Nintendo Switch کنسول جدید نینتندو معرفی شد

• Thread starter Thread starter Donger
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
فکر میکنم دیگه دیره دوست عزیز , تو نسل ها قبل حتی با تفاوت 1 الی 2 زودتر لانچ شدن یه کنسول باعث برنده شدن اون کنسول شده , حالا کنسولی که در میانه نسل که داره آخرا عمر نسل تجربه میکنه تاز وارد شدن یه کنسول ( کنسول چه عرض کنم بیشتر یه اسمارت فونه برای گیم شده هست ) هیچ تاثیری نداره
چون دیگه نسل بعدی کم کم داره از راه میرسه و این کنسول دوباره در مقابل ارتقا سخت افزاری و گرافیکی نسل بعد چیزی برای گفتن نداره
بنظر من نینتندو تا قانونا خودشو که دیکتاتوری خودش هستن رو بر نداره درست نمیشه و نابود میشه در آخر , به مارجراها wii و wii u از 2012 تا 2014 توجه کنید متوجه میشید که چه کارایی که کرد که باعث عدم موفقیتش شد , نینتندو حتی پول بازاریابی نمیده
من دارم می‌گم که نینتندو کلا نباید به این مرز بندی نسل ها اهمیت بده اونا واسه سونی و مایکروسافت هستن. اگه بیاد تمرکزشو روی قدرت بزاره نابود میشه...
بنظرم شکست Wii U اصلا ربطی به قدرت کمش یا عرضه‌‌ش بین کنسولهای دیگه نداره. الان نینتندو داره دوباره همون کار رو میکنه و قبل از کنسولهای قدرتمند سونی و مایکروسافت داره کنسولشو عرضه می‌کنه. دلایل اصلی شکست Wii U نداشتن ساپورت Third Party و تبلیغات اشتباه بودش. چونکه بیشتر قشر Casual فکر می‌کردن این فقط یه آپگرید واسه Wii هستش...
این هیبریدی بودن کنسول هم خیلی جالبه ولی منم از اون شایعات بازیهای اسمارت فون خوشم نمیاد مگه اینکه تمرکز اصلی روش نباشه و فقط یه چیز فرعی باشه.
در کل اینکه امیدوارم Nintendo از گذشته درسشو گرفته باشه و در حین ادامه دادن سیاست خودش در مورد رقابت نکردن با کنسول‌های دیگه ، سراغ Third Partyها بره و تبلیغات موثری رو در نظر بگیره.
امیدوارم تا چند ساعت دیگه اطلاعات خوبی از کنسول دریافت کنیم و همه‌ی ابهامات برطرف بشه

آخرین ویرایش:
من دارم می‌گم که نینتندو کلا نباید به این مرز بندی نسل ها اهمیت بده اونا واسه سونی و مایکروسافت هستن. اگه بیاد تمرکزشو روی قدرت بزاره نابود میشه...
بنظرم شکست Wii U اصلا ربطی به قدرت کمش یا عرضه‌‌ش بین کنسولهای دیگه نداره. الان نینتندو داره دوباره همون کار رو میکنه و قبل از کنسولهای قدرتمند سونی و مایکروسافت داره کنسولشو عرضه می‌کنه. دلایل اصلی شکست Wii U نداشتن ساپورت Third Party و تبلیغات اشتباه بودش. چونکه بیشتر قشر Casual فکر می‌کردن این فقط یه آپگرید واسه Wii هستش...
این هیبدریدی بودن کنسول هم خیلی جالبه ولی منم از اون شایعات بازیهای اسمارت فون خوشم نمیاد مگه اینکه تمرکز اصلی روش نباشه و فقط یه چیز فرعی باشه.
در کل اینکه امیدوارم Nintendo از گذشته درسشو گرفته باشه و در حین ادامه دادن سیاست خودش در مورد رقابت نکردن با کنسول‌های دیگه ، سراغ Third Partyها بره و تبلیغات موثری رو در نظر بگیره.
امیدوارم تا چند ساعت دیگه اطلاعات خوبی از کنسول دریافت کنیم و همه‌ی ابهامات برطرف بشه

