Nintendo Switch Hack

Donger Reborn

کاربر سایت
VBliYDB.png

کاستوم فرم ویر ReiNX با قالبت اجرای بازی های کپی منتشر شده
همچنین پچ های اون در Hekate CTCaer هم قابل استفادست
با استفاده از پچ ها شما می تونید بازی های کپی با فرمت NSP رو از طریق Dev Menu یا tinfoil نصب کنید و اجرا کنید
فعلا راهی برای اجرای و یا تبدیل فایل های XCI نیست و این فایل ها فقط با SX OS قابل اجرا هستند اما تمامی بازی ها با پسوند XCI، نسخه NSP هم دارند

816.png

CFW ساخته Team Xecuter به نام SX OS در حال حاضر آسان ترین روش هک کنسول سویچ هست
این CFW قابلیت اجرای هر دو فرمت NSP و XCI را داراست و یک منو کاربر پسند برای لود بازی ها فراهم می کنه
این CFW برای اجرای بازی های کپی نیاز به خرید و فعال سازی لایسنس داره

816.png
در حال حاضر کنسول سویچ با سیستم عامل SX OS ساخته Team Xecuter هک می شه
این سیستم عامل نیاز در واقع یک CFW هست و نیاز به خرید لایسنس برای اجرای بازی کپی داره
شما با اجرای SX OS می تونید از Homebrew به صورت رایگان استفاده کنید اما برای اجرای بازی های کپی، از شما در خواست لایسنس می کنه
SX OS تا آخرین فرم ویر که 5.1.0 هست رو پشتیبانی می کنه
روش اجرای اون با متد RCM هست و در صورت خاموش و روشن شدن کنسول یاید مجددا پی لود به کنسول برای اجرای CFW ارسال بشه که این کار نیاز به یک گوشی اندرویدی و یا PC داره، اما در حالت Sleep اتفاقی نمی افته و CFW بر روی کنسول می مونه
CFW در واقع بازی های فیزیکی رو شبیه سازی می کنه و کنسول بعد از لود بازی، اون رو به عنوان کارتریج فیزیکی می شناسه و در نتیجه فعلا امکان اجرای بازی هایی که فقط به صورت دیجیتالی بر روی eShop عرضه می شن رو نداره، همچنین فعلا امکان اجرای DLC ها نیز نیست
کنسول هایی که از این CFW استفاده کردند عمدتا بن شدن پس توصیه می شه کنسول خودتون رو آفلاین نگه دارید

حتما قبل و یا بعد از هک با این روش از Nand و پارتیشن های Boot اتون Backup داشته باشید:
Backup رو اگر قبل از هک بگیرید به مراتب بهتر هست
در ضمن اگر Auto-RCM رو فعال کردید، غیر فعالش کنید و بعد Backup بگیرید
پی لود Hekate CTCaer رو به کنسول ارسال کنید و ابتدا از Nand به صورت Raw و سپس از Boot پارتیشن ها Backup بگیرید
CTCaer/hekate

حتما اگر کارت MicroSD تا به حال توی کنسولتون نزاشتید، قبل از هک بزارید تا آپدیت SDXC/EXFAT رو دانلود کنه.
این آپدیت ربطی به آپدیت فرم ویر نداره و یک آپدیت جداگانه هست

روش دیگر برای اجرای بازی کپی متد LayeredFS هست که بر مبنای Atmosphere هست اما به دلیل این که این متد در حالت Pre-Alpha قرار داره و مشکلات بسیار زیادی داره فعلا توصیه نمی شه، بن شدن با این روش هم 100% ای هست
توضیحات این روش:
Nintendo Switch Hack

CFW اه Atmosphere هم کماکان در حال توسعه هست، البته این CFW به خودی خود بازی های کپی رو اجرا نمی کنه و بعد از ریلیز نهایی اون شخصی باید پیدا بشه و تغییراتی روی اون انجام بده و یک Backup Loader/Installer برای اون بنویسه
Atmosphere قراره اوایل تابستان عرضه بشه اما مدت بسیار زیادی هست که تیم توسعه دهنده اون صحبتی در مورد تاریخ عرضه نکردند

ReiNX فرم ویری هست که توسط Reisyukaku در حال توسعه هست و در Github در دسترس عموم قرار گرفته، در حال حاضر این CFW امکان اجرای بازی های کپی رو ندارد

