من دمو رو بازی کردم. فکر کنم چند وقت پیش از همین قسمت یه ویدیو داده بودن که منو ناامید کرد و تجربه مستقیمش هم کمکی نکرد به اینکه اون هایپ اولیم برگرده.
نقاط قوت بازی بزرگترینش کاراکتر اصلیه. فوقالعاده هست از راه رفتن تا میمیک صورتش. خیلی وقت بود تو گیم از این مدل شخصیت ها نداشتیم. کلا داستان و شخصیت های فرعی هم خیلی باحال و خوب بودن.
به جز این برای من بقیه قسمت ها ضعیف بودن. گرافیک بازی وحشتناکه! متعجبم کپکام چطور با این موتور که خودشو تو Re و پراگماتا ثابت کرده همچین خروجی نسل هفتمی گرفتن! من از بازی های خطی خیلی بیشترت لذت میبرم ولی اینجا مشکل لول دیزاین هست! Golden Pathها اصلا مشخص نیستن! طبق عادت ذهنیم از بازی های روز یه جاهایی میرسیدم که گاری بود ضربه میزدم تا بشکنن ولی بعدش متوجه میشدم که این مسیرا مثل زمان Ps2 بسته هستند! از اونور یه جاهایی بود که اتفاقا در قابل باز شدن و قفلی بود که باید شکسته میشه ولی چون خود گیم از بس دستت رو بسته تو هم میگی لابد اینا باید خودشون باز میبوذن من نباید کاری کنم.
کامبت مشکل داره. یکیش layout دکمه ها (که البته میشه مدش رو تغییر داد یا حتی خودت جای دکمه هارو عوض کن) . انیمیشن های خیلی محدود و تکراری. یه تاخیری هست برای نشستن ضربه که برای من تا اخرش دستم نیومد تا براساسش خودمو آماده کنم. سیستم پریش هم برام عجیب بود زمان بندیش. کلا مکانیزم ها یکم کلنکی میزنن و روون نیستن.
سکیرو منو بد عادت کرد از بس که کامبتش دقیق بود و همون اول زمان بندی ها دستت میومد.
امیدوارم بتونن تو این چند ماه باقیمونده یه دستی بکشن روش.