خوب . 3 تن از سربازان رشید PERSIAN ARMY در یک جنگ نا جوان مردانه به شهادت رسیدند .
من نمیدونم اینا چرا چش ندارن مارو ببینن . برام جای سوال شده ها . کلن 15 جدول اومده هی شاخ میشه . مام شاخش رو شکستیم و یکی شونو کشتیم . یارو رو میگی اینگار باباشو کشتیم . زد 3 تامونو کشت .:laughing:
دوست عزیز THE LORD . شما کارت اشتباه بود . اگر رفتی دزدی . اگر اومد جواب داد دیگه نباید جواب میدادی . اون جوابی که دادی کار رو خراب کرد .
هفته پیش ما داشتیم با یک کلن تاپ لیست میجنگیدیم ( خدایی دشمنای ما همه زیر 50 هستن تو تاپ لیست ) یک بابایی اومد و یکی از ct های مارو زد . چند تا حمله بد هم کرد . من هم به پشتبانه از اون ct یارو رو زدم . کار به جایی رسی که من از کلن مقابل نمیترسیدم ولی از این بابا میترسیدم . کلن مقابل رو چپه کرده بودیم ولی حریف این جوجه نبودم . تو هر حمله کلی زمین و پول میبرد . دیوانم کرده بود . اخر یه میل بهش دادم گفتم آقا من غلط کردم . خوبه ؟ گفت راستش رو بگو چه نقشه ای داری . من گفتم هیچی بایا . من بیشتر از این که از دشمن بخورم دارم از تو میخوردم . یارو گذاشت رفت . همین .
دوست عزیز Sorrow :
شما نباید با یه کامپیوتر با چند ای دی بازی کنین . مخصوصا نباید با یه کامپیوتر همزمان با چند ای دی آن بشی . بن که بشی خدا هم که باشی دیگه باز نمیشی .
من با ادمین های NZ قرار داد دارم که اول هر راند من رو بن کنند و کلی هم با اونها دعوا کردم سره این عمل اونها .