اوففففففففف ، آقا عجب چپتری بود این لامصب !
حالا شاید یکم زیاده روی بنظر بیاد ، ولی مثلن بعد خوندن چپتری مث این ، یا 720 که در حد بسیار شدیدی خفن هستن با خودم فکر میکنم اگه وان پیس نبود که هر هفته بهم حال بده من با این زندگی مزخرف چطوری کنار میومدم اصن ... ؟
همه چی عالی بود ، هم هیجان بسیار خفنی داشت ، هم صحنه ی Epic ، هم معرفی یه حریف جدید که موهاش من رو یاد Sonic انداخت
به علاوه ی بارت فن بوی و بــِـیبی 5 دوس داشتنی
به علاوه تقریبا از همه یه صحنه دیدیم . و مهم تر از همه اینکه ویولت چواااان نقش نسبتا پر رنگ تری داشت این چپتر
یه چیزی هم میخواست بگه که دیدیم یهو شوک بهش دست داد و نتونست حرفشو کامل کنه ، خدا کنه میخواست بگه بعد از Dressrosa میخوام با شما بیام ، یا مثلن میخوام Set Sail کنم یا یه آرزویی چیزی داشته باشه به هر حال که بتونه با کلاه حصیریا کامل کنه دیگه
گرچه شاید غیرمنطقی بنظر میرسه ، ولی خب ما همچنان دوستدار ویولت چوان هستیم ، نیومدنش راه نداره اصن
.
بازگشت بارت خیلی لذت بخش بود ، هرچند کوتاه اما بازم دیدن اشکاش اشک تو چشای آدم جمع میکرد
به احتمال زیاد با همون قابلیت ـش راه رو واسه زورو و کینمون وا میکنه ، البته اگه وسط کار غش نکنه از خوشحالی !
... قابلیت ویولت هم خیلی جالب بود ولی خب فکر کنم 4000 کیلومتر یذره دیگه زیادی باشه واسه یه DF
.
و اما اپیکنس اصلی از جایی شروع شد که دوفی اومد رو کار و به قولی he stole the show و اینا !
ینی قیافش ، لایناش ، همه چیزش محشره ، یکی از اون آدم بدایی ـه که نمیشه ازش بدت بیاد !
به همراه کروکودایل Villain مورد علاقه ـم هستن هر دو .
الانم خیلی نگران سانجی ـم ، جالبه بعد Time Skip تا حالا یه مبارزه ی واقعی آنچنانی از سانجی ندیدیم که بفهمیم قدرتش در چه حد پیشرفت کرده ، حالا یهویی میاد جلو دوفی قرار میگیره !
تنها کاری که میتونه بکنه وقت خریدن ـه ، وگرنه حتا با لاو هم شانسی جلو دوفی ندارن به نظرم ! ... بعد تیکه ی اولی که به طور قهرمانانه وارد شد خیلی لاین جالبی رو گفت : به دوستام آسیب نرسون ، یه همچین چیزی
احتمالش هست با توجه به ذهن مریض دوفی ، از قصد سعی کنه سانجی رو کنترل کنه تا در مقابل بقیه دوستاش بجنگه ! گرچه بخاطر هاکی که سانجی داره فکر نمیکنم همچین اتفاقی بیوفته . ولی نامی رو مثلن میتونه راحت کنترل کنه ، اونوقته که اتفاقات ناگوار میوفته ... عجب تراژدی ای میشه ، Nami vs Sanji
.
بعد از یه طرف 3000 تا مارین اومدن Dressrosa ، از طرف دیگه هم اون همه دزد دریایی تو کلسیوم هستن ! جنگ خفنی در پیش است آیا ؟
... چقدر اتفاق داره میوفته این آرک ، سرگیجه گرفتم !
در وصف نامی سواااان هم تو این چپتر چیز زیادی نمیتونم بگم ، جز اینکه عجب جیگری شده بود
... در کل نمرم 10 از 5 ، آدرنالین خونم زد بالا موقع خوندنش
.