سرانجام بعد از گذشت کمتر از 1 سال و 2 ماه از عرضه کنسول Nintendo Switch، این کنسول به هک شد
آسیب پذیری ای که اکنون باعث هک این کنسول شده، موجود در Bootrom چیپ Tegra X1 که SoC اصلی کنسول می باشد وجود دارد و این آسیب پذیری بدون تغییر سخت افزاری غیر قابل برطرف کردن هست، در نتیجه تمامی کنسول های عرضه شده حتی با آخرین فرم ویر (که اکنون 5.0.2 هست)، آسیب پذیر هستند. این آسیب پذیری با نام Fusee Gelee شناخته می شه

به صورت خلاصه آسیب پذیری به این صورت هست:
در مستندات Tegra X1 اومده که شما می تونید با استفاده از فشردن دو کلید، وارد RCM بشید (RCM، مود ریکاوری از طریق USB هست). از اونجایی که کنسول نینتندو سویچ هم از چیپ Tegra X1 بدون هیچ تغییری بهره می بره، بدیهیه که این امکان در کنسول نینتندو سویچ هم قراهم باشه.
در حالت کلی، وارد شدن به RCM کاری از پیش نمی بره چرا که در این حالت هم فقط کد هایی که توسط نینتندو مورد تایید هستند (Sign شدن) اجرا می شن اما یک آسیب پذیری در Bootrom خود جیپ Tegra X1 قرار داره که به هکر امکان این رو می ده که کد های تایید نشده توسط نینتندو رو روی کنسول اجرا کنه.
اتفاقی که افتاد این بود که کد Bootrom لیک شد، بعد از لیک شدن Bootrom تیم Fail0verflow راه ورود به RCM رو منتشر کرد.، بعد از اون تیم ReSwitched از آسیب پذیری موجود در Bootrom بهره برد و Fusee Launcher رو عرضه کرد. در نتجه با ورود به RCM، لانچر Fusee به اجرا در می اومد و یک نمونه کد رو به اجرا در می آورد.
oB6dIzm.png

تیم Fail0verflow هم که مدت هاست از آین آسیب پذیری خبر داره و به صورت کامل اون رو پیاده سازی کرده، ShofEL2 و نسخه ای از لینوکس رو برای اجرا بر روی Switch منتشر کرد.
تمامی این اتفاقات در 24 ساعت اتفاق افتاد :D
باری ورود به RCM، لازم هست که دو پین بر روی Joy-Con سمت راست به هم اتصال داده بشن یا از روی برد Joy-Con به هم لحیم بشن
Red_to_Green_7_0.png

بعد از باید کنسول خاموش بشه، با PC وصل بشه و سپس دکمه Volume Up نگه داشته بشه تا کنسول وارد RCM بشه. در زمان ورود به RCM صفحه سیاه هست و شما چیزی نمی بینید و فقط بعد از ارتباط با PC و اجرای اکسپلویت، پیلود دمو و یا لینوکس به نمایش در میان.
البته نکته ای که هست، اتصال پین های متفاوت در Fusee Launcher و اکسپلویت تیم Fail0verflow که با اسم U-Launcher شناخته می شه هست که دلیل این موضوع هنوز مشخص نیست، پین 10 در هر دو مشترکه اما پین 9 در اکسپلویت Fail0verflow کار نمی کنه و به جای اون از پین 7 یا 1 استفاده می شه.

در حال حاضر کاستوم فرم ویری به نام Atmosphère در حال توسعه هست که انتظار می ره اوایل تابستان عرضه بشه.

سوالات متداول:
1- آیا تمامی فرم ویر ها آسیب پذیرند؟ بله، به طور کل آسیب پذیری ربطی به فرم ویر نداره و فارق از این که شما روی چه فرم ویری هستید کار می کنه
2- آیا تمامی کنسول ها آسیب پیذیرند؟ خیر، احتمایل می ره اخیرا کنسول هایی با Revision جدید وارد بازار شده باشن که چیپ Tegra X1 در اون ها دستکاری شده و آسیب پذیری در Bootrom اون ها برطرف شده. از اونجایی که نینتندو سعی در مخفی کردن پارت نامبر کنسول های جدید داره و سریال نامبر کنسول های جدید در قالب کنسول های قدیمی عرضه می شن، البته هیچ مورد تایید شده ای تا به حال رویت نشده اما بهتر هست هرچه زودتر اقدام به خرید کنسول کنید چرا که اثرات پردازنده جدید در فرم ویر 5.0 رویت شده
3- آیا امکان بریک شدن کنسول هست؟ در حال حاضر خیر، فقط باید در استفاده از کابل USB-C نهایت دقت رو به عمل بیارید چرا که کابل هایی که فاقد مقاومت 56 اهم هستند، باعث بریک شدن کنسول می شن. این مورد ربطی به هک نداره و به صورت کلی در مورد کنسول نینتندو سویچ صدق می کنه، بهتر هست از کابل موجود در جعبه کنترلر Pro برای اتصال کنسول به PC استفاده کنید
4- آیا می تونم بازی کپی اجرا کنم؟ فعلا خیر، به زودی

