Official Leipzig GC 2008 Thread (اخبار لایپزیک فقط در این تاپیک!)

Dinosaur

Loyal Member
سلام

gclogo.jpg

همون طور که میدونین نمایشگاه Games Convention امسال که مثل همیشه در Leipzig برگزار میشه (البته از سال 2009 به کلن منتقل میشه ) , از 20 آگوست (یعنی دقیقآ 1 هفته دیگه) شروع خواهد شد و تا 24 هم ادامه داره . به خاطر اعتباری که این نمایشگاه داره و احتمالآ امسال به اعتبارش اضافه هم میشه , تاپیکی برای قرار دادن اخبار این نمایشگاه زدم که از پراکندگی خبرها جلوگیری بشه. لطفآ دوستان خبرهای مربوط به Leipzig GC رو از این به بعد توی این تاپیک قرار بدن.
موفق باشین

آخرین ویرایش:
من کلی گشتم و فقط همین یک عکس را پیدا کردم.
xboxpiclf2.jpg

نمیدونم fake است یا نه ولی در هر صورت بنظر بد دست میرسه. اگر که دکمه های زیرش هم جای درستی نداشته باشند دیگه واقعا شاهکار میشه.
چطور هم آنالوگ را کنترل کنیم هم دکمه را بزنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
سلام
اقای Lombardi امروز(دیشب در واقع)از طرف شرکت Valve در مورد احتمال عرضه ی بازی زیبای Left 4 Dead بر روی ps3 و احتمال انجام این کار صحبت کردن و گفتن:
احتمال عرضه و یا عدم عرضه ی بازی Left 4 Dead بر روی ps3 کاملا برابر و 50 دربرابر 50 هستش ولی چیزی که واضحه حتی اگر این اتفاق بیفته ما به زودی شاهد انجامش نخواهیم بود
همچنین ایشون اضافه میکنن که احتمال عرضه ی Left 4 Dead برای ps3 و اون هم امسال 0 هستش و این اتفاق قطعا و یقینا امسال نمیافته !!
..................................
در راستای تکمیل حرف های منیکس جان هم باید بگم که اقای بلیزینسکی گفته که تمرکز اصلی این DLC ها بر روی افزایش و بالا بردن کیفیت مپ های انلاین بازی هست
موفق باشید

ادن استدیو اعلام داشت که در گیم کانونشن اعلام داشت که در حال کار برروی پچی برای نسخه ی X360 بازی Alone in The Dark هستند تا حدی که با نسخه ی PS3 برابری کند. نسخه ی PS3 بازی هم که ده نوامبر امسال عرضه میشود، در نمایشگاه حضور داشت که بهسازیها در آن محسوس است.

خبر هایی از Heavy Rain

سلام

David Cage ، نویسنده و کارگردان عنوان انحصاری PS3 یعنی Heavy Rain ، تایید کرده است که بازی ، PlayStation Home را ساپورت خواهد کرد.

David Cage ، بنیانگذار و CEO استدیو Quantic Dream ، در یک hands-on دموی زنده در GC 08 در آلمان صحبت کرده است ، به هر حال ، جزئیاتی در مورد اینکه چطور Home در بازی جا داده خواهد شد ، ارائه نکرد.

طرفداران PS3 با این شرح از Cage دلشاد خواهند شد.در حالی که خود Home خیلی چشم داشت دارد و به چندین بار تاخیر نیز تن در داده است و یک تاریخ ریلیز رسمی ندارد.یک open beta برای مدتی بعد در امسال ، برنامه ریزی شده است.

Quantic Dream همچنین تایید کرده است که یک Demo قبل از ریلیز بازی بر روی PS3 وجود خواهد داشت.

David Cage در خلال GC 08 به سایت یورو گیمر گفته است:"بله ، البته ، Demo ــی وجود خواهد داشت. ما نیاز به فکر کردن در مورد آن داریم.ما وقت های زیادی در کار کردن بر روی داستان بازی گذراندیم ، ما با مردم هالیوود کار کرده ایم تا واقعا آن را ، دقیقا درست بسازیم. و من فکر می کنم که این یک داستان بسیار غیر معمول برای یک ویدئو گیم خواهد بود ، بنابراین من فکر می کنم که مردم کاملا سورپرایز خواهند شد."

