سلام
مقاله محشری داشتید واقعا اطلاعاتم چند برابر شد
اعتبار هم که دیگه اگر ادم نده باید شرم کنه
منتظر اطلاعت بعدی هستیم با اینکه اطلاعاتی نمونده که شما نگفته باشید:d
خواهش میکنم دوست من لطف دارید.با عرضه xoom2 احتمالا یک ریویو برای این تبلت میگذارم.
سلام
مقاله محشری داشتید واقعا اطلاعاتم چند برابر شد
اعتبار هم که دیگه اگر ادم نده باید شرم کنه
منتظر اطلاعت بعدی هستیم با اینکه اطلاعاتی نمونده که شما نگفته باشید:d
ببینید 4 تا 200 مگاهرتز هست که اصطلاحا می گن فرکانس کاریش 800 مگاهرتز هست بنابراین اگر فرض بگیریم 2 برابر قوی تر از ipad 2 باشه(که البته بازی های اولیش که در همون حد بودن پلیگان هاش اصولا بیشتر بودن) طبق بنچ مارک اولی می شه 115 فریم که حداقل افت 4 هسته ای هم که بگیریم می شه 110 فریم قدرت tegra 3 اگر 5 برابر tegra 2 باشه می شه 130 فریم که محاسبه ی تئوری من درست در می میاد
پسر گل من فرکانس هارو قبلا عرض کردم.فرکانس sgx 543 mp4 مربوط به ngp برابر 800mhz هست.نسخه عرضه شده و استوک شرکت powerVR برابر 200MHZ هست.دقت کنید.اون sgx543 -mp2 ای هم که در apple a5 هست ودر مقایسات با tegra 2 اوردم 200mhz هست.با یکمقدار دقت همه چیز رو متوجه خواهید شد.
.
کلاک sgx543mp4روی ngpبرابرهست با200مگاهرتز اینو داخل wikipediaهم که بزرگترین دانشنامه جهان هم هست نوشته هم تو منابع قابل اطمینان دیگه:
CPU 4 core ARM Cortex-A9 MPCore[2]
Display 5-inch OLED capacitive touchscreen, 24-bit color, 960 × 544 pixels @ 220 ppi[2]
Graphics 200 MHz SGX543MP4+[2]
133 MPolygon/s
4 GPixel/s fill rate
http://en.wikipedia.org/wiki/Next_Generation_Portable
http://spong.com/article/24493/NGP-Specifications-Games-Details-Published
البته شاید شما از منبع دیگری استفاده میکنید ولی wikiبهترین وبا اطمینان ترین منبع هست.
برای رسیدن به چنین fill rate ای احتمالا استراتژی سونی اورکلاک دستگاه در بعضی عنوان های خاص در ایندست.
دلیل اینکه سونی میخواد به چنین عددی برسه خطر نزدیک محصولات شرکت ST-Ericson یعنی nova مثل a9600 هست که به راحتی در نسل اینده به این عدد میرسن.شرکت ST ercisson به ماندند باقیه رقبا به زودی پردازشگر های تبلت مخصوص به خودش که بسیار هم قدرتمند هستن عرضه خواهد کرد وانها به راحتی به 535 میلیون چندضلعی خواهند رسید.
اگر فرکانس کاری sgx 543 mp4 به 800mhz برسه خوب قطعا به استراتژی بلند مدj s,kd یعنی عدد 16Gpixel/s خواهد رسید و از زیر سایه رقیب ایندش بیرون خواهد امد.(خیلی ساده 4 هسته *800 mhz برابر است با 8 هسته * 400mhz)
دیگه با فن بازی پست خودتون رو خراب نکنید اخه 4 هسته در فرکانس کاری 800 که برق مستقیم خونتون هم جوابگو نیست براش
در ضمن زمانی که code name دو قطعه دقیقا یکی هست و فقط انتهای اسم که مربوط به تعداد هسته ها هست تغییر می کنه یعنی 4 هسته ی دقیقا یکسان با همان فرکانس کاری
در ضمن خیلی از جاها فرکانس ها جمع زده می شن مثل همین رم ddr گرافیک که می زنه 4000 اما در حقیقت 2000 هست
شک نکنید که فرکانسش 200 هست

:-o:-o:-o:-o