Official PES 2008 Discussion

• Thread starter Thread starter Carbon
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خب اين بازي هم اومد به سلامتي بريد سفارش آنلاين بديد من كه دادم سايتشو نميگم چون تبليغ ميشه خودتون ميدونيد كجاست ديگه ولي من با اين وضع افتضاح پست احتمال ميدم هفته ديگه تو دستم باشه:laughing:
كليه بحثها در تمامي موارد در باره اين بازي اينجا صورت ميگيره
گلهاي زيبا رو اينجا بذاريد و همچنين پچهاي بازي
در ضمن سه تاكرك هم از اين بازي اومده
http://m0005.gamecopyworld.com/games/pc_pro_evolution_soccer_2008.shtml#Pro%20Evolution%20Soccer%202008%20[MULTI6]%20No-CD/Fixed%20Image
ولي تاييد نشدن هنوز اما مطمعنا سريع ترين گيمي كه كرك بشه همينه
موفق باشيد

من که هنوز نگرفتم ولی اگه مثل قبلی باشه باید بریزی :

My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\save\folder1

البته در مورد آپشن فایل

سلام
تو pes 2008 هم تو همین مسیر ریختم (البته دیگه اینجا فولدر 1 وجود نداره) ولی هیچ تغییری صورت نگرفت.:confused:
یا علی مدد

سلام
برای من که گزارشگر داره شاید مشکل از dvd ت باشه.
نه مشکل از دی وی دی نیست . دوستم هم از روی همین دیوی دی نصب کرده و بازیش سالمه .
ضدحال خوردم . این چه وضعیه !!! بدبختی اینه که من اسپیکر ندارم ببینم با اسپیکر درست میشه یا نه !!
اما همه صدا هستش به جز گزارشگر لعنتی . حتی صدای جروبحث بازیکنا هم هست .
راستی دیدم یه سری روی سیستم مورد نیاز بحث داشتند .
من الان دارم با این سیستم بازی می کنم روی مدیوم . موقع فیلما یه کم فقط کند میشه .
512MB RAM
CPU 2.6
Geforce 6200 PCI- EXP Tourbo Cach

سلام
اقا من چند تا مشکل با بازی دارم وقتی از پشت محوطه شوت می زنی اولا دوربین جا میمونه بعدشم انگار نه انگار گل زدی نه گزارشگر هیجان خاصی داره بازیکناهم عین ماست وایمیسن بعد چند ثانیه یه دفعه خوشحالی بازیکنا رو نشون میده (خیلی اعصاب خورد کنه) گزارشگرشم خیلی ماسته اصلا نه هیجان داره نه زیاد حرف می زنه. راستی واسه شما کمک داور داره؟
می خواستم بدونم ماله شما هم اینجوریه

سلام
اقا من چند تا مشکل با بازی دارم وقتی از پشت محوطه شوت می زنی اولا دوربین جا میمونه بعدشم انگار نه انگار گل زدی نه گزارشگر هیجان خاصی داره بازیکناهم عین ماست وایمیسن بعد چند ثانیه یه دفعه خوشحالی بازیکنا رو نشون میده (خیلی اعصاب خورد کنه) گزارشگرشم خیلی ماسته اصلا نه هیجان داره نه زیاد حرف می زنه. راستی واسه شما کمک داور داره؟

سلام
این مشکل ها رو من ندارم البته وقتی تو خونه حریف به تیم حریف گل میزنم انگار که دارم به گزارشگر فحش ناموس میدم از ماست هم یه چیزی اونور تر میشه .در ضمن برای من کمک داور هم داره خیلی هم با حاله همه حرکاتش طبیعی هست مثلا وقتی کرنر میشه با پرچمش نقطه کرنر رو نشون میده.
یا علی مدد

نه مشکل از دی وی دی نیست . دوستم هم از روی همین دیوی دی نصب کرده و بازیش سالمه .
ضدحال خوردم . این چه وضعیه !!! بدبختی اینه که من اسپیکر ندارم ببینم با اسپیکر درست میشه یا نه !!
اما همه صدا هستش به جز گزارشگر لعنتی . حتی صدای جروبحث بازیکنا هم هست .
راستی دیدم یه سری روی سیستم مورد نیاز بحث داشتند .
من الان دارم با این سیستم بازی می کنم روی مدیوم . موقع فیلما یه کم فقط کند میشه .
512MB RAM
CPU 2.6
Geforce 6200 PCI- EXP Tourbo Cach

سلام
این کند شدن ها و افت فریم های مقطعی رو فکر میکنم همه داشته باشن منم با 1 گیگ رم و vga 8600gt این کند شدن ها رو دارم (البته با آپدیت کردن درایور کارت گرافیکم به 169.01 تا حدودی رفع شد).
در ضمن در مورد صدای گزارشگر هم شاید از تو قسمت settingخود بازی صدای گزارشگر بسته باشه یه نگاه بنداز ضرر نداره.
یا علی مدد

بالاخره درست شد . نمی دونم چطوری ولی درست شد . خب من اومدم نظر کارشناسیمو راجع به گیم پلیش بدم :biggrin1: :
به نظر من گیم پلیش نمیشه گفت افت کرده بلکه از استیل ساکر خارج شده . این هم میشه یه نوع ضعف باشه هم یه نوع نکته مثبت . بستگی به دید طرف داره . به نظر من سیستم پاس کاری خیلی بهتر و طبیعی تر شده ولی شوت زدنش یه کم ضایع شده . خیلی راحت میشه گل زد . ولی هنوز به نظر من به 100 تا فیفا می ارزه .
دو تا سوال داشتم : با چه دکمه ای توی محوطه ی جریمه خودشو می اندازه زمین ؟
دیگه این که توی عکساش بود که چه می دونم بازیکنا مصاحبه می کنن بعد از بازی و دیگه اینکه نشون میداد تماشگرا تو یه رستوران نشستند دارند از تی وی نگاه می کنند . اینا داخل کدوم بخشند ؟ فقط مستر لیگ ؟
راستی شما هم بعضی وقتا حس می کنید فریم بازی خیلی بالا رفته ( بیشتر از حد طبیعی؟) . احساس می کنم بازی خیلی سریع شده ولی انصافا منوهاش عالی شدند .

