Kevingamer441
کاربر سایت
1 خيلي بزرگتر ميشه درست مثله dsi xl ميشه
٢اره ولي محدود هستش....كلا دومي رو بيخيال بشي بهتره
فکر کنم موجوداتش فرق داره اونطور که روی کاور هر کدوم یک موجود رو زدهPOKEMON X با POKEMON Y چه فرقی داره آخه همزمان و تو دوتا پکیج جدا میان اینطور که نینتندو دایرکت E3 نشون داد × چه فرقی دارن ؟
به مهدی بگو شاید بتونه بیارهراستی بچه ها کسی بازی SHIN MIGAMI TESI IV که 12 روز دیگه میاد رو میاره ؟ بیانه میدم ×!
مشکل عجیبی هست مشکل تنظمیات دستگاهت نیستاین بازی SHIN MEGAMI TENSI DEVIL SUMMONER SOUL HACKER رو برای 3DS گرفتم رجینش هم 1 هست راحت بازی میکنم ولی بعضی منوهاش هنوز ژاپنیه ! چرا ؟
دیگه الان ds به درد نمی خوره 3ds بگیری بهترهeee من بیشتر برای بازی های قدیمی میخوام به نظرت برم جا 3ds یه ds بگیرم؟
راستی بچه ها یک سوال بازی جدید پوکمون میخواد بیاد !
POKEMON X با POKEMON Y چه فرقی داره آخه همزمان و تو دوتا پکیج جدا میان اینطور که نینتندو دایرکت E3 نشون داد × چه فرقی دارن ؟
راستی بچه ها کسی بازی SHIN MIGAMI TESI IV که 12 روز دیگه میاد رو میاره ؟ بیانه میدم ×!
بی خیال فلش کارت هنوز نیومده اما خودشون میگن قیمت 80 یورو یا به پول ما 360 تومنهدوست عزیز من مثل تمام پوکمون هایی که تا به حال اومده توی این دو تا هم بعضی از پوکمون ها فرق دارند هرچند اکثرشون مشترک هستند و از همه مهم تر پوکمون legendary که شما آخر بازی میگیرید هم تفاوت داره
و یه بخشی از نقشه هم متفاوته معمولا تا به حال اینطوری بوده که تو یکیشون جنگل یا جایی بوده که پوکمون های لول بالاتر بودند و تو اون یکی پکیچ ایتم هایی که داده میشده بیشتر بوده
اصولا از اول هدف کمپانی این بوده که دو تا دوست با هم بازی کنند و همه پوکمون ها رو بگیرند و با هم به اشتراک بگذارند
البته برای گرفتن بعضی پوکمون های خاص یا حتی evolve شدن بعضی پوکمون ها حتما داشتن یک نفر که اون یکی پچ رو داشته باشه لازمه
در هر صورت پیشنهاد میکنم خودتون یکیش رو بخرید یکی دیگه رو هم مجاب کنید اون یکی پک رو بخره با هم بازی کنید اینطوری لذتش دو چندان میشه
- - -ویرایش - - -
راستی این فلش کارته چی شد؟
ملت ازش راضی هستن؟
به درد میخوره؟
Pokemon رو اومد بهم بگو يدونه بره خودم مي خوام بيارم شايد دو تا بيارمممنون از بچه ها از جواب !
کسی نمیشناسم تو شهرمون 3ds داشته باشه !
خوب کدوم محیط هاش شادتره ؟
راستی بچه ها مشکل اون قسمت ها حل شد باید میرفتم تو سیستم ستینگ تو خود بازی میکردمش USA نه UK !

موندم چه علاقه ای دارید به Pokemon
بازیش عالیه اما این که یک مشت موجود عجیب و غریب و بعضی ها هم نازنازی:dبی افتن به جون هم اون هم با مبارزات نوبتی عجیبه:d
هی 1 سال می خوای تو نوبت باشی که کی می خواد ضربه بزنه طرف برید شطرنج بازی کنید ارزون تر هم هست:d
باو خوبه گفتم بازی عالی هست:dاما سوالم این جاست چی انقدر توی بازی عالیه دنبالش هستندکتر دکتر! از تو بعید بود دیگه. کل ژانر استراتژی رو زیر سوال بردی با این حرفت که!!!:d

بالاي يك ساعت بازي كن عاشقش ميشي...باو خوبه گفتم بازی عالی هست:dاما سوالم این جاست چی انقدر توی بازی عالیه دنبالش هستن![]()