نمایشگاه/رویداد Nintendo Direct

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
139379

Nintendo Direct Center | نینتندو دایرکت سنتر
تاپیک خبری پیرامون پوشش اخبار و معرّفی های برنامه نینتندو دایرکت

نینتندو دایرکت برنامه های ضبط شده نینتندو برای ارائه اطّلاعات پیرامون برنامه های شرکت در ماه های آتی و معرّفی و تبلیغ بازی های آینده دستگاه های این کمپانی است که در تاریخ های مشخّصی در شبکه های آنلاین استریم و پخش می شوند
این مجموعه برنامه از اکتبر سال 2011 میلادی به دست ساتورو ایواتا، مدیر کل وقت نینتندو در آن زمان، کلید خورد و تا به اکنون ادامه دارد.
برنامه های دایرکت نینتندو به 4 دسته تقسیم می شوند:
  • دایرکت های عادی: از 25 تا 50 دقیقه طول می کشند و عموماً تمرکز بر بازی ها، نرم افزار و سخت افزار و برنامه های آتی کمپانی نینتندو و شرکای ترد پارتی دارد. به طور طبیعی نینتندو هر ربع سال یک دایرکت عادی برگزار می کند
  • مینی دایرکت: از لحاظ محتوا، مشابه دایرکت های معمولی است، با این تفاوت که طول مدت آن به شدّت کوتاه تر است و از 5 تا 15 دقیقه متغیّر است.
  • دایرکت های مخصوص: این مدل دایرکت ها عموماً مختص به تنها یک بازی می شود و اطّلاعات جزئی و کلّی این بازی را به اشتراک قرار می دهد. Fire Emblem, Super Smash Bros, Pokemon از نمونه بازی هایی هستند که طی این سال ها، دایرکت مختص به خود را دریافت کرده اند.
  • نیندی دایرکت: دایرکت های مختص به عناوین مستقل که اسامی شان با توجه به سه ریجن پخش آن کمی متفاوت است. هدف این دایرکت ها، پوشش عناوین مستقل در انتظاری هستند که برای سیستم های نینتندو منتشر می شوند و در میان دایرکت های معمولی نمی توان قرارشان داد. طول این دایرکت ها عموماً 20 دقیقه است.
این تاپیک به قصد پوشش خبری موارد معرّفی شده در دایرکت ها، اعلام زمان پخش هر کدام، پوشش شایعات و بحث و صحبت پیرامون اخبار آن ایجاد شده.

Direct Template 02.jpg

قسمت جدید برای چهارشنبه 13 فروردین، ساعت 16:30 عصر تایید شده

برای مشاهده دایرکت های نینتندو در زمان پخش از لینک های زیر می توانید استفاده کنید

Twitch | YouTube

آخرین ویرایش:
آقا دایرکت خوبی بودش. کلی بازیهای مختلف نشون دادن. برا من تاریخ خوردن هیدیس۲ و تریلر جدید متروید پرایم خیلی خوب بودن.
ماریو گلکسی ۲ هم یکی از بهترین ماریوهای تاریخه و بازی کردنش بر هر پلتفرمر دوستی واجبه:دی

نینتندو دایرکت سپتامبر ۲۰۲۵: خلاصه ای از خبر های مهم با تمرکز بر آینده نینتندو سوییچ و سوییچ ۲

آخرین رویداد نینتندو دایرکت همراه با چهلمین سالگرد Super Mario Bros

هر دو بازی Super Mario Galaxy را برای Switch 2 دریافت خواهیم کرد
فیلم Super Mario Galaxy در تاریخ 3 آوریل 2026 منتشر خواهد شد
بازی Metroid Prime 4: Beyond به طور رسمی در ماه دسامبر منتشر خواهد شد
یک بازی جدید Fire Emblem
یک نسخه فیزیکی بازسازی شده از Virtual Boy
یک بازی شبیه‌ساز زندگی/کشاورزی دنج به نام Pokemon Pokopia
DLC جدید Donkey Kong Bananza که امروز منتشر می‌شود