پست آپدیت می شه

آخرین ویرایش:
سلام
اول دکمه پاور 12 تا 15 ثانیه نگه دار تا اگه هنگی کرده برطرف بشه و یه تک پاور سریع بزن بیاد روی حالت rcm و بعد ببین پیلود میشه زد یا نه و نشد هم احتمال زیاد باتری از مدار خارج شده باید بین 7 تا 24 ساعت مستقیم به شارژر اورجینال سوییچ بزنی و البته توی داکم میشه بزاری ولی به شارژر بزنی بهتره و بعد دوباره تست کن و کابلت هم یه چکی بکن یا یه کابل دیگه استفاده کن و معمولا مشکل همینه.

بعد اگه درست شد خواستی دستگاه برای مدتی بزاری کنار دستگاه کامل شات داون کن و قبلش کابلی هم اگه وصله جدا کن و تا شات دوان شد دیگه دست به دکمه پاور اصلا نزن چون rcm فعال میشه و باتری خالی میکنه و کابل هم وصل نکن بزنی به کامپیوتر یا گوشی چون باز rcm فعال میشه باتری خالی میکنه و اینجوری خاموش کنی 3 ماه هم بزاری کنار چند درصد هم به زور خالی میشه و دستگاه هر زمان پیلود بزنی راحت بالا میاد.
دمت گرم علی جان. حل شد مشکل. فکر کنم همون هنگ کرده بود.

سلام دوستان بنده تو این فکرم که نیتندو سویچ بخرم و در مورد هکش چند تا سوال داشتم ، ممنون میشم که راهنمایی ام کنید .
۱.کدوم چیت هک نیتندو از بقیه بهتره ؟ یک جا تو شهرم (شیراز) بهم گفتن که ما چیپ اکسکیوتر استفاده نمی کنیم برای هک و بدترین چیپ هست و از این حرفا
۲. قیمت هک سویچ به طور میانگین چه قدر در میاد ؟
۳. با نیتندو سویچ هک شده میشه آنلاین بازی کرد ؟
۴. نصب بازی ها کار سختیه ؟ خودم میتونم انجام بدم؟

سلام دوستان بنده تو این فکرم که نیتندو سویچ بخرم و در مورد هکش چند تا سوال داشتم ، ممنون میشم که راهنمایی ام کنید .
۱.کدوم چیت هک نیتندو از بقیه بهتره ؟ یک جا تو شهرم (شیراز) بهم گفتن که ما چیپ اکسکیوتر استفاده نمی کنیم برای هک و بدترین چیپ هست و از این حرفا
۲. قیمت هک سویچ به طور میانگین چه قدر در میاد ؟
۳. با نیتندو سویچ هک شده میشه آنلاین بازی کرد ؟
۴. نصب بازی ها کار سختیه ؟ خودم میتونم انجام بدم؟

سلام
1.همه چیپها یه جور کار انجام میدن و برای بازار گرمی فقط میگن اینی که ما داریم خوبه چیپها همه کپی اون اصلی اسکیوتر هستن و اکثر چیپهای بازار پیکو فلای یا hwfly یا همون کپی اکسکیوتر هستن و هر کدوم برات بزنن خوبه و مهم چیپ نیست بلکه کار گذاشتن اون هست باید بدی دست یه ادم با تجربه نصب بالا و اینکه خراب کاری کرد جوابگو باشه.

2.قیمتش بین 1800 تا دوتمن هست و البته بعضی جاها دندنونشون گرده با بهانه دلار تا 5 تومن هم میگیرن.

3.میشه انلاین زد ولی مواردی باید رعایت بشه تا بن نشی مثل بازی که میخوای انجام بدی حتما اورجینال باشه یا بازیهای رایگانی مثل فورتنایت و بازی که هکی هست نباید انلاین زد و مواردی دیگه که در این پست میتونید بخونید.

4.بسته به شما داره که سخت بدونی یا راحت و برای ما که از بقیه کنسولهای هکی موجود راحت تره و اموزشهاش در زیر هست.

