Operation Flashpoint 2 : Dragon Rising

954949-ofp2_box_art_large.jpg

Published by: Codemasters
Developed by: Codemasters
Release Date: October 6, 2009
Genre: First-Person Shooter

سلام به همه من در مرحله دوم وسطاش می خواد که بری ضد هوایی رو نابود کنی هلیکوپتره یه پیغام میده من تمام سربازا رو میکشم ولی هلیکوپتره مورد اصابت قرار میگیره و game over کسی میتونه راهنمایی کنه

این بازی منو به شدت یاد دوران آموزشی میندازه !! وای که چه دورانی بود !! من به خاطر قد بلندم (193) سرگروه بودم و 8 تا سرباز داشتم !! (همیشه بر دشمن فرضی پیروز میشدیم !!).

نه جان من
از دشمن فرضی هم می خواستین شکست بخورین؟

بچه ها من یک مشکلی برخوردم

این هست که وقتی مرحله رو میرم مثلا یک Object رو رد می کنم حالا به هر دلایلی Field میشه دوباره مرحله از اول شروع میشه

نه از CheckPoint خبری هست نه چیزی خسته شدم هر مرحله رو میمیرم یا مثلا Field میشم از اول میاد

نه از جایی که Save یا Check Point میشه

بچه ها من یک مشکلی برخوردم

این هست که وقتی مرحله رو میرم مثلا یک Object رو رد می کنم حالا به هر دلایلی Field میشه دوباره مرحله از اول شروع میشه

نه از CheckPoint خبری هست نه چیزی خسته شدم هر مرحله رو میمیرم یا مثلا Field میشم از اول میاد

نه از جایی که Save یا Check Point میشه

درود

چک پوینتای بازی به ابجکت ربطی ندارن باید یکم تو مرحله پیشروی کنی تا به چک پوینت برسی که جاشم مشخص نیست

بعضی مراحل هم مثل اون مرحله که شبه و باید یه پالایشگاهو بترکونیم چک پوینتش خیلی بده

حالا شما تو کدوم مرحله گیر کردین شاید یادم بیاد چه جوریه

بازی پر از باگه!کنترل وسایل نقلیه فاجعه هست!بسیاری از دستورات مثل خط بندی واقعا اضافه هست چون عرض جیک ثانیه آرایششون بهم می خوره!
هوش مصوعی که شاهکار هست!می گم خودت رو درمون کن میره قشنگ جلوی تیربار وایمیسه خودش رو در مون کنه!:laughing:
میگه یه جسد پیدا کردم ولی من 20 دیقه اون منطقه رو گشتم نبود که نبود!گمونم اجزای بدن دشمن عرض چندثانیه پوسیده شده بود به خورد زمین رفته بود و این رفیقم روحش رو دیده بود!
نشونه گیری هم که فوق العاده هست!روی مدال ایربورن رو سفید کرده!روی یارو قفل کردم، به رگبار بستمش ولی عین خیالش نیست و مثل یه بز بدو بدو می کنه!:eek:
منوی دستورات هم که شاهکاری تا بیای انتخاب کنی دستورت رو اون دنیا تشریف داری!بهر حال فکر می کردم واقعا یه تکنیکال خفنه!کد مستر بهتره همون بچسبه به ریسینگ چون توی اون سبک واقعا داره غوغا می کنه ولی اینجا فقط داره پول حروم می کنه!

با درود
============
دیشب بازی رو نصب کردم.
===========
قبل از بالا اومدن بازی انتظار گرافیک نزدیک به عالی رو داشتم ( چون امتیازش 8.2 شده بود واسه pc )
===========
این چند وقته اینقدر ضد حال زدن به ما pc گیمر ها که با لرزش دست dvd می گذاشتم توی دی وی دی رام :(
=================
خلاصه نصب شد.منوی زیبایی داشت. آهنگشم خوب بود
========
گرافیکم نهایت گذاشتم.(4890 دارم :cheesygri)
-----------
درجه سختی بازی هم روی EXPERIENCED گذاشتم
========
مرحله 1 اغاز -----------> پایان :cheesygri
======
گرافیک در حد انتظار نبود :( ، بافت ها همه بی روح و خشک بودند.
------------------
گیم پلی بازی : شبیه ساز قابل قبولی بود
===========
هوش مصنوعی : مشکلاتی در بعضی موارد مشهود بود مثلا دستور میدادم به افراد که از من پیروی کنند :cheesygri
خیر سرمون ما فرمانده بودیم :laughing: می دیدی اعضاء بی خیال ، 100 متر جلوتر دارن می جنگند.
ولی باز قابل قبول بود
===============
مرحله 2 زیباتر بود ( غروب بود ، هوا تاریک ، عشق من همچین محیطایی هست:cheesygri )
========
در کل من بهش میدم : 7
ممنون:smile:

سلام
میخواستم ببینم میشه یکی از دوستان فایل اجرائی اصلی بازی رو برام up کنه (ofdr.exe). چون میخوام پچ نصب کنم ولی بازی من از قبل کرک شده.
خیلی ممنون میشم

trumpet sound مرحله 9

من از اون 2 تا تانک رد میشم بعد میرم اونجایی که تانکر هست با کامیون تا اینجا همرو کشتم بعد ی تانک میاد منفجر میکننش بعد میبازم چه کار کنم؟؟؟؟؟ترو خدا بگین :((:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or