Multi Platform Onimusha: Way of the Sword

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Capcom
تاریخ انتشار
2026
ناشر
Capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5

1000024212.jpg
بازی Onimusha: Way of the Sword پس از ۱۸ سال دوری، دوباره توسط کپکام رسماً معرفی شد و این بازی در سال 2026 عرضه خواهد شد.

1000003172.jpg

فرنچایز اونیموشا اولین بار در سال 2001 با بازی Onimusha: Warlords معرفی شد که بر پایه مکانیسم ضدحمله "Issen" ساخته شده بود. دستکش شیطانی اونیموشا که به عنوان یک عنصر اصلی در این سری معرفی شد، توانایی جذب روح از جنما، موجودات هیولایی و بدشکل از دنیای دیگر را به بازیکن می‌داد.
در مراسم جوایز بازی 2024، با بازگشت قدرتمندانه ای روبرو شدیم. Onimusha: Way of the Sword در کیوتو در اوایل دوره ادو اتفاق می‌افتد. شرور خبیث، Malice، شهر تاریخی را به پناهگاهی تاریک و پیچیده برای بازگشت جنماهای شیطانی تبدیل کرده است.

1000003173.jpg

آخرین ویرایش:
منم تازه شروع کردم ، شروع خفنی داشت
فقط خیلی آسونه فایتاش انگار برام
شایدم بعد از مورتال شل ۲ دارم بازی می کنم این طوری ‌ب نظر میرسه

کاش تو تنظیمات می شد یه کاری کرد خودش سول های دشمنا رو جمع کنه بدون دکمه زدن

منم تازه شروع کردم ، شروع خفنی داشت
فقط خیلی آسونه فایتاش انگار برام
شایدم بعد از مورتال شل ۲ دارم بازی می کنم این طوری ‌ب نظر میرسه

کاش تو تنظیمات می شد یه کاری کرد خودش سول های دشمنا رو جمع کنه بدون دکمه زدن
این جزو مکانیکهای بازیه ، چون حین مبارزه تعیین کنندست که چه موقع اورب رو جمع کنی.
رنگ اوربها فرق داره و حین مبارزه این فرصت رو بهت میده که انتخاب کنی که الان جذب کنی و سلامتیت رو پر کنی یا ریسک کنی و بزاری بیشتر بشه که بتونی اسلحه های oni رو حین مبارزه فعال کنی.

برای همین کلا جذب اوربها رو دستی گذاشتن چون فقط یک نوع اورب نداریم ، زمانبندی جذبشون و انتخاب زمان درست هم به دست پلیر گذاشتن.
یه جورایی مثل نینجا گایدن ها.

کسایی که میخوان بازی رو با گرافیک بالاتری تجربه کنن میتونن فعلن از این ماد استفاده کنن . خودم تست نکردم چون هنوز بازی رو ندارم 😞
ظاهرن فعلن یه سری باگ های ریز داره که قراره برطرف بشه
پ ن : خیلی خوشحالم که onimusha دوباره انقدر موفق برگشته دمو که خیلی خوب بود .
https://www.nexusmods.com/onimushawayofthesword/mods/48?tab=posts&BH=0

View attachment 420984
امروز بازی روی استیم رکورد زد! بازی به شدت موفق عمل کرده و احتمالا شماره های بعدی هم ازش میبینیم در آینده
واقعا این اعتبار خیلی خوب کپکام رو نشون میده که پلیرهای جدید که حتی هیچی از اونیموشا نمیدونن هم اینطور تحویل میگیرنش و تو روز اول میخرنش.
مقایسه کنیم با Ninja Gaiden 4 که یک‌ششم یا هفتم این عدد پلیر رو هم پر نکرد، البته روی گیم پس هم بود و اگه نبود قاعدتا از این عدد بالاتر میرفت ولی باز هم قطعا نمیتونست نزدیک چنین اعدادی بشه.
فقط کافیه که طرف اسم کپکام رو تو تریلر یک بازی ببینه و دیگه مطمئنه که یک بازی خوب و با کیفیت رو میتونه تجربه کنه.

از طرفی هم این در دسترس‌تر ساختن بازی هم برای پلیرها که تو همه عناوینش وجود داره خیلی تاثیر داره که میتونن رنج وسیعی از پلیرها رو به مشتری خودشون تبدیل کنن.

واقعا این اعتبار خیلی خوب کپکام رو نشون میده که پلیرهای جدید که حتی هیچی از اونیموشا نمیدونن هم اینطور تحویل میگیرنش و تو روز اول میخرنش.
مقایسه کنیم با Ninja Gaiden 4 که یک‌ششم یا هفتم این عدد پلیر رو هم پر نکرد، البته روی گیم پس هم بود و اگه نبود قاعدتا از این عدد بالاتر میرفت ولی باز هم قطعا نمیتونست نزدیک چنین اعدادی بشه.
فقط کافیه که طرف اسم کپکام رو تو تریلر یک بازی ببینه و دیگه مطمئنه که یک بازی خوب و با کیفیت رو میتونه تجربه کنه.

