Nintendo 3DS

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    3ds
اطلاعات جدیدی ازDonkey Kong Country Returns 3D منتشر شده است که به شرح زیر است:
بازی کنندگان قادر خواهند بود که در مولتی پلیر به یک دیگر ضربه بزنند و easy mode را تجربه کنند.
مولتی پلیر محلی بازی ابتدا برای نسخه ی WII در دسترس بود و بازی تنها دو قلب را در اختیار بازیکن قرار می داد. اما easy mode برای نسخه ی 3ds قابلیت جدیدی است که به شما در بازی کمک می کند.
در این مد بشکه های موشک صدمه ی بیشتری به ایتم ها وارد می کند و بازیکن قادر خواهد بود تا خود را از سقوط نجات دهد. همچنین استفاده از بشکه های DK در هر لحظه در این مد مجاز می باشد.
اما این تمام قابلیت های این نسخه نخواهد بود.
تمام ویژگی های جدید نسخه ی 3D در این صفحه نوشته شده است.
Donkey Kong Country Returns 3D در 24 MAY به صورت اختصاصی برای 3DS عرضه خواهد شد.
منبع 1
منبع 2
ديگه نينتندو داره ان اين بازيو در مياره!
اول رو سوپرنينتندو به اسم donkey kong country
بعد رو وي donkey kong country returns
حالا هم رو 3ds!
ديگه لذت يه بازي از بين ميره ديگه اخه!البته ارزش پول دادن نداره ولي بازم رو كنسول دستي پلتفرمر خيلي حال ميده!

من از دو چیز شدیدا ناراحتم در مورد 3DS
اول اینکه هر چی بازی 3rd Party انحصاری درست و حسابی داره همه برای پلتفرم های دیگه اومدن نمونه اش متال گیر، استریت فایتر و اسپلینتر سل باز گلی به جمال کسلوانیا که واقعا انحصاریه.
دوم اینکه براش FF و JRPG سنتی درست و حسابی نیومده، منم از JRPG های بچه گونه ای که براش هست خوشم نمیاد و داره کاسه صبرم لبریز می شه. نمی دونم اسکوئر داره چی کار می کنه...اون یه فاینال فانتزی انحصاری موزیکال که براش داد بیرون به درد عمه اش می خورد، پورت نسخه های قدیمی فاینال هم برای من یکی دیگه جذابیتی نداره، امیدوارم حداقل یه FF قدیمی براش ریمیک واقعی بشه.
ضمنا نینتندو باید عوض MGS3 براش MGS: Twin Snakes رو پورت می کرد. هنوزم دیر نیست برای این کار...

اول اینکه هر چی بازی 3rd Party انحصاری درست و حسابی داره همه برای پلتفرم های دیگه اومدن نمونه اش متال گیر، استریت فایتر و اسپلینتر سل باز گلی به جمال کسلوانیا که واقعا انحصاریه.
دوم اینکه براش FF و JRPG سنتی درست و حسابی نیومده، منم از JRPG های بچه گونه ای که براش هست خوشم نمیاد و داره کاسه صبرم لبریز می شه. نمی دونم اسکوئر داره چی کار می کنه...اون یه فاینال فانتزی انحصاری موزیکال که براش داد بیرون به درد عمه اش می خورد، پورت نسخه های قدیمی فاینال هم برای من یکی دیگه جذابیتی نداره، امیدوارم حداقل یه FF قدیمی براش ریمیک واقعی بشه.
ضمنا نینتندو باید عوض MGS3 براش MGS: Twin Snakes رو پورت می کرد. هنوزم دیر نیست برای این کار...
باید کمی صبر کنی این کنسول تازه دو ساله شده و کلی بازی خوب داره
اینها رو گذاشته سال دیگه

سهیل بیخیال، این همه بازی شاخ داره، من Fire Emblem Awakening تازه گرفتم، واقعا بازی شاخیه.!

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

دوم اینکه براش FF و JRPG سنتی درست و حسابی نیومده، امیدوارم حداقل یه FF قدیمی براش ریمیک واقعی بشه

:x
SUPER GREAT IDEA
LOVE U MAN

منم از JRPG های بچه گونه ای که براش هست خوشم نمیاد و داره

=((
SUPER WORST IDEA
I HATE U MAN

====================================

ممنون داداش سهیل !
و دوستان !
از پشتیبانی برای ریلیز ریمیگ فاینال فانتزی 7 برای 3DS

:|

متال گیر و اسپلینتر سل و استریت فایت که از قبل روی کنسول های دیگه بود اویل هم بعد از این همه مدت از انحصار در اومده بالاخره نمی شه که همهی ترد پارتی هاش انحصاری باشن
نینتندو مگه پورت کرده کار کوجیما پروداکشن هست
mgs3 هم بیشتر حکم تک دمو داشت اوایل