نینتندو یه دیکتاتوره , وقتی کنسولی میسازه میگه فن ها نینتندو بیاید بخرید نه کاری به مارتینگ و بازاریابی داره نه چیز دیگه
حتی فوتبال ها بی المللی نگاه میکردید تبلیغات ps2 و ps3 و ps4 دور زمین بود کلی تبلیغ میکرد سونی و حتی تیزر های جالب میساخت - اما تبلیغات نینتندو کجا دیدید؟ حتی تبلیغات تلویزیونی هم نداره
وقتی wii برنده نسل هفت بود با بالاترین فروش کنسول همون زمان سال 2012 نینتندو گفت دیگه برای wii بازی نمیسازم - ساپورتشو برداشت - 2013 خط تولیدشو متوقف کرد - همون سال آنلاین جمع کرد سرور ها ها قطع کرد تا مجرون شن wii u بخرن --- در حالی که مایکرو و سونی گفتن تا 2016 کنسول هاشونو ساپورت میکنن - حتی سونی ps2 که سال 2000 لانچ شده بود تا 2013 تولید کرد بخاطر علاقه گیمر ها و ساپورت کرد
خود نینتندو رسما چنتا بازی که برای wii u عرضه شده بود گفت برای wii ساخته شده بودن اما عرضه متوف کرده و با افزایش خروجی اونو برای wii u منتشر میکنن و ............
کلا نینتندو استبدادی کار میکنه
و هزار دلیل دیگه

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Cait Sith
موافقم داداش درست میگی , البته باید توجه ds برای سال 2004 بود و داشتم صفحه لمسی مقاومتی و داشتن میکروفون که تو بازیا یه سبک جدید بد و هم این امکانات برای اون زمان عالی بودن تونست خیلی بفروشه اما الان دیگه جواب نمیده - من خودم همین الان dslite و dsi تو خونه دارم دارن خاک میخورن حتی طرفشون نمیرم دیگه ازشون خوشم نمیاد نه گرافیکی نه قدرتی - در حد ماشین حسابه سیستمش
حالا باید دید چی میشه
کلا منظورم سری این بود، که این آخری شده 3DS همون قبلیه کلا یه 3D داره که خیلی مهم نیست. الان منم 3DS داشتم رد کردم ولی خوب خیلی موفق بوده. کلا بازار خوبی داشته واسش تا الان کنسول دستی.

• Like
Reactions: ehsanservat
این هیبدریدی بودن کنسول هم خیلی جالبه ولی منم از اون شایعات بازیهای اسمارت فون خوشم نمیاد مگه اینکه تمرکز اصلی روش نباشه و فقط یه چیز فرعی باشه.
نینتندو واقعا به یک تلنگر نیاز داشت ، اینکه سلیقه های گوناگونو روی کنسولهای خانگی باید در نظر گرفت ، اینجا صرفا بحث سرگرمی مطرح نیس وگرنه کنسول 3DS وجود داره و خوبم میفروشه ، ولی چرا VU موفق نشد ؟ به قول شما و پست قبلی من ، توان کنسول برای نسل قبل خوب بودو در حد همون هم ازش استفاده نشد ، الان مشکل قدرت کنسول نیس ، اینکه وضعیت کنسول رو All in one هم کنن دردی رو دوا نمیکنه ، برنامه ریزیشون برای ریلیز بازیها پا به پای سونی و مایکرو این قائده رو مهم میکنه ، این اعداد بازم به قول شما برای مایکروئو سونی بکار میاد نه اینکه برا نینتندو مهم نباشه ولی راهش از این دو در انحصاریا جداست ، امیدوارم این عقب افتادگی در کنسولهای خانگی رو جبران کنه چون واقعا میخوام نینتندو ترغیبم کنه کنسولشو بخرم ، منم مثل میلیونها نفر این انتظارو ازش دارم .

#Z147.jpg
بالاخره پس از مدت‌ها انتظار طولانی طرفداران نینتندو، بالاخره رونمایی بزرگی که مدت‌ها انتظار آن را داشتند، امروز صورت خواهد گرفت. مقرر شده تا نخستین رونمایی از کنسول مورد انتظار Nintendo NX، امروز [20 اکتبر میلادی] ساعت 7 صبح به وقت آمریکا [ 17:30 به وقت تهران] صورت پذیرد. نینتندو وعده داده تا این رونمایی همراه با یک ویدئو [تریلر] انجام گیرد و این در تضاد با انتظار طرفداران است که منتظر بودند رونمایی از این کنسول مورد انتظار در جریان یک کنفرانس خبری صورت گیرد.