سلام
امروز EA اعلام کرد که مراحل ساخت بازی Crysis: Warhead به اتمام رسیده و برای عرضه در زور موعود کاملا اماده هستش
همچنین اعلام شد که پک انلاین بازی با نام crysis wars نیز که یک تجربه ی انلاین کام و زیبا رو به همراه میاره به در کنار بازی اصلی یعنی Warhead در یک پک واحد بانام Crysis: Warhead gold نیز عرضه میشه
لازم به ذکره که هر دو بازی در روز 12هم سپتامبر در اروپا و چهار روز بعد یعنی 16هم سپتامبر در امریکای شمالی عرضه میشن
............................
خبر بعدی هم این که جناب Ben Judd از طرف کپکام امروز اعلام داشت که میزان فروش بازی Bionic Commando: Rearmed محصول اخیر این شرکت از مرز 110 هزار نسخه دانلود گزشته !!
موفق باشید

سلام
امروز اعلام شد که در بازی بسیاز زیبای LittleBigPlanet بازیکنان حق دانلود و دست رسی به user-created level های که توسط افراد مناطق مختلف(منظور اروپا امریکا و ژاپن هستش)طراحی شده رو ندارن.
یعنی برای مثال یک اروپای اجازهی دست رسی و دانلود مراحل ساخته شده توسط یک ژاپنی رو نداره !!
این موضوع رو اقای Pete Smith از طرف سونی امروز طی نمایشگاه اعلام کرد
ایشون دلیل این موضوع رو این جوری توضیح میدن که سونی میخواد هر منطقه ای سرور مختص به خودش رو برای upload این user-created level ها داشته باشه !!
وی در اخر توضیح میده که سونی هر زمانی که بخواد میتونه این level ها رو از سروری به سرور دیگه منطقل بکنه ولی این موضوع در ابتدا و برای استفاده ی شما(مثلا دست رسی به region ژاپن) قابل دست رسی نخواهد بود
موفق باشید
خوب این خبر بالایی همین الان تکذیب شد:biggrin1:
بله.......همین الان بروبچه های سونی از اتاق فرمان به من اطلاع دادن که دیروز این خبر به خاطر یک اشتباه بخش شده بوده و این که خبر هیچ گونه صحتی نداشته و نداره و نخواهد داشت......
همون طور که بالا مشاهده میکنید دیروز اعلام شد که برای هر منطقه یک سرور بخصوص در نظر گرفته خواهد شد و .......... ولی دوباره امروز یک خبر اومد مبنی بر این که اصلا همچین قراری نبوده و در بازی LittleBigPlanet یک region واحد برای به اشتراک گزاشتن user-created level ها و غیره وجود خواهد شد
موفق باشید

سلام
اقای هیدئو کوجیما امروز طی نمایشگاه اعلام کرد که عرضه ی بازی ((Metal Gear Acid)) بر روی psn محتمله !!
البته ایشون توضیح میده که بله نه به این خاطر که ساخت بازی شروع و یا تعید شده و میگن فقط این بله به معنای محتمل بودن این موضوع هستش و در حال حاضر هیچ اقدامی برای ساخت بازی انجام نشده و فقط احتمال این موضوع وجود داره
و در مورد این بازی باید توضیح بدم که این بازی یک بازی در سبک turn-based strategy هستش که قبلا دو نسخه ازش عرضه شده که هر دو در انحصار PSP بودن
موفق باشید

:thumbsup::bash::balloon::rose::toot::groupwave::clap:

تولد کوجیما رو به همه ی بازی بازان تبریک میگم ایشون رفتن تو سن 45 سالگی.

خوب تاریخ نمایشگاه لایپزیگ GC بعدی هم مشخص شد:August 19-23, 2009.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or