بازی‌های معرفی‌شده در Nintendo Direct –
۱۲ سپتامبر ۲۰۲۵

🟢 بازی‌های جدید و نسخه‌های بازسازی‌شده:
- Super Mario Galaxy HD
- Super Mario Galaxy 2 HD
- Mario Tennis Fever
- Super Mario Bros. Wonder – Switch 2 Edition
- Yoshi and the Mysterious Book
- Storm Lancers
- Dinkum
- Popucom
- Tomodachi Life: Living the Dream
- Final Fantasy VII Remake Intergrade
- Lynked: Banner of the Spark
- Hades II – Switch 2 Edition
- Kirby Air Riders (amiibo)
- Hyrule Warriors: Age of Imprisonment
- Dragon Quest VII Reimagined
- Fatal Frame II: Crimson Butterfly Remake
- Dynasty Warriors: Origins
- Monster Hunter Stories 3: Twisted Reflection
- Resident Evil Requiem
- Resident Evil VII & Village (پورت برای Switch 2)
- Fire Emblem: Fortune’s Weave

🔴 نسخه‌های Switch 2 از بازی‌های موجود:
- One Piece Pirate Warriors 4
- Overcooked 2
- Stardew Valley
- Human Fall Flat
- PowerWash Simulator 2
- Suika Game Planet

🟡 بازی‌های Pokémon:
- Pokémon Pokopia
- Pokémon Legends Z-A – Mega Dimensions DLC

⚫ بازی‌های مبارزه‌ای و کلاسیک:
- Mortal Kombat: Legacy Kollection
- Virtua Fighter 5 REVO
- Danganronpa 2: Goodbye Despair HD

🧩 سایر بازی‌ها در بخش Sizzle Reel:
- Two Point Museum
- Disgaea 7 Complete Edition
- EA Sports FC 26
- Dragon Quest I & II HD Remake
- LEGO Voyagers
- Little Nightmares III
- Persona 3 Reload

Fire Emblem: Fortune's Weave پایان بزرگ برای Nintendo Direct بود.​

آخرین ویرایش:
1757688901213.png

این قشنگ از اون تیپ دایرکت هاست که فن های نینتندو رو میچزونه و داغون شون می کنه
ولی من...
من الان خوشحال ترین نینتندو فن روی زمین ام :D

ببینیم چیا معرفی شد که مهم بودن:

• Super Mario Galaxy 1+2: این خیلی کالکشن خوب و مهمیه برای تاریخ بازی های پلتفرمر سه بعدی.... برای این که بفهمید چقدر مهمه، لازمه بگم Astro Bot در عمل Super Mario Galaxy 3 است واقعا. در این حد اند این دو تا بازی
  • البته اگه 70 دلار نبود کالکشن :| .... Classic Nintendo
  • Mario Tennis Fever: نکته ای که در مورد اسپین آف های ورزشی ماریو باید رعایت شه اینه که تا لحظه عرضه به هیچی نمیشه اعتماد کرد چون نتیجه نهایی میتونه به شدت متوسط و خسته کننده باشه :دی ولی خب تریلر اول خوب بود حداقل
  • Yoshi and the Mysterious Book: وای این خوشگل ترین بازی این دایرکت بود. لامصبا همیشه اینا منو با آرت استاییل یوشی سورپرایز می کنن :x
  • The Super Mario Galaxy Movie: به نظرم این که هسته اصلی سالگرد 40 سالگی، دومین فیلم ماریو باشه خوبه. چیز خاصی نشون ندادن ولی این که اسمش galaxy ـه به خودی خود نشون میده فضای داستان قراره کجا باشه و ابعاد فیلم چقدر قراره گسترده تر باشه. به نظرم همینش به اندازه کافی هیجان انگیزه
  • Mario Wonder Switch 2 Edition: اینم آپدیت خیلی خوبی بود واسه بازی. ولی نکته ناراحت کننده اینه که این تنها بازی انحصاری ای بود که آپدیت گرفت این دایرکت. انتظار زنوبلید 2 و 3 یا یه چیز دیگه هم داشتم من

