نمایشگاه/رویداد Official Microsoft Pre E3 Press Conference

• Thread starter Thread starter Erebus
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Erebus

کاربر سایت
خوب باز هم رسیدیم به نمایشگاه E3 و بهترین قسمتش یعنی کنفرانس های قبل از شروع نمایشگاه.
توی این کنفرانس ها مهم ترین announcement ها و خبر ها اعلام میشن. توی سال های گذشته همیشه قبل از هر نمایشگاهی، اکثر خبر های بزرگ مایکروسافت به بیرون درز پیدا می کرد و به همین خاطر از هیجانش خیلی خیلی کاسته میشد. خوشبختانه امسال تا اینجا که حدود 20 ساعت و نیم دیگه مونده به شروع کنفرانس، هنوز خبری leak نشده.

4tfoykg.jpg

July 10th, 2007

8:30PM PDT
11:30PM EDT

چهارشنبه 20 تیر
7:00AM به وقت تهران
countdown

Video Stream:
1UP
GameSpot
G4TV
Xbox.com
IGN(باید insider باشی)

Announcements:
آپدیت خواهد شد ...

کیانوش جان فکر کنم قرار شد همه ی خبرهای E3 تو این تاپیک باشه:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=3310&page=5
برای هر کدوم از کنفرانس ها بهتره که یه تاپیک جداگانه باشه.
خبر های کلی و hands on و preview بازیها و ... توی طول نمایشگاه توی اون تاپیک باشه، تازه بازم اینکه فقط یه تاپیک باشه و همه خبر ها بره اونجا زیاد جالب نیست به نظر من (چون میشه همون سیستم قبلی) اگرم قراره اینجوری باشه بهتره یه نفر زحمت بکشه خبرهای مهم رو توی پست اول قرار بده و پست اول رو آپدیت کنه تا یه نفر مجبور نباشه 20 صفحه از یه تاپیک رو بخونه شاید یه خبر دلخواهش رو پیدا کنه.

من كه GS Subscriberam راحت لايو ميبينم، بعدشم ميگذارم HD ـش دانلود شه. كلاً GameSpot لايو نشون ميده اما براي اونايي كه Paid Subscriber‌ هستن مثل دور قبل، مجبورين از Xbox.com با كيفيت پائين ببينيد فكر كنم. بازم مطمئن نيستم اما كنفرانس MS در E3 قبلي فقط براي كسائي بود كه پول داده بودن من خودم پارسال از سايت Xbox.com ديدم.

*** ويرايش ***

بله، متاسفانه فقط براي Subscriber هاست.

2003035389624054994_rs.jpg

آخرین ویرایش:
آریا جان کنفرانس قبل از آغاز e3 پخش میشه! هکچین چیزی محال در ضمن تو این لینک فقط نوشته countdown یعنی آغاز و استارت نمایشگاه نه کنفرانس خاصی!!!

کنفرانس مایکروسافت سه شنبه ساعت 8.30 شب به وقت کالیفرنیا برگزار میشه ... که به وقت ما در ایران دقیقا میشه ساعت 7 صبح چهارشنبه ;)

جالبه که 1 ساعت بعدش یعنی 8 صبح فردا بازی Killzone 2 نمایش داده میشه .. من که خیلی منتظرم ببینم این بازی آخرش چطوری از آب در میاد

اما زمان برگزاری بقیه کنفرانس ها به وقت ایران

روز چهارشنبه

کنفرانس نینتندو ................ساعت 19:30 چهارشنبه به وقت ایران
کنفرانس سونی ............... ساعت 22 چهارشنبه شب به وقت ایران

روز پنجشنبه

کنفرانس EA .................... ساعت 12:30 بامداد پنجشنبه به وقت ایران
کنفرانس Activision .........ساعت 1:45 بامداد پنجشنیه به وقت ایران
کنفرانس Midway .......... ساعت 3 بامداد پنجشنبه به وقت ایران
کنفرانس Konami ..........ساعت 4:15 بامداد پنجشنبه به وقت ایران
کنفرانس Take-Two ........ ساعت 18:30 پنجشنبه به وقت ایران
کنفرانس THQ .......... ساعت 19:45 پنجشنبه به وقت ایران
کنفرانس Ubisoft ......... ساعت 21 پنجشنبه به وقت ایران

