Published by: Codemasters
Developed by: Codemasters
Release Date: October 6, 2009
Genre: First-Person Shooter
Developed by: Codemasters
Release Date: October 6, 2009
Genre: First-Person Shooter
بازی کردم،
مرحله ی دومم...
فکر نمی کنید یکم کسل کننده باشه ؟
حدود 7 کیلومتر دویدم و فقط 16 نفرو کشتم...
بگید که باحال میشه :biggrin1: امیدواری بدید :biggrin1:
==
موسیقی بازی خیلی شاخه... یچیزی تو مایه های محسن نامجوئه ولی به ژاپنی :biggrin1:
نقل داستان بازی (اول کمپین) خیلی خوب بود... همون Text Artـه...
صداگذاری بازی هم خیلی خوبه...
گرافیک خوبه ولی عالی نیست...
از Realistic بودنه بازی خیلی خوشم اومد ، یاد FarCry افتادم... فضای بزرگ ، سلاح های طبیعی و...
یکم طول کشید بازی کامل بیاد دستم ، از بس که همه ی کیلیدا یه کاری می کنن :biggrin1: ولی خب سبکه بازیه دیگه...
نگفتم بکش برو جلوئه که :biggrin1:قطعا نیست! این بازی بکش برو جلو که نیست. تاکتیکال به کلمه تاکتیکال دقت کنید شاید گاهی اصلا لازم نباشه کسی هم بکشی ؛)
موسیقی بازی هم یه کار تلفیقی با سبک سنتی چینیه که از نظر من بسیار زیباست ببینیم کی بروبچز OST ـش رو میریزن رو P2P ها...
:biggrin1:نگفتم بکش برو جلوئه که :biggrin1:
پرسیدم:biggrin1:
آهنگشم واقعا قبلول دارم... خیلی قشنگه... هر دفعه می رم تو بازی یه چند دقیقه گوش می دم بعد :biggrin1:
الان که تورنت بازا پوزه ی P2P بازارو به خاک مالیدن :biggrin1: همین روزا ریپ میشه میاد
CPU Dual Core 2 x 2.4 GHzسلام دوستان
من امروز این بازیرو برای یکی از دوستام خریدم و بهش دادم
میخواستم ببینم بازی خوب رو سیستمش اجرا میشه یا نه ؟
البته مشخصات سیستمشو دقیق نمیدونم اما تا اونجایی که میدونم براتون مینویسم :
گرافیک : 9500 GEFORCE
رم : 2 گیگ
سی پی یو : 7300 INTEL
از کمکتون ممنونم
مثلا تو ماموریت6 فقط یک نفر رو باید بکشیم(البته فقط یه سربازه معمولیه ولی بدجایی ایستاده) بقیه ماموریت نفوذ مخفیانه و فرارکردنه نمیدونم چرا موسیقیش همش منو یاد Black Hawk Down میندازه...شاید گاهی اصلا لازم نباشه کسی هم بکشی، موسیقی بازی هم یه کار تلفیقی با سبک سنتی چینیه
اگر از بازی های شبیه ساز جنگ خوشتون میاد حتما بگیریدبازیش ارزشه خرید رو داره؟چون که میخوام چند تا بازی بخرم میخوام ببینم می ارزه اینم بخرم...