Multi Platform Nodusfall

سازنده
Hoyoverse
تاریخ انتشار
TBA
ناشر
Hoyoverse
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
آخرین ویرایش:
به نظرم بازی برای اینکه بتونه مانستر هانتر بشه، خیلی کار سختی داره
مخصوصا با وجود F2P بودن و از اونطرف وجود MT و یا گاچا برای هرچی میخواید اسمشو بزارید...کاراکتر، اسکین، سلاح یا هرچی :دی

اصولا جذابیت اصلی که لوپ گیم پلی مانستر هانتر رو شکل میده : فارم => ساخت تجهیزات => فارم => ساخت تجهیزات خفن تر => فارم => ساخت تجهیزات خفن ترتر و ... ست :D (و اگر لوپ گیم پلیش رو اشتباه فهمیدم پس کلا پستم فاقد ارزشه ، بقیشو نخونید:دی )

شما اگر این وسط گاچا و MT بریزی داخل، ضربه زدی به اون هسته ی اصلی بازی

یعنی فکر نکنم همون خوره های MH هم صرفا به خاطر اینکه بریم چندتایی یه مانستر بزنیم، صرفا همینطور بازیش کنند ، اون حس پیشرفت و هدف داشتنه هم مهمه در کنارش و کمک کرده به دوز اعتیاد :دی که این قضیه ظاهری هم هست ( 4 روز دیگه مثلا فارم خلاصه بشه به یه چیزی شبیه به آرتیفکت گرفتن گنشین...فکر نکنم اون جواب MH استایل شدن رو بده)

و یه مورد دیگه که اینم مهمه باز، درجه سختیه
بازی های قبلشون سر اینکه "ملت محتوایی از دست ندن و جایزه های اصلی رو بگیرن" ، ایونت هایی که میدن خیلی آسونند! (دو سال اول گنشین چندتا باس کو آپ سخت دادن، انقدر ملت گریه کردن ول شد کاملا! :-" )
این قضیه اینجا به ضررشون تموم میشه بخوان با اون طرز فکر بسازن

خلاصه اینا رو گفتم که بگم به نظر من مانستر هانتری که گاچا داشته باشه ، نمیتونه مانستر هانتر خوبی در بیاد، و مسیر و مخاطبش جدا میشه:دی (خود MH گاچا هم که دادن گویا استقبالی نشده)

خلاصه اینا رو گفتم که بگم به نظر من مانستر هانتری که گاچا داشته باشه ، نمیتونه مانستر هانتر خوبی در بیاد، و مسیر و مخاطبش جدا میشه:دی (خود MH گاچا هم که دادن گویا استقبالی نشده)
توضیح دادن که گاچا نیست ، حداقل شخصیتها.

Screenshot 2026-08-30 171814.jpg

مواردی که مونتایز میشه همون کازمتیکها هستن ، اینکه بتل پس داره یا نه ، اصلا سروکارمون با بنر و ... هست یا نه رو بعدا رونمایی میکنن.

این ویدیوی فکسترا خیلی اطلاعات خوبی میده.
از تفاوتهای بازی با MH میگه ، همینطور کرکتر/کلاسهایی رو که باهاشون بازی کرده و از قابلیتهاشون.
همینطور در مورد اسلحه‌ها میگه که لول دارن اما تو این دمو مشخص نبود که با چه روشی میشه اونها رو لول‌آپ کرد.

در تفاوت با مانتسرهانتر خیلی از کنترل بازی هم تعریف کرده که چقدر پاسخگویی در لحظه‌ای داره و کلا خیلی روونه و خوشش اومده.

به یه نکته‌ای هم اشاره میکنه که هویوورث همچنان بخشهایی از بازی رو کامل نکرده و میخواد که نظر پلیرها رو هم در این مورد بدونه تا اون مکانیکها رو اونطور که پلیرها میخوان توسعه بده ، این playtest پیش رو هم از این جهته تا بتونن اون موارد رو نهایی کنن.

یکی از اون موارد طبق استنباط ایشون همین بخش مونتایزیشن هست که میگه اونطور که من متوجه شدم هنوز هویوورث نتوسته به یه تصمیم قاطعی در موردش برسه و همچنان به صورت داخلی دارن در مورد نحوه اجراش بحث میکنن.

• Like
Reactions: ce7en44 and Akiba
توضیح دادن که گاچا نیست ، حداقل شخصیتها.

View attachment 420303

مواردی که مونتایز میشه همون کازمتیکها هستن ، اینکه بتل پس داره یا نه ، اصلا سروکارمون با بنر و ... هست یا نه رو بعدا رونمایی میکنن.
داستان نوشتم که وجود گاچا یا MT در بقیه بخش ها رو نظرمو در موردش گفتم دیگه:دی
صحبتی در مورد کاراکتر نداشت پست قبلم:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or