smoker
کاربر سایت
اره ولي از اونجايي كه كيفيت بازيا تو ٣بعدي خيلي بيشتره به نظرم نميارزه!ولی بچه ها قیمتشم خیلی مناسبه ها! فقط 130 دلار!
اره ولي از اونجايي كه كيفيت بازيا تو ٣بعدي خيلي بيشتره به نظرم نميارزه!ولی بچه ها قیمتشم خیلی مناسبه ها! فقط 130 دلار!
اره ولي از اونجايي كه كيفيت بازيا تو ٣بعدي خيلي بيشتره به نظرم نميارزه!
به نظرم برای اشخاصی که این نوع سه بعدی براشون زیاد خوب نیست و یا خوششون نمیاد و همینطور میخواهند مثلا با حدود 130 دلار کنسول بازی دستی بخرند تقریبا خوب میتونه باشه
منم با آقای فامیل دور موافقم...شاید یه نفر مشکل چشمی داشته باشه و نخواد به هیچ وجه 3D ببینه...با این دستگاه 40 دلار صرفه جویی میکنه!!
ولی بدونین قیمت ها همچین هم برای خارجی ها بی تفاوت نیست...!
یه خانواده آمریکایی قشر متوسط بین 1000 تا 2000 دلار درآمد ماهیانه داره...خرج خوراک، پوشاک و تحصیل 3 یا 4 نفر + مالیات ها (Tax) + آبونمان ... اگه ماشینم داشته باشن یا اجاره نشین هم باشن که دیگه رسما ً عین پول ماهانه میره...!!...برای اون آمریکایی 40 دلار هم 40 دلاره!!
ولی تفلکی خیلی شبیه Game Boy میمونه!! :d ... آدم حس نوستالژی بهش دست میده!!
...
راستی...شب جمعه اس...یه یادی کنیم از رفتگان Game Boy و Game Boy Color ...!!هر دوشون وقتی پیشم بودن شبانه روز روشن بودن!!...مخصوصا ً سر بازی Poke'mon که دیگه صبح تا شب با آداپتور روشن بودن!! نمیدونم الآن کجان ولی هر جا هستن روحشون شاد!!
تا وقتي به خود ٣دي اس و بازياش مربوط ميشه بعله!آقا اینجا تاپیک 3ds هست یا تاپیک حل مسایل اقتصادی مردم آمریکا ؟
عزیز دل برادر...این دوستم کارمند یه بانکه . ساعت کاریش هم 9 شب تا 3 صبحه . در ماه 1500 دلار در آمد داره !دوستات چند قرن پیش اونجا میزیستند ؟ دو نقطه دی
منم دوستم اونجاست چیز دیگه ای میگه
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 4
عزیز دل برادر...این دوستم کارمند یه بانکه . ساعت کاریش هم 9 شب تا 3 صبحه . در ماه 1500 دلار در آمد داره !
من که گفتم...اگه میخوایین FB شم میدم با خودش Chat کنین..!! :d
دوستان عزیز بازی خور...بابت اطلاعات اشتباهی که دادم عذر خواهی میکنم...!
طبق آخرین تحقیقاتی که انجام دادم میانگین حقوق دریافتی در کشور آمریکا بین 50,000$ تا 100,000$ هست . بالاترین هزینه ها هم مربوط به ایالت کالیفورنیا هست!!
الآن که دارم این مطلب رو مینویسم دلم می خواد تا خود آمریکا رو شنا کنم ( هر چند که عروس های دریایی اقیانوس مانعم میشن :d ) !!
...
ولی واقعا ً نینتندو چه فکری کرده که لولای وسط 3DS رو برداشته؟؟ آدم نمیدونه چطوری باید بدون کیف حملش کنه!!
حتي شايد بيشتر از يك ماه طول بكشه...از چه سايتي گرفتي؟