نمایشگاه/رویداد Nintendo Direct

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
139379

Nintendo Direct Center | نینتندو دایرکت سنتر
تاپیک خبری پیرامون پوشش اخبار و معرّفی های برنامه نینتندو دایرکت

نینتندو دایرکت برنامه های ضبط شده نینتندو برای ارائه اطّلاعات پیرامون برنامه های شرکت در ماه های آتی و معرّفی و تبلیغ بازی های آینده دستگاه های این کمپانی است که در تاریخ های مشخّصی در شبکه های آنلاین استریم و پخش می شوند
این مجموعه برنامه از اکتبر سال 2011 میلادی به دست ساتورو ایواتا، مدیر کل وقت نینتندو در آن زمان، کلید خورد و تا به اکنون ادامه دارد.
برنامه های دایرکت نینتندو به 4 دسته تقسیم می شوند:
  • دایرکت های عادی: از 25 تا 50 دقیقه طول می کشند و عموماً تمرکز بر بازی ها، نرم افزار و سخت افزار و برنامه های آتی کمپانی نینتندو و شرکای ترد پارتی دارد. به طور طبیعی نینتندو هر ربع سال یک دایرکت عادی برگزار می کند
  • مینی دایرکت: از لحاظ محتوا، مشابه دایرکت های معمولی است، با این تفاوت که طول مدت آن به شدّت کوتاه تر است و از 5 تا 15 دقیقه متغیّر است.
  • دایرکت های مخصوص: این مدل دایرکت ها عموماً مختص به تنها یک بازی می شود و اطّلاعات جزئی و کلّی این بازی را به اشتراک قرار می دهد. Fire Emblem, Super Smash Bros, Pokemon از نمونه بازی هایی هستند که طی این سال ها، دایرکت مختص به خود را دریافت کرده اند.
  • نیندی دایرکت: دایرکت های مختص به عناوین مستقل که اسامی شان با توجه به سه ریجن پخش آن کمی متفاوت است. هدف این دایرکت ها، پوشش عناوین مستقل در انتظاری هستند که برای سیستم های نینتندو منتشر می شوند و در میان دایرکت های معمولی نمی توان قرارشان داد. طول این دایرکت ها عموماً 20 دقیقه است.
این تاپیک به قصد پوشش خبری موارد معرّفی شده در دایرکت ها، اعلام زمان پخش هر کدام، پوشش شایعات و بحث و صحبت پیرامون اخبار آن ایجاد شده.

قسمت جدید برای سه‌شنبه 28 خرداد، ساعت 17:30 عصر تایید شده

برای مشاهده دایرکت های نینتندو در زمان پخش از لینک های زیر می توانید استفاده کنید

Twitch | YouTube

آخرین ویرایش:
در صورتی که اگر یه روزی عشقش کشید خواست کنسول جدیدی معرفی کنه ☺️😁
اون زمان اگر عمرمون قد بده و زنده مونده باشیم 😁
اگر تا اون زمان گیم کنار نذاشته باشیم 😌
بیشتر مسئله اینه که با این روند تورم و دلار بتونیم بخریم یا نه

پ.ن: در حالت بدبینانه نهایتاً 18 ماه فاصله داریم به نظر خودم (در حالت خوشبینانه ترش زیر یکسال میاد)

Fx4484-XoAU41Q7.jpeg
بعد از تجربه روی wii و wii u و هزارو یک جور شبیه ساز و ریختن hd pack و بازی از رزولوشون ۷۲۰ تا 4k :D هنوزم فکر میکنم تجربه این عنوان (نسخه hd شده wii u ) روی سویییچ میتونه بهترین حسو داشته باشه . واقعا بعده این همه ریمیک و ریمستر و این حجمه از درخواست طرفدارا یه ویند واکر بدهکاره به ما نینتندو :D توایلایتم که خامه رو کیکه!!!
0a47a2b3e0a1fea349524cb0636c4529.jpg
بلخره ارزو بر جوانان عیب نیست :D امیدوارم فردا همچین باندلی معرفی بشه

آخرین ویرایش:
به به به
به خاطر توتک واقعا شک دارم ویند ویکر معرفی بشه، ولی امیدمو از دست ندادم همچنان :دی حس میکنم مستر مود واسه توتک رو معرفی کنن واسه 1-2 ماه دیگه.
متروید پرایم 4 عمرا باشه، احتمال زیاد حرکت BotW رو بزنن روش و با لانچ کنسول بعدی رو جفت کنسولا منتشر شه (اگه همچنان توی Development Hell نباشه :دی)
با اینکه توقع خاصی از این دایرکت ندارم، ولی ویش لیست میشه داشت دیگه :دی
همونطوری که شایعش بودش، ماریو 2 بعدی بسی خوشحالم میکنه اگه باشه :دی
از اونجایی که سوییچ به اون صورت از موشن کنترل هاش استفاده نکردش، دیدن یه گیمی مثل Red Steel سورپرایز جالبی میتونه باشه، نمیدونم چرا ولی چند وقتیه خیلی تو فکرشم :دی
ریمیک Minish Cap با استایل Link's Awakening :دی

نو :>

View attachment 298123

یه خط عمودی از پیکسل های زلدا سمت چپ جا گذاشتم :>

PAINT MORE LIKE PAIN

از اون جا که همیشه یه احتمال ضایع شدنی وجود داره عکس اون ماریو دو بعدیه رو نمیذارم، ولی عکس قشنگ تریه :دی

اون لیکر اصلیه هم گویا گفته این ماریو دو بعدی جدیده اصن اسم و بویی از سری New Super Mario Bros نبرده
که خبر خوبیه واقعا :دی اون سری مثل چی گندیده بود با همون نسخه Wii U

و این که یه اشاراتی هم به Yoshi و Detective Pikachu کرده.
لزوما بازی هایی نیستند که من براشون خیلی ذوق داشته باشم ولی از حضورشون حمایت میشه

@Z-fan

آقا قطاری، زیردریایی ، هاورکرافتی چیزی برای بچه ها در نظر نمی گیری :D

1687287890959.png

تا من دارم کشتی کروز مون رو واسه معرفی کنسول جدید چکش کاری و LSD نگاری می کنم فعلا سوار همین شید پا بزنیم که این آخر عمری کنسول چیز بهتری گیرمون نمیاد :دی

View attachment 298145

تا من دارم کشتی کروز مون رو واسه معرفی کنسول جدید چکش کاری و LSD نگاری می کنم فعلا سوار همین شید پا بزنیم که این آخر عمری کنسول چیز بهتری گیرمون نمیاد :D

تا الان سه نفر پست رو لایک زدن، یه نفر دیگه هم پست رو لایک بزنه ظرفیت تکمیل میشه بقیه تون باید پیاده بیایید :>

ادیت: تکمیل شد :دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or