در کل بخش 40 سالگی ماریو خوب جمع شد
طبیعتا به خاطر Donkey Kong Bananza و نزدیکی عرضه ماریو واندر نمی شد انتظار ماریوی دو بعدی یا سه بعدی جدید از سالگرد داشت. (و خب هیچ وقت هم سابقه نداشته همچین چیزی و بازی ها هر وقت که حاضر باشن عرضه میشن) ولی بدون همچین بمب هایی هم به نظرم معرفی های خوبی داشتن

1757690905100.png

بریم سراغ ادامه دایرکت :دی

• Popucom بازی جالبی بود. بازی کو اپ با ایده همکاری براساس رنگ های مختلف. حیف آرت استایل بازی خیلی جنریک ـه ولی بدتر از اون موسیقی متن تریلر بود که واقعا دیگه جنریک بود لعنتی. ایده بازی در کل باحاله.
  • Tomodachi Life 2: من انتظار ریتم هون رو داشتم. ولی خب این رو نشون دادن و آمممم با توجه به ساختار بازی اول، واقعا با تریلر نمیشه چیزی از این بازی نشون داد. به نوعی واقعا چیزیه که خودت باید تجربه کنی :دی ولی مثل تریلر قبل چیزی که خیلی در مورد این تریلرها خوبه، اون طبع کمدی دلنشین و بامزه بازیه که تو همه نمایش ها موج میزنه و به نظرم همین بهترین تبلیغ واسه بازی و نوع مخاطب هاییه که داره. در کل به نظر میاد بازی جنبه Society Simulator ـشو کامل حفظ کرده :دی
  • Final Fantasy 7 Remake: بازی خیلی خوب میزنه رو سوییچ 2 واقعا. ولی انتظار داشتم همین 2025 عرضه شه... ولی خب خورد ژانویه 2026
  • Hades 2: بهترین تریلر دایرکت بدون شک

این جا دوست دارم اشاره کنم این دایرکت با این که بازی جدید کم نداشت، ولی نکته ای که میارتش بالا برام اینه که بازی هایی که قبلا معرفی شدن و الان تریلر جدید گرفتن، تریلرهاشون واقعا فوق العاده بود
هم Hades 2، هم Metroid Prime 4 و هم Hyrule Warriors جدیده و Monster Hunter Stories 3 و... همه این تریلری که این دایرکت ازشون نشون دادن خیلی بهتر از تریلر قبلی یا تریلر معرفی شون بود. تا جایی که هیدیز 2، بازی ای که میدونستیم قراره امسال بیاد، و همین الان میشه بازیش کرد بهترین تریلر دایرکت رو داره. این چیزا خیلی رو کیفیت دایرکت اثر داره

