Nintendo 3DS

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    3ds
فقط حدود 12 روز به عرضه Kirby جدید مانده !

KTD_Boxart_PAL.png

سلام تا العان چند تا kirby اومده رو 3ds

سلام

هیچی تازه این بیاد میشه اولین kirby

بخاطر همین تو خرید 3ds مرددم چون غیر از پول خود 3ds بایر 250 هزار پول فلش کارت بدم اما تو انحصاریا نینتتدو برای 3ds خیلی کم کاری کرده اونم بخاطر وضع wii u بقیه کنسولاشو قربانی میکنه

همین ds زمان لانچ kirby داشت تا 2 سال بعدش 2 نسخه kirby دیگه منتشر کرد که آخرش شد 4 نسخه kirby

بعد از 3 سال نه خبری از متروید هست نه kirby نه دانکی کونگ اختصاصی و ........

تو کنسولاnintendo میخری بازیا مولتی بازی کنی یا انحصاری؟

سلام تا العان چند تا kirby اومده رو 3ds

هیچ Kirby مخصوص 3ds تا به الان نداشتیم همونطور که کاربر s-arash گفتند

- - -ویرایش - - -

شده بازی ارجینالشم بخرم میگیرمش

Mass Attack نسخه ds رو رفتید ؟

یه پا شاهکاره اون نسخه به نظرم و هیچ کمبودی تقریبا نداره به نظرم !!

سلام

بخاطر همین تو خرید 3ds مرددم چون غیر از پول خود 3ds بایر 250 هزار پول فلش کارت بدم اما تو انحصاریا نینتتدو برای 3ds خیلی کم کاری کرده اونم بخاطر وضع wii u بقیه کنسولاشو قربانی میکنه

همین ds زمان لانچ kirby داشت تا 2 سال بعدش 2 نسخه kirby دیگه منتشر کرد که آخرش شد 4 نسخه kirby

دقیقا درسته
جای خالی یه متروید عالی رو 3ds شدیدا احساس می=((شه

سلام

قبول دارم که تقریبا به نسبت DS اوضاع 3DS چندان خوب نیست از لحاظ انحصاری فعلا , اما توی کنسولهای دستی این نسل به نظرم خوب هست و ارزش داره 3DS

من بیشتر برای انحصاری

هیچ Kirby مخصوص 3ds تا به الان نداشتیم همونطور که کاربر s-arash گفتند

- - -ویرایش - - -

Mass Attack نسخه ds رو رفتید ؟

یه پا شاهکاره اون نسخه به نظرم و هیچ کمبودی تقریبا نداره به نظرم !!

کلیپ تریلر بازی kirby mass attack برای خود سایت نینتندو ه

http://media.nintendo.com/nintendo/...m0OFgsaT/lyGwNOvAYxrNOiBa54X1ZGm5pwEfiD0h.mp4

- - -ویرایش - - -

قبول دارم که تقریبا به نسبت DS اوضاع 3DS چندان خوب نیست از لحاظ انحصاری فعلا اما توی کنسولهای دستی این نسل به نظرم خوب هست و ارزش داره 3DS

من بیشتر برای انحصاری

به قبول داشتن نیست به کنار گذاشتن روند خطیه نینتندوه که بخاطر wii u از همه چی داره میگذره نمونه اش همین wii با این فروش و برنده نسل هفت بودن و ادامه داشتن فروش اما بخاطر اینکه مردم جذب wii u بشن خط تولید wii جمع کرد خیلی از کمپانی ها گفته بودن ما بازی برای wii منتشر میکنیم اما بازی برای wii u منتشر نمیکنیم که چند وقت پیش خودم لینک خبرشو گذاشته بودم

الانم از 3ds داره میزنه حتی آنلاین ds و wii جمع کرد تا مشتری wii u بیشتر بشه این که سبک درست بازاریابی نیست گرو کشیه خب مردمم بی اعتناد میشن نمیخرن

همین ps2 فروش عالی داشت و چون مردم هنوز میخواستنش بعد از عرضه ps3 سونی فروش ps2 ادامه داد و بازی ها نسل هفتی هم براش اومد حتی خدا جنگ 2 به جا ps3 روی ps2 زد این یعنی احترام به فن ها و مشتری ها اما نینتندو خط تولید کنسول پرفروششو که این فروش بالا ادامه داشتو جمع کرد بخاطر فروش ضعیف wii u

ds هم ارزش داشت روش کلی بازی اومد و انحصاری ها یکی بعد از دیگری براش اومدن 3ds چی؟ بعد از 3 سال هنوز یه kirby نداره این تو 6 نسل کنسول دستی نینتندو سابقه نداشته تو زمینه متروید و ........ هم همینطوره حتی بازی مثل پوکمون با مقایسه زمانی با ds مقایسه کنی 3ds بعد از 3 سال اصلا هیچه

این یعنی ارزش قائل نشدن نینتندو برای صاحبان کنسول ها دیگه نینتندو

تو سایت gbatemp که خیلی مطرجه قبلا تو نظر سنجی 85 درصد گفته بودن wii u میخریم اما با گذشت زمان و اشتباه ها نینتندو این آمار رسید به 20 درصد

آخرین ویرایش:
به نظرم چه برای 3ds و چه برای wii u اگر تا e3 صبر کنیم بهتر معلوم میشه بازم

