بچه ها کپی خور کردن دستگاه ورژن های بالا کی قراره ریلیز بشن !؟

یعنی کسی نمیدونه؟دوستان چطور باید بازی های eshope رو دانلود کنم؟ سایت خاصی هست؟ اگر کسی داره بگه
داغ دل مارو تازه نکن
من از دوستم گرفتم دارم بازی میکنم ولی دوست دارم یه دستگاه حتما واسه خودم بگیرم :d
بازی پوکمون 3ds محشره فقط نمیدون چرا بازی به این خفنی تاپیک نداره یا من ندیدم :d
داغ دل مارو تازه نکن
من از دوستم گرفتم دارم بازی میکنم ولی دوست دارم یه دستگاه حتما واسه خودم بگیرم :d
بازی پوکمون 3ds محشره فقط نمیدون چرا بازی به این خفنی تاپیک نداره یا من ندیدم :d

تاپیک رو که انشالله اگه کسی نزد خودم میزنم.داغ دل مارو تازه نکن
راستی این سری های پوکمون به اون لیستت اضافه کن شاید جا انداختم . خداییش انقدر بازی خوب داره این کنسول من الان موندم چی رو برم . از اون طرف e3 هم که نزدیکه .داغ دل مارو تازه نکن
من هنوز نرسیدم به اینجا و هنوز بچه ام و بزرگ نشدم و خیلی راه دارم .تاپیک رو که انشالله اگه کسی نزد خودم میزنم.
یه سوال هم دارم از دوستانی کهthe legend of Zelda ocarina of time رو بازی کردن اونم اینکه تو منطقه lake hylia زمانی که لینک بزرگ میشه یه مکان طبقاتی وجود داره که با نواختن ساز آب بالا میاد یا پایین میره...
تو طبقه اول این بازی برای باز شدن درب به یه تیروکمان احتیاج هست ولی من هرچی گشتم پیداش نکردم.ممنون میشم کمک کنید که چطور میشه این تیروکمان رو پیدا کرد.
ولی خودمون این زلدا رو هرچی بازی میکنی خسته نمیشی...راستی این سری های پوکمون به اون لیستت اضافه کن شاید جا انداختم . خداییش انقدر بازی خوب داره این کنسول من الان موندم چی رو برم . از اون طرف e3 هم که نزدیکه .
من الان دارم اینو میرم :d
![]()
- - -ویرایش - - -
من هنوز نرسیدم به اینجا و هنوز بچه ام و بزرگ نشدم و خیلی راه دارم .
من شارژر دستگاهم برق 110 هست و دوشاخه ای که داری از این خارجی ها هست.
واسه این که ازش استفاده کنم باید براش ترانس 220 به 110 بگیرم یا فقط تبدیل 2شاخه؟
میشه 1 عکس از تبدیلی که باید بگیرم بزارین؟
ممنون
تبدیل 220 به 110 باید بگیری
یک چیزی توی مایه های این:
![]()
سایتی رو سراغ ندارین که بفروشن؟تبدیل 220 به 110 باید بگیری
یک چیزی توی مایه های این:
![]()
ممنون
- - -ویرایش - - -
سایتی رو سراغ ندارین که بفروشن؟
از اول پک امارات میگرفتی بهترین کار بود خودش آداپتور اصلی 220 روشه
پک امارات جعبه اش تپلتر و بزرگتره