Nintendo 3DS

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    3ds
نه هک شدنش تایید شده اینا منتظر بودن تا اپدیت جدید بیاد ببینن روی اون پچ میشه یا نه که بدبختی پچ هم شد
به نظرم این آسیب پذیری رو سریع منتشر کنن بهتره چون هکرهای دیگه هم روش کار میکنن یک دفعه دیدی زدن هک اساسی کردن

نه هک شدنش تایید شده اینا منتظر بودن تا اپدیت جدید بیاد ببینن روی اون پچ میشه یا نه که بدبختی پچ هم شد
به نظرم این آسیب پذیری رو سریع منتشر کنن بهتره چون هکرهای دیگه هم روش کار میکنن یک دفعه دیدی زدن هک اساسی کردن

خب همین هک رو بدن بیرون بازیای قدیمی رو بازی کنیم، بازیای جدید رو هم می تونن یجوری برامون فیکس کنن.
اگه تیم هکری که گفتید ایمیل یا فروم دارن بگید با بچه ها یه اکیپ تشکیل بدیم بهشون فشار بیاریم زودتر هک رو بدن بیرون.

این ها ما رو مسخره کردن همین که اپدیت میاد یادشون میاد بگن اپدیت نکنید

دكتر اينقدر حرص و جوش نخور براي پوست صورتت خوب نيست:d

آخه چه عجله اي داشتي رفتي آپديت كردي؟! وقتي نه دموي درست و حسابي بود نه چيزي به دستگاه اضافه ميشد!!

اين دوستان هم تا بخوان اين هك رو بدن بيرون بايد ما رو زجر كش كنن!:-s

ما كه ٢ ساله منتظريم هكككككك! بشه ولي خبري نميشه. كنسول من افتاده ته كمد نه بازي ميكنم نه كسي ميخره :d
بازيش درست و حسابي گير نمياد. كاش يه سايتي بود فروش انلاين بازي داشت. من چند تا بازي ميخوام به هر قيمتي ميخرم

Sent from my iPad using Tapatalk

دكتر اينقدر حرص و جوش نخور براي پوست صورتت خوب نيست:d

آخه چه عجله اي داشتي رفتي آپديت كردي؟! وقتي نه دموي درست و حسابي بود نه چيزي به دستگاه اضافه ميشد!!

اين دوستان هم تا بخوان اين هك رو بدن بيرون بايد ما رو زجر كش كنن!:-s
من رفتم اپدیت کردم چون امیدم به هکش صفر هست

اینا اگر هک کردن همین رو بدن میشه کلی بازی روش انجام داد !!
احتمالا اینا تو فکر اینن که پول در بیارن و تو کارتیج هک رو بدن

پس لعنت خدا بهشون. اینطور که تو می گی قضیه مثل تروبلو PS3 ست و می خوان نهایتا اینطوریش کنن. باید منتظر یه هکر جوونمرد و قدر مثل جئو هاتز باشیم بیاد مفتی کار رو یه سره کنه.

پس لعنت خدا بهشون. اینطور که تو می گی قضیه مثل تروبلو PS3 ست و می خوان نهایتا اینطوریش کنن. باید منتظر یه هکر جوونمرد و قدر مثل جئو هاتز باشیم بیاد مفتی کار رو یه سره کنه.
کسی دیگه کاری مفتی نمیکنه که !
و هیچکس هم جرات ـش رو نداره دهن جو هتز رو سرویس کرد سونی :d
ولی دیگه هک ـش میاد چون نمیتونن بیشتر از این جلوش رو بگیرن

درود
دوستان بزارید یه قضیه ای رو روشن کنم.دستگاه 3ds هک شده به صورت کامل و هیچ مشکلی با فرمور نداره.اما مشکل بزرگ قضیه دامپ کردن بازها هست که هیچ هکری تا حالا نتونسته اون رو انجام بده.یا اگه انجام داده باشه اون رو منتشر نکرده.تا چند ماه دیگه هم باید صبر کرد.

درود
دوستان بزارید یه قضیه ای رو روشن کنم.دستگاه 3ds هک شده به صورت کامل و هیچ مشکلی با فرمور نداره.اما مشکل بزرگ قضیه دامپ کردن بازها هست که هیچ هکری تا حالا نتونسته اون رو انجام بده.یا اگه انجام داده باشه اون رو منتشر نکرده.تا چند ماه دیگه هم باید صبر کرد.

داداش اتفاقا دامب بازيها دو سال كه تو نت ريخته!! مهم فقط خود هك كنسوله كه فعلا از ريليزش خبري نيست!

آخرش نفهمیدیم مشکل هک دستگاه ست یا دامپ کردن بازیا! یکی لینک یه مرجع هک 3DS رو بده خودمون بریم بفهمیم!
در هر صورت به نظرم نه هک نشدن این دستگاه با عقل جور درمیاد و نه دامپ نشدن بازیاش. چون در مورد هک شدنش که وقتی هنوز بار کامیون بود بازیای DS روش هک شد، در مورد دامپ بازیاشم فوقش یه فایل فیکس بخواد که اینم چیزی نیست.

درود

داداش بازی هاشو من دارم حدود 100 و خورده ای میشه البته این جدیدا رو ندارم
ببینید هک اصلا پولی نیست و چند بار هم تاکید شده و گفته شده که هک بر روی SD میاد دلیلش هم اینه که بازی ها سرعت بهتری پیدا میکنن
فکر کنم نتونستن کارتریج براش درست کنن دارن بهون میارن
البته قبلا گفتن که هک رو فقط برای برداشتن ریجن لاک استفاده کردن ( شما که راست میگید;))

دوستان سایت R4 نسخه جدید Firmware برای Dual Core رو گذاشته و نوشته روی ورژن 11-5.0.0 کار میکنه. راست میگه؟ آپدیت کنم؟

بله درسته فقط از ورژن R4 خودتون مطمئن بشید که اشتباها برای مدل دیگه رو نزنید
اگر میتونید صبر کنید چون هک تو ورژن جدید پچ شده دست نگه دارید شاید هک یک دفعه دیدی ریلیز شد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or