نینتندو پیش از این خبر داده بود که کنسول Nintendo NX در ماه مارس 2017 میلادی وارد بازار خواهد شد؛ کمتر از چند ماه دیگر به روزهای پایانی انتظار این کنسول خواهیم رسید، اما طرفداران منتظرند تا بدانند این کنسول از چه ویژگی‌های سخت افزاری و نرم افزاری پشتیبانی به عمل خواهد آورد و بازی‌های معرفی شده برای آن [به خصوص بازی‌های Launch Title] در چه سطحی خواهند بود.

اما بزرگترین پرسش طرفداران، در مورد چگونگی خود کنسول Nintendo NX می‌باشد، در حالی که نینتندو تا به حال در این زمینه سکوت کرده، شایعات منتشر شده پیرامون این کنسول خبر می‌دهند که این کنسول ترکیبی از کنسول‌های خانگی و دستی می‌باشد. اما از آنجایی که امروز تنها رونمایی مختصر صورت خواهد گرفت، همچنان باید منتظر بمانیم تا اطلاعات بیشتری از این کنسول کسب کنیم.

منبع

#Z149.jpg
بالاخره پس از مدت‌ها انتظار، نینتندو امروز از کنسول مورد انتظار Nintendo NX رونمایی می‌کند. همانطور که احتمالاً مطلع هستید، در چند وقت اخیر منابع خبری مختلف اعلام کردند که رونمایی از کنسول Nintendo NX در این هفته صورت خواهد گرفت. شرکت نینتندو نیز با انتشار یک توییت این خبر را تائید کرد.

نینتندو در توییتر رسمی خود اعلام کرد، که نخستین رونمایی از کنسول مورد انتظار امروز [20 اکتبر میلادی] در ساعت 7 صبح به وقت آمریکا [ساعت 17:30 به وقت تهران] در قالب یک ویدئو صورت خواهد گرفت. این اطلاعیه از سوی بخش آمریکای نینتندو اعلام شده، اما بخش ژاپن این شرکت محبوب، اطلاعات دیگری از آن منتشر کرده است.

بر طبق توییت بخش ژاپن نینتندو، نخستین رونمایی از کنسول Nintendo NX در قالب یک ویدئوی کوتاه سه دقیقه‌ای انجام خواهد گرفت. قطعاً این ویدئو برای رونمایی از یک کنسول بسیار کوتاه است و مشتاقانه منتظریم تا بدانیم نینتندو چگونه در این مدت زمان کم به معرفی کنسول خانگی بعدی خود خواهد پرداخت.

اما این احتمال وجود دارد که این ویدئو تنها به عنوان یک تیزر شناخته شود و در جریان آن از زمان رونمایی اصلی و کامل کنسول Nintendo NX آگاه شویم.

برخی عقیده دارند رونمایی کامل از این کنسول و انتشار اطلاعات بیشتر از آن، در جریان ارائه‌ی گزارش مالی نینتندو در هفته‌ی آینده صورت خواهد گرفت.

منبع

داداش میگم نمیشه این 3_4 تا تاپیکی که میزنی رو يه دونه بکنی؟!
خیلی ضایع اس واس هر چیزی تاپیک جدا بزنی! :D
نمیدونم NX امروز معرفی میشه
یا NX تو 3 دقیقه معرفی میشه
یا نمیدونم NX فلان و بهمان
این فقط یه پیشنهاد بود :D
کلا بنظرم بخاطر هر چیزی يه تاپیک مجزا زدن درست نیست
و اینکه اون تاپیک( سرخط خبرها) واس اینجور اخبار کوتاه که خیلی هم اهمیت بالایی نداره مناسبتره
ممنون :D

من که به شدت هایپم.بعد از بازی کردن یک سری بازیهای Wii,Wii U واقعا پی بردم که نینتندو چه بازی های فوقالعاده ای در گذشته خلق کرده که من به شخصه از تجربه شون محروم بودم.

