Nintendo 3DS

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    3ds
دو.ست عزیز توی 3ds lیا 3dsxl امولاتور نیست برای بازی های قدیمی؟بازی های vc هکش کامل هست؟ بعد مشکلی توی 3ds برای بازی های Ds و قدیمی ها نیست ؟ توی اندازه صفحه
هنوز هک نشده دنبال امولاتور میگردی؟؟...تنها راهی که داره اینه که از امولاتور های خود DS استفاده کنی
هنوز هک خود بازی های 3DS درست و حسابی نیومده...چه برسه به VC...

نه بابا......فقط تو صفحه بالا دو تا كادر مشكي مياد ديگه بالا پايين چيزي نمياد يعني هم اندازه خود ds

این دوستمون که عکس گذاشته قسمت مشکی زیاده که

- - -ویرایش - - -

هنوز هک نشده دنبال امولاتور میگردی؟؟...تنها راهی که داره اینه که از امولاتور های خود DS استفاده کنی
هنوز هک خود بازی های 3DS درست و حسابی نیومده...چه برسه به VC...

دوست عزیز یعنی من 3ds بگیرم هیجوره نمیتونم بازی های قدیمیو بازی کنم؟
برنامه های ds روش کار نمیکنه ؟

این دوستمون که عکس گذاشته قسمت مشکی زیاده که

- - -ویرایش - - -

دوست عزیز یعنی من 3ds بگیرم هیجوره نمیتونم بازی های قدیمیو بازی کنم؟
برنامه های ds روش کار نمیکنه ؟
آقا مهرداد یک چیزی میگم ناراحت نشو من از زمانی که یادمه دنبال خرید یک کنسول DS یا 3DS بودی هنوز نتونستی بخری الکی داری میچرخی چرا
آقا یک بار من میگم گوش کن کامل متوجه بشی
3DS هنوز هکش نیومده تا بتونی بازی های 3DS رو روش انجام بدی اما با استفاده از یک کاتریج به نام R4 میتونی بازی های کپی DS رو روی اون انجام بدی
فقط چون صفحه ی بالایی واید هستش کمی مشکی در اطراف داری که اونم اصلا زیاد نیست که بخواد اذیت کنه
به نظرم برو یک دونه 3DS Xl بخر خودتو راحت کن هر مشکلی هم داشتی بیا اینجا در خدمتم

============================================================

دوستان بازی های جدید 3DS هم دستم رسید از قبیل لویجی منشن و لگو سیتی و کستلوانیا و مانستر هانتر
لگو سیتی رو به یکی قول دادم اما از بقیه چند تایی دارم هر کدوم رو خواستید 170 میتونم بدم

آقا مهرداد یک چیزی میگم ناراحت نشو من از زمانی که یادمه دنبال خرید یک کنسول DS یا 3DS بودی هنوز نتونستی بخری الکی داری میچرخی چرا
3DS هنوز هکش نیومده تا بتونی بازی های 3DS رو روش انجام بدی اما با استفاده از یک کاتریج به نام R4 میتونی بازی های کپی DS رو روی اون انجام بدی
فقط چون صفحه ی بالایی واید هستش کمی مشکی در اطراف داری که اونم اصلا زیاد نیست که بخواد اذیت کنه
به نظرم برو یک دونه 3DS Xl بخر خودتو راحت کن هر مشکلی هم داشتی بیا اینجا در خدمتم

دوستان بازی های جدید 3DS هم دستم رسید از قبیل لویجی منشن و لگو سیتی و کستلوانیا و مانستر هانتر
لگو سیتی رو به یکی قول دادم اما از بقیه چند تایی دارم هر کدوم رو خواستید 170 میتونم بدم

دوست عزیز نارحت نمیشم
من یه عادتی دارم قبل خرید سوال میکنم که بعدا پشیمون نشم
بله میدونم هک نشده و با r4 میتونه بازی های ds بیاره سواله من یه چیزی دیگه بود
که 2 تا سواله
1. چون اون درستمون عکس گذاشته بود بازیه ds خیلی کادر مشکی کنارش بود گفتم بپرسم ببینم چقدره تو xl هم همین اندازس یا بزرگتره تصویر یکم؟(منظورم بازی Ds هستش)
2.توی ds برنامه بودش برای اجرای بازی های قدیمی خواستم ببینم این برنامه ها روی 3ds هم کار میکنه یا نه که هیچکی درست حواب نداد تا الان(کلا میشه بازی های قدیمی nes یا atari 2600و ... روی این دستگاه بازی کرد یا نه )

دوست عزیز نارحت نمیشم
من یه عادتی دارم قبل خرید سوال میکنم که بعدا پشیمون نشم
بله میدونم هک نشده و با r4 میتونه بازی های ds بیاره سواله من یه چیزی دیگه بود
که 2 تا سواله
1. چون اون درستمون عکس گذاشته بود بازیه ds خیلی کادر مشکی کنارش بود گفتم بپرسم ببینم چقدره تو xl هم همین اندازس یا بزرگتره تصویر یکم؟(منظورم بازی Ds هستش)
2.توی ds برنامه بودش برای اجرای بازی های قدیمی خواستم ببینم این برنامه ها روی 3ds هم کار میکنه یا نه که هیچکی درست حواب نداد تا الان(کلا میشه بازی های قدیمی nes یا atari 2600و ... روی این دستگاه بازی کرد یا نه )
1 خيلي بزرگتر ميشه درست مثله dsi xl ميشه
٢اره ولي محدود هستش....كلا دومي رو بيخيال بشي بهتره

داداش مهدی میشه به بازی هایی که خریدی یه نقدکی بزنی من دلم بیشتر قنچ بره؟!:d

من ویتا دارم 3ds ندارم اما گیم پلی لوییجی تو u tube دیدم فقط می تونم بگم فوق العاده بود خیلی با نمک بود دلم 3ds خواست بخرم donky kong ام خیلی باحال بود یاد donky تو dreamcast افتادم
جناب ortegoli این 2 تا بازی چند هست قیمتاشون ؟ :x:d

جناب ortegoli این 2 تا بازی چند هست قیمتاشون ؟ :x:d
توی بازار سنتر هست قیمتش:d
دوستان کسی بازیه lego city undercover رو برای 3ds داره؟! بازیش چطوره قشنگه؟! نمره هاش که چنگی به دل نمیزنه! البته نسخه ی 3ds!
کلا هر کاری توی نسخه wii u می شه انجام داد توی این نسخه هم میشه انجام داد
محیط هاشون هم مشترک هست
گرافیک هم قابل قبول
شاید داستانش یک خورده جالب نباشه و چنگی به دل نزنه
اما در حد 6-7 هست
توی بازار سنتر مهدی گذاشته برای فروش

توی بازار سنتر هست قیمتش:d

کلا هر کاری توی نسخه wii u می شه انجام داد توی این نسخه هم میشه انجام داد
محیط هاشون هم مشترک هست
گرافیک هم قابل قبول
شاید داستانش یک خورده جالب نباشه و چنگی به دل نزنه
اما در حد 6-7 هست
توی بازار سنتر مهدی گذاشته برای فروش
الآن مثلا ً خواستی بگی Wii U داری؟؟؟ :D خخخخخخ
..
یه خورده از Wii U هنگام بازی فیلم بگیر بزار ببینیم...والا دلمون آب شد!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or