Operation Flashpoint 2 : Dragon Rising

سلام!
کسی میدونه اون منطقه که شب هست و باید بریم اون مخزن های سوخت رو خراب کنیم چجوریه؟
یه توضیح کوچیک از اول تا خراب کردن اون مخزن ها بده!
مرسی!
با سلام
از اول مرحله تا نقطه Aباید بدون اینکه دیده بشی پیش بری(اگه صدای آژیر در بیاد با هلیکوپتر میان سراغت) بعد که به جلوی پایگاه رسیدی افرادتو بفرست جلوی درب ورودی درگیر بشن تا حواسشون پرت بشه،بعد برو روی ژنراتور بمب بزار و فرار کن، دور که شدی منفجرش کن،(((اگه اون 2 تا کامیونم منفجر کنی ی آچیومنت میده)))
به نظر من بازی قشنگیه ولی خیلی باگ داره،

آخ چشام دراومد توی این چند سال که دارم بازی میکنم هیچ بازی انقدر چشمام رو اذیت نکرد اونم با ال سی دی بس که حواس آدم باید جمع باشه اینم چشمم :eek:

سلام!
کسی میدونه اون منطقه که شب هست و باید بریم اون مخزن های سوخت رو خراب کنیم چجوریه؟
یه توضیح کوچیک از اول تا خراب کردن اون مخزن ها بده!
مرسی!
دقیقا نمیدونم کجا رو میگی ولی معمولا برای ترکوندن چیزی دکمه ی b رو فشار بده نگه دار و بعد گزینه بالای دوربین رو انتخاب کن اسمشم c4 هستش بنداز زیر اون قسمت که میخاوای منفجر کنی فاصله بگیر دوباره lt رو بزنید.good luck:cheesygri

با سلام
از اول مرحله تا نقطه Aباید بدون اینکه دیده بشی پیش بری(اگه صدای آژیر در بیاد با هلیکوپتر میان سراغت) بعد که به جلوی پایگاه رسیدی افرادتو بفرست جلوی درب ورودی درگیر بشن تا حواسشون پرت بشه،بعد برو روی ژنراتور بمب بزار و فرار کن، دور که شدی منفجرش کن،(((اگه اون 2 تا کامیونم منفجر کنی ی آچیومنت میده)))
به نظر من بازی قشنگیه ولی خیلی باگ داره،
باگش رو هم بذار کنار رو حساب قشنگیش

بازی خوبیه
آدم یاد شماره های قدیم Ghost Recon میوفته
فقط این هوش مصنوعیش تو باقالیاس
دشمنا هم که باید یه خشاب روشون خالی کنی تابمیرن.

فقط این هوش مصنوعیش تو باقالیاس
دشمنا هم که باید یه خشاب روشون خالی کنی تابمیرن.
اتفاقا هوش مصنوعی که از هر نظر به نسبتGR بهبود يافته ، هم دشمنا ، هم يارات که واقعا خوب ميجنگن هم ...
اصلا هم اینطور نيست که يک خشاب خالی کنی تا بميرن ، COD نيست که مثل فشفشه تير خالی کنی!! من تاحالا شده از فاصله 300 ياردی ( يا متری ، نميدونم واحدش تو بازی چيه!! :دی ) با يک تير دشمنی که اونم رو زمين خوابيده بود رو زدم!

اتفاقا هوش مصنوعی که از هر نظر به نسبتGR بهبود يافته ، هم دشمنا ، هم يارات که واقعا خوب ميجنگن هم ...
اصلا هم اینطور نيست که يک خشاب خالی کنی تا بميرن ، COD نيست که مثل فشفشه تير خالی کنی!! من تاحالا شده از فاصله 300 ياردی ( يا متری ، نميدونم واحدش تو بازی چيه!! :دی ) با يک تير دشمنی که اونم رو زمين خوابيده بود رو زدم!
من خودم چند بار به دشمنا از روبرو نزدیک شدم و زدمشون
البته تو ساختمونا بیشتر اتفاق میوفته که حتی من یا بار یکی رو تو ساختمون ز روبرو نایف کردم:eek:

تو مرحله 3 يجاش هست ميگه از يه دهكده دفا كنيم از همه جا هم ادم مياد راه خاصي برا رد كردن داره؟ همه گروهاي ديگه ميميرن اسلن نميشه ردش كرد
هرکدام از یارات رو بفرست پشت یه دوشکا 3 تا دوشکا هست خودتم با دوربین دار از شون حمایت کن بخصوص از سمت راست چون یک دفعه حمله میکنن و توی دهکده یاراتو میکشن به نظر من شماره 4 رو توی شمال شرقی بزار 2 رو توی غربی 3 رو توی جنوبی.

دوستان اون قسمت که روی اسکله یه خونه رو نشون میده باید چکار کنیم فکر کنم مرحله 11 باشه اونجایی که یه قسمتی رو با هلکوپتر مارو میبره.

دوستان اون قسمت که روی اسکله یه خونه رو نشون میده باید چکار کنیم فکر کنم مرحله 11 باشه اونجایی که یه قسمتی رو با هلکوپتر مارو میبره.

باید بری به سمت عدد شماره 3 روی نقشه و همه را بکشی . در واقع هدف دستگیر کردن و یا کشتن یکی از جنرال های دشمن هست. صرفا باید دشمنان را از بین ببری و کار خاصی نمی خواد.
موفق باشی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or