nvidia tegra Kal-El قدرتی معادل ps3 و xbox360 خواهد داشت.

سلام

مقاله محشری داشتید واقعا اطلاعاتم چند برابر شد

اعتبار هم که دیگه اگر ادم نده باید شرم کنه

منتظر اطلاعت بعدی هستیم با اینکه اطلاعاتی نمونده که شما نگفته باشید:d

خواهش میکنم دوست من لطف دارید.با عرضه xoom2 احتمالا یک ریویو برای این تبلت میگذارم.

ببینید 4 تا 200 مگاهرتز هست که اصطلاحا می گن فرکانس کاریش 800 مگاهرتز هست بنابراین اگر فرض بگیریم 2 برابر قوی تر از ipad 2 باشه(که البته بازی های اولیش که در همون حد بودن پلیگان هاش اصولا بیشتر بودن) طبق بنچ مارک اولی می شه 115 فریم که حداقل افت 4 هسته ای هم که بگیریم می شه 110 فریم قدرت tegra 3 اگر 5 برابر tegra 2 باشه می شه 130 فریم که محاسبه ی تئوری من درست در می میاد

ببینید 4 تا 200 مگاهرتز هست که اصطلاحا می گن فرکانس کاریش 800 مگاهرتز هست بنابراین اگر فرض بگیریم 2 برابر قوی تر از ipad 2 باشه(که البته بازی های اولیش که در همون حد بودن پلیگان هاش اصولا بیشتر بودن) طبق بنچ مارک اولی می شه 115 فریم که حداقل افت 4 هسته ای هم که بگیریم می شه 110 فریم قدرت tegra 3 اگر 5 برابر tegra 2 باشه می شه 130 فریم که محاسبه ی تئوری من درست در می میاد

فرکانس کاری هسته هارو که هیچوقت با هم در هیچ کجای دنیا جمع نمیزنن اما شاید در این مورد منظور اورکلاک ورسیدن به عدد دلخواه 16gpixel/s d یا 535 M polygon/s هست که تنها با sgx543mp8 400mhz قابل دسترسی هست.(استراتژی و دکترین سونی برای رقابت با غول های نوظهور مثل ST-Ericsson)

how-powerful-is-the-ngp-20110204043306488.jpg

how-powerful-is-the-ngp-20110204043305988.jpg

how-powerful-is-the-ngp-20110204043307301.jpg

برای رسیدن به چنین fill rate ای احتمالا استراتژی سونی اورکلاک دستگاه در بعضی عنوان های خاص در ایندست.

دلیل اینکه سونی میخواد به چنین عددی برسه خطر نزدیک محصولات شرکت ST-Ericson یعنی nova مثل a9600 هست که به راحتی در نسل اینده به این عدد میرسن.شرکت ST ercisson به ماندند باقیه رقبا به زودی پردازشگر های تبلت مخصوص به خودش که بسیار هم قدرتمند هستن عرضه خواهد کرد وانها به راحتی به 535 میلیون چندضلعی خواهند رسید.

اگر فرکانس کاری sgx 543 mp4 به 800mhz برسه خوب قطعا به استراتژی بلند مدj s,kd یعنی عدد 16Gpixel/s خواهد رسید و از زیر سایه رقیب ایندش بیرون خواهد امد.(خیلی ساده 4 هسته *800 mhz برابر است با 8 هسته * 400mhz)

nvidia هم قطعا در مورد این فکر کرده و فعلا این پردازشگر tegra 3 جوابگوی نیاز ها خواهد بود

پسر گل من فرکانس هارو قبلا عرض کردم.فرکانس sgx 543 mp4 مربوط به ngp برابر 800mhz هست.نسخه عرضه شده و استوک شرکت powerVR برابر 200MHZ هست.دقت کنید.اون sgx543 -mp2 ای هم که در apple a5 هست ودر مقایسات با tegra 2 اوردم 200mhz هست.با یکمقدار دقت همه چیز رو متوجه خواهید شد.

.

کلاک sgx543mp4روی ngpبرابرهست با200مگاهرتز اینو داخل wikipediaهم که بزرگترین دانشنامه جهان هم هست نوشته هم تو منابع قابل اطمینان دیگه:
CPU 4 core ARM Cortex-A9 MPCore[2]
Display 5-inch OLED capacitive touchscreen, 24-bit color, 960 × 544 pixels @ 220 ppi[2]
Graphics 200 MHz SGX543MP4+[2]
133 MPolygon/s
4 GPixel/s fill rate
http://en.wikipedia.org/wiki/Next_Generation_Portable
http://spong.com/article/24493/NGP-Specifications-Games-Details-Published

البته شاید شما از منبع دیگری استفاده میکنید ولی wikiبهترین وبا اطمینان ترین منبع هست.

کلاک sgx543mp4روی ngpبرابرهست با200مگاهرتز اینو داخل wikipediaهم که بزرگترین دانشنامه جهان هم هست نوشته هم تو منابع قابل اطمینان دیگه:
CPU 4 core ARM Cortex-A9 MPCore[2]
Display 5-inch OLED capacitive touchscreen, 24-bit color, 960 × 544 pixels @ 220 ppi[2]
Graphics 200 MHz SGX543MP4+[2]
133 MPolygon/s
4 GPixel/s fill rate
http://en.wikipedia.org/wiki/Next_Generation_Portable
http://spong.com/article/24493/NGP-Specifications-Games-Details-Published

البته شاید شما از منبع دیگری استفاده میکنید ولی wikiبهترین وبا اطمینان ترین منبع هست.

