Multi Platform Nodusfall

سازنده
Hoyoverse
تاریخ انتشار
TBA
ناشر
Hoyoverse
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
آخرین ویرایش:
فکر کنم تریلر دوبله شده رو آپلود کردی، زبانش غریبه است :D

اسمش هم یه تیکه نیست، بینش فاصله داره :-"

وب سایت رسمی بازی (برای پری رجیستر):

https://nodusfall.hoyoverse.com/en-us/home
آره دوبله سرخود داره ، درستش میکنم :D
دیشب ماراتن بود ، از دستم در رفت.

اسمش رو فکر کنم همین درسته ، 99 درصد یکسره نوشتن.
تو خود سایت هم تو متنها یکسره نوشته NodusFall و جدا نیست.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ce7en44
بازیش نمایشش خیلی خفن بود! فقط تنها نگرانی اینه P2W نباشه :D
جالبه این همه بازی تا حالا سعی کردن رقیب MH باشن همشون یجوری کله پا شدن‌. کنجکاوم بدونم Hoyoverse میخواد چیکار کنه.

• Like
آره دوبله سرخود داره ، درستش میکنم :D
دیشب ماراتن بود ، از دستم در رفت.

اسمش رو فکر کنم همین درسته ، 99 درصد یکسره نوشتن.
تو خود سایت هم تو متنها یکسره نوشته NodusFall و جدا نیست.
من خودم هم صبحی رفتم تریلر آنانتا رو باز کردم، دیدم چه دوبله افتضاحی داره، بعد نگاه کردم دیدم یوتیوب گند زده بهش :D

راست میگی، سایتش هم سر هم زده، معذرت :D 🌹

بازیش نمایشش خیلی خفن بود! فقط تنها نگرانی اینه P2W نباشه :D
جالبه این همه بازی تا حالا سعی کردن رقیب MH باشن همشون یجوری کله پا شدن‌. کنجکاوم بدونم Hoyoverse میخواد چیکار کنه.
یه جایی خوندم درآمدش قراره از شخصی سازی ظاهر و این چیزا باشه ولی معتبر نیست و باید صبر کرد تا خودشون اعلام کنن. احتمالا یکی دو هفته دیگه یه گیم پلی هم بیرون بدن .

ویرایش: خب ظاهرا رسمی هم گفتن مود گاچاش فقط ظاهرسازی هست مثل Where Winds Meets و Ananta. مثل اینکه تازگی ها شرکت ها فهمیدن که گاچای ظاهری به همون اندازه گاچای سنتی درآمدزا هست و کاربران غربی هم راحتر جذب میکنه .

آخرین ویرایش:
آقا این خیلی پشم ریزون بود تریلرش ولی نمیشه مثل الدن رینگ تنهایی بازیش کرد ؟ حتما باید 4 تا لوزر وامونده فضول هم تو بازی همراه ما باشن ؟ ( فا**ک کوآپ و آنلاین )

• Like
آقا این خیلی پشم ریزون بود تریلرش ولی نمیشه مثل الدن رینگ تنهایی بازیش کرد ؟ حتما باید 4 تا لوزر وامونده فضول هم تو بازی همراه ما باشن ؟ ( فا**ک کوآپ و آنلاین )
مانستر هانتر از قدیم کوآپ محور بود و بازی بشدت فان و سرگرم کننده ای هست. تکیم میشه بازی کرد و ۲تا نسخه آخرش هوش مصنوعی رو به عنوان یار اضافه کرد. ممکنه اینام همچین کاری کنن.
الکی بابت هرچیزی که تگ کوآپ روش خورده گارد نگیر. همون MH رو کوآپ بازی کن اگه بد بود بیا به این ف.ک بده :D
همون لوزرای وا مونده که میگی توی مانسترایی که برات کابوس میشن میان کمکت و باعث جذابیت بازی میشن.

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or