نمایشگاه/رویداد Nintendo Direct | دایرکت نینتندو سوییچ 2 | 13 فروردین | 16:30

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
139379

Nintendo Direct Center | نینتندو دایرکت سنتر
تاپیک خبری پیرامون پوشش اخبار و معرّفی های برنامه نینتندو دایرکت

نینتندو دایرکت برنامه های ضبط شده نینتندو برای ارائه اطّلاعات پیرامون برنامه های شرکت در ماه های آتی و معرّفی و تبلیغ بازی های آینده دستگاه های این کمپانی است که در تاریخ های مشخّصی در شبکه های آنلاین استریم و پخش می شوند
این مجموعه برنامه از اکتبر سال 2011 میلادی به دست ساتورو ایواتا، مدیر کل وقت نینتندو در آن زمان، کلید خورد و تا به اکنون ادامه دارد.
برنامه های دایرکت نینتندو به 4 دسته تقسیم می شوند:
  • دایرکت های عادی: از 25 تا 50 دقیقه طول می کشند و عموماً تمرکز بر بازی ها، نرم افزار و سخت افزار و برنامه های آتی کمپانی نینتندو و شرکای ترد پارتی دارد. به طور طبیعی نینتندو هر ربع سال یک دایرکت عادی برگزار می کند
  • مینی دایرکت: از لحاظ محتوا، مشابه دایرکت های معمولی است، با این تفاوت که طول مدت آن به شدّت کوتاه تر است و از 5 تا 15 دقیقه متغیّر است.
  • دایرکت های مخصوص: این مدل دایرکت ها عموماً مختص به تنها یک بازی می شود و اطّلاعات جزئی و کلّی این بازی را به اشتراک قرار می دهد. Fire Emblem, Super Smash Bros, Pokemon از نمونه بازی هایی هستند که طی این سال ها، دایرکت مختص به خود را دریافت کرده اند.
  • نیندی دایرکت: دایرکت های مختص به عناوین مستقل که اسامی شان با توجه به سه ریجن پخش آن کمی متفاوت است. هدف این دایرکت ها، پوشش عناوین مستقل در انتظاری هستند که برای سیستم های نینتندو منتشر می شوند و در میان دایرکت های معمولی نمی توان قرارشان داد. طول این دایرکت ها عموماً 20 دقیقه است.
این تاپیک به قصد پوشش خبری موارد معرّفی شده در دایرکت ها، اعلام زمان پخش هر کدام، پوشش شایعات و بحث و صحبت پیرامون اخبار آن ایجاد شده.

Direct Template 02.jpg

قسمت جدید برای چهارشنبه 13 فروردین، ساعت 16:30 عصر تایید شده

برای مشاهده دایرکت های نینتندو در زمان پخش از لینک های زیر می توانید استفاده کنید

Twitch | YouTube

آخرین ویرایش:
این یکی از ظالمانه ترین دایرکت های تاریخه
چرا باید از چیزی که فقط تو ژاپن در دسترسه، وسط بسته بودن مرزها، این جوری دایرکت بذاری
حالا باز آمریکایی جماعت شاید شانس بهش رو کنه یه روز بره
مائه بدبخت چی؟ :D
دست ما کوتاه و خرما بر نخیل

پ.ن: قبلاً یک اینسایدر (یادم نیست کی بود) گفته بود ریترو یک پروژه غیر گیم کار میکنه و بعضی اونو با پارک مرتبط دونسته بودن اگر درست باشه باید امشب ببینیمشون
پ.ن2: با اینکه گفتن هیچ بازی اعلام نمیشه تو فانتزی خودم دوست دارم فکر کنم Super Nintendo Land برا سویچ معرفی میشه.

• Like
Reactions: Z-fan and omid0
دست ما کوتاه و خرما بر نخیل

پ.ن: قبلاً یک اینسایدر (یادم نیست کی بود) گفته بود ریترو یک پروژه غیر گیم کار میکنه و بعضی اونو با پارک مرتبط دونسته بودن اگر درست باشه باید امشب ببینیمشون
پ.ن2: با اینکه گفتن هیچ بازی اعلام نمیشه تو فانتزی خودم دوست دارم فکر کنم Super Nintendo Land برا سویچ معرفی میشه.

اگه زمان 3DS بودیم شاید یه App واقعیت افزوده یا AR واسه اش میومد
ولی سوییچ کلا دستگاهی نیست که بشه براش بازی AR زد (که هر چند، این کار رو با Mario Kart Home Live Circuit کردن :دی ولی اون قضیه اش جداست :دی)

احتمالا همون جور که خودشون گفتن، اون جور برنامه های دیوایس خاص خودش رو داره که تو پارک میدی و میگیری

اگه زمان 3DS بودیم شاید یه App واقعیت افزوده یا AR واسه اش میومد
ولی سوییچ کلا دستگاهی نیست که بشه براش بازی AR زد (که هر چند، این کار رو با Mario Kart Home Live Circuit کردن :D ولی اون قضیه اش جداست :D)

احتمالا همون جور که خودشون گفتن، اون جور برنامه های دیوایس خاص خودش رو داره که تو پارک میدی و میگیری

فکر کنم تو تریلر موزیکالی که براش ساختن مچ بند بود (درست یادم نیست ولی فکر کنم اپ موبایل هم نشون دادن)

• Like
Reactions: omid0
کلش را نگاه کنی، مثل بهشت روی زمین میمونه.
خدا لعنتشون کنه.:|

پ.ن:پیتزا اش رو گفتن ولی نشون ندادن.:))

جالبه حتی توی منوی رو دیوار هم پیتزا ندیدم
187446
شبیه ترین چیز به پیتزا عکس دومی از سمت راست ردیف پایین هست که اونم برای پیتزا بودن خیلی قلمبه هست.

پ.ن: شکنجه بدتر از دیدن این عکسها دیدن منوی کافه کربی هست. لعنتیای زیبایی غذا رو به یه لول دیگه ای میبرن 8->

موقع پخش دایرکت بیدار نبودم
ولی از بیداری تا الان دو دور دیدمش:

187457

با این که کل دایرکت به طرز خوبی خیلی دردناک بود (به جز وقتی که میاموتو اولش گفت Directly... قشنگ منو برد 5 سال پیش و دوران ایواتا)
ولی عوضش یه ری اکشن گیف خفن واسه تاپیک های داغ انجمن گرفتیم :D

187458

Final Fantasy VII Remake هم که نوشته Final Fantasy 7 Remake. :| حالا اگه بقیه رو درست ننوشته بود اشکال نمیگرفتم. SMT V, GTA V
پنج روز دیگه؟؟؟!!

آره همون too good to be true.

..ولی اگه حقیقت داشته باشه DLSS واسه این کنسول معجزه میکنه.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Z-fan
Nintendo Direct 2021 لیک شد.

View attachment 189759

First Party SOFTWAR?

حاجی ما داریم سه روزه تو ریست ارا و توییتر به این لیک ـه می خندیم :دی
جداً حاجی مون جدا از این که وسط منع مبادلات اطلاعات کاری فیزیکی تو آمریکا، تونسته همچین کاغذ فکس مشتی ای پیدا کنه :دی
مجبور نبود از متروید اسم ببره
همه مون میدونیم هیچ وقت تو هیچ دایرکتی هیچ خبری از متروید نمیشه :دی

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or