نمایشگاه/رویداد Nintendo Direct

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
139379

Nintendo Direct Center | نینتندو دایرکت سنتر
تاپیک خبری پیرامون پوشش اخبار و معرّفی های برنامه نینتندو دایرکت

نینتندو دایرکت برنامه های ضبط شده نینتندو برای ارائه اطّلاعات پیرامون برنامه های شرکت در ماه های آتی و معرّفی و تبلیغ بازی های آینده دستگاه های این کمپانی است که در تاریخ های مشخّصی در شبکه های آنلاین استریم و پخش می شوند
این مجموعه برنامه از اکتبر سال 2011 میلادی به دست ساتورو ایواتا، مدیر کل وقت نینتندو در آن زمان، کلید خورد و تا به اکنون ادامه دارد.
برنامه های دایرکت نینتندو به 4 دسته تقسیم می شوند:
  • دایرکت های عادی: از 25 تا 50 دقیقه طول می کشند و عموماً تمرکز بر بازی ها، نرم افزار و سخت افزار و برنامه های آتی کمپانی نینتندو و شرکای ترد پارتی دارد. به طور طبیعی نینتندو هر ربع سال یک دایرکت عادی برگزار می کند
  • مینی دایرکت: از لحاظ محتوا، مشابه دایرکت های معمولی است، با این تفاوت که طول مدت آن به شدّت کوتاه تر است و از 5 تا 15 دقیقه متغیّر است.
  • دایرکت های مخصوص: این مدل دایرکت ها عموماً مختص به تنها یک بازی می شود و اطّلاعات جزئی و کلّی این بازی را به اشتراک قرار می دهد. Fire Emblem, Super Smash Bros, Pokemon از نمونه بازی هایی هستند که طی این سال ها، دایرکت مختص به خود را دریافت کرده اند.
  • نیندی دایرکت: دایرکت های مختص به عناوین مستقل که اسامی شان با توجه به سه ریجن پخش آن کمی متفاوت است. هدف این دایرکت ها، پوشش عناوین مستقل در انتظاری هستند که برای سیستم های نینتندو منتشر می شوند و در میان دایرکت های معمولی نمی توان قرارشان داد. طول این دایرکت ها عموماً 20 دقیقه است.
این تاپیک به قصد پوشش خبری موارد معرّفی شده در دایرکت ها، اعلام زمان پخش هر کدام، پوشش شایعات و بحث و صحبت پیرامون اخبار آن ایجاد شده.

Direct Template 02.jpg

قسمت جدید برای چهارشنبه 13 فروردین، ساعت 16:30 عصر تایید شده

برای مشاهده دایرکت های نینتندو در زمان پخش از لینک های زیر می توانید استفاده کنید

Twitch | YouTube

آخرین ویرایش:
45 فاکینگ دقیقه!؟
Sakurai is Cooking

Guys... I'm here to tell you
SAKURAI COOKED :دی

واقعا بازی خفنی میزنه
یخورده زیادی هم آشوب انگیزه بازی. در کل توضیح که میداد ساکورایی چندان جذاب به نظر نمی رسید ایده بازی
ولی وقتی خودش دو دست بازی کرد و گیم پلی رو می دیدی می فهمیدی چه کرده این بشر. رسما میدون جنگه بازی
به شدت حال کردم

Guys... I'm here to tell you
SAKURAI COOKED :دی

واقعا بازی خفنی میزنه
یخورده زیادی هم آشوب انگیزه بازی. در کل توضیح که میداد ساکورایی چندان جذاب به نظر نمی رسید ایده بازی
ولی وقتی خودش دو دست بازی کرد و گیم پلی رو می دیدی می فهمیدی چه کرده این بشر. رسما میدون جنگه بازی
به شدت حال کردم
سونیک تیم و سگا رو تریگر کرد نمایش:دی

چقدر شیر تو شیر بود همه چی :)) خیلی بزرگ بود، خیلی چیزی داره.
ولی من هنوزم درک نکردم چرا ایشون و ماریو کارت رو باهم ساختن، درسته که خیلی فرق دارن توی جزئییات، ولی ماهیت هر دو یکیه. عملا رقیب تراشی کردن واسه خودشون. لانچ گیم رو میزاشتن برای چند سال بعد ماریو کارت، تا اون موقع هم اون حسابی فروشش رو میکرد هم این میومد میترکوند.