brandbird.gif

ادامه دایرکت :دی

Dragon Quest VII Reimagined: سازنده های دراگن کوئست تو اسکوئر گفتن نمی صرفه فقط فاینال فانتزی نسخه هفتش ریمیک شه، برای همین دست به کار شدن و نسخه هفت فرنچایز خودشون رو ریمیک کردن :دی در کل فوق العاده میزنه و قشنگ تو قالب مدرن DQ جا گرفته. نسخه اصلی بازی یکی از بازی های محبوب سری ـه.
Virtual Boy Classics: من عاشق نینتندوئم. فقط اینا میتونن همچین حرکتی با یکی از اسفناک ترین شکست های تاریخ شون کنن :)) کاتالوگ عناوین کلاسیک سرویس آنلاین نینتندو به طرز فزاینده و خوبی رو به افزایشه و این خیلی خوبه :x
Overcooked 2 NS2 Edition: یه سری بازی تردپارتی وسط دایرکت مشخص شد آپدیت سوییچ 2 میگیرن. از بین اینا به نظرم اورکوکد 2 به شدت مورد مهمی بود :دی این بازی رو من باهاش زندگی کردم و به خاطرش سر آدمای زیادی که بهشون نازک تر از گل نمیگم داد زدم و فحش دادم :دی این که آپدیت بگیره رو سوییچ 2 و روون تر اجرا شه خیلی برام خبر خوبیه :دی
Suika Game Planet: اینم از اون سورپرایزهای ریز بود. به شدت بازی کوچیک، بامزه و سختیه نسخه اصلی اش.
Donkey Kong Bananza DLC: عجبا. نه به ماریو آدیسی که جز یه سری آپدیت هیچ محتوای اضافه ای نگرفت نه به دانکی کونگ که نیومده یه DLC تپل گرفته
Danganronpa 2x2: بزرگترین سورپرایز کل دایرکت.... نه اصلا کل ساااال. پسر ریمیک دانگانرونپا 2!!؟ بازی ای که من رو عاشق مدیوم ویژوال ناول کرد و یکی از بهترین بازی های عمرمه؟ با یه سناریوی موازی که اندازه خود بازی طول داره؟ هولی شعط
Fire Emblem: Fortune's Weave: حس می کنم هر چی از هیجانم واسه این بازی بگم کم گفتم. فقط دوست دارم بگم تریلر اول اون ایده دنیا و شخصیت ها رو خیلی خوب به خورد آدم میده

واقعا الان سخته سوییچ 2 نداشتن
و تازه هنوز چیزی از Duskbloods و Splatoon جدیده نشون ندادن

عالی بود این دایرکت

آخرین ویرایش:
بازی ماریو گلکسی صرفا ریمستره یعنی افزایش رزولوشن و بهبود فریم
قرار نبود ریمیک کنن که
بشخصه لذت بردم واقعا پول این همه بازی ندارم خدا کنه زودتر کپی خور بشه خیلی بازی ها گرونه توی این وضعیت مملکت

کالکشن Galaxy نا امید کننده بود. از اون جاهایی که نینتندو واقعا تنبل بازی درمیاره.
بازی ها هیچ ویژوال آپگریدی نگرفتن و فقط پورت شدن برای سوییچ.
دقیقا خیلی خورد تو ذوقم. واقعا ماریو گلکسی ها ارزش اینو داشتن که یه ریمیک یا ریمستر اساسی می‌گرفتن. سه ماه آینده برای سوییچ ۲ خیلی رویایی خواهد بود. مهر هیدیس۲ آبان هایرول واریورز آذرم که متروید. واقعا پاییز رویایی خواهد بود:D

آخرین ویرایش:
ریمیک Fatal Frame 2 هم خبر خوبی بود.خدا رو شکر مثل ریمستر نسخه های چهارم و پنجم مولتی پلت هست.

این در واقع دومین ریمیک FF2 هست. قبلا یک بار برای Wii ریمیک شده.شخصا هم نسخه اورجینال برای PS2 و هم نسخه Wii رو چندین بار تموم کردم و هنوز هم بنظرم به عنوان پکیج کلی بهترین نسخه سری هست. هرچند نسخه چهارم هم تقریبا به همون اندازه دوست دارم.

یجورایی میدونستم بعد از ریمستر نسخه چهارم میرن سراغ نسخه دوم اما فکرش رو نمیکردم دوباره ریمیکش کنند و فکر میکردم یه ریمستر ساده از نسخه Wii باشه. احتمالا بعد از این نسخه اول یا سوم رو هم ریمیک کنند. ولی ای‌ کاش یه نسخه جدید هم بسازند.

دی‌ای‌سی 20 دلاری برای گیمی که 70 دلار پولش رو دادم! شوخی میکنی؟ بهینه سازی و اپدیت گرافیکی رو هم یک Switch 2 Edition میزنن تنگش میشه تایتل جدید. 70 دلار اخ کن بیاد.

چطور اینقدر شادید؟ :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or