Nintendo 3DS

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    3ds
اره ولي از اونجايي كه كيفيت بازيا تو ٣بعدي خيلي بيشتره به نظرم نميارزه!

به نظرم برای اشخاصی که این نوع سه بعدی براشون زیاد خوب نیست و یا خوششون نمیاد و همینطور میخواهند مثلا با حدود 130 دلار کنسول بازی دستی بخرند تقریبا خوب میتونه باشه

به نظرم برای اشخاصی که این نوع سه بعدی براشون زیاد خوب نیست و یا خوششون نمیاد و همینطور میخواهند مثلا با حدود 130 دلار کنسول بازی دستی بخرند تقریبا خوب میتونه باشه

منم نظرمو بگم نسبت به این دستگاه جدید 2DS ؛ خب از اونجایی که یه عده ممکنه براشون مشکل پیش باید وقتی 3D بازی می کنند دو حالت بیشتر براشون به وجود نمیاد یا پول میدن 3DS رو گرون تر میخرن و 2D بازی میکنند یا خب از این جدیده میخرند هم پولشونو صرف جویی میکنند و هم مشکل چشمی پیدا نمی کنند.

ولی لازم به ذکره که هم نوع دستگاه دیگه دو تیکه نیست و هم اینکه فرق چندانی بین 129.99$ ، 169.99$ و 199.99$ برای یه خارجی نیست و رسما دستش واسه خرید بازه ، فقط واسه ما ایرانیاس که مشکل آفرین میشه

واسه 3D رسما دید مستقیم دستگاه که باید یه سره توی یه موقعیت مثل مجسمه خشکت بزنه زیاد جالب نیست.

منم با آقای فامیل دور موافقم...شاید یه نفر مشکل چشمی داشته باشه و نخواد به هیچ وجه 3D ببینه...با این دستگاه 40 دلار صرفه جویی میکنه!!
ولی بدونین قیمت ها همچین هم برای خارجی ها بی تفاوت نیست...!
یه خانواده آمریکایی قشر متوسط بین 1000 تا 2000 دلار درآمد ماهیانه داره...خرج خوراک، پوشاک و تحصیل 3 یا 4 نفر + مالیات ها (Tax) + آبونمان ... اگه ماشینم داشته باشن یا اجاره نشین هم باشن که دیگه رسما ً عین پول ماهانه میره...!!...برای اون آمریکایی 40 دلار هم 40 دلاره!!
ولی تفلکی خیلی شبیه Game Boy میمونه!! :d ... آدم حس نوستالژی بهش دست میده!!
...
راستی...شب جمعه اس...یه یادی کنیم از رفتگان Game Boy و Game Boy Color ...!!هر دوشون وقتی پیشم بودن شبانه روز روشن بودن!!...مخصوصا ً سر بازی Poke'mon که دیگه صبح تا شب با آداپتور روشن بودن!! نمیدونم الآن کجان ولی هر جا هستن روحشون شاد!!

منم با آقای فامیل دور موافقم...شاید یه نفر مشکل چشمی داشته باشه و نخواد به هیچ وجه 3D ببینه...با این دستگاه 40 دلار صرفه جویی میکنه!!
ولی بدونین قیمت ها همچین هم برای خارجی ها بی تفاوت نیست...!
یه خانواده آمریکایی قشر متوسط بین 1000 تا 2000 دلار درآمد ماهیانه داره...خرج خوراک، پوشاک و تحصیل 3 یا 4 نفر + مالیات ها (Tax) + آبونمان ... اگه ماشینم داشته باشن یا اجاره نشین هم باشن که دیگه رسما ً عین پول ماهانه میره...!!...برای اون آمریکایی 40 دلار هم 40 دلاره!!
ولی تفلکی خیلی شبیه Game Boy میمونه!! :d ... آدم حس نوستالژی بهش دست میده!!
...
راستی...شب جمعه اس...یه یادی کنیم از رفتگان Game Boy و Game Boy Color ...!!هر دوشون وقتی پیشم بودن شبانه روز روشن بودن!!...مخصوصا ً سر بازی Poke'mon که دیگه صبح تا شب با آداپتور روشن بودن!! نمیدونم الآن کجان ولی هر جا هستن روحشون شاد!!

اول از همه حد خودتون رو رعایت کنید ...
ظاهرا شما تو زندگی پس از مرگ به سر میبری ، زندگی قبلیت تو آمریکا بوده ؛ در آمد یک کارگر ساده ی رستوران در طی یک ساعت 15$ دلار هست در صورتی که خیلیا تو ایران در آمدشون در یک روز کمتر از 30 تومان هست که این یعنی کمتر از یک ساعت در اونجا ؛ فقط فرقش در محل زندگیست که ما اینجا و اونها اونجان.