• Like
Reactions: Sepi_60
خب بریم مستقیم برای رویابافی
چون من فردا خونه نیستم
ولی خدا رو شکر جمعه خونه ام (اوضاع چقدر خرابه که آخر خدمتی جمعه رو شکرگذاریم خونه ایم :دی)

گویا دایرکت 60 دقیقه است
و دقیقا هم قبل سالگرد 40 سالگی ماریوئه

ولی قبل از هر چیزی...
یکی از لیکرها هینت داده بود که تو این دایرکت قراره سه تا بازی با عدد 7 ببینیم
بهتره اول این رو روشن کنیم
دو تاش به نظرم بسیار واضح اند
اولی که Final Fantasy 7 Remake ـه که معرفی شده و احتمالا این جا فقط تاریخ عرضه بخوره و یه احتمال ریز هم هست که Rebirth هم همین جا برای سوییچ 2 معرفیش کنن و موکول شه به سال بعد و...
دومی هم Resident Evil 7 ـه که dusk Golem خوشگل گفت هر چی رزیدنت ایول که با موتور RE ENGINE ساخته شده تو برنامه کپکامه که بیاد رو سوییچ 2. این از رزی 7 شروع میشه و تا همین RE Requiem ادامه داره و همه ریمیک ها رو شامل میشه. احتمال زیاد این دایرکت رزیدنت ایول 7 رو ببینیم.
سومیه که خیلی گنگه. یه عده خوش خیال گفتن Ace Attorney 7 ـه که به طرز عجیبی لیکره این یه مورد رو برگشت و به فن های بخت برگشته ی Ace attorney اطمینان خاطر داد که این بازی وجود خارجی نداره :D
و حالا ما منتظر سومین 7 ـی هستیم که تو دایرکت قراره ظاهر شه (حدس من Black Ops 7 ـه)

بعد از اون میرسیم به بازی های که معرفی شدن و بهتره ازشون اطلاعات جدید بیاد
Metroid Prime 4 این که قطعیه
Tomodachi Life 2 این رو شک دارم این دایرکت هم ببینیم
Rhythm Heaven اینم به نظرم قطعیه

و خب سالگرد 40 سالگی ماریو...
جدا نمیدونم میخوان چیکار کنن :دی
طبیعتا چندان بازی قدیمی ای نیست که بخوان کالکشن کنن
دو بعدی ها که عملا همه رو سرویس انلاین نینتندو در دسترسه
سه بعدی ها هم که 5 سال پیش کالکشن اش رو دادن فقط یه ماریو گلکسی 2 نداشت
3D World هم که ریمستر شد
واقعا چیز دیگه ای نیست
از اون طرف تیم ماریو سه بعدی ها همین امسال دانکی کونگ داد و تیم ماریو دو بعدی ها هم پیارسال ماریو واندر رو. جفتشون هم شاهکار. ولی هنوز فاصله تا معرفی بازی بعدی اصلی ماریو زیاده.
تنها حدسی که میتونم بزنم اینه که Paper Mario با همون استایل و گیم پلی قدیم برگرده و همه کف و خون قاطی کنن. از نسخه قبلی سری 5 سال میگذره و عملا موقعشه

=================

از بدیهیات بگذریم دلم این بازی ها رو میخواد :دی

Baldur's Gate 3: پورت رویایی من رو کنسول اینه واقعا در حال حاضر
Red Dead Redemption 2: اینم دومین پورت رویایی منه :دی
Fire Emblem: هی چـــــــــــی.... هر چی فایر امبلم... نینتندو تو رو خدااااا:((
Hades 2: همین جا سوپرجاینت بیاد تاریخ عرضه نسخه ریلیز کامل رو بده و قال قضیه رو بکنه
Sonic: الان به نظرم موقعیت طلایی ایه که سونیک اصلی بعدی معرفی شه
Mario Sports: یه بازی ورزشی خوب از ماریو هم بد نیست نینتندو، الان فقط این بخش فرنچایزه که بد می لنگه
Enter the Gungeon 2: اینم دوباره نشون بدن

خب بریم مستقیم برای رویابافی
چون من فردا خونه نیستم
ولی خدا رو شکر جمعه خونه ام (اوضاع چقدر خرابه که آخر خدمتی جمعه رو شکرگذاریم خونه ایم :دی)