از طرفی هم این در دسترس‌تر ساختن بازی هم برای پلیرها که تو همه عناوینش وجود داره خیلی تاثیر داره که میتونن رنج وسیعی از پلیرها رو به مشتری خودشون تبدیل کنن.
بی ربط به تاپیکه ولی Ninja gaiden 4 بهترین بازی اکشن پارسال و یکی از بهترین های این نسل بود . فروشش فکر کنم همون حدودی بود که نسخه های قبلی بودن ، مطمئن نیستم . ولی خیلی جا داشت که بیشتر بفروشه و حیف شد

بی ربط به تاپیکه ولی Ninja gaiden 4 بهترین بازی اکشن پارسال و یکی از بهترین های این نسل بود . فروشش فکر کنم همون حدودی بود که نسخه های قبلی بودن ، مطمئن نیستم . ولی خیلی جا داشت که بیشتر بفروشه و حیف شد
دقیقا اون بازی عشق منه.
حین بازی کردنش با چالشی که گیم پلی مبارزاتش داشت و درجه سختیش کاملا ارضام میکرد.
برای منم بهترین اکشن سال بود.

به نظر اونیموشا بازی در دسترس تری برای قشر بیشتری از گیمرهاست و احتمالا فروش بهتری هم از NG4 خواهد داشت.

به لطف آقای وزیری دیشب شروع کردم ، روی سیستم من که خیلی قدیمیه به نظرم عالی داره اجرا میشه ،مثل دموش.

فقط بازی واقعا برام آسونه.

رفتم دیدم برای درجه سختی ماد موجوده ، یکی دوتا ماد هم ریختم آنچنان تفاوتی نکرده.
کاش درجه سختی از اول در دسترس بود.

خب از اول میزاشتین کسی که چالش بیشتری میخواد خودش انتخاب کنه.
چرا زوری باید یک دور تموم کنه؟
اونهم وقتی که بیس بازی اینقدر واکینگ سیم طوره؟
جالبه اینجا منتقد از سختی زیاد بازی میناله و حتی به کپکام هم ایمیل داده :D
15 discouraging hours with the new Onimusha, and 10 brilliant ones with He Who Watches

کپکام طی ۱۰ سال اخیر برای خودش روی پی سی اعتبار ساخته و کاربرا به شدت قبولش دارن.
انجین بسیاز خوب و بهینه ای دارن و بازیاشون روی اکثر پی سی ها خیلی خوب فریم میده.

جدا از این موضوع همه بازیاشون هم فان و خوب هست.

خیلی میخواد کارت درست باشه که توی یک سال ۳ تا بازی بدی و هر ۳ هم خوب باشن

حقیقتش اومدم اینجا بابت تهیه بازی شک داشتم گفتم ببینم نظرات بچه ها چیه و نظرات خیلی مثبتی دیدم از بازی و بعدش رفتم یوتیوب وقتی داشتم بازیو میدیدم حقیقتش به دلم ننشست اون فضای و اون سنگینی مبارزات دیدم خوشم اومد ولی واقعا احساس کردم چیزی انچنان بزرگی برای ارائه نداره صرفا چنتا مکانبک باحالتر داره نمبدونم شاید چون بازار گیم ها از بازی سامورایی پر شده گوست ها و نیوه ها و وولانگ و رایز اف رونین ووو خیلیا دیگه اشباع شده این سبک(سبک شمشیر زنی) نمیدونم کلا بازی منو نگرفت شاید یچیزی مثل فانیوم بلید بتونه یکم تنوع بده تو این سبک ولی واقعا در خور این همه تعریف تمجید نیست

حقیقتش اومدم اینجا بابت تهیه بازی شک داشتم گفتم ببینم نظرات بچه ها چیه و نظرات خیلی مثبتی دیدم از بازی و بعدش رفتم یوتیوب وقتی داشتم بازیو میدیدم حقیقتش به دلم ننشست اون فضای و اون سنگینی مبارزات دیدم خوشم اومد ولی واقعا احساس کردم چیزی انچنان بزرگی برای ارائه نداره صرفا چنتا مکانبک باحالتر داره نمبدونم شاید چون بازار گیم ها از بازی سامورایی پر شده گوست ها و نیوه ها و وولانگ و رایز اف رونین ووو خیلیا دیگه اشباع شده این سبک(سبک شمشیر زنی) نمیدونم کلا بازی منو نگرفت شاید یچیزی مثل فانیوم بلید بتونه یکم تنوع بده تو این سبک ولی واقعا در خور این همه تعریف تمجید نیست

600 انیمیشن مختلف فقط برای پری کردن و بلاک داره

گوست اف سوشیما کامبتش جلوی این مثل اسباب بازیه

کپکام طی ۱۰ سال اخیر برای خودش روی پی سی اعتبار ساخته و کاربرا به شدت قبولش دارن.
انجین بسیاز خوب و بهینه ای دارن و بازیاشون روی اکثر پی سی ها خیلی خوب فریم میده.

جدا از این موضوع همه بازیاشون هم فان و خوب هست.

خیلی میخواد کارت درست باشه که توی یک سال ۳ تا بازی بدی و هر ۳ هم خوب باشن
کپکام عالی می نوازد

Resident Evil Requiem فوق العاده

Pragmata عالیه مخصوصا Ending

حالا هم این شاهکار سامورایی .

• Like
Reactions: uriel

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or