PlayStation Nioh 3

سازنده
Team Ninja
تاریخ انتشار
اوایل سال 2026
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
استودیوی Team Ninja امشب در جریان مراسم State of Play سونی، به صورت رسمی از بازی Nioh 3 رونمایی کرد.
در Nioh 3، قهرمان داستان جنگجویی جوان است که در آستانه تبدیل شدن به شوگون بعدی قرار دارد. اما چرا او این‌چنین وقف مبارزه با یوکای‌ها شده؟ پاسخ این سؤال را فعلاً نگه می‌داریم برای زمانی دیگر. اما چیزی که امروز می‌توانیم با شما در میان بگذاریم این است که با آغاز نبردها، بازیکنان اکنون می‌توانند از میان دو سبک مبارزه کاملاً متفاوت یکی را انتخاب کنند: سامورایی و نینجا.

سبک سامورایی تجربه‌ای شبیه به بازی‌های قبلی Nioh ارائه می‌دهد. ویژگی‌های جدیدی مانند تسلط بر هنرهای رزمی (Arts Proficiency) که قدرت هنرهای رزمی را افزایش می‌دهد و دفع (Deflect) که به بازیکن اجازه می‌دهد حمله دشمن را در آخرین لحظه بلوکه کند، به بازی افزوده شده‌اند. این قابلیت‌ها رویارویی‌هایی شدید، نفس‌گیر و مرگبار را شکل می‌دهند.

در مقابل، سبک نینجا در حرکات سریع مانند جاخالی دادن و حرکات هوایی برتری دارد و به بازیکن اجازه می‌دهد با استفاده از تکنیک‌های متنوع نین‌جوتسو (Ninjitsu)، از فاصله‌ای امن به دشمنان حمله کند. بازیکن می‌تواند از تکنیک‌هایی مانند مه (Mist) که پس از حمله، یک بدل از شخصیت باقی می‌گذارد و گریز (Evade) که به بازیکن امکان می‌دهد از ضربات دشمن به‌طرز معجزه‌آسا جاخالی بدهد استفاده کند. این تکنیک‌ها کمک می‌کنند تا دشمن را فریب دهید و در یک چشم به هم زدن، از پشت ضربه‌ای مرگبار وارد کنید.

بازیکنان می‌توانند در هر لحظه‌ای از مبارزه، فوراً بین این دو سبک جابه‌جا شوند و بسته به شرایط داستانی که میان قوی‌ترین، سریع‌ترین و شیطانی‌ترین شخصیت‌ها روایت می‌شود، سبک دلخواه خود را انتخاب کنند. بعضی از بازیکنان بسته به نوع دشمنان یا مراحل، ترجیح می‌دهند بین سامورایی و نینجا به‌طور پیوسته جابه‌جا شوند؛ در حالی که دیگران، فقط یکی از این دو را بر اساس سختی چالش‌ها برمی‌گزینند. آزادی کامل دارید که سبک مورد علاقه‌تان را دنبال کنید و در برابر برخی از سهمگین‌ترین دشمنانی که تا به حال خلق کرده‌ایم بجنگید!

اما علاوه بر سبک‌های نبرد جدید، در Nioh 3 بازیکنان این امکان را دارند که در میدانی باز (Open Field) به گشت‌وگذار بپردازند — تجربه‌ای که حس آزادی بیشتری در کشف و رویارویی به ارمغان می‌آورد و در عین حال همان تنش و نبردهای نفس‌گیر همیشگی سری Nioh را حفظ کرده است.
با یوکای‌های ترسناک در نبردهایی غیرمنتظره روبه‌رو شوید، روستاهای مشکوکی را کشف کنید که در رازهای خشونت‌آمیز غرق‌اند، و به چالش عظیم The Crucible قدم بگذارید. از محیط‌های جدید، بی‌رحم و هیجان‌انگیز لذت ببرید، و برای بقا در این پادشاهی نفرین‌شده بجنگید!
منبع PLAYSTATION BLOG
بازی Nioh 3 تاکنون تنها با تاریخ عرضه برای کنسول‌های پلی‌استیشن معرفی شده و عرضه‌ی آن برای سال ۲۰۲۶ برنامه‌ریزی شده است.
با توجه به سابقه نسخه دوم که کمتر از یک سال پس از انتشار کنسولی برای پلتفرم PC منتشر شد، می‌توان امیدوار بود که طرفداران رایانه‌های شخصی نیز مدت زیادی در انتظار نمانند.
منبع pcgamer
photo_2025-06-05_02-00-54.jpg
photo_2025-06-05_01-59-16-jpg.383007
photo_2025-06-05_02-01-00-jpg.383008
photo_2025-06-05_01-59-21.jpg
نسخه آلفای رایگان بازی از تاریخ 4 ژوئن 2025 تا تاریخ 18 ژوئن در دسترس خواهد بود