گویا دایرکت 60 دقیقه است
و دقیقا هم قبل سالگرد 40 سالگی ماریوئه

ولی قبل از هر چیزی...
یکی از لیکرها هینت داده بود که تو این دایرکت قراره سه تا بازی با عدد 7 ببینیم
بهتره اول این رو روشن کنیم
دو تاش به نظرم بسیار واضح اند
اولی که Final Fantasy 7 Remake ـه که معرفی شده و احتمالا این جا فقط تاریخ عرضه بخوره و یه احتمال ریز هم هست که Rebirth هم همین جا برای سوییچ 2 معرفیش کنن و موکول شه به سال بعد و...
دومی هم Resident Evil 7 ـه که dusk Golem خوشگل گفت هر چی رزیدنت ایول که با موتور RE ENGINE ساخته شده تو برنامه کپکامه که بیاد رو سوییچ 2. این از رزی 7 شروع میشه و تا همین RE Requiem ادامه داره و همه ریمیک ها رو شامل میشه. احتمال زیاد این دایرکت رزیدنت ایول 7 رو ببینیم.
سومیه که خیلی گنگه. یه عده خوش خیال گفتن Ace Attorney 7 ـه که به طرز عجیبی لیکره این یه مورد رو برگشت و به فن های بخت برگشته ی Ace attorney اطمینان خاطر داد که این بازی وجود خارجی نداره :D
و حالا ما منتظر سومین 7 ـی هستیم که تو دایرکت قراره ظاهر شه (حدس من Black Ops 7 ـه)

بعد از اون میرسیم به بازی های که معرفی شدن و بهتره ازشون اطلاعات جدید بیاد
Metroid Prime 4 این که قطعیه
Tomodachi Life 2 این رو شک دارم این دایرکت هم ببینیم
Rhythm Heaven اینم به نظرم قطعیه

و خب سالگرد 40 سالگی ماریو...
جدا نمیدونم میخوان چیکار کنن :دی
طبیعتا چندان بازی قدیمی ای نیست که بخوان کالکشن کنن
دو بعدی ها که عملا همه رو سرویس انلاین نینتندو در دسترسه
سه بعدی ها هم که 5 سال پیش کالکشن اش رو دادن فقط یه ماریو گلکسی 2 نداشت
3D World هم که ریمستر شد
واقعا چیز دیگه ای نیست
از اون طرف تیم ماریو سه بعدی ها همین امسال دانکی کونگ داد و تیم ماریو دو بعدی ها هم پیارسال ماریو واندر رو. جفتشون هم شاهکار. ولی هنوز فاصله تا معرفی بازی بعدی اصلی ماریو زیاده.
تنها حدسی که میتونم بزنم اینه که Paper Mario با همون استایل و گیم پلی قدیم برگرده و همه کف و خون قاطی کنن. از نسخه قبلی سری 5 سال میگذره و عملا موقعشه

=================

از بدیهیات بگذریم دلم این بازی ها رو میخواد :دی

Baldur's Gate 3: پورت رویایی من رو کنسول اینه واقعا در حال حاضر
Red Dead Redemption 2: اینم دومین پورت رویایی منه :دی
Fire Emblem: هی چـــــــــــی.... هر چی فایر امبلم... نینتندو تو رو خدااااا:((
Hades 2: همین جا سوپرجاینت بیاد تاریخ عرضه نسخه ریلیز کامل رو بده و قال قضیه رو بکنه
Sonic: الان به نظرم موقعیت طلایی ایه که سونیک اصلی بعدی معرفی شه
Mario Sports: یه بازی ورزشی خوب از ماریو هم بد نیست نینتندو، الان فقط این بخش فرنچایزه که بد می لنگه
Enter the Gungeon 2: اینم دوباره نشون بدن
7 آخری 007 First Light با گیم پلی 15 فریم در دقیقه :دی

خیلی جالبه
کلی لیک از بازی های تردپارتی ای که تو دایرکت قراره معرفی شن هست
ولی هییییچ و عملا هیچی از خود بازی های نینتندو درز نمی کنه
اصن تخیلیه این سطح از رازنگه داری.