نصب بازیهای سوییچ با استفاده از فلش یا هارد اکسترنال

اموزش نصب بازیهای nsp و xci و nsz و xcz از طریق pc با برنامه Tinfoil و lithium

سلام
1.همه چیپها یه جور کار انجام میدن و برای بازار گرمی فقط میگن اینی که ما داریم خوبه چیپها همه کپی اون اصلی اسکیوتر هستن و اکثر چیپهای بازار پیکو فلای یا hwfly یا همون کپی اکسکیوتر هستن و هر کدوم برات بزنن خوبه و مهم چیپ نیست بلکه کار گذاشتن اون هست باید بدی دست یه ادم با تجربه نصب بالا و اینکه خراب کاری کرد جوابگو باشه.

2.قیمتش بین 1800 تا دوتمن هست و البته بعضی جاها دندنونشون گرده با بهانه دلار تا 5 تومن هم میگیرن.

3.میشه انلاین زد ولی مواردی باید رعایت بشه تا بن نشی مثل بازی که میخوای انجام بدی حتما اورجینال باشه یا بازیهای رایگانی مثل فورتنایت و بازی که هکی هست نباید انلاین زد و مواردی دیگه که در این پست میتونید بخونید.

4.بسته به شما داره که سخت بدونی یا راحت و برای ما که از بقیه کنسولهای هکی موجود راحت تره و اموزشهاش در زیر هست.

اموزش نصب بازیهای nsp و xci و nsz و xcz از طریق pc با برنامه Tinfoil و lithium
آقا خیلی لطف کردی ممنونم از پاسخت
چند تا سوال دیگه برای پیش اومده که ممنون میشم راهنمایی ام کنین دوباره .
۱. تو شیراز جای خوبی برای فروش نیتندو سویچ و هکش می شناسین ؟
۲. هک نیتندو سویچ چه ایراد هایی داره ؟ من خودم قبلا ps4 جیلبریک شده داشتم و کرنل پنیک هاش در نتیجه پریدن سیو ها بازی ها و ... خیلی اذیتم می کرد ، هک نیتندو هم این جور مشکل ها رو داره ؟

آقا خیلی لطف کردی ممنونم از پاسخت
چند تا سوال دیگه برای پیش اومده که ممنون میشم راهنمایی ام کنین دوباره .
۱. تو شیراز جای خوبی برای فروش نیتندو سویچ و هکش می شناسین ؟
۲. هک نیتندو سویچ چه ایراد هایی داره ؟ من خودم قبلا ps4 جیلبریک شده داشتم و کرنل پنیک هاش در نتیجه پریدن سیو ها بازی ها و ... خیلی اذیتم می کرد ، هک نیتندو هم این جور مشکل ها رو داره ؟

1.تو شیراز من چندتا اگهی دیدم با سرچ در گوگل و نمیدونم خوبه یا نه و بهتره جای معتبر بدید یه موقع دستگاه خراب نکنن حتی شهر دیگه ولی نصب چیپ چون زیاد شده تعمیرکار خوب دیدی میتونی بدی همین شیراز.

2.طی این سالها که کنسولهای هکی زیاد داشتم مثل ps3 و ps4 و ویتا و xbox360 جیتگ شده میتونم بگم اگه هک سوییچ کاملترین هکی هست که دیدم و کار کردش درست یاد بگیرید اصلا این مشکلات پیش نمیاد و شما همون اول از ناند دستگاه بکاب بگیر با هکاته و اموزش هم هست و حتی اگه بعد بریک هم در موارد نادری بشه با داشتن همین ناند میتونی دستگاه راحت درستش کنی و کافیه ناند ریستور کنی و از سیوها هم راحت میتونی با برنامه های مختلفی مثل چک پوینت و و غیره بکاب بگیری بریزی تو مموریت و حتی سیو دیگران راحت استفاده کنی و خیلی راحت تر از ps4 هکی و حتی اگه بخوای میتونی فول بکاب بگیری و همه بازیهات نصب میکنی و هر تنظیمی هست انجام میدی و بعد میری از ناند بکاب میگیری و بعد از پوشه nintendo در مموری هم کپی میگیری میریزی همه اینا تو کامپیوتر یا هارد اکسترنال و غیره و حالا هر اتفاقی بیفته با ریستور هر دو اینها همه بازیها و تنظیماتی که بوده برمیگرده عین اولش و فقط نکاتی داره مموری جانبی حتما فرمت fat32 کن چون اگه exfat کنی به خاطر درایوری که خود نینتندو برای این فرمت ضعیف داده در حالت هکی به مرور فایلها خراب میشن و بازیها ارور میدن حالا یا وسط بازی یا همون اول موقع اجرا ولی فرمت fat32 این مشکل نداره و تنها مشکلش شاید اینه که بعضیها عادت دارن روی مموری فایل نصبی بازی کپی کنن و نصب کنن که چون در این فرمت فایل بیشتر از 4 گیگ نمیخونه برا بعضیها سخته که با روشهای نصب مستقیم بازی با کامپیوتر یا نصب از طریق فلش و هارداکسترنال این مشکلم رفع میشه.

