نمایشگاه/رویداد Nintendo Direct

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
139379

Nintendo Direct Center | نینتندو دایرکت سنتر
تاپیک خبری پیرامون پوشش اخبار و معرّفی های برنامه نینتندو دایرکت

نینتندو دایرکت برنامه های ضبط شده نینتندو برای ارائه اطّلاعات پیرامون برنامه های شرکت در ماه های آتی و معرّفی و تبلیغ بازی های آینده دستگاه های این کمپانی است که در تاریخ های مشخّصی در شبکه های آنلاین استریم و پخش می شوند
این مجموعه برنامه از اکتبر سال 2011 میلادی به دست ساتورو ایواتا، مدیر کل وقت نینتندو در آن زمان، کلید خورد و تا به اکنون ادامه دارد.
برنامه های دایرکت نینتندو به 4 دسته تقسیم می شوند:
  • دایرکت های عادی: از 25 تا 50 دقیقه طول می کشند و عموماً تمرکز بر بازی ها، نرم افزار و سخت افزار و برنامه های آتی کمپانی نینتندو و شرکای ترد پارتی دارد. به طور طبیعی نینتندو هر ربع سال یک دایرکت عادی برگزار می کند
  • مینی دایرکت: از لحاظ محتوا، مشابه دایرکت های معمولی است، با این تفاوت که طول مدت آن به شدّت کوتاه تر است و از 5 تا 15 دقیقه متغیّر است.
  • دایرکت های مخصوص: این مدل دایرکت ها عموماً مختص به تنها یک بازی می شود و اطّلاعات جزئی و کلّی این بازی را به اشتراک قرار می دهد. Fire Emblem, Super Smash Bros, Pokemon از نمونه بازی هایی هستند که طی این سال ها، دایرکت مختص به خود را دریافت کرده اند.
  • نیندی دایرکت: دایرکت های مختص به عناوین مستقل که اسامی شان با توجه به سه ریجن پخش آن کمی متفاوت است. هدف این دایرکت ها، پوشش عناوین مستقل در انتظاری هستند که برای سیستم های نینتندو منتشر می شوند و در میان دایرکت های معمولی نمی توان قرارشان داد. طول این دایرکت ها عموماً 20 دقیقه است.
این تاپیک به قصد پوشش خبری موارد معرّفی شده در دایرکت ها، اعلام زمان پخش هر کدام، پوشش شایعات و بحث و صحبت پیرامون اخبار آن ایجاد شده.

قسمت جدید برای سه‌شنبه 28 خرداد، ساعت 17:30 عصر تایید شده

برای مشاهده دایرکت های نینتندو در زمان پخش از لینک های زیر می توانید استفاده کنید

Twitch | YouTube

آخرین ویرایش:
تا الان سه نفر پست رو لایک زدن، یه نفر دیگه هم پست رو لایک بزنه ظرفیت تکمیل میشه بقیه تون باید پیاده بیایید :>

ادیت: تکمیل شد :D
یه جا برای منم نگه میداشتین =((

پس من با این میام
hype is real.jpg

View attachment 298154
دستگاه تلپورت بهتر نیست؟

دستگاه تلپورت واسه اونایی که بعد مراسم میان میپرسن چی پخش شد و تریلرها کو
ما از سر تا ته مسیر رو عین ۴۰ دقیقه شو قراره پا بزنیم :دی

یادتونه 4-5 سال پیش قرار بود GTA 5 برای سوییچ معرفی بشه. :))
عجیب تر اینکه LA Noire رو داد GTA رو نداد

??Like, WTF
فک کنم چون جی تی ای آفلاینش دیگه برا مردم جذابیتی نداره صد بار رفتن.
آنلاینشو نتونستن پیاده کنن کلا بیخیال شدن

______
سیلک سانگ شدو دارپ میشه التفات میکنید؟
شدو دراپ

ماریو کارت ۹ هم معرفی میشه

نسل بعدی هم تیز میشه

تریلر ریمستر دو تا Baten Kaitos ها و everybody 1-2-Switch توی کانال یوتیوب نینتندو بارگزاری شده. اگر از دومی هم بگذریم انتشار تریلر اولی نشون میده دستشون پره
------------------
الان رفتم تریلر اسبی (everyboady 1-2-switch) رو دیدم تا 100 تا بازیکن رو پشتیبانی میکنه و به نظرم شدیداً nongamer پسنده. به نظرم اگر اسبی رو برده باشن حمام میتونه توی ملت عادی خیلی خوب جا باز کنه.