Attachments

• photo_2025-06-05_01-59-16.jpg
    photo_2025-06-05_01-59-16.jpg
    241.4 KB · مشاهده: 1,105
  • photo_2025-06-05_02-01-00.jpg
    photo_2025-06-05_02-01-00.jpg
    190.8 KB · مشاهده: 1,088
آخرین ویرایش:
پیش خرید بازی شروع شده. جالب اینکه در حال حاضر نسخه استیل بوک لانچ ادیشن، هم قیمت نسخه استاندارد هست برای PS5 و 70 دلار
steel.jpg
بازی روز 6 فوریه منتشر میشه. کسانی که تا 19 فوریه بخرن بازی رو، این دو تا زره رو دریافت میکنن.
Hellfrost Warrior Armor
Hellfrost Ninja Attire
h frost.jpg

امیدوارم پورتش مثل وولانگ و رونین نباشه...
وگرنه این سیستمی که نوشته رو باید ضربدر دو کرد
در حالت عادی هم باید ضربدر دو کرد. چون واسه ۱۰۸۰ گفتن و با آپ‌اسکیلینگ.
اون روز اول انتشار که قطعا بهینه نیست ولی در ادامه بهتر می‌شه :D

• Like
Reactions: milad3d
پیش نمایش های بازی اومده به شدت مثبت چنتا ویدئو هم ازش دیدم یعنی قشنگ از اون بازی هاست که تن و بدنمو میلرزونه دوست دارم همین الان منتشر شه بزنم تو گوشش.
این در کنار gta6 با اختلاف مورد انتظار ترین بازی های 2026 برام هست مدت ها هم هست pre order کردمش .چقدر هم گرافیکش بالاتر رفته و چقدر موسیقی حماسی قشنگی هم یکی از مراحلش داشت. در کل nioh3 برای تیم نینجا حکم الدن رینگ برای فرام سافتوره.
من کلا وقتی یه بازی رو پلات میکنم میبوسم میزارمش کنار ولی یادمه nioh 2 را که پلات کردم انقدر حال میداد بهم میشستم کلی post game بازی میکردم .خدایا 6 فوریه را سریع تر برسان ^:)^

• Like
Reactions: milad3d and Rohshen
Nioh همیشه به خاطر سیستم استنس و مبارزات عمیقش تحسین شده تو Nioh 3 چه مکانیک جدیدی می‌تونه به بازی اضافه کنند؟
نمایشها رو ندیدی؟
سوییچ لحظه ای بین استایل نینجا و سامورایی.
===========
تیم نینجا خاله بازیهاش رو با بازیهای دیگش مثل وولانگ ، رونین و... انجان میده.
Nioh ها همیشه بهترین و باکیفیت ترین ساختشون بوده و بازی اصلی استودیو.

همچنان بدون رقیب دارن میتازونن.

كسى هست كه به نظرش ازينا توى طراحى كامبت كسى رو بهتر بدونه؟

پيش نمايشا رو ديدم اصلا دهنم باز بود.
چقد عميق و سريع و روون بود.
برا من دو تا استدیو هست که like a god هستن
یکی همین تیم نینجا، یکی هم پلاتینیوم
واقعا جادویی که تو گیمپلی بازی های این استدیو هست رو هیچ بازی دیگه ای نداره،

نمایشها رو ندیدی؟
سوییچ لحظه ای بین استایل نینجا و سامورایی.
===========
تیم نینجا خاله بازیهاش رو با بازیهای دیگش مثل وولانگ ، رونین و... انجان میده.
Nioh ها همیشه بهترین و باکیفیت ترین ساختشون بوده و بازی اصلی استودیو.

همچنان بدون رقیب دارن میتازونن.
ماکان همون خاله بازیاشون 10 هیچ از همه ی اکشن ها جلوتره،
این nioh هم که شاهکار مبارزست، لذتی که بعد استاد شدن تو مبارزات nioh هست تو هیچ بازی دیگه ای نداره،

برا من دو تا استدیو هست که like a god هستن
یکی همین تیم نینجا، یکی هم پلاتینیوم
واقعا جادویی که تو گیمپلی بازی های این استدیو هست رو هیچ بازی دیگه ای نداره،

ماکان همون خاله بازیاشون 10 هیچ از همه ی اکشن ها جلوتره،
این nioh هم که شاهکار مبارزست، لذتی که بعد استاد شدن تو مبارزات nioh هست تو هیچ بازی دیگه ای نداره،
دقیقا از لحاظ اکشن خیلی فانن بازیهاشون.
ولی تو اونها کنار فرمول Nioh ها میخوان ویژگیهای جدیدی رو تست کنن که شاید خیلی پخته نشده باشن و اگه بزاریمشون کنار Nioh ها خیلی به چشم نمیان.
من همیشه گفتم تیم نینجا رقیبش فقط خودشه و سبکی که میسازه شاید اجبارا باید بگیم سولزلایک که تعریفی آشنا ازش داشته باشیم ولی واقعا این سبک متعلق به خودشونه.
شاید بشه وولانگ/رونین و... رو بازی نکرد ولی Nioh به نظرم نهایت یه بازی اکشن-سولزلایکه که وقتی خبر اومدنش رو میشنوم تا روزی که بازی کنمش واقعا دل تو دلم نیست.

کاش دمو برای PC هم بدن.
هنوز وقت هست که تایید کنن [-o<

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or