نمایشگاه/رویداد Nintendo Direct

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
139379

Nintendo Direct Center | نینتندو دایرکت سنتر
تاپیک خبری پیرامون پوشش اخبار و معرّفی های برنامه نینتندو دایرکت

نینتندو دایرکت برنامه های ضبط شده نینتندو برای ارائه اطّلاعات پیرامون برنامه های شرکت در ماه های آتی و معرّفی و تبلیغ بازی های آینده دستگاه های این کمپانی است که در تاریخ های مشخّصی در شبکه های آنلاین استریم و پخش می شوند
این مجموعه برنامه از اکتبر سال 2011 میلادی به دست ساتورو ایواتا، مدیر کل وقت نینتندو در آن زمان، کلید خورد و تا به اکنون ادامه دارد.
برنامه های دایرکت نینتندو به 4 دسته تقسیم می شوند:
  • دایرکت های عادی: از 25 تا 50 دقیقه طول می کشند و عموماً تمرکز بر بازی ها، نرم افزار و سخت افزار و برنامه های آتی کمپانی نینتندو و شرکای ترد پارتی دارد. به طور طبیعی نینتندو هر ربع سال یک دایرکت عادی برگزار می کند
  • مینی دایرکت: از لحاظ محتوا، مشابه دایرکت های معمولی است، با این تفاوت که طول مدت آن به شدّت کوتاه تر است و از 5 تا 15 دقیقه متغیّر است.
  • دایرکت های مخصوص: این مدل دایرکت ها عموماً مختص به تنها یک بازی می شود و اطّلاعات جزئی و کلّی این بازی را به اشتراک قرار می دهد. Fire Emblem, Super Smash Bros, Pokemon از نمونه بازی هایی هستند که طی این سال ها، دایرکت مختص به خود را دریافت کرده اند.
  • نیندی دایرکت: دایرکت های مختص به عناوین مستقل که اسامی شان با توجه به سه ریجن پخش آن کمی متفاوت است. هدف این دایرکت ها، پوشش عناوین مستقل در انتظاری هستند که برای سیستم های نینتندو منتشر می شوند و در میان دایرکت های معمولی نمی توان قرارشان داد. طول این دایرکت ها عموماً 20 دقیقه است.
این تاپیک به قصد پوشش خبری موارد معرّفی شده در دایرکت ها، اعلام زمان پخش هر کدام، پوشش شایعات و بحث و صحبت پیرامون اخبار آن ایجاد شده.

Direct Template 02.jpg

قسمت جدید برای چهارشنبه 13 فروردین، ساعت 16:30 عصر تایید شده

برای مشاهده دایرکت های نینتندو در زمان پخش از لینک های زیر می توانید استفاده کنید

Twitch | YouTube

آخرین ویرایش:
آخرین باری که رویدادی رو دیدم و لذت بردم شاید 10 سال پیش بوده:D
این شایعه red dead 2 هم در حد همون شایعه است خیلی بعیده بیاد رو سویچ 2 ، ما بقی بازی ها هم واقعا نظری ندارم

Eh
چند تا بازی خوب داشت
ولی روی هم مراسم خوبی نبود. انتظار چندتا پورت عجیب غریب تر داشتم
ولی خب Monster Hunter Stories 3 و دو تا بازی جدید Team Asano خوب بودند. حداقل از حیث معرفی بازی جدید به نظرم خوب بود.

• Like
Reactions: mr-game&watch
آخرین باری که رویدادی رو دیدم و لذت بردم شاید 10 سال پیش بوده:D
این شایعه red dead 2 هم در حد همون شایعه است خیلی بعیده بیاد رو سویچ 2 ، ما بقی بازی ها هم واقعا نظری ندارم

من اولین بارم بود که یه ایونت نینتندو رو نگاه کردم... فقط و فقط نشسته بود ببینم چطور RDR2 رو میخوان روی سویچ اجرا کنن.

تمام این مدت حس این رو داشتم که با این سن و سال رفتم مهد کودک و بین کلی بچه 4-5 ساله نشستم و دارم به حرفهای خانم مربی با دقت گوش میدم.

• Smile
  • Like
Reactions: Terova and jdepp
من اولین بارم بود که یه ایونت نینتندو رو نگاه کردم... فقط و فقط نشسته بود ببینم چطور RDR2 رو میخوان روی سویچ اجرا کنن.

