من دارم میگم که نینتندو کلا نباید به این مرز بندی نسل ها اهمیت بده اونا واسه سونی و مایکروسافت هستن. اگه بیاد تمرکزشو روی قدرت بزاره نابود میشه...فکر میکنم دیگه دیره دوست عزیز , تو نسل ها قبل حتی با تفاوت 1 الی 2 زودتر لانچ شدن یه کنسول باعث برنده شدن اون کنسول شده , حالا کنسولی که در میانه نسل که داره آخرا عمر نسل تجربه میکنه تاز وارد شدن یه کنسول ( کنسول چه عرض کنم بیشتر یه اسمارت فونه برای گیم شده هست ) هیچ تاثیری نداره
چون دیگه نسل بعدی کم کم داره از راه میرسه و این کنسول دوباره در مقابل ارتقا سخت افزاری و گرافیکی نسل بعد چیزی برای گفتن نداره
بنظر من نینتندو تا قانونا خودشو که دیکتاتوری خودش هستن رو بر نداره درست نمیشه و نابود میشه در آخر , به مارجراها wii و wii u از 2012 تا 2014 توجه کنید متوجه میشید که چه کارایی که کرد که باعث عدم موفقیتش شد , نینتندو حتی پول بازاریابی نمیده
بنظرم شکست Wii U اصلا ربطی به قدرت کمش یا عرضهش بین کنسولهای دیگه نداره. الان نینتندو داره دوباره همون کار رو میکنه و قبل از کنسولهای قدرتمند سونی و مایکروسافت داره کنسولشو عرضه میکنه. دلایل اصلی شکست Wii U نداشتن ساپورت Third Party و تبلیغات اشتباه بودش. چونکه بیشتر قشر Casual فکر میکردن این فقط یه آپگرید واسه Wii هستش...
این هیبریدی بودن کنسول هم خیلی جالبه ولی منم از اون شایعات بازیهای اسمارت فون خوشم نمیاد مگه اینکه تمرکز اصلی روش نباشه و فقط یه چیز فرعی باشه.
در کل اینکه امیدوارم Nintendo از گذشته درسشو گرفته باشه و در حین ادامه دادن سیاست خودش در مورد رقابت نکردن با کنسولهای دیگه ، سراغ Third Partyها بره و تبلیغات موثری رو در نظر بگیره.
امیدوارم تا چند ساعت دیگه اطلاعات خوبی از کنسول دریافت کنیم و همهی ابهامات برطرف بشه
آخرین ویرایش: