Nintendo 3DS

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    3ds
امروز بالاخره Luigie و Paper Mario رو گرفتم
هر دو بازی به شدت توصیه میشن خصوصا ماریو که از همون اولش فوق العاده جذابه مخصوصا ایده برچسبهایی که باید از در و دیوار بکنی که تا حالا تو هیچ کدوم از نسخه های پیپر نبوده
Luigie هم خوبه خیلی بهتر از نسخه اولش رو کیوب که تازه اون هم بازی فوق العاده خوبی بود
اونایی که این بازی رو دارن قرار بذارن برای مولتی که تو تبلیغاتش دیده بودم خیلی باحال بود

Nintendo has just announced an all-new portable gaming system: the Nintendo 2DS

Nintendo 2DS launching October 12 - GameSpot.com
اخر الزمان شده!؟!؟!؟
تازه ويو هم پرايس كات خورد!
خودمونيم ولي خييييييلي زشته.....
اينم عكسش:
137770254515.jpg

از نظر بنده هم خیلی زشته تاشو هم که نیست گنده به نظر میرسه 3d هم نمیتونه بازی هارو اجرا کنه فقط قابلیت پخش کردن فیلمش از طریق sd card بود که خوب بود ولی در کل به نظرم چرته فقط 3ds معمولی .

بچه ها...انقدر به 2DS ایراد نگیرید...احتمالا ً Nintendo دلش هوس Game Boy کرده!!! :d خخخخخخخخ
...
یه چیزی رو جدی بگم... احساس میکنم نینتندو میخواد این کنسول رو با سخت افزار ساده تر بده که باعث فروش با قیمت پایین تر از 3DS هم میشه!
واگرنه شرکت به اون بزرگی مخش معیوب نیست که همچین کاری بکنه!!
حتی شایدم یه شایعه باشه...تو Gamescom امسال معلوم میشه

امروز بالاخره Luigie و Paper Mario رو گرفتم
هر دو بازی به شدت توصیه میشن خصوصا ماریو که از همون اولش فوق العاده جذابه مخصوصا ایده برچسبهایی که باید از در و دیوار بکنی که تا حالا تو هیچ کدوم از نسخه های پیپر نبوده
Luigie هم خوبه خیلی بهتر از نسخه اولش رو کیوب که تازه اون هم بازی فوق العاده خوبی بود
اونایی که این بازی رو دارن قرار بذارن برای مولتی که تو تبلیغاتش دیده بودم خیلی باحال بود

سلطان ترس...لویجـــــــــــــــــــــی :((
هنوزم مثل نسخه ی گیم کیوبش وقتی چراغا خاموش بشن می ترسه شعر میخونه...بعد چراغا که روشن بشن آروم میشه سوت میزنه؟؟؟

بچه ها...انقدر به 2DS ایراد نگیرید...احتمالا ً Nintendo دلش هوس Game Boy کرده!!! :d خخخخخخخخ
...
یه چیزی رو جدی بگم... احساس میکنم نینتندو میخواد این کنسول رو با سخت افزار ساده تر بده که باعث فروش با قیمت پایین تر از 3DS هم میشه!
واگرنه شرکت به اون بزرگی مخش معیوب نیست که همچین کاری بکنه!!
حتی شایدم یه شایعه باشه...تو Gamescom امسال معلوم میشه

سلطان ترس...لویجـــــــــــــــــــــی :((
هنوزم مثل نسخه ی گیم کیوبش وقتی چراغا خاموش بشن می ترسه شعر میخونه...بعد چراغا که روشن بشن آروم میشه سوت میزنه؟؟؟
باو خود نينتندو گفته.....تازه قيمتشم ١٣٠ دلاره....خيلي ارزون ميفته ديگه فقط ٤٥٠ تومن:|

من تازه خریدم مثه موبایل براش یه کدی هست که بزنی و سخت افزار رو تست کنی؟
اگه نیست چه چیزهاییش رو تست کنم؟
برو تو settings دونه دونه همه چيو كاليبريت كن ببين درست كار ميكنن يا نه..

- - -ویرایش - - -

من که ازش خوشم اومده .واقعا اون قابلیت 3d چیز مزخرفیه .فقط کاش همون شکل قبلی بود بدون قابلیت 3d
نگووووو اين حرفو!
تو اين بازي جديدا رسما تركونده...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or