sadegh93
کاربر سایت
دوستان واسه دانلود بازیهای 3ds کنارشون زده اروپا یا آمریکا
فرقی میکنه ؟ دستگاه من ntsc هستش کدومشون باید دانلود کنم؟
تاجایی که میدونم فرق خاصی بین اروپا و آمریکا نیست جهت اجرا بازی های کپی
دوستان واسه دانلود بازیهای 3ds کنارشون زده اروپا یا آمریکا
مهم نیست کارتریج های کپی همگی رجیون فری هستند.دوستان واسه دانلود بازیهای 3ds کنارشون زده اروپا یا آمریکا
بیشتر ntsc دان کن!دوستان واسه دانلود بازیهای 3ds کنارشون زده اروپا یا آمریکا
سلام تا العان چند تا kirby اومده رو 3dsفقط حدود 12 روز به عرضه Kirby جدید مانده !
![]()
سلام تا العان چند تا kirby اومده رو 3ds
سلام تا العان چند تا kirby اومده رو 3ds
شده بازی ارجینالشم بخرم میگیرمش
دقیقا درستهسلام
هیچی تازه این بیاد میشه اولین kirby
بخاطر همین تو خرید 3ds مرددم چون غیر از پول خود 3ds بایر 250 هزار پول فلش کارت بدم اما تو انحصاریا نینتتدو برای 3ds خیلی کم کاری کرده اونم بخاطر وضع wii u بقیه کنسولاشو قربانی میکنه
همین ds زمان لانچ kirby داشت تا 2 سال بعدش 2 نسخه kirby دیگه منتشر کرد که آخرش شد 4 نسخه kirby
بعد از 3 سال نه خبری از متروید هست نه kirby نه دانکی کونگ اختصاصی و ........
تو کنسولاnintendo میخری بازیا مولتی بازی کنی یا انحصاری؟
شهسلام
هیچی تازه این بیاد میشه اولین kirby
بخاطر همین تو خرید 3ds مرددم چون غیر از پول خود 3ds بایر 250 هزار پول فلش کارت بدم اما تو انحصاریا نینتتدو برای 3ds خیلی کم کاری کرده اونم بخاطر وضع wii u بقیه کنسولاشو قربانی میکنه
همین ds زمان لانچ kirby داشت تا 2 سال بعدش 2 نسخه kirby دیگه منتشر کرد که آخرش شد 4 نسخه kirby
بعد از 3 سال نه خبری از متروید هست نه kirby نه دانکی کونگ اختصاصی و ........
تو کنسولاnintendo میخری بازیا مولتی بازی کنی یا انحصاری؟
هیچ Kirby مخصوص 3ds تا به الان نداشتیم همونطور که کاربر s-arash گفتند
- - -ویرایش - - -
Mass Attack نسخه ds رو رفتید ؟
یه پا شاهکاره اون نسخه به نظرم و هیچ کمبودی تقریبا نداره به نظرم !!
قبول دارم که تقریبا به نسبت DS اوضاع 3DS چندان خوب نیست از لحاظ انحصاری فعلا اما توی کنسولهای دستی این نسل به نظرم خوب هست و ارزش داره 3DS
من بیشتر برای انحصاری
کلیپ تریلر بازی kirby mass attack برای خود سایت نینتندو ه
http://media.nintendo.com/nintendo/...m0OFgsaT/lyGwNOvAYxrNOiBa54X1ZGm5pwEfiD0h.mp4
- - -ویرایش - - -
به قبول داشتن نیست به کنار گذاشتن روند خطیه نینتندوه که بخاطر wii u از همه چی داره میگذره نمونه اش همین wii با این فروش و برنده نسل هفت بودن و ادامه داشتن فروش اما بخاطر اینکه مردم جذب wii u بشن خط تولید wii جمع کرد خیلی از کمپانی ها گفته بودن ما بازی برای wii منتشر میکنیم اما بازی برای wii u منتشر نمیکنیم که چند وقت پیش خودم لینک خبرشو گذاشته بودم
الانم از 3ds داره میزنه حتی آنلاین ds و wii جمع کرد تا مشتری wii u بیشتر بشه این که سبک درست بازاریابی نیست گرو کشیه خب مردمم بی اعتناد میشن نمیخرن
همین ps2 فروش عالی داشت و چون مردم هنوز میخواستنش بعد از عرضه ps3 سونی فروش ps2 ادامه داد و بازی ها نسل هفتی هم براش اومد حتی خدا جنگ 2 به جا ps3 روی ps2 زد این یعنی احترام به فن ها و مشتری ها اما نینتندو خط تولید کنسول پرفروششو که این فروش بالا ادامه داشتو جمع کرد بخاطر فروش ضعیف wii u
ds هم ارزش داشت روش کلی بازی اومد و انحصاری ها یکی بعد از دیگری براش اومدن 3ds چی؟ بعد از 3 سال هنوز یه kirby نداره این تو 6 نسل کنسول دستی نینتندو سابقه نداشته تو زمینه متروید و ........ هم همینطوره حتی بازی مثل پوکمون با مقایسه زمانی با ds مقایسه کنی 3ds بعد از 3 سال اصلا هیچه
این یعنی ارزش قائل نشدن نینتندو برای صاحبان کنسول ها دیگه نینتندو
تو سایت gbatemp که خیلی مطرجه قبلا تو نظر سنجی 85 درصد گفته بودن wii u میخریم اما با گذشت زمان و اشتباه ها نینتندو این آمار رسید به 20 درصد
به نظرم چه برای 3ds و چه برای wii u اگر تا e3 صبر کنیم بهتر معلوم میشه بازم
اگرچه من از وضع فعلی 3ds تقریبا راضی هستم اما نهه خیلی راضی (چون تقریبا هنوزم به قول شما از ds عقبه)
داداش مگه یه نسل چند ساله؟ 3 سال کم بوده؟
هر کی که یکمی از صنعت گیم سر در بیاره مدونه سگا سر ساترن شکست خورد چون کنسول یک سال ودتر به بازار عرضه کرد و اون یکسال بازی خوبی تو بازار نداشت و این اشتباه ها و ادامه دادنشون باعث شکست اون غول گیم شد حالا نینتندو درست همون اشتباه ها سگا قدم به قدم تکرار میکنه