آخرین ویرایش:
فک کنم چون جی تی ای آفلاینش دیگه برا مردم جذابیتی نداره صد بار رفتن.
آنلاینشو نتونستن پیاده کنن کلا بیخیال شدن
فکر کن مالک آی پی GTA باشی ولی ندونی که بخش آفلاین بازیت میتونه به تنهایی روی سوییچ چقدر فروش کنه.

خب من هم راست جاده رو گرفتم و دارم پیاده میام... !
جاده خلوته ، هوا هم یک خورده گرمه و تا اینجا یک میخ هم رفته تو پام...در کل بد نیست...
فقط موضوعی که نگرانم کرده اینه که حدود یک ساعته یک آقاهه با فاصله ده پونزده متر پشت سرم داره سایه به سایه میاد، بهش که نمی خوره دزدی چیزی باشه ! 🤔
خواهشا اگه یکی از شماهایید اعلام کنید چون واقیتش من کم کم دارم استرس می گیرم..!!
بیشتر به این خاطر که طرف شبیه این آدماست که انحراف جنسی با گرایش کودک و نوجوان دارند...!! :-s

خب بریم برای ویش لیست و احتمالات نامحتمل...

نمی دونم چرا غیر ماریو آدیسی 2 برای هیچ ماریوی دیگه ای هایپ نیستم...
من pikmin دوست نمی دارم .. ولی یدونه دانکی کونگ جدید می تونه منو مجاب کنه به خرید یدونه سوییچ لایت زرد فکر کنم...اونم تازه دوبعدیش...

سیلک سانگ هم تاریخ می خوره ؟ ! : ، . 💩 واقیتش نمی دونم این جمله رو چجوری ادا کنم پرسشی،خبری،تعجبی.. برای همین سر قرار دادن علامت نگارشی پایان جمله کمی تردید دارم...

امید هست اندکی حتی از دور،یخوره گوشه متروید 4 هم نشون بدن.. اصلا به نظرم هرچی از ساموس نشون بدن حلاله...!

بچه ها چرا هیچ کس اینجا استارفاکس دوست نداره..! ریمستر نسخه زیرو خیلی میتونه جالب باشه و از اون بهتر ریمیک استار فاکس ادونچر گیم کیوب..که پلتفرمر سه بعدیه ..این هم می تونه منو تا درب مغازه سوییچ فروشی ببره..!

نینتندو نمی خواد اون wario land shake it وی رو بیاره رو سوییچ...اَه..

امیدوارم عنوان جدیدی از Natsume ببینم ..بخصوص اگه پای ریمیکی از snes وسط باشه...پوکی و روکی و نینجا واریرز عالی بودن...

نمی دونم چرا حس میکنم آقاهه فاصله اش باهام کم شده 😯..بهتره پاهام رو تند کنم....!!

خب اگه هیچ کدوم از این موارد بالا رو نشون ندن که نمی دن...به نظرم باز تا اینجا از کنفرانس سونی بهتر بوده..!! 🤭

واقعیتش بیشتر از نینتندو برای من پارتنرهای خیانت کارش مثل کپکام مهم هستند که یک سری بازی با خواستگاه نینتندویی دارند..امیدوارم اینجا نمایشی داشته باشند..وای اگه کپکام maximo رو امشب برگردونه.. یعنی امشب یک final fightبهمون می ماسه..!
..معذرت می خوام پستم دیگه داره زیادی فانتزی میشه...کالکشن viewtiful joe گزینه محتمل تریه...ریمستر spyborgs هم اوکی هست...
مگامن 12 هم بشدت استقبال میشه...حالا شانس من، کپکام سرش درد میکرده قرص خورده خوابیده! و اصلا حضور نداره...

بچه ها شاید باورتون نشه... ولی آقاهه هم پاهاش رو تند کرده و سرعت گرفته...!! 😲

Prriny 3 رو هم امیدوارم نشون بدن ..جهنم، انحصاری هم بود ، بود...یک گِلی به سرم میگیرم..