در مورد پنیک و هم این مشکلات نداره چون کاستوم فریمور اتمسفر اگه مشکلی باشه یه ارور صحفه ابی میده که طبق اون ارور میفهمی مشکل چیه رفعش میکنی و رفع ارورهاش هم سادس و مثلا تم نصب کردی و فریمور جدید اپدیت کردی که کلیدهای تم ناسازگار هستن کافیه از تو مموری فولدر تم حذف کنی یا پلاگینها رو باید اپدیت یا موقتا حذف کنی تا اپدیت جدیدشون برای فریمور جدید بیاد و در کل مشکلاتش راحت میشه فهمید و ارورهاش تو گوگل سرچ کنی راه حلش میاد و در کل یه مدت با دستگاه ور بری همه موارد هک رو اشنا بشی میفهمی چقدر ساده تر از هکهای دیگه هست.

• Like
Reactions: AliGH83
سلام رفقا من یه رم ۱۲۸ دارم, میخوام سوییچ رو با این رم کپی خور کنم سوالاتی واسم ایجاد شد ممنون میشم کسی میدونست راهنمایی کنه🙏
۱) چون ۱۲۸ حافظه خیلی زیادی نیست, میشه از چندین رم استفاده کرد؟ یا چون مثلا کپی خور روی رم ۱۲۸م صورت گرفته نمیشه؟
۲) از حافظه ۶۴ خود کنسول میشه برای بازی کپی خور استفاده کرد؟
۳)با توجه به قیمت بالای رم, میشه بجاش از هارد اکسترنال ssd برای انجام مستقیم بازی روی کنسول کپی خور شده استفاده کنیم؟ (با اتصال به داک مثلا)
۴) کیت پیکوفلای v6 با hwfly v5 واقعا تفاوتی میکنه؟ توی مایتندو یه تومن اختلاف قیمت داره میتونم این هزینه رو بزارم روی رم و کیت ارزونتر پیکو رو بگیرم. روی پیکو گویا ضمانت کوتاه مدت تری میدن که یکم نگران کنندست!

آخرین ویرایش:
سلام رفقا من یه رم ۱۲۸ دارم, میخوام سوییچ رو با این رم کپی خور کنم سوالاتی واسم ایجاد شد ممنون میشم کسی میدونست راهنمایی کنه🙏
۱) چون ۱۲۸ حافظه خیلی زیادی نیست, میشه از چندین رم استفاده کرد؟ یا چون مثلا کپی خور روی رم ۱۲۸م صورت گرفته نمیشه؟
۲) از حافظه ۶۴ خود کنسول میشه برای بازی کپی خور استفاده کرد؟
۳)با توجه به قیمت بالای رم, میشه بجاش از هارد اکسترنال ssd برای انجام مستقیم بازی روی کنسول کپی خور شده استفاده کنیم؟ (با اتصال به داک مثلا)
۴) کیت پیکوفلای v6 با hwfly v5 واقعا تفاوتی میکنه؟ توی مایتندو یه تومن اختلاف قیمت داره میتونم این هزینه رو بزارم روی رم و کیت ارزونتر پیکو رو بگیرم. روی پیکو گویا ضمانت کوتاه مدت تری میدن که یکم نگران کنندست!

سلام
1.به راحتی میشه از مموریهای متعددی استفاده کرد و خودم تست کردم و فقط چند نکته داره اولا فایلهای هک روی همه مموریها باید بریزی و بعد هر بازی روی هر مموری نصب کردی یادت بمونه روی کدوم مموری نصب هست و وقتی مموری دیگه گذاشتی اون بازی که روی مموری دیگست اجرا نکنی چون ارور خراب بودن بازی میده و بعد مموری هم بزاری ممکنه اون بازی اجرا نشه که راه حلش هم نصب مجدد اون بازی هست.
2.میشه مشکلی نداره و فقط بهتره در این حالت انلاین یه موقع بازی نکنی کنسول احتمالا بن هست.
3.این امکان اجرای بازیها از هارد در کاستوم فریمور sxos وجود داشت که حتی بازی اگه فرمت xci بود مستقیم اجرا میشد بدون نصب و البته الانم در صورتی که دانگرید کنسول بشه فریمور 11 و از sxos هک شده استفاده بشه بازیهایی که زیر فریمور 11 باشن قابل استفاده هست ولی خوب چون از خیلی بازیهای دیگه نمیشه استفاده کرد بخاطر فریمور بالاتر چندان کاربردی نیست و فقط با هارد یا هر نو حافظه دیگه میتونید بازیهاتون رو نصب کنید که اموزش اون هم هست که البته اموزش کمی قدیمیه الان برنامه های نصب کننده دیگم این قابلیت دارن.

