Operation Flashpoint 2 : Dragon Rising

دوستان اون قسمت که روی اسکله یه خونه رو نشون میده باید چکار کنیم فکر کنم مرحله 11 باشه اونجایی که یه قسمتی رو با هلکوپتر مارو میبره.
با سلام
برای باز کردن Naval Base حتما باید اون ژنرال رو زنده بزاری.در ظمن بدون انجام اون ماموریتم بازی تموم میشه.
ی نکته جالب درباره یکی از باگهای بازی:دقت کردین بعضی مواقع که آدمارو می کشی زمین نمیوفتن و سرپا میمیرن:eek:حالا جالبش اینه که همون مرده ها از دور بهتون تیر اندازی می کنن:laughing: کلا بازی خیلی فانه

با سلام
برای باز کردن Naval Base حتما باید اون ژنرال رو زنده بزاری.در ظمن بدون انجام اون ماموریتم بازی تموم میشه.
ی نکته جالب درباره یکی از باگهای بازی:دقت کردین بعضی مواقع که آدمارو می کشی زمین نمیوفتن و سرپا میمیرن:eek:حالا جالبش اینه که همون مرده ها از دور بهتون تیر اندازی می کنن:laughing: کلا بازی خیلی فانه
کلا تموم میشه ؟ آخه اون ژنراله بهم تیر اندازی میکنه کلت داره.

دوستان اين بازي يه جورايي گنگ هستش براي من ! برا شمام اينجوري بود بعدش عادي شد ؟! :biggrin1: البته ديشب قبل خواب يه تستي زديم هيچي نفهميديم :biggrin1:

دوستان خواهشن بهم حمله نکنید فقط نظر شخصی( البته بهمراه چندی از دوستان ) هست :biggrin1:

بازی فوق العاده مزخرف بود
گرافیک داغون
gameplay فاجعه
من که اصلا خوشم نیومد

سلام
دوستان من این بازی رو انجام ندادم دوستم یه سوال پرسید گفتم از شما ها بپرسم...
میگه مرحله ی فرودگاه گویا یه تایمر میاد و نمیدونه چیکار باید بکنه و بعد میبازه! راه حل چیه؟

سلام
دوستان من این بازی رو انجام ندادم دوستم یه سوال پرسید گفتم از شما ها بپرسم...
میگه مرحله ی فرودگاه گویا یه تایمر میاد و نمیدونه چیکار باید بکنه و بعد میبازه! راه حل چیه؟

درود

تا اونجایی که ذهنم یاری میکنه بعد از پاکسازی فرودگاه باید بوسیله ایر استرایک و راکت و غیره جلویه نفر برای دشمنو بگیره

مسخره

آقا این بازی چرا اینقدر زود تموم شد؟؟؟ فقط ۱۱ مرحله!!!!
اصلا قابل مقایسه با نسخه قبلی نبود. Cold War Crisis شونصد تا مرحله داشت.
خیلی حالم گرفته شد. :(:(:(

منم موافقم ... در مقابل هم رده های خودش حیفه پوله ...:sick:

درود

شما اول یه هم رده برای فلش پوینت معرفی کن بعد بگو حیف پول

تنها هم رده ی فلش پپوین الان arma 2 هست که خودتون برید ببینید چیه دیگه من الکی قلم

فرسایی نکنم

فقط امیدوارم از این به بعد بازییو که انجام میدید سبکشو بدونید

ممنون

دوست عزيز پس اين برادر گراميمون چي ميگه اخه اصلا سبك اين را با call of duty مقايسه ميكنيد ميخوايد بازي بخريد دقت كنيد اين بلا سرتون نياد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or