اگرچه من از وضع فعلی 3ds تقریبا راضی هستم اما نه خیلی راضی (چون تقریبا هنوزم به قول شما از ds عقبه)

به نظر من اوضاع بهتر میشه احتمالا

کلیپ تریلر بازی kirby mass attack برای خود سایت نینتندو ه

http://media.nintendo.com/nintendo/...m0OFgsaT/lyGwNOvAYxrNOiBa54X1ZGm5pwEfiD0h.mp4

- - -ویرایش - - -

به قبول داشتن نیست به کنار گذاشتن روند خطیه نینتندوه که بخاطر wii u از همه چی داره میگذره نمونه اش همین wii با این فروش و برنده نسل هفت بودن و ادامه داشتن فروش اما بخاطر اینکه مردم جذب wii u بشن خط تولید wii جمع کرد خیلی از کمپانی ها گفته بودن ما بازی برای wii منتشر میکنیم اما بازی برای wii u منتشر نمیکنیم که چند وقت پیش خودم لینک خبرشو گذاشته بودم

الانم از 3ds داره میزنه حتی آنلاین ds و wii جمع کرد تا مشتری wii u بیشتر بشه این که سبک درست بازاریابی نیست گرو کشیه خب مردمم بی اعتناد میشن نمیخرن

همین ps2 فروش عالی داشت و چون مردم هنوز میخواستنش بعد از عرضه ps3 سونی فروش ps2 ادامه داد و بازی ها نسل هفتی هم براش اومد حتی خدا جنگ 2 به جا ps3 روی ps2 زد این یعنی احترام به فن ها و مشتری ها اما نینتندو خط تولید کنسول پرفروششو که این فروش بالا ادامه داشتو جمع کرد بخاطر فروش ضعیف wii u

ds هم ارزش داشت روش کلی بازی اومد و انحصاری ها یکی بعد از دیگری براش اومدن 3ds چی؟ بعد از 3 سال هنوز یه kirby نداره این تو 6 نسل کنسول دستی نینتندو سابقه نداشته تو زمینه متروید و ........ هم همینطوره حتی بازی مثل پوکمون با مقایسه زمانی با ds مقایسه کنی 3ds بعد از 3 سال اصلا هیچه

این یعنی ارزش قائل نشدن نینتندو برای صاحبان کنسول ها دیگه نینتندو

تو سایت gbatemp که خیلی مطرجه قبلا تو نظر سنجی 85 درصد گفته بودن wii u میخریم اما با گذشت زمان و اشتباه ها نینتندو این آمار رسید به 20 درصد

همه حرفاتو قبول دارم

یکی میگفت آمریکا اگه بد هم باشه برا مردمش و دارا شدن کشورش جنگ میکنه و ........

اما نینتندو به فن ها خودشم رحم نکرده

- - -ویرایش - - -

به نظرم چه برای 3ds و چه برای wii u اگر تا e3 صبر کنیم بهتر معلوم میشه بازم

اگرچه من از وضع فعلی 3ds تقریبا راضی هستم اما نهه خیلی راضی (چون تقریبا هنوزم به قول شما از ds عقبه)

داداش مگه یه نسل چند ساله؟ 3 سال کم بوده؟

هر کی که یکمی از صنعت گیم سر در بیاره مدونه سگا سر ساترن شکست خورد چون کنسول یک سال ودتر به بازار عرضه کرد و اون یکسال بازی خوبی تو بازار نداشت و این اشتباه ها و ادامه دادنشون باعث شکست اون غول گیم شد حالا نینتندو درست همون اشتباه ها سگا قدم به قدم تکرار میکنه

داداش مگه یه نسل چند ساله؟ 3 سال کم بوده؟

هر کی که یکمی از صنعت گیم سر در بیاره مدونه سگا سر ساترن شکست خورد چون کنسول یک سال ودتر به بازار عرضه کرد و اون یکسال بازی خوبی تو بازار نداشت و این اشتباه ها و ادامه دادنشون باعث شکست اون غول گیم شد حالا نینتندو درست همون اشتباه ها سگا قدم به قدم تکرار میکنه

نهایتا به نظرم سه سال دیگه یا چهار سال از عمر 3ds مونده

آخه همین الانشم تقریبا کلی بازی داره 3ds (حداقل 40 بازی نسبتا خوب داره به نظرم) اما قبول دارم به ds هم نمیرسه از این لحاظ تقریبا فعلا

اما الان بحث تبلتها و موبایلهای جدید هم هست که در زمان ds اینطور فراگیر نبودند

3ds تا همین الانشم شکست خورده نبوده و فروش نسبتا خوبی داشته (به نظر من تا قبل از عرضه نسل بعدیش حداقل حدود 60 تا 70 میلیون میفروشه)

اینکه یه کنسول بیاد و بازی خاصی نداشته باشه مثلا برای یک سال خوب نیست و قبول دارم اینو (متئسفانه 3ds جدای از قیمتش در زمان عرضه بازی های چندان خوبی یا عالی هم تقریبا نداشت)

من کلا هم خیلی برام فروشش مهم نیست و مهمتر بازیهاش هست که به نظرم تا به الان 3ds بازیهای نسبتا خوبی داره (بیشتر هم انحصاری مد نظرمه)

اینا در کل نظر بنده هست

خیلی ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or