Nintendo 3DS

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    3ds
List of Nintendo 3DS games - Wikipedia, the free encyclopedia
بازی غربی هم اصلا کم نداره
حتی DOA، TEkken ؤ SF جز بازی‌های فایتینگ خوبش هستند
73923448843461726776.jpg

راستی بچه ها از کجا بفهمیم چقدر حجم داریم ؟
منظورم اینکه دستگاه چقدر بلوک داره ؟
مموری 2 گیگ روشه ؟
=============================
راستی حجم بازی کسلوانیا 11.653 بلاک هست !

سلام
چند دقیقه پیش یه اتفاق جالب برای من افتاد. داشتم از پله ها میومدم بالا که میشولک (اسم کنسولمه) از جیبم افتاد و تقریباً 3 متر پرت شد پایین. ولی هیچیش نشد. فقط کارتریج و کارت حافظه اش درومدن. ولی سالمه سالمه.

سلام
چند دقیقه پیش یه اتفاق جالب برای من افتاد. داشتم از پله ها میومدم بالا که میشولک (اسم کنسولمه) از جیبم افتاد و تقریباً 3 متر پرت شد پایین. ولی هیچیش نشد. فقط کارتریج و کارت حافظه اش درومدن. ولی سالمه سالمه.
میشولکو از طرف من ببوس:d
ما دنبال کارت اعتبار ای شاپ هستیم کسی جایی میشناسه که دارن بگه

سلام

هـــا...!!!؟؟؟
pesarameza.jpg

دوستان عزیز
یه سوال داشتم جدا از فن و این حرفا به صورت منطقی خدایی 3ds بهتره بگیرم یا ویتا؟

خدايي بايد هر دو رو امتحان كنيد. بهترين بازيهاي هر دو رو خودتون تست كنيد ببينيد كدوم با سلايق شما سازگار تره.
3DS بازيهاش بيشتر JRPG هست و جاپوني پسند :d و بازيهاي خوب براش خيلي مياد{البته تو ايران بازيهش يكم سخت گير مياد}
اما ويتا يكم اوايل ساپورتش از طرف سوني خوب نبود اما الان بهتر شده و بازيهاش بيشتر اكشن و غرب پسند هست.{بازيهاي خوب فعلا زياد نداره اما برعكس رقيب بازيهاش تو ايران بهتر گير مياد}
اميدوارم تونسته باشم بهتون كمكي هر چند ناچيز كرده باشم.

آخرین ویرایش:
دوستان عزیز
من خودم هم 3ds دارم هم ویتا
ویتا بازی درست و حسابیش کم هست البته داره وضعش درست می شه
3ds بازی هاش خوبی داره اما گیر نمیاد

دوستان عزیز

من خودم دو تاشو دارم. به طور دقیق نمیتونی مشخص کنی که کدوم بهتره! به عنوان مثال، 3ds بازیهاش خیلی خیلی بیشتر از ویتا هست:D ولی در کل گرافیک بازی ویتا بیشتره. 3ds بعضی بازیهاش واقعا گرافیکش خوبه. به نظر من با 3ds خیلی مشغول میشی نسبت به ویتا. همینطور که گفتم، در کل نمیتونی بگی کدوم بهتره! بستگی به شخص داره، که از کنسول چی میخواد!

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

سهیل بیخیال، این همه بازی شاخ داره، من Fire Emblem Awakening تازه گرفتم، واقعا بازی شاخیه.!

این بازی که گفتی رو شنیدم استراتژیه و چون کنسول نینتندو هم تا بحال قبلا نداشتم بازی نکردم این سری رو! ولی در اسرع وقت که هک شه می رم سراغش!
:x
SUPER GREAT IDEA
LOVE U MAN

=((
SUPER WORST IDEA
I HATE U MAN

====================================

ممنون داداش سهیل !
و دوستان !
از پشتیبانی برای ریلیز ریمیگ فاینال فانتزی 7 برای 3DS

