Operation Flashpoint 2 : Dragon Rising

954949-ofp2_box_art_large.jpg

Published by: Codemasters
Developed by: Codemasters
Release Date: October 6, 2009
Genre: First-Person Shooter

سلام
یه سوال
این بازی شبیه این Ghost Recon Advanced Warfighter 2 هست؟
یعنی توی این تیپ هست؟
اگه باشه که خیلی قشنگ میشه

ممنون میشم که بیشتر توضیح بدید

گرافیک:درسته که از لحاظ بصری بازی بسیار زیباست و نورپردازی هم تقریبا بدونه نقصه ولی از لحاظ Texture واقعا افتضاحه، من با بالاترین تنظیمات بازی میکنم ولی تکسچرها اصلا کیفیت خوبی ندارن، کافیه به یک جعبه یا زمین یا دیوار یا وسیله نقلیه یا اصلا اسلحه ای که در دست دارید نگاه کنید و ببینید چقدر بی کیفیتن، می تونید مشکل تکسچرو وقتی هلیکوپتر برای بردنتون میاد هم ببینید مثلا بدنه هلیکوپتر، یا به یکی از Minigunهای هلیکوپتر نگاه کنید و ببینید که اصلا دقت و کیفیت خوبی ندارن، نورپردازی هم در فضای باز بسیار زیباست ولی همین که وارد یک ساختمون شدید حتی با NightVision هم نمیتونید داخل ساختمون رو خوب ببینید که واقعا برام عجیبه که چرا این شکلیه :confused:
گیم پلی: روند بازی بسیار خوب، جذاب و درگیر کنندست و حس بودن در یک میدان نبرد واقعی رو کاملا به بازی کننده القا میکنه و در اولین برخورد من کاملا درگیر بازی شدم و بخصوص در مرحله 3 که شبیه COD میشه و باید یک حمله سراسری کنید، اونجا دیگه کنترلمو از دست داده بودم و از فرط هیجان پشت مونیتور بالا پایین می پریدم :biggrin1: در کل باید گفت گیم پلی بسیار عالی طراحی شده و در مقایسه با GRAW1&2 بسیار بهتر و با کیفیت تره
صداگذاری: یکی دیگه از نقاط قوته بازیه، برای اولین بار که مکالمه ها رو در بیسیم شنیدم واقعا تعجب کردم و فکر کردم فیلم سینمایی دارم می بینم، همچنین صداگذاری سلاح ها هم که بسیار خوب انجام شده منو به شدت درگیر جنگ کرد
داستان: بازی داستان خاصی نداره و کلا پارامتر مهمی در این بازی نیست

ویرایش : آقا این لینکی که صفحه اول بود و دان کردیم از شانس مزخرف ما زبون بازی غربتیه ، اصلا معلوم نیست چی به چیه ، کسی پچ نصب زبان انگلیسی رو سراغ نداره ...

آخرین ویرایش:
بازی کردم،
مرحله ی دومم...
فکر نمی کنید یکم کسل کننده باشه ؟
حدود 7 کیلومتر دویدم و فقط 16 نفرو کشتم...
بگید که باحال میشه :biggrin1: امیدواری بدید :biggrin1:
==
موسیقی بازی خیلی شاخه... یچیزی تو مایه های محسن نامجوئه ولی به ژاپنی :biggrin1:
نقل داستان بازی (اول کمپین) خیلی خوب بود... همون Text Artـه...
صداگذاری بازی هم خیلی خوبه...
گرافیک خوبه ولی عالی نیست...
از Realistic بودنه بازی خیلی خوشم اومد ، یاد FarCry افتادم... فضای بزرگ ، سلاح های طبیعی و...
یکم طول کشید بازی کامل بیاد دستم ، از بس که همه ی کیلیدا یه کاری می کنن :biggrin1: ولی خب سبکه بازیه دیگه...

