نمایشگاه/رویداد Nintendo Direct | دایرکت نینتندو سوییچ 2 | 13 فروردین | 16:30

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
139379

Nintendo Direct Center | نینتندو دایرکت سنتر
تاپیک خبری پیرامون پوشش اخبار و معرّفی های برنامه نینتندو دایرکت

نینتندو دایرکت برنامه های ضبط شده نینتندو برای ارائه اطّلاعات پیرامون برنامه های شرکت در ماه های آتی و معرّفی و تبلیغ بازی های آینده دستگاه های این کمپانی است که در تاریخ های مشخّصی در شبکه های آنلاین استریم و پخش می شوند
این مجموعه برنامه از اکتبر سال 2011 میلادی به دست ساتورو ایواتا، مدیر کل وقت نینتندو در آن زمان، کلید خورد و تا به اکنون ادامه دارد.
برنامه های دایرکت نینتندو به 4 دسته تقسیم می شوند:
  • دایرکت های عادی: از 25 تا 50 دقیقه طول می کشند و عموماً تمرکز بر بازی ها، نرم افزار و سخت افزار و برنامه های آتی کمپانی نینتندو و شرکای ترد پارتی دارد. به طور طبیعی نینتندو هر ربع سال یک دایرکت عادی برگزار می کند
  • مینی دایرکت: از لحاظ محتوا، مشابه دایرکت های معمولی است، با این تفاوت که طول مدت آن به شدّت کوتاه تر است و از 5 تا 15 دقیقه متغیّر است.
  • دایرکت های مخصوص: این مدل دایرکت ها عموماً مختص به تنها یک بازی می شود و اطّلاعات جزئی و کلّی این بازی را به اشتراک قرار می دهد. Fire Emblem, Super Smash Bros, Pokemon از نمونه بازی هایی هستند که طی این سال ها، دایرکت مختص به خود را دریافت کرده اند.
  • نیندی دایرکت: دایرکت های مختص به عناوین مستقل که اسامی شان با توجه به سه ریجن پخش آن کمی متفاوت است. هدف این دایرکت ها، پوشش عناوین مستقل در انتظاری هستند که برای سیستم های نینتندو منتشر می شوند و در میان دایرکت های معمولی نمی توان قرارشان داد. طول این دایرکت ها عموماً 20 دقیقه است.
این تاپیک به قصد پوشش خبری موارد معرّفی شده در دایرکت ها، اعلام زمان پخش هر کدام، پوشش شایعات و بحث و صحبت پیرامون اخبار آن ایجاد شده.

Direct Template 02.jpg

قسمت جدید برای چهارشنبه 13 فروردین، ساعت 16:30 عصر تایید شده

برای مشاهده دایرکت های نینتندو در زمان پخش از لینک های زیر می توانید استفاده کنید

Twitch | YouTube

آخرین ویرایش:
طبق معمول اونی که دنبالشیم نبود... :-<

ولی از بین اونایی که بود
با این 5 تا خیلی حال کردم :D

TOEM - پاییز 2021 : کلا این تریپ بازی های خیلی فان اند... خیلی Chill بود. البته اون بازی Hike چی چی بود اون پنگوئنه که گرافیکش شبیه بازی های DS بود. اون رو هنوز نرفتم و تو این تریپ بازی ها به این ارجحیت اش میدم. ولی چیز جالبی بود پسندیدیم
Loop Hero - تعطیلات 2021 : اول که این بازی معرفی شد جدا فکر می کردم از این ایندی معمولی هاست، ولی با هر نمایش ذره ذره مریض تر و خفن تر به نظر میرسه >:) آرت استایل و اسپرایت هاش شدید چشممو گرفته
Islanders - شدودراپ : من تا حالا از وجود این بازی خبر نداشتم، تمام علاقه من به چیزی که از این بازی دیدم حاصل تاثیرات شوم داداش Cities Skyline باز خودمه :D وگرنه این ژانر To go ـی خودم نیست به مولا :D ولی کلا استایل مینیمالیستیک و گیم پلی لوپ به نسبت کوتاه ترش به شهرسازی های عادی بدجور نظرم رو جلب کرده
Tetris Effect - اکتبر 2021 : Now, HELL YEAH اینم پورت ایندی مشتی این دایرکت \m/ هر چقدر من از این که شاول نایت بعدی بازی پازله ناامیدم، از این که این یکی بازی پازل داره میاد رو سوییچ خوشحالم، به امید احیای پنل د پون، یا همون Tetris Attack در آینده ای نزدیک. اون واسه من Day One ـه قشنگ
Eastward - سپتامبر 2021 : این بازی جدید Chucklefish چقدر مریض میزنه. همین اخیرا Wargroove شون رو تموم کردم و تقریبا بهترین بازی سال مه (با این که واسه امسال نیست اصن :D) چیز ناجوری میزنه، اون قدره هایپ نیستم... ولی هایپم :D

Eastward - سپتامبر 2021 : این بازی جدید Chucklefish چقدر مریض میزنه. همین اخیرا Wargroove شون رو تموم کردم و تقریبا بهترین بازی سال مه (با این که واسه امسال نیست اصن :D) چیز ناجوری میزنه، اون قدره هایپ نیستم... ولی هایپم :D
Witchbrook رو حتما چک کن اگه ندیدی، چیز حقی میزنه :>

فقط قراره همزمان با Silksong ریلیز بشه :))

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Z-fan
عزیزانی که از نبود Silksong ناراحتن، اگه مثل من بازی اول رو تموم نکرده بودید، حالا هیچ حسی بهش نداشتید و میذاشتید بعد از انتشارش پشت سر هم بازی میکردید لذت میبردید.

fuck hk
axiom verge better
jk

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Z-fan
View attachment 220531

قطار اخبار دوباره داره استارت میخوره
هفته دیگه یه Pokemon Presents داریم

چنانچه علاقمندید
Pokemon Presents امروز نزدیک 20 دقیقه دیگه ساعت 5:30 عصر شروع میشه
تمرکز این استریم رو آپدیت واسه دو تا عنوان Pokemon Legends Arceus و Pokemon Brillant Diamond/Shining Pearl ـه.

