به گواهی تاریخ نینتندو ایندی ورلدها گونه ای از پدیده های نادر هستند که تمایلی به نمایش عناوین جدید جز در مواردی چند ، ندارند و بیشتر بستر را برای در کردن تاریخ درشونده کوچک بازی ها فراهم می کنند ، مضاف بر اینکه عموما به گردآوری تفاله ها و پسماندهای کوچک بازی های کامپیوترهای شخصی برای جمعیت کثیر فن های نحیف و لاغر خود می پردازد...
برا همین من که انتظار نمایش هیچ بازی جدیدی ندارم...

( حالا برای ضایع کردن منِ در به در هم شده، نینتندو از هیچ کوششی فروگذار نمی کنه و 22 تا بازی جدید معرفی میشه...!)
هالو نایت که آرزوی جمعی ماست ولی من دیگه گول هایپ Z-fan رو برای اون زنیکه پینه دوز hornet نمی خورم ..

هایپ دونم سر ایندی ورلد قبلی جر خورد !!

دیگه برای هیچ بازی دیگه ای درست عمل نمی کنه و اگه زیاد بهش فشار بیارم خون میاد ..!
این بازی اینقدر هایپش رفته بالا که برای من از اون طرف افتاده...حتی اگه همین امشب هم بیاد دیگه من بازیش نمی کنم....!!
ولی من یکی به شخصه انتظار دارم برای بازی های ذیل, به حول و قوه الهی، نینتندو جوری بهشون فشار بیاره که تاریخ عرضه حداقل یکی شون بزنه بیرون...
خواهشا شما عزیزان هم مثل هویج ننشینید ...
ماه رمضونه ، یک دستی به آسمون ببرید و یک دعایی به اون کمرتون بزنید ..!! شاید دعای یکی از شما که کمتر گناه کرده بگیره...
اگه گناه بیست سال پایرسی و خون کشتار بیرحمانه 17 سوکس در موال و سرقت پاک کن میوه ای بغل دستی ام به گردنم نبود به شما رو نمی انداختم...!!
gestalt steam & cinder
مترودوانیای اسب بخار به همراه یک دختر مو قرمز که بارونی چرمی می پوشه کلاه اِبرام ون هلسینگ! سرش می گزاره، دست به شمشیر و تپانچه اش هم اِی بدک نیست...! به شدت نوای سمفونی نیمه شب میده...من بیشتر از هالونایت منتظر اینم ،قرار بود 2020 بیاد ...اَی تُف به این کرونا...!! تــــُف...
Shovel Knight Dig
بچه ها زیاد خودتون رو ناراحت نکنید حالا اون شوالیه نشد این شوالیه ..چیزی که زیاده شوالیه هست!! ...بویژه اینکه سازنده های Steam world Dig سرشون با ایکس باکس گرمه و فرصت ساخت شماره سوم ندارند ...چه چیزی بهتر از حفر خاک سفت و سفر به مرکز زمین در دل تابستان زیر خنکای کولر ......
The Last Faith
این کلمات شما رو یاد چه چیز می اندازه شب ، معماری گاتیک ، شلاق ،کلیسا ، موسیقی سمفونی ،فونت لاتین , خون آشام، گرگینه.. بله درست حدس زدید کسلوانیا...بازی قشنگ پرتتون میکنه وسط رومانی......البته مثل اینکه کار زیاد داره ولی ما به وعد 6 ماهه هم راضی هستیم...البته اول باید برای سوییچ تایید بشه....
Mighty Goose
کسی دلش برای metal slug تنگ نشده , اونم وقتی که اینقدر با بازی Untitled Goose Game حال کردید ...
Mayhem brawler
این بازی رو ببینید فکر می کنید ماد برای Street of rage 4 ساختن از بس تمیز تقلید کردند به نظرم سازنده ها مشتی جاعل بودند که توبه کردند و بازی ساز شدند...حالا تا DLC شورش در شهر بیاد میشه این عنوان رو به عنوان مُسکن به صورت شیاف مصرف کرد ...
Bushiden
از قدیم گفتن اگه بازیتو نسازی یکی دیگه بازیتو می سازه ..کپکام که 2014 مجموعه استرایدر رو برگردوند خیلی امیدوار شدم برای نسخه های بعدی ولی ادامه نداد احمق...حالا که 4 تا بچه پررو اومدند Hiryu رو لخت کردند لباساشو تن یکی دیگه کردند و کل استایل مبارزاتشو برداشتند چپوندن تو بازی خودشون حساب کار دستش میاد...
اگه اشتباه نکنم این نینتندو بود که خبر آزادی exit the gungeon رو از چنگال اپل آرکید پلید ، در یکی از همین برنامه های نینتندو ایندی بشارت بخشید. امیدوارم این بار هم نینتندو ، نوید بخش آزادی یکی دیگر از زندانیان حصر اپل ملعون به نام spidersaurs برای کنسول ها و پی سی باشه ...بچه ها این یکی رو تو رو خدا دعا کنید حیفه این بازی اونجا بمونه . بویژه در برحه ای که جهان ویدئو گیم از هر زمان دیگری به یک کنترا احتیاج داره...!!
یحتمل از battle axe هم تریلر نشون بدن و همینطور asha in monster world ...چون ریلیزشون نزدیکه...امیدوارم تکلیف clive 'n' wrench هم معلوم بشه .. بانجو کازویی با اتمسفر اسلای کوپر و چاشنی سفر در زمان .....باکس آرت سوییچش هم آماده است ها, فقط اون آقایی که مسئول پُر کردن کارتریج ها بوده مثل اینکه کرونا بهش مالیده پرپر شده بازی هم رفته رو هوا....
خودم احتمال می دم Skul :the hero slayer برای سوییچ تایید بشه تا این نینتندو فن های بیچاره..!! بعد مدت ها یک دلی از عزا دربیارن...شاید سر و کله Inti Creates هم امشب پیدا شد و bloodstained curse of the moon 3 رو ول داد وسط ....
در کل بدون هالو نایت هم هایپم خیلی بالاست...یعنی میشه یک چیزی از Wayforward نشون بدن...مثلا River city girls 2….. .... خدایا این یدونه رو درست کن ، قول می دم همه سی دی بازی های کپیم رو بشکونم و آدم بشم...!!
بچه ها یک بازی قدیما برای نینتندو دی اس اومده بود به نام monster tale ...که اوایل امسال گفتن قصد دارند بیارن روی پلتفرم های دیگه ... من همون موقع ها یخورده با شبیه ساز بازی کردمش خیلی جیگر بود و پسا دنباله ای برای مانستر ورلد... به نظرتون امشب ازش خبری میشه ...؟
می دونم هیچ کدوم از اینها تحقق نمی یابه و فقط باعث تحریک هایپ دون میشه... پس تورو خدا همون سیلک سانگ رو تاریخ بزن ... شکر خوردم ...قول می دم بازی کنم....!!