یدونه بازی ابر قهرمانی کارتون بیس ایزومتریک هم نشون بدن راضیم ترجیحا teen titan

و در آخر من از کل نمایش های امسال فقط یدونه یوکا لیلی می خواستم که تا اینجا همه بهم ری.. ری ..ری اکشن مناسبی ندان..!!
نینتندو امیدموناامید نکن کثافت..!

بچه ها مثل اینکه سرعت آقاهه از سرعت من بیشتره ،داره خیلی بهم نزدیک میشه..😱 خدایا این حق من نیست...آخه من که اصلا سوییچ ندارم...؟
باید به فکر دویدن باشم ..
اصلا هرچی می خوان نشون بدن، نشون بدن ..فقط امیدوارم تایم دایرکت رو با کاشت خیار و گوجه و بادمجون و مدیرت طویله به فنا ندن..
.. ..
.. ..
هِه ..هِه ...(این صدای خنده نیست ،صدای نفس نفس زدنه)خیلی چاق شدم ..8 سال پیش که مجبور شدم بدَوَم این قدر سخت نبود..

هِه..هِه..🥵..

کنفرانس سونی و اکس باکس اگه تهش هیچی نداشت حداقل رفت و آمدش با تانک و قطار امنیت داشت.. 😫 😭😭
z-fan هم با این تدارک دیدن وسیله ایاب ذهابش...!! 🥺

لعنت بهت نینتندو.... ...آقاهه داره میرسه...!! 😱😱 کـــمک ...

آخرین ویرایش:
جاده خلوته ، هوا هم یک خورده گرمه و تا اینجا یک میخ هم رفته تو پام...در کل بد نیست...
فقط موضوعی که نگرانم کرده اینه که حدود یک ساعته یک آقاهه با فاصله ده پونزده متر پشت سرم داره سایه به سایه میاد، بهش که نمی خوره دزدی چیزی باشه ! 🤔
خواهشا اگه یکی از شماهایید اعلام کنید چون واقیتش من کم کم دارم استرس می گیرم..!!
بیشتر به این خاطر که طرف شبیه این آدماست که انحراف جنسی با گرایش کودک و نوجوان دارند...!! :-s

من pikmin دوست نمی دارم .. ولی یدونه دانکی کونگ جدید می تونه منو مجاب کنه به خرید یدونه سوییچ لایت زرد فکر کنم...اونم تازه دوبعدیش...

سیلک سانگ هم تاریخ می خوره ؟ ! : ، . 💩 واقیتش نمی دونم این جمله رو چجوری ادا کنم پرسشی،خبری،تعجبی.. برای همین سر قرار دادن علامت نگارشی پایان جمله کمی تردید دارم...

امید هست اندکی حتی از دور،یخوره گوشه متروید 4 هم نشون بدن.. اصلا به نظرم هرچی از ساموس نشون بدن حلاله...!

بچه ها چرا هیچ کس اینجا استارفاکس دوست نداره..! ریمستر نسخه زیرو خیلی میتونه جالب باشه و از اون بهتر ریمیک استار فاکس ادونچر گیم کیوب..که پلتفرمر سه بعدیه ..این هم می تونه منو تا درب مغازه سوییچ فروشی ببره..!

امیدوارم عنوان جدیدی از Natsume ببینم ..بخصوص اگه پای ریمیکی از snes وسط باشه...پوکی و روکی و نینجا واریرز عالی بودن...

نمی دونم چرا حس میکنم آقاهه فاصله اش باهام کم شده 😯..بهتره پاهام رو تند کنم....!!

خب اگه هیچ کدوم از این موارد بالا رو نشون ندن که نمی دن...به نظرم باز تا اینجا از کنفرانس سونی بهتر بوده..!! 🤭

واقعیتش بیشتر از نینتندو برای من پارتنرهای خیانت کارش مثل کپکام مهم هستند که یک سری بازی با خواستگاه نینتندویی دارند..امیدوارم اینجا نمایشی داشته باشند..وای اگه کپکام maximo رو امشب برگردونه.. یعنی امشب یک final fightبهمون می ماسه..!
..معذرت می خوام پستم دیگه داره زیادی فانتزی میشه...کالکشن viewtiful joe گزینه محتمل تریه...ریمستر spyborgs هم اوکی هست...
مگامن 12 هم بشدت استقبال میشه...حالا شانس من، کپکام سرش درد میکرده قرص خورده خوابیده! و اصلا حضور نداره...