روز جمعه

کنفرانس Disney .......... ساعت 2 بامداد جمعه به وقت ایران

آخرین ویرایش:
کیانوش جون کدومشون رو توصیه میکنی ؟

منظور کیانوش کنفرانس مایکروسافت هست. نه خود E3 .
امسال رو هنوز نمیدونم اما پارسال فکر می کنم اگه درست یادم باشه مال 1UP از همه بهتر بود از نظر کیفیت و البته همه هم می تونستن ببینن.
اونهایی هم که لینک دادم همشون رو میتونی ببینی غیر از IGN (که پولیه و باید insider باشی) اما با کیفیت HD نه. فکر کنم امسال هم کیفیت 1UP از همه بهتر باشه.

18hours 37minutes 54second
تا شروع کنفرانس مایکروسافت!
یعنی زمان:
Tues. July 10, 8:30pm PDT
که به وقت ما میشه:
7am روز 4شنبه.
Dog sheet on them!
من اون موقع کلاسم. هیف:(

پیتر مور یه مصاحبه ای در مورد نمایش هاشون انجام داده :
http://e3.gamespot.com/story.html?sid=6173660&pid=932731&tag=top_stories;title;7
یکسری از بازی های X360 که معلوم شده در نمایشگاه بازی خواهید کرد:
Dark sector
PGR4
Stranglehold
Nhl 08

آخرین ویرایش:
آقا هنوز خبري از فركانس ماهواره نيست. با adsl 128ميشه تصوير رو خوب ديد حالا صدا به جهنم.1upخوبه براي من؟تورو خدا تا غروب جواب بديد.:praying:

من نمیدونم این بحثای الکی برای چیه ؟
همیشه 1 روز قبل از شروع نمایشگاه شرکتهایی که قراره کنفرانس بزارن این کارو میکنن.
فرداش هم E3 شروع میشه و درها برای عموم باز میشه (البته تا پارسال برای عموم باز میشد از امسال دیگه هرکسی رو راه نمیدن)
دیگه فکر کنم هرکسی این موضوع رو بدونه و بحث کردن در موردش هم خیلی مسخرس

در ضمن بهتره که برای هر کنفرانس 1 تاپیک جداگانه باز بشه نه اینکه همه خبرها توی 1 تاپیک
Announcement های کنفرانسها توی تاپیک خودشون و بقیه ی اخبار هم توی تاپیک E3

با پستهای اسپم این تاپیکها هم به شدت برخورد خواهد شد

ظاهرا مایکروسافت باز هم گاف داده.
چندین ساعت قبل عکس هایی از یه 360 با رنگ grey توی اینترنت دیده شد که خیلی ها همون موقع حدس زدن احتمالا SKU ه چهارم 360 خواهد بود. حالا اون عکس ها (که ماله gamerscoreblog توی flickr بودن) برداشته شدن برای همین احتمالش بسیار زیاده که واقعا این کنسول grey یه SKU ه جدید باشه.

بالا خره لطفن یکی میشه بگه از کدوم سایت ببینیم بهتره ؟

یه سوال دیگه : کنفرانس ناشر ها رو هم میشه از همین سایت ها دید ؟؟

Last edited by a moderator:
ظاهرا مایکروسافت باز هم گاف داده.
چندین ساعت قبل عکس هایی از یه 360 با رنگ grey توی اینترنت دیده شد که خیلی ها همون موقع حدس زدن احتمالا SKU ه چهارم 360 خواهد بود. حالا اون عکس ها (که ماله gamerscoreblog توی flickr بودن) برداشته شدن برای همین احتمالش بسیار زیاده که واقعا این کنسول grey یه SKU ه جدید باشه.

منظورت چيه ميتوني بيشتر توضيح بدي يعني از نظر امكانات سخت افزاري فرق داره بازم ؟
ميتوني چندتا عكس بزاري؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or