جنتلمن؟!
![]()
کلاً معنی جنتلمن رو اشتباه متوجه شدی.
sent from my ship Oro-Jackson.
I respectfully disagree :d
:d
جنتلمن؟!
![]()
کلاً معنی جنتلمن رو اشتباه متوجه شدی.
sent from my ship Oro-Jackson.
Lets Agree with DisagreeI respectfully disagree :d
![]()
اسمش بد در رفته!
انقدر بهش گفتید منحرف که خودشم باورش شده
جایی میگن منحرف،فکر میکنند با این کار دارن
برای همینه همیشه یک طرف موهاش رو میزنه جلو چشمش :d
کاری به اسپم های ما نداشته باشید
اون بحث های جذابتون رو ادامه بدید
من که از خوندن اون بحث ها لذت میبردم :d
ولی خب خیلی وقت بود که منتظر رسیدن انیمه به قسمتایی که مونت
توشون بیشتر حضور داره بودم ، و نااُمیدم نکرد :d ... دلیل اصلی که این اپیزود نسبت به بقیه بهتر بود :
ینی دلم میخواد برم اودا رو حسابی مشت و مال بدم
بابا طرف فیمیل ـه ، لوگیا ـه ، قوی ـه ، یکم ترسناکه :d ، هارپی و خاصه ، خوشگله ، Cool ـه ، چرا نذاشتی ناکاما بشه آخه ؟
بدتر اینکه چرا کــُــشتیش ؟ 
:dبابا طرف خودش وقتی بهش میگن Pervert با کمال میل قبول میکنه تازه خوشحالم میشه :d حالا تو میای میگی نیست ... ؟ :dدیدم صفحه ی قبل گفته شد فرانکی منحرفه! :d کجاش منحرفه این بشر؟اسمش بد در رفته!
![]()
از همون دفعه اول که دیدمش ازش خوشم نمیومد ، هرچی بیشتر هم پیش میرفتیم بیشتر ازش بدم میومد ، الان که دیگه رسمن حالمو بهم میزنه
صداشو میشنوم اصن حس بدی بهم دست میده میخوام برم خفه ـش کنم ...
آخه *** ی فلان فلان شده ، اگه زورو نبود که الان مونت خورد و خاکشیرت کرده بود ، یه ضربه آخر زده جوگیر شده
بزنه بمیره اینم مث دوس بچگی زورو ، تا آروم بشم من ! :d البته احتمال مرگش خیلی کمه بنظرم
اودا فقط کرکترای دوست داشتنی رو میکشه ... ! 
.
... چقدر اتفاق داره میوفته این آرک ، سرگیجه گرفتم !

مانگا چپتر 725 !
هفته بعد هم مانگا نداریم!بازگشت X.Drake رو تبریک عرض مینمایم به فن هاش(یکیش خودم :d ) :bighug:![]()
مانگا چپتر 725 (البته چون کاوره، و 90% کاورها انیمه نمیشن ولی یک سری چیزای مهمی توشون هست،اگر ببینید هم مشکلی ایجاد نمیشه! :d )چرا انقدر مانگا تاخیر میخوره؟اون دایناسوره x-drake بود؟پس احتمالا مرحوم کاریبو:d

خیر سرم تو تاپیک وان پیس گذاشتم که اگر بقیه دیدن،حداقل به احترام تاپیک روشون نشه به جیرایا رای بدن :d ولی مثل اینکه روی تو این روش عمل نکرد! :dسلام
من رفتم به جیرایا رأی دادم![]()
(حیف قدرت دستمون نیست
)