاده، مثل نسخه قبل :D کاش همین 2019 می اومد و بیست، سی تا جایزه می برد :D
مم ففط یه نکته ای از اون گیم‌پلی ۲۰ دقیقه به نظرم اومد که انگار یه سری قابلیت هایی که تو نسخه قبل داشتیم رو، اینجا از اول نداریم.
اگه کلا بیخیال اونا شدن و میخوان یه سری ابیلیتی جدید معرفی کنن که هیچی.
ولی اگه قرار باشه همونارو دوباره بدست بیاریم،یه مقدار بد میشه.

پ.ن:مرحله های فرار خوب بودن که. :D

سختیشون سادیسمی نبود. صرفا باید برا ثانیه به ثانیه اش میدونستی دقیقا چیکار کنی که اینم با ازمون و خطای مداوم به دست میومد.
ولی حس خوب بعد از رد کردنشون عالی بود.
سخت ترین جای بازی برای من اولین مرحله فرار بود که سطح آب مدام بالا میومد و باید فرار میکردیم که ۱ ساعتی درگیرش بودن و ۴۰ باری باختم فک کنم.

• Like
Reactions: Frobary
مم ففط یه نکته ای از اون گیم‌پلی ۲۰ دقیقه به نظرم اومد که انگار یه سری قابلیت هایی که تو نسخه قبل داشتیم رو، اینجا از اول نداریم.
اگه کلا بیخیال اونا شدن و میخوان یه سری ابیلیتی جدید معرفی کنن که هیچی.
ولی اگه قرار باشه همونارو دوباره بدست بیاریم،یه مقدار بد میشه.

پ.ن:مرحله های فرار خوب بودن که. :D

سختیشون سادیسمی نبود. صرفا باید برا ثانیه به ثانیه اش میدونستی دقیقا چیکار کنی که اینم با ازمون و خطای مداوم به دست میومد.
ولی حس خوب بعد از رد کردنشون عالی بود.
سخت ترین جای بازی برای من اولین مرحله فرار بود که سطح آب مدام بالا میومد و باید فرار میکردیم که ۱ ساعتی درگیرش بودن و ۴۰ باری باختم فک کنم.
دیشب دو سه تا پیش نمایش خوندم، مثل اینکه کلا فرمول قابلیت ها عوض شده و علاوه بر اون یه ویژگی جدید اضافه شده که اسمش یادم نیست :دی مثل بازی های نقش‌آفرینی که مثلا شمشیر طرف سه تا جای خالی برای نصب آیتم های مخصوص داره، اینجا هم میشه اوری رو با چند تا آیتم مجهز کرد! دو تاش رو اسم بردن، اولی 15 درصد دمیج اضافه میکنه، از اون طرف در صورت ضربه خوردن هم 15 درصد از سلامت کم می‌کنه. دومی هم یه مدت محدود 20 درصد سلامتی اضافه می‌کنه. کاربرد اینا تو بازی خیلی جالب به نظر میاد :دی بخش مبارزات و چیزهای مربوط بهش بیش از حد گسترده شده انگار :دی مثل اینکه سیستم سیو هم چک پوینت اتوماتیک هست. کارگردان بازی هم گفته یکی دو بار رو درجه سختی نرمال بازی رو تموم کنید بعد برید سراغ هارد چون خیلی سخته :دی

آقا من گیم پلی 20 دقیقه اول بازی رو که دیدم کف و خون قاطی کردم،اصلا نمیدونم در وصف این بازی چی بگم،حس میکنم شاهکار از آب در میاد و حسابی میترکونه!با وجود اینکه روی گیم پس هست و دوستان برام شیر کردن ولی بعد از دیدن گیم پلی رفتم برای حمایت بازی رو روی استیم پیش خرید کردم:D( با قیمت 6 دلار البته)

گیم اسپات یه پیشنمایشی رفته از بازی.
دو سه ساعت اول رو انگار بازی کردن.
لینکشو میزارم و یه خلاصه ای هم میگم ازش.
اینم گفته که بازی از نظر اسکیل و پلی تایم ۳ برابر شده.
اون شکی که اول داشتم درست بود و بازی رو بدون ابیلیتی های بازی قبل شروع میکنیم. ولی انگار تو همون ساعت اول خیلی از ابیلیتی های بازی اول و همینطور چندین ابیلیتی جدید در بحث کامبت گیرمون میاد.
کلا انگار رو سیستم مبارزات خیلی کار کردن.
این که باز پلی تایمش ۳ برابر شده تو ساعت اول این همه قابلیت گیر گیمر میاد، نشون میده احتمالا خیلی قراره گسترده و متنوع باشه درخت مهارت ها.
نوشته بود بازی به گیمر اجازه میده خودش پلی استایلشو انتخاب کنه. خصوصا در بحث مبارزات. راجب الهام گرفتن از سیستم ارتقای هالونایت هم نوشته ولی چون خودم تازه شروع کردم هالو نایت رو، درست نفهمیدم منظورش چی.

راجب سیستم سیو، نویسنده یه مقدار از سیستم سیو دستی بازی قبل انتقاد کرد اولش به خاطر اینکه میگفت بعضی وقت ها یادمون میرفت بعد رد کردن یه قسمت سخت، بازی رو سیو کنیم و خیلی اذیت کننده بود این قضیه(هرچند نمیدونم چرا واقعا! به نظرم اون سیستم soul link عالی بود. هیچ مشکلی هم پیش نیومد برا من)، و گفت که اینجا از یه سیستم سیو سنتی استفاده شده.
راجب موسیقی هم یه پارگراف نوشته و کلی تعریف کرده که دیگه میگذرم ازش.
یه نکته هم نوشته که تو بازی قبل کلا ۴ تا شخصیت وجود داشتن و اری هم عمدتا تنها بود. ولی اینجا شخصیت های زیاد ترن و هرکدوم یه جهتی به داستان میدن و همچنین اری خیلی جاها تنها نیست. حدس خودم اینه که احتمالا یه سیستم کواپ تک نفره که چند وقتیه زیاد رواج پیدا کرده،اینجا هم ببینیم. مثل یه بخش هایی از پلاگ تیل یا گاد او وار یا لایف ایز استرنج و ... .

من سعی کردم ویدیوهای اخیر این بازی رو نبینم ولی دیروز داشتم Bombcast گوش میدادم گفتن که بازی خیلی عمیق تر شده و به Hollow Knight نزدیک تره تا به یه مترویدونیای مختصر و مفید.

تا تجربش نکنیم نمیتونیم کاملا بفهمیم ولی امیدوارم داستان جذاب رو فدای کمیت نکنن. Ori 1 تقریبا Perfect بود. تمرکز روی داستان، و طراحی سیستم مترویدونیای بازی برای کمک به روایت داستان بی نظیر بود. الان که میگن بازی Hub داره، چند سیستم آپگرید مختلف داره و قراره ساعت ها پلی تایم داشته باشه، حقیقتش منو کمی نگران کرد.

• Like
Reactions: Ali Venom

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or