بازی کردم،
مرحله ی دومم...
فکر نمی کنید یکم کسل کننده باشه ؟
حدود 7 کیلومتر دویدم و فقط 16 نفرو کشتم...
بگید که باحال میشه :biggrin1: امیدواری بدید :biggrin1:
==
موسیقی بازی خیلی شاخه... یچیزی تو مایه های محسن نامجوئه ولی به ژاپنی :biggrin1:
نقل داستان بازی (اول کمپین) خیلی خوب بود... همون Text Artـه...
صداگذاری بازی هم خیلی خوبه...
گرافیک خوبه ولی عالی نیست...
از Realistic بودنه بازی خیلی خوشم اومد ، یاد FarCry افتادم... فضای بزرگ ، سلاح های طبیعی و...
یکم طول کشید بازی کامل بیاد دستم ، از بس که همه ی کیلیدا یه کاری می کنن :biggrin1: ولی خب سبکه بازیه دیگه...

قطعا نیست! این بازی بکش برو جلو که نیست. تاکتیکال به کلمه تاکتیکال دقت کنید شاید گاهی اصلا لازم نباشه کسی هم بکشی ؛)

موسیقی بازی هم یه کار تلفیقی با سبک سنتی چینیه که از نظر من بسیار زیباست ببینیم کی بروبچز OST ـش رو میریزن رو P2P ها...

قطعا نیست! این بازی بکش برو جلو که نیست. تاکتیکال به کلمه تاکتیکال دقت کنید شاید گاهی اصلا لازم نباشه کسی هم بکشی ؛)

موسیقی بازی هم یه کار تلفیقی با سبک سنتی چینیه که از نظر من بسیار زیباست ببینیم کی بروبچز OST ـش رو میریزن رو P2P ها...
نگفتم بکش برو جلوئه که :biggrin1:
پرسیدم :-":biggrin1:
آهنگشم واقعا قبلول دارم... خیلی قشنگه... هر دفعه می رم تو بازی یه چند دقیقه گوش می دم بعد :biggrin1:
الان که تورنت بازا پوزه ی P2P بازارو به خاک مالیدن :biggrin1: همین روزا ریپ میشه میاد

سلام دوستان
من امروز این بازیرو برای یکی از دوستام خریدم و بهش دادم
میخواستم ببینم بازی خوب رو سیستمش اجرا میشه یا نه ؟
البته مشخصات سیستمشو دقیق نمیدونم اما تا اونجایی که میدونم براتون مینویسم :
گرافیک : 9500 GEFORCE
رم : 2 گیگ
سی پی یو : 7300 INTEL
از کمکتون ممنونم

نگفتم بکش برو جلوئه که :biggrin1:
پرسیدم :-":biggrin1:
آهنگشم واقعا قبلول دارم... خیلی قشنگه... هر دفعه می رم تو بازی یه چند دقیقه گوش می دم بعد :biggrin1:
الان که تورنت بازا پوزه ی P2P بازارو به خاک مالیدن :biggrin1: همین روزا ریپ میشه میاد

ftp://downloads.codemasters.com/audio/ofpdr_musicpack_mp3.zip

سلام دوستان
من امروز این بازیرو برای یکی از دوستام خریدم و بهش دادم
میخواستم ببینم بازی خوب رو سیستمش اجرا میشه یا نه ؟
البته مشخصات سیستمشو دقیق نمیدونم اما تا اونجایی که میدونم براتون مینویسم :
گرافیک : 9500 GEFORCE
رم : 2 گیگ
سی پی یو : 7300 INTEL
از کمکتون ممنونم
CPU Dual Core 2 x 2.4 GHz
Memory 1 GB
Hard Drive Space 8 GB of free space
Graphics Hardware Shader 3.0 GeForce 7600 GT / 256 MB
این حداقل سیستم بازی هست

شاید گاهی اصلا لازم نباشه کسی هم بکشی، موسیقی بازی هم یه کار تلفیقی با سبک سنتی چینیه
مثلا تو ماموریت6 فقط یک نفر رو باید بکشیم(البته فقط یه سربازه معمولیه ولی بدجایی ایستاده) بقیه ماموریت نفوذ مخفیانه و فرارکردنه نمیدونم چرا موسیقیش همش منو یاد Black Hawk Down میندازه...

بازیش ارزشه خرید رو داره؟چون که میخوام چند تا بازی بخرم میخوام ببینم می ارزه اینم بخرم...
اگر از بازی های شبیه ساز جنگ خوشتون میاد حتما بگیرید

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or