Official PES 2008 Discussion

• Thread starter Thread starter Carbon
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خب اين بازي هم اومد به سلامتي بريد سفارش آنلاين بديد من كه دادم سايتشو نميگم چون تبليغ ميشه خودتون ميدونيد كجاست ديگه ولي من با اين وضع افتضاح پست احتمال ميدم هفته ديگه تو دستم باشه:laughing:
كليه بحثها در تمامي موارد در باره اين بازي اينجا صورت ميگيره
گلهاي زيبا رو اينجا بذاريد و همچنين پچهاي بازي
در ضمن سه تاكرك هم از اين بازي اومده
http://m0005.gamecopyworld.com/games/pc_pro_evolution_soccer_2008.shtml#Pro%20Evolution%20Soccer%202008%20[MULTI6]%20No-CD/Fixed%20Image
ولي تاييد نشدن هنوز اما مطمعنا سريع ترين گيمي كه كرك بشه همينه
موفق باشيد

این که بازیکن ها خسته میشن هم جالبه.
جالبیش اینه که از pes 3 این قابلیت بوده :laughing: ;)

اقا يه چيزي يادم رفت بپرسم بازي بخش ترينينگ هم داره.؟؟؟؟
آره داره جیگر

دی وی دی چند دی وی دی میشه؟ حجمش چقدره؟
1 dvd ... حجم روی hard disk 3.80 گیگ

وای اشکم در اومد. چقدر این دیفالت پلیرها چللللمنن... گریمو در آوردن. نیم فصل اول که انقدر مزخرف بازی میکردیم من برای اینکه حماقتهای اینارو نبینم سریع به فصل نقل انتقال برسم همه بازیارو گلر واستادم. این ایواروف گلابیه. خودم کنترلش کردم لااقل چندتا بازی مساوی کردیم. عوضش نیم فصل دوم از 19 ام رسیدم به دوم. الانم 4تا بازی مونده فصل تموم شه. عجب غلطی کردم انقدر سخت چیدمش.

به نظر من که گرافیکش خیلی خوبه و اصلا هم بازی برام کند اجرا نمیشه روی high . در ضمن بازی خیلی طبیعی شده و قابل مقایسه با pes 6 نیست. فقط تنها مشکل بازی تو ستاپشه نمیدونم چرا اخرین حد رزولوشن 1024*768 هستش . حالا این فایل که گفتین دانلود کنیم برا چی هست و کجا باید ریخته بشه؟

به نظر من اشکال گرافیک بازی از خودشه.چون اگه توجه کنید کند شدن بازی حالت low frame نداره و همان طور که می بینید با frame بالا, سرعت بازی کم و زیاد میشه.حدالاقل ماله من این طوریه.یکی از دوستان گفت با 7300 و 1gig , بازی رو نتونسته اجرا کنه در صورتی که بازیش اصلا در حدی نیست که بخواد این سیستمو بخوابونه:cool:

بچه ها من تو این بازی یه مشکلی دارم . این که بازی گزارشگر نداره !!!!
همه ی صداها درسته ولی گزارشگری در کار نیست !!! جالب اینجاست روی کامپیوتر دوستم درسته و گزارشگرداره . رفتم توی آپشن هم و کمنتری آن بود . موندم چی کار کنم . ممکنه ربطی به این داشته باشه که من از هدفون استفاده می کنم ؟! کمک کنید .
پ . ن : الان دارم بازیو دوباره نصب می کنم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or