Kit & Krysta تو پادکست شون می گفتن که دورانی که نینتندو کار می کردن نینجاهای نینتندو (حالا نه دقیقا تحت این عنوان) واقعا وجود داشتن و یه تیم حرفه ای ای بودن که رسما نمی ذاشتن کسی اطلاعات داخل کمپانی رو به بیرون درز کنه

NateTheHate: فکر می‌کنم بازی RDR2 در Nintendo Direct حضور داشته باشه.
فکر می‌کنم وقتشه که Red Dead Redemption 2 رو روی Switch 2 ببینیم. من فقط حدس می‌زنم که توسعه‌دهنده‌ای که روی نسخه اول کار کرده (که فکر می‌کنم Double 11 باشه) داره این پورت رو انجام می‌ده، چون واقعا کار فوق‌العاده‌ای روی Red Dead 1 انجام داد. پس بله، فکر می‌کنم این بازی توی دایرکت معرفی بشه. امیدوارم توی دایرکت معرفی بشه، چون اینطوری دیگه کسی همش از من نمی‌پرسه کجاست!

او همچنین معتقد است که پورت RDR2 به عنوان یک بازی "نمادین" برای کنسول Switch 2 خواهد بود.

او در ادامه میگه اینکه راکستار انقدر زود از Switch 2 پشتیبانی کنه هم امیدوارکننده است.[اشاره به پورت RDR2] و حتی می‌تونه به این معنا باشه که شاید یک روز GTAVI هم راهش رو به این کنسول پیدا کنه. البته GTAVI توی این دایرکت حضور نخواهد داشت ولی اگه GTAVI توی دایرکت معرفی بشه، نینتندو می‌تونه 59 دقیقه یک تصویر ثابت با یک موز نشون بده و همه بگن: "این دیگه چیه؟" بعدش دقیقه آخر اعلام کنند که GTAVI برای Switch 2 میاد، اون وقت همه می‌گن: "این بهترین دایرکتی بود که تا حالا دیدم!"
اما خب واقعیت این هست که اگه چنین اتفاقی بیفته، یک اعلامیه افسانه‌ای خواهد بود. دقیقا به همین دلیله که متاسفانه قراره این اتفاق نیفته.

NateTheHate: فکر می‌کنم بازی RDR2 در Nintendo Direct حضور داشته باشه.
فکر می‌کنم وقتشه که Red Dead Redemption 2 رو روی Switch 2 ببینیم. من فقط حدس می‌زنم که توسعه‌دهنده‌ای که روی نسخه اول کار کرده (که فکر می‌کنم Double 11 باشه) داره این پورت رو انجام می‌ده، چون واقعا کار فوق‌العاده‌ای روی Red Dead 1 انجام داد. پس بله، فکر می‌کنم این بازی توی دایرکت معرفی بشه. امیدوارم توی دایرکت معرفی بشه، چون اینطوری دیگه کسی همش از من نمی‌پرسه کجاست!

او همچنین معتقد است که پورت RDR2 به عنوان یک بازی "نمادین" برای کنسول Switch 2 خواهد بود.

او در ادامه میگه اینکه راکستار انقدر زود از Switch 2 پشتیبانی کنه هم امیدوارکننده است.[اشاره به پورت RDR2] و حتی می‌تونه به این معنا باشه که شاید یک روز GTAVI هم راهش رو به این کنسول پیدا کنه. البته GTAVI توی این دایرکت حضور نخواهد داشت ولی اگه GTAVI توی دایرکت معرفی بشه، نینتندو می‌تونه 59 دقیقه یک تصویر ثابت با یک موز نشون بده و همه بگن: "این دیگه چیه؟" بعدش دقیقه آخر اعلام کنند که GTAVI برای Switch 2 میاد، اون وقت همه می‌گن: "این بهترین دایرکتی بود که تا حالا دیدم!"
اما خب واقعیت این هست که اگه چنین اتفاقی بیفته، یک اعلامیه افسانه‌ای خواهد بود. دقیقا به همین دلیله که متاسفانه قراره این اتفاق نیفته.

من واقعا فکر نمی کنم GTA VI بتونه رو سوییچ 2 بیاد
طبیعتا راکستار استاد بهینه سازیه. در اون شکی نیست
ولی در کل به نظرم هر چی هست، چیزی که از GTA VI تا الان دیدیم بازی ایه که واقعا رس CPU رو می کشه...
و خب نقطه ضعف اصلی سخت افزار فعلی سوییچ 2 دقیقا CPU شه
بعیده به نظرم بازی ای تو پیچیدگی GTA VI حتی با بهینه سازی هم رو سوییچ 2 قابل اجرا باشن

ولی RDR 2 خیلی هم شدنیه و به شدت استقبال میشه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or