Nintendo 3DS

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    3ds
اینجا چه سوت و کور مردم بابا!!!!!! یکی یه پستی بده! شده متروکه!

حالا بگذریم! من داشتم دقت می کردم به دست آوردایی رسیدم ببینید صحت داره: راسته که بازی های DS رو 3DS تمام صفحه نیست؟! تنظیمات نداره درستش کنیم؟!

حالا بگذریم! من داشتم دقت می کردم به دست آوردایی رسیدم ببینید صحت داره: راسته که بازی های DS رو 3DS تمام صفحه نیست؟! تنظیمات نداره درستش کنیم؟!
نه چون صفحه ds کوچک هست بازی هم متناسب با صفحش طراحی شده و کاریش نمی شه کرد

عوض اینکه این تاپیک و اون تاپیک هک رو هی بالا بیارید به ترتیب از سرچ کردن تو google-bing (برای سوالاتی که در مورد دستگاه و بازیاش دارید) و GBAtemp.net -> The Free Independent Video Game Community: 3DS, NDS, Wii, GBA, PSP, Hacking, Dingoo, PS3, Xbox 360... (برای آخرین اخبار هک) استفاده کنید.
ضمنا بازیای DS هیچ مشکلی رو 3DS ندارن و هر روز 3-4 ساعت دارم JRPG های مختلف DS رو روی 3DS بازی می کنم.
بعد بازی NES کجا بود؟ کنسول هنوز براش امولاتور نیومده، ولی خیالتون از این بابتم راحت، من پورت Chorono Trigger برای DS که گرافیکش مثل نسخه SNES هست رو بازی کردم هیچ مشکلی ندیدم. بازی های NES هم نباید مشکل داشته باشن. کنترا4 هم خیلی شبیه بازیای NES بود هیچ مشکلی نداشت و کلی رو 3DS بازیش کردم.

آره...به شدّت خلوته....
یه زمانی یادمه فاروم های "بازی کام" و " بازی نما " توش جای عضو شدن نبود...!!
..
هر بازی رو میخوای ببیبینی بیا تو خود سایت نینتندو : Nintendo Official Site - Browse All Nintendo 3DS Games
اگه نبود تو Google دنبال عکساش بگرد!!

- - -ویرایش - - -

بعد بازی NES کجا بود؟
منظور از بازی های NES بازی های Virtual Console هستش.....!!...هیچ مشکلی هم نداره...کاملا ً تمام صفحه اجرا میشن...خیالتون تخت

آره...به شدّت خلوته....
یه زمانی یادمه فاروم های "بازی کام" و " بازی نما " توش جای عضو شدن نبود...!!
..
هر بازی رو میخوای ببیبینی بیا تو خود سایت نینتندو : Nintendo Official Site - Browse All Nintendo 3DS Games
اگه نبود تو Google دنبال عکساش بگرد!!

- - -ویرایش - - -

منظور از بازی های NES بازی های Virtual Console هستش.....!!...هیچ مشکلی هم نداره...کاملا ً تمام صفحه اجرا میشن...خیالتون تخت

دو.ست عزیز توی 3ds lیا 3dsxl امولاتور نیست برای بازی های قدیمی؟بازی های vc هکش کامل هست؟ بعد مشکلی توی 3ds برای بازی های Ds و قدیمی ها نیست ؟ توی اندازه صفحه

دو.ست عزیز توی 3ds lیا 3dsxl امولاتور نیست برای بازی های قدیمی؟بازی های vc هکش کامل هست؟ بعد مشکلی توی 3ds برای بازی های Ds و قدیمی ها نیست ؟ توی اندازه صفحه
اینارو ببین:

1.jpg

DS_backwards_compatibility_586x386.jpg

DS-on-3DS-Yoshis-Island-DS-simulated.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or