Prriny 3 رو هم امیدوارم نشون بدن ..جهنم، انحصاری هم بود ، بود...یک گِلی به سرم میگیرم..

بچه ها مثل اینکه سرعت آقاهه از سرعت من بیشتره ،داره خیلی بهم نزدیک میشه..😱 خدایا این حق من نیست...آخه من که اصلا سوییچ ندارم...؟
اصلا هرچی می خوان نشون بدن، نشون بدن ..فقط امیدوارم تایم دایرکت رو با کاشت خیار و گوجه و بادمجون و مدیرت طویله به فنا ندن..
.. ..
.. ..
هِه ..هِه ...(این صدای خنده نیست ،صدای نفس نفس زدنه)خیلی چاق شدم ..8 سال پیش که مجبور شدم بدَوَم این قدر سخت نبود..

هِه..هِه..🥵..

کنفرانس سونی و اکس باکس اگه تهش هیچی نداشت حداقل رفت و آمدش با تانک و قطار امنیت داشت.. 😫 😭😭

نترس من پشت طرفم الان با هاف ترکم زیرش میگیرم هیچی ازش نمونه :D

پ.ن: من از این دنیا چی میخوام متروئید برای پرواز هرچی هم بیشتر بهتر

و در آخر من از کل نمایش های امسال فقط یدونه یوکا لیلی می خواستم که تا اینجا همه بهم ری.. ری ..ری اکشن مناسبی ندان..!!

.. ..
.. ..

هِه..هِه..🥵..

وقت ویش لیست دادنه

آقا بسم الله

اول این که امیدوارم اینا بتونن پیکمین 4 رو به مخاطب هدفشون بفروشن تو این دایرکت
من متاسفانه وسع مالی ام نه رسید Pikmin 3 Deluxe رو بخرم نه میرسه Pikmin 4 رو بخرم. ولی فقط از تجربه کوتاهم از دموی Pikmin 3 میتونم بگم این یکی از اون فرمول عجیب و غریب هاییه که مثل انیمال کراسینگ فقط انحصارش دست نینتندوئه و هیچ کس نمیتونه مثل اینا همچین مدل بازی استراتژیکی در بیاره که رو کنسول و با کنترلر عین هلو روون باشه گیم پلی اش. حیف این سری هیچ وقت توفیق مالی نصیبش نشده از حیث فروش و امیدوارم این نسخه بتونه به این عمل دست پیدا کنه و به نظرم این دایرکت نقش موثری داره رو عملی شدن یا نشدنش. چون خود بازی که به احتمال زیاد بازی خوبیه. فقط باید مارکتینگ قوی ای داشته باشه.

بریم سراغ بازی هایی که به صورت گسترده شایعه شون هست

مهم ترین شون ماریوی دو بعدیه و به نظر من این بازی خیلی بازی مهمیه. تقریبا همه پلتفرمرهای دو بعدی AAA یا مردن یا ماریوی دو بعدی رو گذاشتن تو جیب شون و واقعا نوبت شه که نینتندو آبروی از دست رفته اش با این سری رو پس بگیره. سری New Super Mario Bros واسه وقتی که رو DS اومد واقعا چیز خفنی بود. ولی الان باید یه چیزی بدن در حد Rayman Legends یا حتی خود همین Super Mario 3D World که خیلی از المان های هسته ای اش به ماریوهای دو بعدی نزدیک بود. خلاصه هنوز هایپ نیستم، ولی شدید امیدوارم چیز غافلگیر کننده ای باشه و از اون حالت جنریک سابق دربیاد

ماریوی سه بعدی رو ولی گفتم، بیخیال شید. این نسل فقط یه ماریوی سه بعدی گرفتیم (البته یکی و نصفی! بی انصافیه اگه Bowser's Fury رو حساب نکنیم)

Detective Pikachu راستش خیلی عجیبه، با این که یه بازی قبلا ازش رو 3DS اومده و این عملا نسخه دومشه و حتی یه فیلم سینمایی موفق هم داره من هنوزم ایده ای ندارم که یه بازی پوکمون تو سبک میستری قراره چطوری باشه :دی و البته برام هم مهم نیست. It's Fucking Pokemon و منم هیچ وقت فن پوکمون نبودم.

