Multi Platform Onimusha: Way of the Sword

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Capcom
تاریخ انتشار
2026
ناشر
Capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5

1000024212.jpg
بازی Onimusha: Way of the Sword پس از ۱۸ سال دوری، دوباره توسط کپکام رسماً معرفی شد و این بازی در سال 2026 عرضه خواهد شد.

1000003172.jpg

فرنچایز اونیموشا اولین بار در سال 2001 با بازی Onimusha: Warlords معرفی شد که بر پایه مکانیسم ضدحمله "Issen" ساخته شده بود. دستکش شیطانی اونیموشا که به عنوان یک عنصر اصلی در این سری معرفی شد، توانایی جذب روح از جنما، موجودات هیولایی و بدشکل از دنیای دیگر را به بازیکن می‌داد.
در مراسم جوایز بازی 2024، با بازگشت قدرتمندانه ای روبرو شدیم. Onimusha: Way of the Sword در کیوتو در اوایل دوره ادو اتفاق می‌افتد. شرور خبیث، Malice، شهر تاریخی را به پناهگاهی تاریک و پیچیده برای بازگشت جنماهای شیطانی تبدیل کرده است.

1000003173.jpg

آخرین ویرایش:
بازی از نظر سختی چجوریه دوستان برای کسی مثل من که rpg باز نیست میشه تمومش کرد یا خیلی سخته؟ :D
RPG نیست اصلا، سختیش هم زیاد نیست از سولزلایک سختی کمتری داره. Parry باز باشی که اب خوردن می شه برات.

خوب یه چند ساعتی بازی کردم و قبلا هم گفتم از لحاظ گیم پلی خیلی خوبه بازی ولی گرافیک رو زیاد راضی نیستم بنظرم capcom از لحاظ گرافیکی کم کاری کرده میتونست بهتر باشه.در کل بازی صد در صد ارزش بازی کردن داره

قرار نبود سيو و پيشروى دمو يه فايده ايي داشته باشه؟ :D
خوب داره من الان دوتا طلسم دارم با یه شمشیر که یکی از اون طلسما مال سیو دمو هستش و دوتای دیگه مال پیش خرید.

آخرین ویرایش:
بچه ها این بازی تو سبک الدن رینگ و سولز لایک هستش مثل nioh یا sekiro
من تقریبا با بازی blackmyth تونستم ارتباط بگیرم این بازی چجوریه سختیش؟ سیو کردن بازی؟ کلا با بازیهای سولزلایک میونه خوبی ندارم
نه اکشنه داستانیه خطیه اسونه لذت میبری
ربطی به سکیرو و نیو نداره

نه اکشنه داستانیه خطیه اسونه لذت میبری
ربطی به سکیرو و نیو نداره
تو مایه های الدن رینگ که نیست؟
چون قدیم یدونه اونیموشا بازی کرده بودم که به بازیگری ژن رینو بود خیلی خوشم اومده بود
اگه مثل گاد آو وار هستش بزنم دانلود بشه؟

• Like
Reactions: all4u
تو مایه های الدن رینگ که نیست؟
چون قدیم یدونه اونیموشا بازی کرده بودم که به بازیگری ژن رینو بود خیلی خوشم اومده بود
اگه مثل گاد آو وار هستش بزنم دانلود بشه؟
صدرصد بازیش کن لذت میبری
نه ادن رینگ کلا سبکش سولزه اینه اکشنه
همش میکشی و میرسی به باس و داستان
کلا نصبشکن
ماها باید ۷۰ دلار بدیم 😁😁

گیم پلیشو دیدم فکر کنم مثل devil may cry باشه درسته؟
نه دیول می کرای خیلی سریعتره
این یک شمشیر داره میفته به جون اهریمنا
که داستان معمولا زیبایی هم داره
بازی اسون تا نرماله هیچ سختی نداره

نه دیول می کرای خیلی سریعتره
این یک شمشیر داره میفته به جون اهریمنا
که داستان معمولا زیبایی هم داره
بازی اسون تا نرماله هیچ سختی نداره
خوب میزنم امشب هایپر وایزرشو دانلود کنیم با این تعاریفی که کردی ارزش بازی کردن داره ممنون از وقتی که برا پاسخ گزاشتی

• Like
Reactions: all4u

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or