نمایشگاه/رویداد Nintendo Direct

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
139379

Nintendo Direct Center | نینتندو دایرکت سنتر
تاپیک خبری پیرامون پوشش اخبار و معرّفی های برنامه نینتندو دایرکت

نینتندو دایرکت برنامه های ضبط شده نینتندو برای ارائه اطّلاعات پیرامون برنامه های شرکت در ماه های آتی و معرّفی و تبلیغ بازی های آینده دستگاه های این کمپانی است که در تاریخ های مشخّصی در شبکه های آنلاین استریم و پخش می شوند
این مجموعه برنامه از اکتبر سال 2011 میلادی به دست ساتورو ایواتا، مدیر کل وقت نینتندو در آن زمان، کلید خورد و تا به اکنون ادامه دارد.
برنامه های دایرکت نینتندو به 4 دسته تقسیم می شوند:
  • دایرکت های عادی: از 25 تا 50 دقیقه طول می کشند و عموماً تمرکز بر بازی ها، نرم افزار و سخت افزار و برنامه های آتی کمپانی نینتندو و شرکای ترد پارتی دارد. به طور طبیعی نینتندو هر ربع سال یک دایرکت عادی برگزار می کند
  • مینی دایرکت: از لحاظ محتوا، مشابه دایرکت های معمولی است، با این تفاوت که طول مدت آن به شدّت کوتاه تر است و از 5 تا 15 دقیقه متغیّر است.
  • دایرکت های مخصوص: این مدل دایرکت ها عموماً مختص به تنها یک بازی می شود و اطّلاعات جزئی و کلّی این بازی را به اشتراک قرار می دهد. Fire Emblem, Super Smash Bros, Pokemon از نمونه بازی هایی هستند که طی این سال ها، دایرکت مختص به خود را دریافت کرده اند.
  • نیندی دایرکت: دایرکت های مختص به عناوین مستقل که اسامی شان با توجه به سه ریجن پخش آن کمی متفاوت است. هدف این دایرکت ها، پوشش عناوین مستقل در انتظاری هستند که برای سیستم های نینتندو منتشر می شوند و در میان دایرکت های معمولی نمی توان قرارشان داد. طول این دایرکت ها عموماً 20 دقیقه است.
این تاپیک به قصد پوشش خبری موارد معرّفی شده در دایرکت ها، اعلام زمان پخش هر کدام، پوشش شایعات و بحث و صحبت پیرامون اخبار آن ایجاد شده.

قسمت جدید برای سه‌شنبه 28 خرداد، ساعت 17:30 عصر تایید شده

برای مشاهده دایرکت های نینتندو در زمان پخش از لینک های زیر می توانید استفاده کنید

Twitch | YouTube

آخرین ویرایش:
نمایش متروید 4 چرا انقدر بد بود؟ حتی اگه خود گیم شاهکار باشه، این چه وضع نمایش بعد این همه ساله
این چه تریلری بود آخه
فکر کردم اینو بگم داستان میشه، اما بنظر منم نمایش جالبی نداشت.:دی

با اینکه خبری از نسخه کنسولی هیدیس و هالو نایت ۲ نبود ولی دایرکت خوبی بود مخصوصا عناوین فرست پارتی خود نینتندو از ماریو و لوییجی جدید بگیر تا ریمستر دانکی کونگ و ماریو پارتی جدید ولی این زلدا جدیده را من دوست نداشتم .بازی تو نقش خود زلدا یه جوری بود نمیدونم بهم حال نداد.
متروید ۴ هم احتمالا لانچ سوییچ ۲ هم باشه و همزمان روی سوییچ ۱ و ۲ عرضه بشه

بالاخره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1718719224923.png

بعد از این بازی:
عجب ایده جالبی داره این افسانه‌ی زلدای جدید!

باقی بازی‌های نمایش هم بعد از متروید پرایم بعدی و افسانه‌ی زلدای بعدی هستند برای من

آخرین ویرایش:
دایرکت عجیبی بود راستیتش، دو دلم خیلی. هم خوب بود هم بد.
Mario & Luigi: Brothership:
خیلی گیم عجیبی بود، قیمه هارو عملا ریختن تو ماستا، هر تیکه از تریلر یه سبک جدید بودش، به قیافه اش نمیخوره بترکونه ولی فکر نکنم بد هم بشه.

MIO:
خیلی خوش ساخت و روون به نظر میومد، گیم پلی جذاب، آرت استایل جذاب، با اینکه به قیافه اش میخورد مترویدوانیا باشه، ولی امیدوارم نباشه که با ذهن باز تری برم سمتش :دی

Donkey Kong Country Returns HD:
چرا نسخه جدید نمیدن از این بنده خدا؟ :دی بدین خودتونو خلاص کنین دیگه، تا اون موقع حالا با همین سر میکنیم ولی بازم ظلمه این حرکتشون :))

Luigi's Mansion 2:
از بعد ماریو واندر تنها گیم سوییچ بوده که منتظرشم، امتحانشم که پس داده

The Legend of Zelda: Echoes of the Past:
سورپرایز مراسم بود برام خدایی، توقع نداشتم اصلا. آرت استایل قشنگ و گوگولیه Link's Awakening + شخصیت اصلی زلدا = I'm All In :دی
دنیایی که ساخته بودن خیلی قشنگ بودش، لذت بردم واقعا. به نظر میاد قابلیت های مشابه TotK رو برای پازل های گیم پیاده کردن، و کامبت گیم هم من رو یاد گیم پلی زلدا توی Age of Calamity انداخت، که البته باهاش زیاد حال نکردم و کامبت اینجا هم عجیب بود، امیدوارم اینطوری نباشه. ولی در کل معرفی خوبی بود. تاریخشم که زیاد دور نیست 3 ماه دیگه، راضیم :دی

Lego Horizon Adventures:
دروغ چرا، حس میکنم از گیم اصلی باحال تر و جذاب تره :D

Tales of the Shire: A Lord of the Rings Game:
به عنوان یک فن 3 آتیشه ارباب حلقه ها و گیم های فارمینگ سیم، این گیم از اولین تریلرش منو جذب کرد و هر دفعه میبینمش دست به دعا میشم که گند نزنه، پتانسیل خیلی بالاییه داره و اگه خوب در بیاد مدت ها زندگیمو به فنا میده :دی

Metroid Prime 4: Beyond:
با اینکه کلا با سبک متریودوانیا حال نمیکنم، ولی نمایش گیم زیادی از حد توی دیوار بود. مثل گیم دست چندمی حس کردم باهاش رفتار کردن. یک تریلر بی سر و ته، بدون هیچ جذابیتی.

زلدا ناخوداگاه لبخند به لبم آورد و خیلی جالب بود برام هنوز برای گیم ذوق میکنم ولی برای هیچی دیگه تو زندگی ذوق ندارم.متروید هم نتیجه کار یجورایی برام تضمین شدس برای همین بابت متروید هم خیلی خوشحالم.دوتا گیم عالی

• Like
Reactions: VITAMIN2X

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or