Operation Flashpoint 2 : Dragon Rising

راستش قبلا من از این بازيا خوشم نميامد ، اما يکبار نشستم 2-3 تا مرحله از Ghost Recon 2 رو رفتم ديگه معتادش شدم تا تمام نشد ولش نکردم ، به دردم ميخوره؟ به نظر خودم که ميخوره :دی

من یک تریلر از بخش مولتی بازی دیدم کف کردم ! به نظرم جذابیتش از MW هم بیشتر بود !
با هر چیزی میشد آدم کشت ... هلیکوپتر تانک آر-پی-جی و ... :biggrin1: اصلا خر تو خره ...
محیط های فوق گسترده ...
من واقعا بخش مولتی بازی رو میپرستم و به همه ی لایو بازها توصیه میکنم چون واقعا احساس و جود در یک جنگ رو خواهید کرد .

من یک تریلر از بخش مولتی بازی دیدم کف کردم ! به نظرم جذابیتش از MW هم بیشتر بود !
با هر چیزی میشد آدم کشت ... هلیکوپتر تانک آر-پی-جی و ... :biggrin1: اصلا خر تو خره ...
محیط های فوق گسترده ...
من واقعا بخش مولتی بازی رو میپرستم و به همه ی لایو بازها توصیه میکنم چون واقعا احساس و جود در یک جنگ رو خواهید کرد .

مثل همين BF:BC خودمونه آنلاينش ؟! :biggrin1:

مثل همين BF:BC خودمونه آنلاينش ؟! :biggrin1:
یک چیزی فراتر توصیه میکنم بری GT به یکی از تریلر های مولتیش رو نگا کنی.
خیلی خوف ـه اصلا نمیشه توصیف کرد هیجانشو !:love:
یک محیط فوق العاده بزرگ که شما فقط یک گوشه ی اون رو گرفتیم . پر از وسایل نقلیه ... :biggrin1:
به معنای واقعی جنگ ـه :love:

تک نفرش چطوره؟ من لایو نمیام ( DSL ندارم)
من خیلی این سبک رو دوست دارم ، ولی اگر تمرکزه سازنده رو مولتی پلیر رفته باشه
معمولا سینگلش ضعیف میشه
به نظرتون تک نفرش تو چه سطحی هست؟

تک نفرش چطوره؟ من لایو نمیام ( DSL ندارم)
من خیلی این سبک رو دوست دارم ، ولی اگر تمرکزه سازنده رو مولتی پلیر رفته باشه
معمولا سینگلش ضعیف میشه
به نظرتون تک نفرش تو چه سطحی هست؟
SINGLE PLAYER هم تو سطح خیلی بالایی هست و کاملا حس یک جنگ واقعی رو منتقل می کنه.
شما فرض کن 220 کیلومتر مربع فضا داری و دشمن که تو این وسعت کمین کرده!

در تایید گفته های دیگر دوستان بگم که بازی واقعاً سخته و همونطور که گفته شد، شبیه ساز واقعی جنگ هست. من الان دارم رو Normal بازی رو انجام میدم و باید بگم بازی سخت هست!.. دشمنان هوش مصنوعی خوبی دارن (تیر از فاصله ی دور زده بشه سینه خیز میشن، سنگر گیری میکنن، محیط رو برای پیدا کردن شما میگردن، از حمله ی هوایی دقیق استفاده میکنن و ...).
کافیه یه باز در این بازی در حین تیر اندازی دشمن از کاور خارج بشید تا با 2 تیر کشته بشید...
در کل بازی جالبی هست؛ فقط گرافیک و جزییات کار کمی توی ذوق میزنه.. لدینگ ها هم کمی طولانی اند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or