Nintendo 3DS

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    3ds
سلام بچه ها یک سوال :
این بازی SHIN MEGAMI TENSI DEVIL SUMMONER SOUL HACKER رو برای 3DS گرفتم رجینش هم 1 هست راحت بازی میکنم ولی بعضی منوهاش هنوز ژاپنیه ! چرا ؟
حتی تو قسمت FUSION که مانستر هارو با هم میکس میکنیم بعضی کلید های مهمش ژاپنیه ! خوب این که رجین 1 هست ! چرا اینطوریه ؟ مشکل از SETTING دستگاه منه ؟

======

راستی بچه ها یک سوال بازی جدید پوکمون میخواد بیاد !
POKEMON X با POKEMON Y چه فرقی داره آخه همزمان و تو دوتا پکیج جدا میان اینطور که نینتندو دایرکت E3 نشون داد × چه فرقی دارن ؟
راستی بچه ها کسی بازی SHIN MIGAMI TESI IV که 12 روز دیگه میاد رو میاره ؟ بیانه میدم ×!

POKEMON X با POKEMON Y چه فرقی داره آخه همزمان و تو دوتا پکیج جدا میان اینطور که نینتندو دایرکت E3 نشون داد × چه فرقی دارن ؟
فکر کنم موجوداتش فرق داره اونطور که روی کاور هر کدوم یک موجود رو زده
راستی بچه ها کسی بازی SHIN MIGAMI TESI IV که 12 روز دیگه میاد رو میاره ؟ بیانه میدم ×!
به مهدی بگو شاید بتونه بیاره
این بازی SHIN MEGAMI TENSI DEVIL SUMMONER SOUL HACKER رو برای 3DS گرفتم رجینش هم 1 هست راحت بازی میکنم ولی بعضی منوهاش هنوز ژاپنیه ! چرا ؟
مشکل عجیبی هست مشکل تنظمیات دستگاهت نیست
Shin Megami Tensei: Devil Summoner: Soul Hackers (3DS) News, Reviews, Trailer & Screenshots
این عکس هایی هست که توی نینتندو لایف بود کلش انگلیسی هست ریجن 1 هم دستشون بوده:d

- - -ویرایش - - -

eee من بیشتر برای بازی های قدیمی میخوام به نظرت برم جا 3ds یه ds بگیرم؟
دیگه الان ds به درد نمی خوره 3ds بگیری بهتره

راستی بچه ها یک سوال بازی جدید پوکمون میخواد بیاد !

دوست عزیز من مثل تمام پوکمون هایی که تا به حال اومده توی این دو تا هم بعضی از پوکمون ها فرق دارند هرچند اکثرشون مشترک هستند و از همه مهم تر پوکمون legendary که شما آخر بازی میگیرید هم تفاوت داره
و یه بخشی از نقشه هم متفاوته معمولا تا به حال اینطوری بوده که تو یکیشون جنگل یا جایی بوده که پوکمون های لول بالاتر بودند و تو اون یکی پکیچ ایتم هایی که داده میشده بیشتر بوده
اصولا از اول هدف کمپانی این بوده که دو تا دوست با هم بازی کنند و همه پوکمون ها رو بگیرند و با هم به اشتراک بگذارند
البته برای گرفتن بعضی پوکمون های خاص یا حتی evolve شدن بعضی پوکمون ها حتما داشتن یک نفر که اون یکی پچ رو داشته باشه لازمه

در هر صورت پیشنهاد میکنم خودتون یکیش رو بخرید یکی دیگه رو هم مجاب کنید اون یکی پک رو بخره با هم بازی کنید اینطوری لذتش دو چندان میشه

- - -ویرایش - - -

راستی این فلش کارته چی شد؟
ملت ازش راضی هستن؟
به درد میخوره؟

دوست عزیز من مثل تمام پوکمون هایی که تا به حال اومده توی این دو تا هم بعضی از پوکمون ها فرق دارند هرچند اکثرشون مشترک هستند و از همه مهم تر پوکمون legendary که شما آخر بازی میگیرید هم تفاوت داره
و یه بخشی از نقشه هم متفاوته معمولا تا به حال اینطوری بوده که تو یکیشون جنگل یا جایی بوده که پوکمون های لول بالاتر بودند و تو اون یکی پکیچ ایتم هایی که داده میشده بیشتر بوده
اصولا از اول هدف کمپانی این بوده که دو تا دوست با هم بازی کنند و همه پوکمون ها رو بگیرند و با هم به اشتراک بگذارند
البته برای گرفتن بعضی پوکمون های خاص یا حتی evolve شدن بعضی پوکمون ها حتما داشتن یک نفر که اون یکی پچ رو داشته باشه لازمه