4.تا جایی که من شنیدم و دیدم بیشتر بازار گرمیه وگرنه همه کیتها کارشون یکیه و کیفیت و کارایی هم چندان فرقی ندارن و دلیل هم بخوای با ژست من میدونم شما نمیدونی و سرت نمیشه میکنن تو پاچت ولی اصل اینه کیت درست نصب بشه و نصابش با تجربه باشه و کار رو تمیز انجام بده و شما هم درست از دستگاه استفاده کنی معمولا مشکلی نداره و حالا اگه خیالت راحت نیست هر کیتی خواستی بگیر و من خودم یه سال بیشتر یه مدل اولد داشتم دست دوم هم بود گرفته بودم کیت پیکوفلای داشت و مشکلی هم برای من پیش نیومد و بقیه دوستان هم خیلیها همین دارن و مشکلی از نظر اینکه یهو خراب بشه نداشتن و فقط همون مشکل نصب کردن توسط یه فرد ناشی بوده که هم کیت خراب شده و هم بعضی اوقات برد خود دستگاه و نکته اخر طبق چیزهایی که دوستان گفتن هر کیتی نصب کردی مهم نیست فقط دستگاه یه موقع ضربه شدید نخوره ممکنه کیت اتصالاتش لق یا کنده بشه باید بدی باز درستش کنن.

سلام
1.به راحتی میشه از مموریهای متعددی استفاده کرد و خودم تست کردم و فقط چند نکته داره اولا فایلهای هک روی همه مموریها باید بریزی و بعد هر بازی روی هر مموری نصب کردی یادت بمونه روی کدوم مموری نصب هست و وقتی مموری دیگه گذاشتی اون بازی که روی مموری دیگست اجرا نکنی چون ارور خراب بودن بازی میده و بعد مموری هم بزاری ممکنه اون بازی اجرا نشه که راه حلش هم نصب مجدد اون بازی هست.
2.میشه مشکلی نداره و فقط بهتره در این حالت انلاین یه موقع بازی نکنی کنسول احتمالا بن هست.
3.این امکان اجرای بازیها از هارد در کاستوم فریمور sxos وجود داشت که حتی بازی اگه فرمت xci بود مستقیم اجرا میشد بدون نصب و البته الانم در صورتی که دانگرید کنسول بشه فریمور 11 و از sxos هک شده استفاده بشه بازیهایی که زیر فریمور 11 باشن قابل استفاده هست ولی خوب چون از خیلی بازیهای دیگه نمیشه استفاده کرد بخاطر فریمور بالاتر چندان کاربردی نیست و فقط با هارد یا هر نو حافظه دیگه میتونید بازیهاتون رو نصب کنید که اموزش اون هم هست که البته اموزش کمی قدیمیه الان برنامه های نصب کننده دیگم این قابلیت دارن.

4.تا جایی که من شنیدم و دیدم بیشتر بازار گرمیه وگرنه همه کیتها کارشون یکیه و کیفیت و کارایی هم چندان فرقی ندارن و دلیل هم بخوای با ژست من میدونم شما نمیدونی و سرت نمیشه میکنن تو پاچت ولی اصل اینه کیت درست نصب بشه و نصابش با تجربه باشه و کار رو تمیز انجام بده و شما هم درست از دستگاه استفاده کنی معمولا مشکلی نداره و حالا اگه خیالت راحت نیست هر کیتی خواستی بگیر و من خودم یه سال بیشتر یه مدل اولد داشتم دست دوم هم بود گرفته بودم کیت پیکوفلای داشت و مشکلی هم برای من پیش نیومد و بقیه دوستان هم خیلیها همین دارن و مشکلی از نظر اینکه یهو خراب بشه نداشتن و فقط همون مشکل نصب کردن توسط یه فرد ناشی بوده که هم کیت خراب شده و هم بعضی اوقات برد خود دستگاه و نکته اخر طبق چیزهایی که دوستان گفتن هر کیتی نصب کردی مهم نیست فقط دستگاه یه موقع ضربه شدید نخوره ممکنه کیت اتصالاتش لق یا کنده بشه باید بدی باز درستش کنن.
خیلی ممنونم از توضیحات کاملتون 🙏

سلام و عرض ادب دوستان، من یه سوییچ اولد گرفتم، البته کپیخور نیست.

