Published by: Codemasters
Developed by: Codemasters
Release Date: October 6, 2009
Genre: First-Person Shooter
Developed by: Codemasters
Release Date: October 6, 2009
Genre: First-Person Shooter
دوست عزیز این مدل که شما عکس گذاشتی کلا بچه های Dial up ی رو از دیدن این صفحه ساقط کردی!عکس ها رو بصورت Thumbnail بزار که همه بتونن استفاده کنن!

خیلی ساده هست.شما بگو بازی رو بزاره توی دستگاه. همین که آدرس ستاپ رو خواست اگه فولدر گیم، اسم بز تیم بود بزن بیرون از مغازه (بدون حرف یا خداحاظی!):biggrin1:شاید کمی سوالم خنده دار باشه
اما از کجا میتونیم بفهمیم برای این گروه هست و خرید نکنیم .
---------
سوال بعد آیا این بازی زیبا و جداب هست یا خیر
مطمئنی با دو تیر ؟ تو اسکرین شات هاش دیده بودم خط سلامتی 5 قسمته فکر می کردم با 5 تیر میمیره؟با 2 تا تیر هم بدرک واصل میشی
هوش مصنوعی بازی خیلی خوبه مثلا وقتی با دشمن درگیر بشی اونا جاتو اگر بفهمن محاصره ات کرده یا از پشت بهت حمله می کنن یا اگر بهشون زیاد تیر بزنی تو مکانشون SMOKE می اندازن تا تو نتونی بهشون تیر بزنیآقا از لحاظ باگ و از این حرفا بازی چه طوریه ؟؟؟؟ من از سبک بازی خیلی خوشم میاد اما اصلا طاقت باگ رو ندارم ( مخصوصا هوش مصنوعی )

ما در بازی هدایت 3 نفر رو بر عهده داریم که بهشون می تونیم دستور هرکاری بدی البته گروه ها و تیم های دیگرم یا پشتیبان زرهی هم در بازی به کمکمون می اد(AIR SUPPORT رو هم داری)دوستان ببخشید اگه سوالام کمی ساده است آخه تا حالا هیچ کدام از نسخه های این بازی رو نرفتم
توی این بازی شما باید مراحل رو تنهایی تمام کنید؟؟؟؟
یا هم تیمی دارید تا کمکتون کنه؟؟؟؟
بازی داستان خاصی داره یا همین جوری الکی میری جلو؟؟؟
اندازه نقشه هاش چطوریاس؟؟؟
انعطاف پذیری گیم پلی اش چطوره؟؟؟
لطفا اگه نکته دیگه هم هست بگید
ما در بازی هدایت 3 نفر رو بر عهده داریم که بهشون می تونیم دستور هرکاری بدی البته گروه ها و تیم های دیگرم یا پشتیبان زرهی هم در بازی به کمکمون می اد(AIR SUPPORT رو هم داری)
اولش یه دمو و توضیحاتی داره که خودت متوجه میشی.
وسعت بازی 220 کیلومتر مربع هست و در نقشه تمام جزئیات و نکات عملیات ذکر شده
گیم پلی بازی واقعا درگیر کننده هست و حس یه جنگ واقعی رو منتقل میکنه
به نظر من بازی رو برای PC بگیر اگه نگرفتی تا الان چون سایت های مربوط به بازی به نسخه PC امتیاز بیشتری دادند در ضمن کار با موس و کیبورد حالش بیشتره(به نظر من)
در کل بازی خوبیه و من این عنوان رو به شما پیشنهاد می کنم.
در ضمن کار با موس و کیبورد حالش بیشتره(به نظر من)
بازی از نظر گرافیکی چطوره ؟؟؟ از سبکش که خوشم میاد اما گرافیکش هم خوبه ؟؟؟ هیجان داره ؟؟ میارزه ؟؟
درود
دوستان من نسخه PC بازیو گرفتم متاسفانه boysteam از اب دراومد
حالا ادیتور بازی اجرا نمی شه منم اینو برای ادیتورش گرفته بودم
می شه یه راهنمایی بکنید چی کارش کنم اینو ؟