سلام
بابا بچه ها یه نفر به ما بگه این آپشن فایل و کیت سروری رو که دانلود کردیم کجا بریزیم؟
یا علی مدد

کیت سرور رو باید بریزی جایی که بازی رو ریختی و اجراش کنی و بعد روی Install کلیک کنی .
برای Save هم باید بریزیش تو
Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\save
در ضمن این سیو رو خودم هم ریختم و توش اسم تمام تیم ها درست شده . همچنین اسم تمام بازیکنان ( تقریباً تمام ) به جز ایران درست شده
سلام
تو pes 2008 هم تو همین مسیر ریختم (البته دیگه اینجا فولدر 1 وجود نداره) ولی هیچ تغییری صورت نگرفت.
یا علی مدد

آخرین ویرایش:
با سلام خدمت دوستان یه نقد کوچیک میکنم همه چیز رو درباره بازی متوجه میشین. من از روز سه شنب هفته پیش دارم بازی میکنم تا به الان نکات زیادی در موردش فهمیدم.
نکات منفی:
گفته میشد بهترین بازیه ps3 هستش ولی بیشترین مشکل رو رو این کنسول داره.

گفته میشد صورت های بازیکنان طراحی فوق العاده ای داره اما صورت های بازیکنان معروف هم شبیه نیستند مثل casilas و بازیکنای تیم بایرن مثل toni , klose, و خیلی بازیکنای دیگه.

گفته میشد هوش مصنوعی بازی خیلی بالا هست و نمیشه راحت گل زد ولی درست برعکس میباشد بازی بسیار اسان شده حتی روی top player .

گرافیک و گیم پلی بازی به شدت شبیه به بازی فیفا شده که دلیلش مشخص نیست.

گفته میشد نیمکت ذخیره ی فعال که اصلا همچین چیزی وجود ندارد و نیمکت مانند مجسمه به بازی مینگرند .

پاس ها و شوت ها اصلا جالب نیستند.

ورزشگاه ها در بازی 15 عدد میباشد که واقعا برای یه همچین بازی کمه.

نکات مثبت:
در قسمت ادیت بازی خصوصا ادیت لباس میتوانید لباس هر تیمی رو عین خودش و بسیار زیبا درست کنید.

خوب چند تا نکته رو گفتم که فقط حرف های من نیست بلکه خیلی ها به این نکات معتقد هستند.

منی که نزدیک به 10 ساله که دارم سری های مختلف این بازی رو انجام میدم و بازی میکنم میگم کونامی نتونسته انتضارات رو براورده کنه و فقط دوستاران این بازی میتونند باهاش کنار بیایند اون هم برای اینه که از بازی فیفا بدشون میاد .به نظر من بازی فیفا توی xbox360 پیروز هستش چون خیلی زیباتر هست.

سلام منم امروز بازي رو گرفتم چندتا سوال داشتم
چرا بخش ترينينگ هيچي توش نيست؟؟((يعني حركاتاي جديد توش آموزش نميده)
شروع سريع بعد از خطا با چه دكمه اي هست من هر كاري كردم نتونستم؟؟

سلام
بابا یه نفر به من کمک کنه آپشن فایل رو تو مسیر خودش ریختم ولی وقتی بازی رو اجرا میکنم تو بخش بازی تک نفره و دو نفره که میرم فقط اسم تیم ها درست شده نه هیچ چیز دیگه . ولی وقتی می خوام بازی هام رو تو مستر ادامه بدم اسم تیم ها همون اسم های قبلیشون هست فقط تو رو خدا نگید که باید سیو هامو پاک کنم و مستر رو از اول شروع کنم.
یا علی مدد

اگه میشه بگید ببا کدوم دکمه خودشه می اندازه روی زمین بازیکن و چطوری میشه اسم تیما رو درست کرد .
من کیت سرور رو نصب کردم ولی آپشن فایلم که کپی کزدم اتفاقی نیفتاد . مگه نباید یه چیزی رو ریپلیس کنه ؟
راستی هر بار بازی رو اجرا میکنم ازم می پرسه که کدوم سطح بازی میکنم ( تاپ پلیر و ...)

هیچ اتفاق خاصی نمی افته. میگه با موفقیت نصب شد .
کسی نمی دونه دکمه تمارض کدومه ؟ بزنم بازیکن خودشو بندازه زمین توی محوطه جریمه ؟!!

هیچ اتفاق خاصی نمی افته. میگه با موفقیت نصب شد .
کسی نمی دونه دکمه تمارض کدومه ؟ بزنم بازیکن خودشو بندازه زمین توی محوطه جریمه ؟!!
تمارض كه چندين بار بچه ها گفتن كه:

L1+L2+R1 رو بزن بازيكنت ميندازه خودشو زمين.

اون آپشن فايل هم اسامي زير رو درست ميكنه:

Germany, Wales and Saudi Arabia.
Premier League teams.
Stadiums.
Lavezzi.

سلام
اين مشكل دوربين رو منم توي اولين پستم توي اين تاپيك گفتم، به نظر منم خيلي اعصاب خورد كنه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or