من شیرازم، اینجا چند جا رفتم حرفهای ضد و نقیض زیاد شنیدم. مثلا یکی میگفت یه مدل که روی APU کنسول لحیم میشه و خطرناکه، 1800، یه مدل بالاتر که روی بورد لحیم میشه 2600، همینجور تا 6200 که می‌گفت اصلا لحیم کاری نداره.

یه جای دیگه هم که انجام می‌داد میگفت 2000، ولی علنا خودش میگفت که بورد من آشغاله و خودم اسمبلش میکنم (میگفت اسمش هم RSB 100 یا یه همچین چیزی هست) و ممکنه مقاومتش بسوزه (!) که هر موقع سوخت بیاری برات اوکیش میکنم.

مموری هم میگفتن 128 گیگ با سرعت 200 مگ 2 تومن.

من واقعا گیج شدم و ترسیدم حقیقتش.

1) چیکار کنم بنظر شما؟
2)مموری با قیمت مناسب‌تر نمیشه استفاده کرد؟ لطفا معرفی کنید.

پیشاپیش ممنونم.

من شیرازم، اینجا چند جا رفتم حرفهای ضد و نقیض زیاد شنیدم. مثلا یکی میگفت یه مدل که روی APU کنسول لحیم میشه و خطرناکه، 1800، یه مدل بالاتر که روی بورد لحیم میشه 2600، همینجور تا 6200 که می‌گفت اصلا لحیم کاری نداره.

یه جای دیگه هم که انجام می‌داد میگفت 2000، ولی علنا خودش میگفت که بورد من آشغاله و خودم اسمبلش میکنم (میگفت اسمش هم RSB 100 یا یه همچین چیزی هست) و ممکنه مقاومتش بسوزه (!) که هر موقع سوخت بیاری برات اوکیش میکنم.

1) چیکار کنم بنظر شما؟

پیشاپیش ممنونم.

سلام
میتونی بگردی کسی که برد hwfly یا پیکوفلای که رزبری هم میگن پیدا کنی و 6 میلیون دقیقا طرف کلاه برداره نده اینجور جاها و حالا میتونی بدی یکی که کارش خوبه تو شهرهای دیگه که باید کنسول پست کنی براشون یا بگردی تو همون شیراز و برای مثال من سرچ زدم و این لینک تو دیوار شیراز اومد و اینکه کارشون خوبه یا بد اطلاعی ندارم و با مسولیت خودت بده و ازشون تضمین بگیر کنسول خراب شد باید عینش بهت بدن.

گرفتن مموری که کاری نداره بگرد تو سایت ترب ارزونتر از این قیمت هست و پول داری 256 بگیری بهتره و سوییچ نیازی نداره مموری سرعت 200 و اصلا بکارش نمیاد این سرعت و نمیتونه از تمام پتانسیل این سرعت بخاطر تکنولوژی مورد استفاده uhs که مال چندین سال پیشه استفاده کنه و یه مموری با سرعت خوندن بین 50 مگ و نهایت 100 مگ زیادش هم هست و حتی زیر این سرعت هم جوابه و سرعت رایت یا نوشتن هم مهمه که اونم سرعت بین 15 تا 30 اوکی هست برای ریختن بازی کمتر وقتت تلف میشه و مموری هم سعی کن هر چی میگیری فیک نباشه و یه برند اصلی مثل سن دیسک و غیره باشه تا زود خراب نشه و حجم فیک نداشته باشه و مموری هم رعایت کنی هی درنیاری بزنی جا که اون سرش بشکنه سالها با خیال راحت برات کار میده اگه برند اصلی باشه و خیلی دقت کن اصلی بگیری فیک زیاد شده و با فروشنده شرط کن و از سایت یا مغازه معتبر بخر.

سلام
میتونی بگردی کسی که برد hwfly یا پیکوفلای که رزبری هم میگن پیدا کنی و 6 میلیون دقیقا طرف کلاه برداره نده اینجور جاها و حالا میتونی بدی یکی که کارش خوبه تو شهرهای دیگه که باید کنسول پست کنی براشون یا بگردی تو همون شیراز و برای مثال من سرچ زدم و این لینک تو دیوار شیراز اومد و اینکه کارشون خوبه یا بد اطلاعی ندارم و با مسولیت خودت بده و ازشون تضمین بگیر کنسول خراب شد باید عینش بهت بدن.