به لحاظ قدرت هم اگه در حد PS4 باشه هم استدیوهای خود نینتندو شاهکار خلق میکنن.کسایی که Super Mario 3D World یا سایر انحصاری های Wii U رو تجربه کردن احتمالا با گرافیک خارق العاده هنری بازی های نینتندو روبرو شدن.

من که به شدت هایپم.بعد از بازی کردن یک سری بازیهای Wii,Wii U واقعا پی بردم که نینتندو چه بازی های فوقالعاده ای در گذشته خلق کرده که من به شخصه از تجربه شون محروم بودم.

به لحاظ قدرت هم اگه در حد PS4 باشه هم استدیوهای خود نینتندو شاهکار خلق میکنن.کسایی که Super Mario 3D World یا سایر انحصاری های Wii U رو تجربه کردن احتمالا با گرافیک خارق العاده هنری بازی های نینتندو روبرو شدن.

چون تازه تجربه کردی برات خاص بوده بعد که بگذره برات عادی و خشک میشه
مایی که سنمون بالاست نزدیک 30 سالمونه و فن نینتندو بودیم از نسل اول تا نسل هفت کل کنسول ها نینتندو هر جور که شده در هر شرایطی تهیه کردیم و بازی کردیم و لذت بردیم
و از نسل هشت 3ds داشتیم و wii u هم برای مدت کوتاهی داشتیم
دیگه برامون و خشکش شده
شما Super Mario 3D World بازی کردی غیر از اون بنده mario galaxy نسخه 1 و 2 - ماریو سانشاین و ..... هم تجربه کردم

من 9 سال wii داشتم خوب ببین آدم به فرض rpg بازه فوقش 2 تا بازی rpg بازی میکنه بعد میره یه شوتر fps خوب بازی میکنه و سبک ها دیگه عد دوباره rpg بازی میکنه- کل عمرش فقط rpg بازی نمیکنه درسته؟
مگه یه کنسول چقدر میتونه بازی ها کژوال داشته باشه؟ بازی هارد کور یا بهتر بگم باید بازی ها مناسب و خوب چند عنوان تو هرسبکی تو اون کنسول باشه
تو همین wii من خیلی بازی کردم اما مثلا fps خوب نداشت یا کلا نداشت اون چنتایی هم که بودن بیشتر مولتی بودن که روی wii اصلا خوب نبودن همون بازی روی ps2 عملکرد و گرافیک بهتری داشت
تو داشتن بعضی بازیا نینتندو ضعیفه - قرار نیست کلی پول کنسول بدی فقط بخاطر ماریو بازی کردن
همین wii با اینکه نسل هفتی بود اما کنسول انقدر ضعیف بود گرافیک بازیا تو ذوق میزد واقعا - خیلی ها رو دیدم wii خریدن لذت بردن و حال کردن اما بعد از مدت کوتاهی فروختن میگفتن تکراری شده برامون - برای منی که فن سرسخت نینتندو هم بودم برای منم تکراری شده بود و دیگه لذت نمیبردم
منم دلم میخواست بازیا جدید و سطح بالا به روز بازی کنم اما چون wii انقدر ضعیف بود هیچ بازی روش نمیومد فقط بازیا جاست دنس و پارتی همش میومد

آخرین ویرایش:
تریلر جدید گیم‌پلی از Zelda: ‌BotW منتشر شده:
لینک Youtube
فوق العادس :x موزیک ، محیط ها ، اتمسفر ، گرافیک هنری ، همه‌شون عالین :x
فعلا اینو پشت سر هم ببینید تا تریلر NX بیاد :D

یه سوال
کسی تو ایران میدونه zeld چه بازی هستش؟ کسی بازیش کرده؟

یه سوال
کسی تو ایران میدونه zeld چه بازی هستش؟ کسی بازیش کرده؟
زلدا از ip هلی معتبر و قدیمی و یجورایی پیشرو یوده تو صنعت گیم و برگ برنده نیتندو بجز ماریو ، زلدا هست ولی خوب اونجوری که ماریو شناخته شده و تقریبا تبدیل به نماد شده زلدا اینجا شناخته شده نیست در حد ماریو

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or