من خودم کنجکاوم رو آپیدت این دو تا عنوان، چون جفت شون به هیچ وجه نمایش اولیه خوبی نداشتن. جالبه ببینم تو این چند ماه چی پیشرفتی کرده پروژه و میشه بهش امید داشت یا نه

چنانچه علاقمندید
Pokemon Presents امروز نزدیک 20 دقیقه دیگه ساعت 5:30 عصر شروع میشه
تمرکز این استریم رو آپدیت واسه دو تا عنوان Pokemon Legends Arceus و Pokemon Brillant Diamond/Shining Pearl ـه.

من خودم کنجکاوم رو آپیدت این دو تا عنوان، چون جفت شون به هیچ وجه نمایش اولیه خوبی نداشتن. جالبه ببینم تو این چند ماه چی پیشرفتی کرده پروژه و میشه بهش امید داشت یا نه

اینم لینکش اگه کسی خواست ببینه :D

22 سپتامبر بازی MOBA فوق P2W ـشون واسه موبایل میاد :))
Mamoswine
Sylveon

هم به Pokémon Unite اضافه میشن

Pokémon Café Remix پاییز 2021

سالگرد دوم Pokémon Masters EX.......

اگه تا آخر استریم از بازی های موبایل بگن ناراحت میشم :-"

سالگرد پنجم Pokémon GO

چقدر زود گذشت :-s

اوکی داره اصل داستان شروع میشه :D

من شخصا با این آرت استایل چیبی مشکلی ندارم، از SoS: FoMT هم راضی بودم :-"

Cuteness Contest :))

1629292336382.png
از چیزایی که نشون دادن راضی بودم :D
I'm Sold :> (فقط حیف کنسول رو ندارم :)))

1629292632403.png
2 تا ادیشن جدید سوییچ لایت

خوب بریم Arceus :>

UI و Texture ها جای کار دارن
1629292857776.png
دانلود Tessellation :D
بعضی انیمشن ها تو Overworld هم خیلی بدن
خدا FPS ـش رو بخیر کنه

1629292919136.png

پ.ن: ریمیک ها برام جالبتر بودن :-"

آخرین ویرایش:
TL;DR:

Pokémon Brilliant Diamond and Shining Pearl هردو 19 نوامبر ریلیز میشن
(اوریجینالشون رو بازی نکردم ولی انگار کلی خرت و پرت اضافه کردن مخصوصا Customization :D)

Pokémon Legends: Arceus هم 28 ژانویه 2022
(وضع گرافیک و فریم خرابه، البته بازم باید بعد از ریلیز نظر داد :-")
2 تا ادیشن جدید سوییچ لایت طرح پوکمون هم قراره 5 نوامبر ریلیز بشن

وضع فریم ریت پوکمون آرکئوس حقیقتا خیلی بهتر شده بود...
ولی اورآل بازم گرافیک بازی خیلی نچسبه :D

بحث تکسچرها و مدل ها هم نیست ها. اون ها که همیشه ضعیف اند.
کلا یه تضاد عجیبی بین پوکمون ها و فضای رئالیستیک بازی هست. دیزاین شهر مرکزی بازی هم به طرز نافرمی بی روح بود.
اینا خیلی بی ریخت کرده بازی رو.
مشکل از آرت استایله کلا. خیلی این پوکمون ها با یه دنیای اوپن ورلد ترکیب نشدن. بد میزنن بیرون. انگار خارج از طبیعت اند، نه بخشی ازش.
البته تو چهارچوب دوربین گیم پلی بازی همه چیز خیلی بهتر بود، ولی بازم روی هم نچسبه.

با این حال از حق نگذریم، کلی کار باحال کردن. ایده شونم قبلا هم گفتم، اگه بهش وفادار بمونن و بیشتر برن جلو سال های بعد و پیشرفت اش بدن من به شخصه مشتری شم :D

===========

پسر چقدر این باندل جدید سوییچ لایت ـه خوشگل بود :D

===========

و این که کل لایو استریم من تو این فکر بودم که واو... چقدر بازی پوکمون رو گوشی هست :D تازه چند تا دیگه هم قبلا بودن که چون سودده نبودن دخلشو آوردن. :))

==========

ادیت: اوه راستی Pokemon SP/BD.... از آرت استایل اینم خوشم نیومد اصن (با این که بازم تکسچرها و نورپردازی ها رو بهتر کرده بودن) ولی به عنوان ریمستر محتوای بازی و چیزهایی که اضافه کردن و آپشن هایی که گذاشتن واقعا خوبه. مطمئنم طرفدارهای بازی اصلی با این یکی انصافا حال کنن.

در کل حدود یک ساعت بازی کردم (کم کم بازی میکنم یه وقت تموم نشه :D ) هنوز نتونسته حس axiom verge 1 رو واسم تکرار کنه، ولی هر چی جلوتر میرم بهتر میشه.

منم امروز یه دو ساعتی ازش رفتم
به استثنای مپ اش که خیلی فاجعه است و اصن نمیشه ازش چیزی فهمید بقیه چیزهای بازی خیلی خوبن... اون حس گم شدن رو قشنگ القا می کنه

• Like
Reactions: DFSHINNOK7

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or