تمام این مدت حس این رو داشتم که با این سن و سال رفتم مهد کودک و بین کلی بچه 4-5 ساله نشستم و دارم به حرفهای خانم مربی با دقت گوش میدم.
گرافیک این دستگاه یه چیزی مثل 2050 RTX mobile هست یا دانکلاک شده ی 3050 که حرفی برای گفتن نداره ، جدا از این بحث دمای کنسول هنگام اجرای RDR 2 هست ، خودم لپ تاپ دارم 4 ماه استیم دک داشتم
بعید میدونم در آینده هم روی این کنسول شدنی باشه

• Like
Reactions: IMANOKA
خب با دیدن تریلر کرونوس مشخصه که سخت افزار سوییچ ۲ با تکنولوژیهای جدید و قابلیتهای اپ اسکیل اونقدراهم دست و پا بسته و تو دیوار نیس . با چیپ اختصاصی Nvidia Tegra T239
که ۱۵۳۶ هسته کودا داره که از dlss و vrr و g sync و حتی رهگیری پرتو تو حالت داک پشتیبانی میکنه و تقریبا خروجی در حد ۳.۱ ترافلاپ میده خیلی بد نیس. رم سیستم هم با رابط ۱۲۸ بیتی و پهنای باند بالا ۱۰۲ گیگی تو حالت داک واقعا ضعیف نیس، میتونه با اپ اسکیل و بهینه سازی کارو در بیاره ،دیگه نباید از یه کنسول هیبریدی اونم از نینتندو توقع یه کنسول با پردازش بالا و هم رده ps5 و نسل ۹ داشت .اون فلسفش چیزی دیگس واقعا ،من اولش خیلی نا امید بودم و خودم ایراد گرفتم نسبت بهش اما کم کم داره نشون میده چه حرفایی برا گفتن داره. تا اومدن بازیا و مقایسه مستقیم هم نمیشه خیلی نظر داد ،اما اگه در حد استانداردم اجرا کنه حتی با اپ اسکیل بازم خیلی با ارزشه.
Screenshot_20250731_173108_Telegram.jpg

اینم بهترین عنوان معرفی شده برا من بود .سبک گرافیکی hd 2d خیلی قشنگ توش پیاده شده تنوع سلاحا و مجیکیتیشم قشنگ بود .
دموی بازی هم انگار امروز منتشر میشه و قابل بازیه. خوشابحال دوستانی که میتونن بگیرن :D

آخرین ویرایش:

چیزی که روی وان فت اجرا میشه روی سویچ ۲ راحت تر اجرا میشه

مشکل این پارتنز شوکیس دقیقا تو این بود که کم کم دو تا بازی ترد پارتی درجه یک کم داشت
دو تا!

تقریبا تمام بازی هایی که این جا نمایش داده شدند به نظرم به نوبه خودشون مخاطب دارند
عملا اگه بازی های 2D-HD یا یه چیزی مثل مانستر هانتز استوری و بازی های موسو و اینا مخاطب نداشتن این قدر عمر نمی کردن
نکته این جاست تو وادی نینتندو و بین مخاطب های این اکوسیستم، تمام بازی های نمایش داده شده قشنگ تو رده کیفی "ب" سیر می کنند تا یه چیز درجه "الف" و یک.

چی میشه درجه یک؟
طبیعتا بازی های نامزد گوتی یا های پروفایل مثل سایبرپانک و رد دد و بالدورز گیت و ویچر و رزیدنت ایول و اینا حسابن ولی فقط محدود بهشون نیست
مانستر هانترهای پورتابل (Rise, 4G و...) یکی دیگه از کارهای درجه یک ـه که همیشه طرفدارها رو به وجد میاره. یا سری ای مثل Kingdom Hearts که خیلی طرفدار داره بین بر و بچ نینتندو
سری های Ace Attorney و Professor Layton از اون کارهان که هر چقدر هم های پروفایل نباشن، مخاطب های نینتندو باهاشون بزرگ شدن و عشق می کنن باهاشون.
یا حتی بازی های هویوورس هم از این قبیل کارهان. فرنچایزهای کوچیک تری مثل Shin Megami Tensei و Castlevania هم تو همین دسته اند.
خیلی بازی های ایندی هم توانایی ایجاد هیجان دارند تو این دایرکت ها (مثل کاری که دلتارون تو دایرکت اصلی سوییچ 2 کرد)
من خودم خیلی منتظر Dragon Quest XII بودم که این جا یه خبری ازش بشه

لزوما بحث Production Value مطرح نیست این جا
یه سری اسم ها برای مخاطب های نینتندو واقعا مهم اند. برای همینه خیلی ها امید داشتن به این پارتنز شوکیس و بعضا هم یه سری از این شوکیس ها کلی سر و صدا داشته اتفاقا
این یکی واقعا تو هیچ نقطه ای انگار اصلا تمایل نداره چیز مهمی رو علم کنه واسه آینده ساپورت تردپارتی نینتندو

با انتشار Yakuza Kiwami 2 میشه گفت درگن انجین برای آرم و نینتندو سویچ ۲ بهینه شده و میشه انتظار انتشار بازیای زیر برای نینتندو سویچ ۲ رو داشت
Yakuza 6 Song of Life
Fist of north star
Judgement
Lost Judgement
Like a Dragon gaiden the man who erased his name
LAD Infinite Wealth
Pirate Yakuza in Hawaii
Virtual Fighter 5 Ultimate showdown

نظرم کلی من درمورد دایرکت امروز اینه که مشخصا این دسته دایرکتای پارتنر شوکیس همون دایرکت مینی های چندسال پیشن هستن.

اگه قرار باشه پورت بزرگی برای سویچ ۲ در راه باشه قطعا توی یه شوکیس بزرگ یا کنار نسخه های پلتفرمای دیگه معرفی میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or