Nintendo 3DS

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    3ds
بچه ها کپی خور کردن دستگاه ورژن های بالا کی قراره ریلیز بشن !؟

داغ دل مارو تازه نکن :(
من از دوستم گرفتم دارم بازی میکنم ولی دوست دارم یه دستگاه حتما واسه خودم بگیرم :d
بازی پوکمون 3ds محشره فقط نمیدون چرا بازی به این خفنی تاپیک نداره یا من ندیدم :d

من از دوستم گرفتم دارم بازی میکنم ولی دوست دارم یه دستگاه حتما واسه خودم بگیرم :d
بازی پوکمون 3ds محشره فقط نمیدون چرا بازی به این خفنی تاپیک نداره یا من ندیدم :d

سر جمع فکر نکنم 5 نفر توی ایران باشن که Pokemon بازی کنن :d

محض اطلاع می گم قهرمان دنیا توی Pokemon ایرانیه ، البته مقیم ایتالیا هست ، آرش امتی یا به عبارتی Arash Ommati

خوشبختانه خوش شانس بودم سر این بازی یاسر !
بترک برام از اون ور آوردن نسخه ی Y رو که 179 تومن برام در اومد ! :d

اولین بازی پوکمون عمرم بود ولی نمیتونستم ولش کنم یکی از خداها بود مخصوصا موجوداتی که آخراش تبدیل یا اولوشن میشن همه ی دشمن هارو میترکونن !
ولی متسفانه فقط 48 ساعت طول کشید بازیم ! :(

آخرین بازی اوریجمم :‌ shin megami tensi devil summoner soul hacker بود که وقت نشده بازی کنم فعلا هم صبر میکنم تا کپی خور شه !‌

داغ دل من از تو تازه تره یاسر !‌

تاپیک رو که انشالله اگه کسی نزد خودم میزنم.
یه سوال هم دارم از دوستانی کهthe legend of Zelda ocarina of time رو بازی کردن اونم اینکه تو منطقه lake hylia زمانی که لینک بزرگ میشه یه مکان طبقاتی وجود داره که با نواختن ساز آب بالا میاد یا پایین میره...
تو طبقه اول این بازی برای باز شدن درب به یه تیروکمان احتیاج هست ولی من هرچی گشتم پیداش نکردم.ممنون میشم کمک کنید که چطور میشه این تیروکمان رو پیدا کرد.

راستی این سری های پوکمون به اون لیستت اضافه کن شاید جا انداختم . خداییش انقدر بازی خوب داره این کنسول من الان موندم چی رو برم . از اون طرف e3 هم که نزدیکه .
من الان دارم اینو میرم :d
pmdgti4.jpg

- - -ویرایش - - -

تاپیک رو که انشالله اگه کسی نزد خودم میزنم.
یه سوال هم دارم از دوستانی کهthe legend of Zelda ocarina of time رو بازی کردن اونم اینکه تو منطقه lake hylia زمانی که لینک بزرگ میشه یه مکان طبقاتی وجود داره که با نواختن ساز آب بالا میاد یا پایین میره...
تو طبقه اول این بازی برای باز شدن درب به یه تیروکمان احتیاج هست ولی من هرچی گشتم پیداش نکردم.ممنون میشم کمک کنید که چطور میشه این تیروکمان رو پیدا کرد.
من هنوز نرسیدم به اینجا و هنوز بچه ام و بزرگ نشدم و خیلی راه دارم .

راستی این سری های پوکمون به اون لیستت اضافه کن شاید جا انداختم . خداییش انقدر بازی خوب داره این کنسول من الان موندم چی رو برم . از اون طرف e3 هم که نزدیکه .
من الان دارم اینو میرم :d
pmdgti4.jpg

- - -ویرایش - - -

من هنوز نرسیدم به اینجا و هنوز بچه ام و بزرگ نشدم و خیلی راه دارم .
ولی خودمون این زلدا رو هرچی بازی میکنی خسته نمیشی...
الآن این نسخه ای که گفتم کلا روی 3DS اجازه نمیده برم سراغ بازی دیگه و روی wii هم کلا درگیر twilight princess هستم.
پس در رابطه با سوالم ممنون میشم دوستان کمک کنند.

من شارژر دستگاهم برق 110 هست و دوشاخه ای که داری از این خارجی ها هست.
واسه این که ازش استفاده کنم باید براش ترانس 220 به 110 بگیرم یا فقط تبدیل 2شاخه؟
میشه 1 عکس از تبدیلی که باید بگیرم بزارین؟
ممنون

من شارژر دستگاهم برق 110 هست و دوشاخه ای که داری از این خارجی ها هست.
واسه این که ازش استفاده کنم باید براش ترانس 220 به 110 بگیرم یا فقط تبدیل 2شاخه؟
میشه 1 عکس از تبدیلی که باید بگیرم بزارین؟
ممنون

تبدیل 220 به 110 باید بگیری

یک چیزی توی مایه های این:

110-220v-adapter-for-jap-usa-console-step-down.jpg

از اول پک امارات میگرفتی بهترین کار بود خودش آداپتور اصلی 220 روشه

پک امارات جعبه اش تپلتر و بزرگتره

من خودم یه مدت پک امارت خریده بودم

من تابستون پارسال گرفتم و همین یکی رو با این قیمت بزور پیدا کردم(آکبند گرفتم 750 مدل ایکس ال ولی یکی از بچه های سایت دسته 2 ورژن بالا رو میداد 700).

دوستان mario kart 7 رو بازی بکنید عالیه!
بالاخره یه بازی حس کراش ماشینی رو بهم داد!هیچ نسخه دیگش این حسو بهم نداده بود!
بهش 9.5 میدم!
اون نیم نمره هم به خاطر اینه که بعضی مپها از لحاظ گرافیکی کم کاری شده روشون!مثل مپایی که از wii اوردن توش!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or