Nintendo 3DS

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    3ds
آره... usb 500mA اما شارژرش 900
حالا قیمت شارژر EU چنده؟

به نظرم یدونه شارژر dsi xl پیدا کنی بهتره چون فکر کنم سوکت اداپتورش با سوکت اداپتور 3ds یکی باشه البته اگر خواستی بخری خوده 3ds رو همراهت ببر تا همونجا تست کنی که اداپتور dsi به 3ds میخوره یا نه

آره از همون پاساژک (!) شیرازی یه شارژر dsi گرفتم 22 قشنگ باش شارژ میشه. 4.6v 900mA
کلا توی توپ خونه همین یه مغازه لوازم جانبی نینتندو میفروشه !!!

فقط حواست باشه که فریم ورش باید بین 4.1 تا 4.5 باشه !! اگه پایین تر بود میشه کاریش کرد اما اگه بالاتر باشه نه. (مگه اینکه هکرای عزیز کاری کنن :d)

سلام . دوستان 3ds من هم رسید دیشب فقط چون ریجن یکه برقش 110 ـه . رفتم از لوازم برقی بهم یه آداپتو تبدیل داد 30W ... ولی کار نمیکنه یعنی میزنم تو شارژ چراغ 3ds روشن نمیشه . چه کنم ؟ :دی آداپتوره خرابه ؟
راستی حوصله تعویض SD رو ندارم :دی . فعلا رو خودش 4 گیگ هست . ببینم الان از همین 4 گیگ استفاده کنم بعدا کم آوردم راحت میتونم یدونه 16 گیگ بزارم روش ؟ منظورم اینه که Transfer کردن بازی ها و سیو ها و محتویات SD قدیمی به جدید که سخت نیست یا دنگ و فنگ نداره که ؟ ( مثلا 2 تا فایل اجرا نشه یا 4 تاشون Corrupt بشن ) .

سلام . دوستان 3ds من هم رسید دیشب فقط چون ریجن یکه برقش 110 ـه . رفتم از لوازم برقی بهم یه آداپتو تبدیل داد 30W ... ولی کار نمیکنه یعنی میزنم تو شارژ چراغ 3ds روشن نمیشه . چه کنم ؟ :دی آداپتوره خرابه ؟
راستی حوصله تعویض SD رو ندارم :دی . فعلا رو خودش 4 گیگ هست . ببینم الان از همین 4 گیگ استفاده کنم بعدا کم آوردم راحت میتونم یدونه 16 گیگ بزارم روش ؟ منظورم اینه که Transfer کردن بازی ها و سیو ها و محتویات SD قدیمی به جدید که سخت نیست یا دنگ و فنگ نداره که ؟ ( مثلا 2 تا فایل اجرا نشه یا 4 تاشون Corrupt بشن ) .
سلام
ببین این تبدیل ها یکم طول میکشه کار کنه. ۱ دقیقه بزار بمونه. 3DS بیشتر از 4w نیاز نداره.
اگه می خوای هک کنی که اون sd اصلا نیاز نمیشه. اگه اریجینال میخری هم واسه transfer مشکلی نداری. فقط کپیش کنی حله

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or