خب من هم راست جاده رو گرفتم و دارم پیاده میام... !
جاده خلوته ، هوا هم یک خورده گرمه و تا اینجا یک میخ هم رفته تو پام...در کل بد نیست...
فقط موضوعی که نگرانم کرده اینه که حدود یک ساعته یک آقاهه با فاصله ده پونزده متر پشت سرم داره سایه به سایه میاد، بهش که نمی خوره دزدی چیزی باشه !
خواهشا اگه یکی از شماهایید اعلام کنید چون واقیتش من کم کم دارم استرس می گیرم..!!
بیشتر به این خاطر که طرف شبیه این آدماست که انحراف جنسی با گرایش کودک و نوجوان دارند...!!
خب بریم برای ویش لیست و احتمالات نامحتمل...
نمی دونم چرا غیر ماریو آدیسی 2 برای هیچ ماریوی دیگه ای هایپ نیستم...
من pikmin دوست نمی دارم .. ولی یدونه دانکی کونگ جدید می تونه منو مجاب کنه به خرید یدونه سوییچ لایت زرد فکر کنم...اونم تازه دوبعدیش...
سیلک سانگ هم تاریخ می خوره ؟ ! : ، .
واقیتش نمی دونم این جمله رو چجوری ادا کنم پرسشی،خبری،تعجبی.. برای همین سر قرار دادن علامت نگارشی پایان جمله کمی تردید دارم...
امید هست اندکی حتی از دور،یخوره گوشه متروید 4 هم نشون بدن.. اصلا به نظرم هرچی از ساموس نشون بدن حلاله...!
بچه ها چرا هیچ کس اینجا استارفاکس دوست نداره..! ریمستر نسخه زیرو خیلی میتونه جالب باشه و از اون بهتر ریمیک استار فاکس ادونچر گیم کیوب..که پلتفرمر سه بعدیه ..این هم می تونه منو تا درب مغازه سوییچ فروشی ببره..!
نینتندو نمی خواد اون wario land shake it وی رو بیاره رو سوییچ...اَه..
امیدوارم عنوان جدیدی از Natsume ببینم ..بخصوص اگه پای ریمیکی از snes وسط باشه...پوکی و روکی و نینجا واریرز عالی بودن...
نمی دونم چرا حس میکنم آقاهه فاصله اش باهام کم شده
..بهتره پاهام رو تند کنم....!!
خب اگه هیچ کدوم از این موارد بالا رو نشون ندن که نمی دن...به نظرم باز تا اینجا از کنفرانس سونی بهتر بوده..!!
واقعیتش بیشتر از نینتندو برای من پارتنرهای خیانت کارش مثل کپکام مهم هستند که یک سری بازی با خواستگاه نینتندویی دارند..امیدوارم اینجا نمایشی داشته باشند..وای اگه کپکام maximo رو امشب برگردونه.. یعنی امشب یک final fightبهمون می ماسه..!
..معذرت می خوام پستم دیگه داره زیادی فانتزی میشه...کالکشن viewtiful joe گزینه محتمل تریه...ریمستر spyborgs هم اوکی هست...
مگامن 12 هم بشدت استقبال میشه...حالا شانس من، کپکام سرش درد میکرده قرص خورده خوابیده! و اصلا حضور نداره...
بچه ها شاید باورتون نشه... ولی آقاهه هم پاهاش رو تند کرده و سرعت گرفته...!!
Prriny 3 رو هم امیدوارم نشون بدن ..جهنم، انحصاری هم بود ، بود...یک گِلی به سرم میگیرم..
یدونه بازی ابر قهرمانی کارتون بیس ایزومتریک هم نشون بدن راضیم ترجیحا teen titan
و در آخر من از کل نمایش های امسال فقط یدونه یوکا لیلی می خواستم که تا اینجا همه بهم ری.. ری ..ری اکشن مناسبی ندان..!!
نینتندو امیدموناامید نکن کثافت..!
بچه ها مثل اینکه سرعت آقاهه از سرعت من بیشتره ،داره خیلی بهم نزدیک میشه..
خدایا این حق من نیست...آخه من که اصلا سوییچ ندارم...؟
باید به فکر دویدن باشم ..
اصلا هرچی می خوان نشون بدن، نشون بدن ..فقط امیدوارم تایم دایرکت رو با کاشت خیار و گوجه و بادمجون و مدیرت طویله به فنا ندن..
.. ..
.. ..
هِه ..هِه ...(این صدای خنده نیست ،صدای نفس نفس زدنه)خیلی چاق شدم ..8 سال پیش که مجبور شدم بدَوَم این قدر سخت نبود..
هِه..هِه..
..
کنفرانس سونی و اکس باکس اگه تهش هیچی نداشت حداقل رفت و آمدش با تانک و قطار امنیت داشت..
z-fan هم با این تدارک دیدن وسیله ایاب ذهابش...!!
لعنت بهت نینتندو.... ...آقاهه داره میرسه...!!
کـــمک ...