اتفاقا منبع من هم ویکی هست دوست من و دید که در متن اولیه هنوز هم فرکانس رو 200 عرض کردم و جدا اورکلاک 4 برابری برای یک تراشه با عقل هم جور در نمیاد.اگر حرف اون دوستمون درست باشه شاید ign فرکانس هسته هارو با هم جمع زده (lol) اما تا e3 صبر میکنیم:

برای رسیدن به چنین fill rate ای احتمالا استراتژی سونی اورکلاک دستگاه در بعضی عنوان های خاص در ایندست.

دلیل اینکه سونی میخواد به چنین عددی برسه خطر نزدیک محصولات شرکت ST-Ericson یعنی nova مثل a9600 هست که به راحتی در نسل اینده به این عدد میرسن.شرکت ST ercisson به ماندند باقیه رقبا به زودی پردازشگر های تبلت مخصوص به خودش که بسیار هم قدرتمند هستن عرضه خواهد کرد وانها به راحتی به 535 میلیون چندضلعی خواهند رسید.

اگر فرکانس کاری sgx 543 mp4 به 800mhz برسه خوب قطعا به استراتژی بلند مدj s,kd یعنی عدد 16Gpixel/s خواهد رسید و از زیر سایه رقیب ایندش بیرون خواهد امد.(خیلی ساده 4 هسته *800 mhz برابر است با 8 هسته * 400mhz)

البته برای نظر قطعی روی ngp امشب که گمونم کنفرانس سونی هست همه چیز رو مشخص میکنه.ا

آخرین ویرایش:
دیگه با فن بازی پست خودتون رو خراب نکنید اخه 4 هسته در فرکانس کاری 800 که برق مستقیم خونتون هم جوابگو نیست براش

در ضمن زمانی که code name دو قطعه دقیقا یکی هست و فقط انتهای اسم که مربوط به تعداد هسته ها هست تغییر می کنه یعنی 4 هسته ی دقیقا یکسان با همان فرکانس کاری

در ضمن خیلی از جاها فرکانس ها جمع زده می شن مثل همین رم ddr گرافیک که می زنه 4000 اما در حقیقت 2000 هست

شک نکنید که فرکانسش 200 هست

دیگه با فن بازی پست خودتون رو خراب نکنید اخه 4 هسته در فرکانس کاری 800 که برق مستقیم خونتون هم جوابگو نیست براش

در ضمن زمانی که code name دو قطعه دقیقا یکی هست و فقط انتهای اسم که مربوط به تعداد هسته ها هست تغییر می کنه یعنی 4 هسته ی دقیقا یکسان با همان فرکانس کاری

در ضمن خیلی از جاها فرکانس ها جمع زده می شن مثل همین رم ddr گرافیک که می زنه 4000 اما در حقیقت 2000 هست
شک نکنید که فرکانسش 200 هست

دوست من فن بازی چیه اخه؟؟کی گفته فرکانس هسته ها با هم جمع میشه؟؟رم چه ربطی به هسته پردازشگر داره عزیز من.مثلا یک gpu مثل gtx480 دازای 480 هسته در فرکانس 700 هست.هر هسته کودا کور که با کریستال مرکزی هماهنگ میشه فرکانس 700 داره و فرکانس سایه زن ها در هر کودا کور 2 برابر فرکانس هسته هست.حالا به نظرت باید اینادرهم ضرب بشن؟؟ جدای از اینها اینا چه ربطی به فن بازی داره؟:d

رم DDR هم قضیه داره و محاسبش منطق خودشو داره.

هیچ کجای دنیا فرکانس هسته ها جمع نمیشن دوست گلم.اینکه این سه عکس ign دروغ هست دیگه راستش من نمیتونم بگم وحی منزله شاید از ناشی گری IGN باشه اما از استراتژی سونی علیه برندی مثل ST Ericsson احتمال افزایش فرکانس هسته به اون رو مطرح کردم برای رسیدن به عددی نزدیک 20 GPIXEL/S.

اما اینکه میفرمایید فرکانس هسته ها قطعا 200 هست من خودمم باشما موافقم اما اون احتمال رو هم نمیشه رد کرد.بلاخره باید صبر کنیم ببنیم از ناشی گری IGN هست یا صحت همون استراتژی.

آخرین ویرایش:
خدا به داد برسه.اگه این نسل جدید کنسول دستی تو اواخر 2011 هستش پس نسل کنسول خانگی تو اواخر 2012 یا 2013 چه خواهد بود؟؟؟؟؟:-/:-/:-o:-o:-o:-o
فکر کنم سال 2013 هالیوود تعطیل شه چون یه فیلم پخش میشه میگه طرف رو هرکاری دوست داری با دیگران بکن(gta 2014):d:))

آخرین ویرایش:
میدونسید که stark اگه واقعا 100 برابر tegra 2 قدرت داشته باشه میتونه اون بنچمارکو رو 1180 فریم اجرا کنه؟2014 هم میاد که اون موقع تازه x720 و ps4 میاد پس یعنی 720 و ps4 حداقل باید 1000 برابر یا حتی 2000 برابر قویتر باشن که بتونه موفق باشه:>پیش بسوی نسل بعد:x>:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or