نکته بد در مورد این کنسول دستی ها عدم ساپورت استدیو ها غربی ـه
رو 3DS و ویتا فقط جاپنی ها بازی میسازن
غربی ها خیلی خیلی کم بازی میدن البته رو ویتا یکم بیشتر
چی میشه یه GTA جدید برای ویتا و 3DS هم معرفی بشه

اگه بازیهاش مثل ویتا بود که راحت گیر میومد یا میشد دانلودی همه رو بخری لحظه ایی درنگ نمیکردم چون بازیهاش خیلی بهتر از ویتاست یعنی بازیهاش مال کنسول دستیه نه مثل ویتا ( که راه psp رو جلو کرده ) همش بازی های گنده گنده که بازی کردنشون رو کنسول دستی یا سخته یا یه جوریه . همین آنچارتد و گرویتی راش رو من یه کم بازی کردم ول کردم . اصلا نمیشه درست و راحت بازی کرد . یا دوربین یه جوریه یا کنترل بده یا نمیشه مثل آدم تیر اندازی کرد ...
بازی باید مثل همین کسلوینیا و fire emblem و این چیزا باشه . که بازی کردنشون رو کنسول دستی لذت بخش و راحت باشه . همون طوری که DS هم بازیهاش اینطوری بودن . دو بعدی یا Rpg یا بازی های Adventure Text ـیی و اینطوری :دی
از روزی که ویتا گرفتم همش بازی های آرکیدی و دوبعدی و اینا رو بازی کردم که خیلی هم چسبیدن و عالی بودن . 3ds بازیهاش گیر نمیاد باید سگ دو بزنی یه بازیش رو گیر بیاری . الان همین ماریو جدیده گیر نمیاد . گیر میاد ؟ نه :دی

نکته بد در مورد این کنسول دستی ها عدم ساپورت استدیو ها غربی ـه
رو 3DS و ویتا فقط جاپنی ها بازی میسازن
غربی ها خیلی خیلی کم بازی میدن البته رو ویتا یکم بیشتر
چی میشه یه GTA جدید برای ویتا و 3DS هم معرفی بشه
گفتی gta
خیلی وقت پیش یک خبری خوندم که راک استار داره روی یک بازی 3d برای 3ds کار می کنه حالا نمی دونم شایعه بود یا واقعیت:d

---------- نوشته در 01:41 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:39 PM ارسال شده بود ----------

بیاری . الان همین ماریو جدیده گیر نمیاد . گیر میاد ؟ نه :biggrin1:
کدوم ماریو جدید ماریو براس رو می گی اون که فراون هست:d
بازی هاش هم خداروشکر مشکلش داره حل می شه روی ای شاپ بازی درست براش زیاد هست
کارتش هم dc داره

خیلی وقت پیش یک خبری خوندم که راک استار داره روی یک بازی 3d برای 3ds کار می کنه حالا نمی دونم شایعه بود یا واقعیت:d
باز خوبه یه لگو سیتی داره 3DS البته ویتا هم تو استور سه تا GTA داره !:دی

نه دیگه بیخودی جو نده :دی خدا وکیلی بین همه کنسول هایی که تو بازار هست 3ds چیزاش کمتر گیر میاد . الان من شهرستان هستم از کجا گیر بیارم . سخت گیر میاد ملت الان حوصله ندارن میخوان راحت بشینن بازی کنن . اگه رو شاپش همه چیز بیاد اونطوری خیلی خوبه .

نه دیگه بیخودی جو نده :دی خدا وکیلی بین همه کنسول هایی که تو بازار هست 3ds چیزاش کمتر گیر میاد . الان من شهرستان هستم از کجا گیر بیارم . سخت گیر میاد ملت الان حوصله ندارن میخوان راحت بشینن بازی کنن . اگه رو شاپش همه چیز بیاد اونطوری خیلی خوبه .
برای ویتا گیر نمیاد درست حسابی چه برسه به 3DS :دی
خدا میدونه برای خریدن پرسونا چه زجری کشیدم !:دی
معلوم نیست کجا ها میران بازی مازی ...

باو به خدا گفتم فقط بازی هاش راحت گیر میاد البته روی ای شاپ:d
نینتندو که بازی هاش رو داره روی ای شاپ می ده
الان بازی هاش روی ای شاپ خوبه

---------- نوشته در 01:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:50 PM ارسال شده بود ----------

باز خوبه یه لگو سیتی داره 3DS البته ویتا هم تو استور سه تا GTA داره !:دی
لگو سیتی متاسفانه پلیسی هست:dgta بحثش جداست

باو به خدا گفتم فقط بازی هاش راحت گیر میاد البته روی ای شاپ:d
نینتندو که بازی هاش رو داره روی ای شاپ می ده
الان بازی هاش روی ای شاپ خوبه

---------- نوشته در 01:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:50 PM ارسال شده بود ----------

لگو سیتی متاسفانه پلیسی هست:dgta بحثش جداست

مثلا داداش !
الان کسلوانیا رو با چند تا کارت میشه خرید ؟
قیمت هر کارت ؟
حجم بازی ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or