Nintendo 3DS

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    3ds
سام
خوش اومدی -اره نمیدونم چرا بن شدن
منم بازی میخوام 3ds گرفتم اما هیچ کارت هکی ندارم :D برم یه کارت Ds بگیرم حد اقل
هک نرم افزاری روی اینا بیاد میریزن رو خود رمش؟؟؟

هر کاری انجام میدی بده ولی به سایت نینتندو وصل نشو چون دیگه نمیتونی بازیهای 3ds رو به صورت کپی اجرا کنی

هک نرم افزاری یه چیزی مثل NeoGamma تو Wii هستش...
یا رو Ram دستگاه میریزی یا رو حافظه ی اصلیش نصب میشه!!

اها -خبرایی از هک نرم افزاری هستش؟

- - -ویرایش - - -

هر کاری انجام میدی بده ولی به سایت نینتندو وصل نشو چون دیگه نمیتونی بازیهای 3ds رو به صورت کپی اجرا کنی
یعنی چی به سایتش وصل نشم ؟مرورگرش منظورته >؟
چند باز اینترنتشو روشن کردم نوشت اپدیت بشه یا خواستم یوتوب دانلود کنم رفت eshop بعدش نذاشت گفت اپدیت بشه
الان همون 2 هستش ورژنش

اها -خبرایی از هک نرم افزاری هستش؟

- - -ویرایش - - -

یعنی چی به سایتش وصل نشم ؟مرورگرش منظورته >؟
چند باز اینترنتشو روشن کردم نوشت اپدیت بشه یا خواستم یوتوب دانلود کنم رفت eshop بعدش نذاشت گفت اپدیت بشه
الان همون 2 هستش ورژنش
منظورم اینه از طریق سایت نینتندو دستگاه رو اپدیت نکن چون به اخرین ورژن دستگاه اپدیت میشه و دیگه نمیتونی بازی های 3ds رو به صورت کپی اجرا کنی

منظورم اینه از طریق سایت نینتندو دستگاه رو اپدیت نکن چون به اخرین ورژن دستگاه اپدیت میشه و دیگه نمیتونی بازی های 3ds رو به صورت کپی اجرا کنی

اره اپدیت نکردم چند سری خواست بکنه نزاشتم
میگم هیچ راهی نداره بدون بازی اپ کردش؟فایل های اپدیت ایناا دامپ نشدن بریزیم روی رم ؟

Phoenix Wright : Ace Attorney : Dual Destinies که بازی e-shop هست هم dump شد!!!!!

این بازی در حال حاضر رام اش در دسترس هست و گفته می شه با gateway کار می کنه ، بر طبق شایعات dump کردن بازی های eshop یکی از ویژگی های gateway2 هست

ببخشید من که جایی ندیدم رام بازی که نوشتید در دسترس باشه برای دانلود

در تایپیک زیر هم نگفته که قراره بیاد این ویژگی یا نه ؟ و فکر کنم یه شخصی سوال پرسیده میشه همچین چیزی یا نه

Ace Attorney Dual Destinies Gateway ROM | GBAtemp.net -> The Free Independent Video Game Community: 3DS, NDS, Wii, GBA, PSP, Hacking, Dingoo, PS3, Xbox 360...

البته یه شخصی تقریبا گفته که نسخه ژاپنیش هست برای دانلود اما فکر کنم نسخه ژاپنی عرضه retail هم شده باشه

ممنون

ببخشید من که جایی ندیدم رام بازی که نوشتید در دسترس باشه برای دانلود

در تایپیک زیر هم نگفته که قراره بیاد این ویژگی یا نه ؟ و فکر کنم یه شخصی سوال پرسیده میشه همچین چیزی یا نه

Ace Attorney Dual Destinies Gateway ROM | GBAtemp.net -> The Free Independent Video Game Community: 3DS, NDS, Wii, GBA, PSP, Hacking, Dingoo, PS3, Xbox 360...

البته یه شخصی تقریبا گفته که نسخه ژاپنیش هست برای دانلود اما فکر کنم نسخه ژاپنی عرضه retail هم شده باشه

ممنون

توی ژاپن فیزیکی اش ریلیز شده که البته dump نشده کلا
این نسخه اروپایی اش هست ، در حال حاضر این بازی رو شما می تونی روی gateway راحت بازیش کنی به نظر
یعنی نیازی به صبر کردن تا اومدن آپدیت جدید نیست ، همین نسخه 2.02 و 2.01 می تونن اجراش کنن
من دارم دانلود می کنم اگه کار کرد خبرش رو می دم بعد اگه کسی خواست لینک دانلودش رو می دم بهش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or