خب بریم مستقیم برای رویابافی
چون من فردا خونه نیستم
ولی خدا رو شکر جمعه خونه ام (اوضاع چقدر خرابه که آخر خدمتی جمعه رو شکرگذاریم خونه ایم

)
گویا دایرکت 60 دقیقه است
و دقیقا هم قبل سالگرد 40 سالگی ماریوئه
ولی قبل از هر چیزی...
یکی از لیکرها هینت داده بود که تو این دایرکت قراره سه تا بازی با عدد 7 ببینیم
بهتره اول این رو روشن کنیم
دو تاش به نظرم بسیار واضح اند
اولی که Final Fantasy 7 Remake ـه که معرفی شده و احتمالا این جا فقط تاریخ عرضه بخوره و یه احتمال ریز هم هست که Rebirth هم همین جا برای سوییچ 2 معرفیش کنن و موکول شه به سال بعد و...
دومی هم Resident Evil 7 ـه که dusk Golem خوشگل گفت هر چی رزیدنت ایول که با موتور RE ENGINE ساخته شده تو برنامه کپکامه که بیاد رو سوییچ 2. این از رزی 7 شروع میشه و تا همین RE Requiem ادامه داره و همه ریمیک ها رو شامل میشه. احتمال زیاد این دایرکت رزیدنت ایول 7 رو ببینیم.
سومیه که خیلی گنگه. یه عده خوش خیال گفتن Ace Attorney 7 ـه که به طرز عجیبی لیکره این یه مورد رو برگشت و به فن های بخت برگشته ی Ace attorney اطمینان خاطر داد که این بازی وجود خارجی نداره

و حالا ما منتظر سومین 7 ـی هستیم که تو دایرکت قراره ظاهر شه (حدس من Black Ops 7 ـه)
بعد از اون میرسیم به بازی های که معرفی شدن و بهتره ازشون اطلاعات جدید بیاد
Metroid Prime 4 این که قطعیه
Tomodachi Life 2 این رو شک دارم این دایرکت هم ببینیم
Rhythm Heaven اینم به نظرم قطعیه
و خب سالگرد 40 سالگی ماریو...
جدا نمیدونم میخوان چیکار کنن

طبیعتا چندان بازی قدیمی ای نیست که بخوان کالکشن کنن
دو بعدی ها که عملا همه رو سرویس انلاین نینتندو در دسترسه
سه بعدی ها هم که 5 سال پیش کالکشن اش رو دادن فقط یه ماریو گلکسی 2 نداشت
3D World هم که ریمستر شد
واقعا چیز دیگه ای نیست
از اون طرف تیم ماریو سه بعدی ها همین امسال دانکی کونگ داد و تیم ماریو دو بعدی ها هم پیارسال ماریو واندر رو. جفتشون هم شاهکار. ولی هنوز فاصله تا معرفی بازی بعدی اصلی ماریو زیاده.
تنها حدسی که میتونم بزنم اینه که Paper Mario با همون استایل و گیم پلی قدیم برگرده و همه کف و خون قاطی کنن. از نسخه قبلی سری 5 سال میگذره و عملا موقعشه
=================
از بدیهیات بگذریم دلم این بازی ها رو میخواد
Baldur's Gate 3: پورت رویایی من رو کنسول اینه واقعا در حال حاضر
Red Dead Redemption 2: اینم دومین پورت رویایی منه

Fire Emblem: هی چـــــــــــی.... هر چی فایر امبلم... نینتندو تو رو خدااااا

Hades 2: همین جا سوپرجاینت بیاد تاریخ عرضه نسخه ریلیز کامل رو بده و قال قضیه رو بکنه
Sonic: الان به نظرم موقعیت طلایی ایه که سونیک اصلی بعدی معرفی شه
Mario Sports: یه بازی ورزشی خوب از ماریو هم بد نیست نینتندو، الان فقط این بخش فرنچایزه که بد می لنگه
Enter the Gungeon 2: اینم دوباره نشون بدن