:|

دقیقا باید یه FF قدیمی رو حداقل براش ریمیک کنن. مثل FF IV که برای DS ریمیک شد و بازی فوق العاده ای بود.
منظورم از JRPG بچه گونه هم این JRPG هایی هستن که متای زیر 90 می گیرن و معلوم نیست چی به چین. فعلا هم JRPG براش کمه. یه دراگون کوئست و فاینال فانتزی براش بیاد تازه می شه گفت JRPG دار شده.
ریمیک شماره 7 رو هم بیخیال شو، فوقش میان همون نسخه PS1 رو براش پورت می کنن:|
متال گیر و اسپلینتر سل و استریت فایت که از قبل روی کنسول های دیگه بود اویل هم بعد از این همه مدت از انحصار در اومده بالاخره نمی شه که همهی ترد پارتی هاش انحصاری باشن

نینتندو مگه پورت کرده کار کوجیما پروداکشن هست
mgs3 هم بیشتر حکم تک دمو داشت اوایل
خب نینتندو می تونست زحمت بکشه Twin Snakes که برای خودش هم هست رو پورت کنه. دهنمون سر این بازی سرویس شد نه می شد رو گیم کیوب بازیش کرد (چون دو دیسکه بود و مموری کارت می خواست) نه رو ویی (که باز مشکل دسته و مموری کارت بود) نه رو PC با امولاتور (که دنگ و فنگ داشت و فریم درست و حسابیم نداشت)
List of Nintendo 3DS games - Wikipedia, the free encyclopedia
بازی غربی هم اصلا کم نداره
حتی DOA، TEkken ؤ SF جز بازی‌های فایتینگ خوبش هستند
73923448843461726776.jpg

مهدی مشکل اینجاست که اون اسپلینتر سلش همون Splinter Cell: Chaos Theory هست که قبلا برای صد تا پلتفرم اومده. البته هک شه حتما بازیش می کنم چون هیچ وقت تمومش نکردم. گرافیکشم قراره خوب باشه چون از انجین UE2.5 بهره می بره.
دوستان عزیز

اگه گرافیک براتون مهمه صد در صد ویتا.
جالبه برای منم گرافیک خیلی مهمه ولی فقط بخاطر JRPG که عاشقش هستم 3DS رو انتخاب کردم.
3DS اولین کنسول نینتندویی هست که خریدم و به نظرم کاملا با کنسول های دیگه متفاوته. بیشتر کژوال هست ولی از بازی های ژاپنیش خصوصا JRPG هایی که براش میان نمی شد بگذرم دیگه...
===
در مورد دوستانی هم که قصد خرید دارن بخرن که هک شه قیمتش معلوم نیست دیگه! هکش هم قریب الوقوع هست!
===
یه سوال: حجم کارتدریج های 3DS برای کل عمر این کنسول همین حداکثر 4 گیگ باقی می مونه یا مثل ویتا ممکنه کارتدریج حجیم تر هم براش بیرون بدن؟

آخرین ویرایش:
اگه بازیهاش مثل ویتا بود که راحت گیر میومد یا میشد دانلودی همه رو بخری لحظه ایی درنگ نمیکردم چون بازیهاش خیلی بهتر از ویتاست یعنی بازیهاش مال کنسول دستیه نه مثل ویتا ( که راه psp رو جلو کرده ) همش بازی های گنده گنده که بازی کردنشون رو کنسول دستی یا سخته یا یه جوریه . همین آنچارتد و گرویتی راش رو من یه کم بازی کردم ول کردم . اصلا نمیشه درست و راحت بازی کرد . یا دوربین یه جوریه یا کنترل بده یا نمیشه مثل آدم تیر اندازی کرد ...
بازی باید مثل همین کسلوینیا و fire emblem و این چیزا باشه . که بازی کردنشون رو کنسول دستی لذت بخش و راحت باشه . همون طوری که DS هم بازیهاش اینطوری بودن . دو بعدی یا Rpg یا بازی های Adventure Text ـیی و اینطوری :دی
از روزی که ویتا گرفتم همش بازی های آرکیدی و دوبعدی و اینا رو بازی کردم که خیلی هم چسبیدن و عالی بودن . 3ds بازیهاش گیر نمیاد باید سگ دو بزنی یه بازیش رو گیر بیاری . الان همین ماریو جدیده گیر نمیاد . گیر میاد ؟ نه :دی

این نظرتو هستم شدیدا:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or