پ.ن. 1 : میگم هنوز درستت به لویجی نرسیده نه؟ برات آرزوی موفقیت می کنم.
پ.ن. 2 : نوستالژی : دلتنگی ، از اون جهت میگم که حتی نمیدونه ریشه اش از کجاست و معادل فارسیش چیه ؛ اخه ایشون یه زندگی اولی در آمریکا داشتند.
پ.ن. 3 : موفق و موید باشی ؛ اگه زندگی سومی هم بود برو باقی دنیا رو هم بگرد.

دوست عزیز ، آقا ابولفضل ... من رو حساب آواتاری که گذاشتی گفتم "فامیل دور"...واگرنه قصد جسارت نداشتم...اگه سوء تفاهمی پیش اومده عذر میخوام
ج.پ.ن.1: مرسی ، به همچنین
ج.پ.ن.2: نوستالژی - ویکی‌پدیا
ج.پ.ن.3: باز هم مرسی ، من تا حالا پامو از شاه عبدالعظیم هم اونور تر نذاشتم . چه برسه آمریکا . مرجع حرفم از دوستای قدیمیمه که لس آنجلس زندگی می کنه . میخواین آدرس FB شم بدم برید با خودش صحبت کنید . :dhttps://www.google.com/search?clien...a=X&ei=sSEhUqO6Cdi84AOXrIGQDg&ved=0CCsQvwUoAA

دوستات چند قرن پیش اونجا میزیستند ؟ دو نقطه دی
منم دوستم اونجاست چیز دیگه ای میگه

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 4
عزیز دل برادر...این دوستم کارمند یه بانکه . ساعت کاریش هم 9 شب تا 3 صبحه . در ماه 1500 دلار در آمد داره !
من که گفتم...اگه میخوایین FB شم میدم با خودش Chat کنین..!! :d

عزیز دل برادر...این دوستم کارمند یه بانکه . ساعت کاریش هم 9 شب تا 3 صبحه . در ماه 1500 دلار در آمد داره !
من که گفتم...اگه میخوایین FB شم میدم با خودش Chat کنین..!! :d

بحث رو تمومش کنید ؛ مهم اینه که واسه ما فرقش چشم گیره.

این از استیل دست گرفتن 2DS ؛ اینم صفحه انگلیسیش روی ویکی پدیا ؛ اینم صفحه فارسیش روی ویکی پدیا

پ.ن. 1 : گیت وی 3DS من نرسیده هنوز این ارسالشون به ایران چقدر طول میکشه؟

دوستان عزیز بازی خور...بابت اطلاعات اشتباهی که دادم عذر خواهی میکنم...!
طبق آخرین تحقیقاتی که انجام دادم میانگین حقوق دریافتی در کشور آمریکا بین 50,000$ تا 100,000$ در سال هست . بالاترین هزینه ها هم مربوط به ایالت کالیفورنیا هست!!
الآن که دارم این مطلب رو مینویسم دلم می خواد تا خود آمریکا رو شنا کنم ( هر چند که عروس های دریایی اقیانوس مانعم میشن :d ) !!
...
ولی واقعا ً نینتندو چه فکری کرده که لولای وسط 3DS رو برداشته؟؟ آدم نمیدونه چطوری باید بدون کیف حملش کنه!!

آخرین ویرایش:
دوستان عزیز بازی خور...بابت اطلاعات اشتباهی که دادم عذر خواهی میکنم...!
طبق آخرین تحقیقاتی که انجام دادم میانگین حقوق دریافتی در کشور آمریکا بین 50,000$ تا 100,000$ هست . بالاترین هزینه ها هم مربوط به ایالت کالیفورنیا هست!!
الآن که دارم این مطلب رو مینویسم دلم می خواد تا خود آمریکا رو شنا کنم ( هر چند که عروس های دریایی اقیانوس مانعم میشن :d ) !!
...
ولی واقعا ً نینتندو چه فکری کرده که لولای وسط 3DS رو برداشته؟؟ آدم نمیدونه چطوری باید بدون کیف حملش کنه!!

شلوار بگ ؛ کارم شده شمردن ضربان قلب

میذاری تو جیبش

بحث رو تمومش کنید ؛ مهم اینه که واسه ما فرقش چشم گیره.

این از استیل دست گرفتن 2DS ؛ اینم صفحه انگلیسیش روی ویکی پدیا ؛ اینم صفحه فارسیش روی ویکی پدیا

پ.ن. 1 : گیت وی 3DS من نرسیده هنوز این ارسالشون به ایران چقدر طول میکشه؟
حتي شايد بيشتر از يك ماه طول بكشه...از چه سايتي گرفتي؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or