گرفتن مموری که کاری نداره بگرد تو سایت ترب ارزونتر از این قیمت هست و پول داری 256 بگیری بهتره و سوییچ نیازی نداره مموری سرعت 200 و اصلا بکارش نمیاد این سرعت و نمیتونه از تمام پتانسیل این سرعت بخاطر تکنولوژی مورد استفاده uhs که مال چندین سال پیشه استفاده کنه و یه مموری با سرعت خوندن بین 50 مگ و نهایت 100 مگ زیادش هم هست و حتی زیر این سرعت هم جوابه و سرعت رایت یا نوشتن هم مهمه که اونم سرعت بین 15 تا 30 اوکی هست برای ریختن بازی کمتر وقتت تلف میشه و مموری هم سعی کن هر چی میگیری فیک نباشه و یه برند اصلی مثل سن دیسک و غیره باشه تا زود خراب نشه و حجم فیک نداشته باشه و مموری هم رعایت کنی هی درنیاری بزنی جا که اون سرش بشکنه سالها با خیال راحت برات کار میده اگه برند اصلی باشه و خیلی دقت کن اصلی بگیری فیک زیاد شده و با فروشنده شرط کن و از سایت یا مغازه معتبر بخر.
خیلی ممنونم دوست عزیز، وقت گذاشتید و لطف کردید. 🙏

احتمالا همون بفرستم جای دیگه ای مثل مایتندو یا غیره.

لطفا اگه کسی از دوستان جای مناسب‌ و مطمئن توی شهر های دیگه میشناسه توی خصوصی بهم بگه.

بازم ممنون.

1) چیکار کنم بنظر شما؟

پیشاپیش ممنونم.
من 2 سال پیش 3 تومن دادم بهترین چیپ یک جای معروف برام انجام داد
به نظرم اگه جایی معروفه بده بهترین کار برات دربیاره ارزشش داره حتما هم خمیر معروف برند برات بزنه من الان توی حالت دستی بدون اورکلاک با فن اتوماتیک که روی پایین ترین حده دمام بعد از 2 سال توی گیم 43 درجه مکس هست می تونستم همون موقع بدم یکی با 1.5 گند بزنه بهش
کارت حافظه هم همه بهم می گفتن 256 کمه گوش نکردم از 256 خریدم تا 1 ترابایت اونم الان کم اومده
تازه من اصل گیم ها رو روی پی سی با 5 می زنم کنسول اصلیم نیست کنسول دستیم کلیم دارم باز 1 ترا کم اومد براش
اون نرم افزار تنظیمات و گیم و اپدیت و چیت ایناشم من یک میکرو اس دی 1 ترا اکبند دارم کسی خواست مموری خودم براش کپی می کنم می فرستم

دوستان اولد کپی‌خور من تا الان دو سه بار این ارور رو داده و مجبور شدم از اول راه‌اندازی کنم. یک بار که مشکل از این بدتر بود و کلا صفحه روشن نمی‌شد. کسی از علتش سر در میاره؟

Attachments

• 1000019305.jpg
    1000019305.jpg
    173.7 KB · مشاهده: 12
دوستان اولد کپی‌خور من تا الان دو سه بار این ارور رو داده و مجبور شدم از اول راه‌اندازی کنم. یک بار که مشکل از این بدتر بود و کلا صفحه روشن نمی‌شد. کسی از علتش سر در میاره؟

سلام
چیزیهایی که خوندم در مورد این ارور اینه و اول مسائل جزعی رو پیاده کن و درست نشد باید بری سراغ بعدیها.

فایلهای هکت از نو بریز میتونی پک hats(این لینک) بریزی و قبلش فایلهای هک قبلیت حتما پاک کن و روی هم نریز و فرمت مموری هم fat 32 باشه.
ناند مجازی اگه روی مموری نصب داری باید پاک و از نو اون رو با هکاته بسازی و قبلش از سیوها و غیره بکاب بگیر و اگرم روی ناند اصلی هستی و مجازی نداری باید بکاب ناند که موقع سالم بودن دستگاه گرفتی ریستور کنی.

یه جا دیدم گفتن مشکل میتونه از مد چیپ باشه که به مشکل خورده.

سلام یدونه سویچ دوستم دستمه چند ماهی هکش به این شکل که باتری تموم بشه باید بزنم به سیستم اینجکتور بزنم روش جدیدتر نداره دیگه هر دفعه اینجکتور نخواد؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or