میمونه مهم ترین راز این مراسم. این که اون ریمیک لعنتی SNES چیه. گزینه های مختلفی رو میزه. یه عده میگن Mario RPG ـه. یه عده میگن Chrono Trigger ـه. یه عده خوش خیال هم میگن Earthbound ـه. ولی من بیشتر از هر چیزی دلم میخواد Fire Emblem: Genealogy of Holy War باشه. از این فایر امبلم کلاسیک تر نداریم و اگه ریمیک اش تر و تمیز باشه من رسما عروج میکنم تو هفت آسمون

میگن نسخه بعدی یوشی هم قراره معرفی شه این نسخه. امیدوارم یه چیزی باشه مثل Kirby and the Forgotten Land که گند نسخه قبلی شو کامل شست. چون من خیلی با Yoshi: Crafted World حال نکردم

==============================================

اینا شایعات و موارد نسبتا مشخص بود
بریم سراغ آمال و آرزوها
بسم الله الرحمن الرحیم

نمیدونم کدوم استدیو و چطوری ولی من شدیدا دانکی کونگ لازمم. یعنی با اون فوکوسی که فیلم ماریو روشون داشت خودزنیه اگه یه بازی ازشون نینتندو تو چنته نداشته باشه
اگه سه بعدی باشه که چه بهتر اگه دو بعدی هم بود امیدوارم دوباره چیز خفنی باشه مثل Tropical Freeze

مورد بعدی که ساکورایی کثافت هی داره بهش زیرلفظی اشاره می کنه ریمستر Kid Icarus Uprising ـه. توضیح نمیخواد چرا این بازی باید ریمستر شه. سوال اینه که چجوری اینا دلشون اومده اون بازی رو روی 3DS بدن!؟

من سر هر دایرکت میگن الان زوده متروید پرایم 4 رو نشون بدن. این دقعه دیگه نه
الان وقتشه :D

سری Wario Land هم جالب میشه اگه برگرده ولی فکر نکنم دو تا پلتفرمر دو بعدی (نه وایسا اگه یوشی هم باشه میشن سه تا) نشون بدن تو یه مراسم

طبق معمول از پورت های محیرالعقول حتی در این استیج از عمر کنسول پشتیبانی میشه. آخری شون فکر کنم Nier;Automata و Persona 5 Royal بود که جفت شون شدید با اقبال منتقدها و پلیرها روبرو شدند

منم مثل سلطان منتشر یه فاینال فایت جدیدم از طرف کپکام. (+ یه Ace Attorney جدید) ولی فکر کنم کپکام هر چی داشت تو Summer Game Fest رو کرد. فعلا همین که داره ریمستر Ghost Trick رو میده برای من کافیه. شما هم به همین قناعت کنید که بازی بسی خفنیه و از شاهکارهای سبک ادونچر به شمار میاد.

اگه DLC زلدا توتک رو نشون بدن خوب میشه. احتمالا دوباره این نمایش هم یه تایم خوبی به DLC بازی های قبلی مثل اسپلاتون 3 و ماریو کارت و اینا بگذره

من اخیرا بزرگترین فانتزیم الان اینه که سری Mother (earthbound) رو ادامه بدن یه جوری. ولی فکر نکنم دیگه به این نسل بکشه و شایدم کلا هیچ وقت عملی نشه. ولی گفتم این جا که گفته باشم مثلا

خلاصه که پا میزنیم، بعیده چیز آن چنان خفنی این مراسم داشته باشیم ولی حداقل پشت مون کسی نیست که بهمون با پای پیاده برسه و درب و داغون مون کنه :دی

.. ..
.. ..

هِه..هِه..🥵..

این پدوفیلی که میگی جریانش چی بود برام از بازیها جالب تره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or