در هر صورت پیشنهاد میکنم خودتون یکیش رو بخرید یکی دیگه رو هم مجاب کنید اون یکی پک رو بخره با هم بازی کنید اینطوری لذتش دو چندان میشه

- - -ویرایش - - -

راستی این فلش کارته چی شد؟
ملت ازش راضی هستن؟
به درد میخوره؟
بی خیال فلش کارت هنوز نیومده اما خودشون میگن قیمت 80 یورو یا به پول ما 360 تومنه

دوستان من یکی از فامیلامون از خارج اومده یه 3ds داره ولی من با این که رو رم micro sd تو پوشه ای به نام dics دو تا فیلم ریختم ( رم رو وصل کردم به کامپیوتر و دو تا فیلم یکی به فرمت mkv و یکی هم به فرمت mp4 رو ریختم روش و بعد از کامپیوتر دراوردم و زدم به 3ds ) ولی نمیدونم فیلم ها رو از کجا باید اجرا کنم میشه لطفا هر چه سریعتر به من جواب بدید قبل از این که فامیلمون بره لطفا هر کی این پست رو میخونه و جواب رو میدونه هر چه سریعتر به من جواب بده .

ممنون از بچه ها از جواب !
کسی نمیشناسم تو شهرمون 3ds داشته باشه !
خوب کدوم محیط هاش شادتره ؟
راستی بچه ها مشکل اون قسمت ها حل شد باید میرفتم تو سیستم ستینگ تو خود بازی میکردمش USA نه UK !

ممنون از بچه ها از جواب !
کسی نمیشناسم تو شهرمون 3ds داشته باشه !
خوب کدوم محیط هاش شادتره ؟
راستی بچه ها مشکل اون قسمت ها حل شد باید میرفتم تو سیستم ستینگ تو خود بازی میکردمش USA نه UK !
Pokemon رو اومد بهم بگو يدونه بره خودم مي خوام بيارم شايد دو تا بيارم
راستي من y رو مي خوام بخرم...
٩٠ در صد بازي ها يكين فقط محيط و پوكمن ها فرق ميكنن.
تو x محيط ها جنگلي ان و درخت اب مه خورشيد داره:d
ولي y محيطش cyberpunk هستش و شبيه توكيو هستش.لول!
مثلا من pokemon black رو به white ترجيح دادم.....
در ضمن smt رو خواستي بفروشي به من بگو!

موندم چه علاقه ای دارید به Pokemon:|
بازیش عالیه اما این که یک مشت موجود عجیب و غریب و بعضی ها هم نازنازی:dبی افتن به جون هم اون هم با مبارزات نوبتی عجیبه:d
هی 1 سال می خوای تو نوبت باشی که کی می خواد ضربه بزنه طرف برید شطرنج بازی کنید ارزون تر هم هست:d

موندم چه علاقه ای دارید به Pokemon:|
بازیش عالیه اما این که یک مشت موجود عجیب و غریب و بعضی ها هم نازنازی:dبی افتن به جون هم اون هم با مبارزات نوبتی عجیبه:d
هی 1 سال می خوای تو نوبت باشی که کی می خواد ضربه بزنه طرف برید شطرنج بازی کنید ارزون تر هم هست:d

دکتر دکتر! از تو بعید بود دیگه. کل ژانر استراتژی رو زیر سوال بردی با این حرفت که!!!:d

هیچ پوکمونی به قشنگی Pokemon Yellow روی Game Boy نبود..!!
از تابستون 80 تا عید 81 طول کشید تا تموم بشه...!!
بخاطر اینکه از بازی عقب نمونم گیم بوی رو با خودم میبردم مدرسه ... توی راه ، سر کلاس ،...خلاصه همه جا بازی میکردم!!
از من میشنوید اگه کار و زندگی پر مشغله ای دارین سمت این بازی نرید...چون به شدّت اعتیاد آوره!!!
من ورژن Platinum رو 3 روز بازی کردم دیدم دارم درسامو میوفتم...مجبور شدم بازی پاک کنم :d ...!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or