Nintendo 3DS

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    3ds
ازکجا باید نینتندو پوینت یا کارت برای خرید از eshop بخرم؟؟
Dc فکر کنم داشت کوین هم شاید بتونه برات جور کنه

---------- نوشته در 10:41 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:40 PM ارسال شده بود ----------

دوستان رنج قیمت بازی های دست دوم تری دی اس چنده ؟
بین 80 تا 100 اگر اشتباه نکنم

---------- نوشته در 10:43 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:41 PM ارسال شده بود ----------

سیستم سه بعدیش چقدر وسیعه؟
یعنی چی چقدر وسیع هست
بیشتر عمقی هست اما بعضی وقت ها اشیا هم می زنه از صفحه بیرون برای صفحه ی خودش خوبه

Dc فکر کنم داشت کوین هم شاید بتونه برات جور کنه

---------- نوشته در 10:41 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:40 PM ارسال شده بود ----------

بین 80 تا 100 اگر اشتباه نکنم

---------- نوشته در 10:43 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:41 PM ارسال شده بود ----------

یعنی چی چقدر وسیع هست
بیشتر عمقی هست اما بعضی وقت ها اشیا هم می زنه از صفحه بیرون برای صفحه ی خودش خوبه

بنیامین دمو fire emblem رو گرفتم اون برگ هاش خیلی از صفحه میزد بیرون البته روی Xl میگما :d
نشون داد پتانسیل خوبی توی 3بعدی داره
همچنین ناروتو 3بعدیش خیلی خوب و اصلا چشم رو اذیت نمیکرد
کم کم داره بازی ها بهینه میشه براش

بنیامین دمو fire emblem رو گرفتم اون برگ هاش خیلی از صفحه میزد بیرون البته روی Xl میگما :d
نشون داد پتانسیل خوبی توی 3بعدی داره
همچنین ناروتو 3بعدیش خیلی خوب و اصلا چشم رو اذیت نمیکرد
کم کم داره بازی ها بهینه میشه براش
گیر دادی به این که 3d روی xl فرق داره:dحالا شاید بهینه شده باشه روی xl اما دیگه اینطوری نیست که توی 3ds معمولی نزنه بیرون:d

L یا R رو بزنید بعدش با QR روش بگیرید;)
QRCodes_Demo_CastlevaniaLoSMoF_qr_code_image.png

دموی کسلولینا هم اومد
دمو از لحاظ گرافیکی بسیار فوق العاده هستش انیمشن ها هم عالی هست 3d بازی هم عمقی هست سرعت گیم پلی بسیار بالا هستش و از سختی خوبی هم برخوردار هست بخش پلتفرمینگ بازی عالی طراحی شده و شبیه نسخه ی اخر gow هست فعلا تا همین جا رفتم با R هم می تونید با زنجیر دشمنا ها رو بگیرید و با یک ضربه خوردشون کنید و دو بار B زدن هم برای دو بار پرش هست دکمه ی A هم باعث می شه زنجیرش رو روی هوا بچرخونه و با Y هم زنجیرش رو می کوبه زمین بوم رنگ هم داخل دمو هست

آخرین ویرایش:
الان دیگه کپی استفاده کردن به نظرم به صرف نیست. الان تا هک بشه باید ار فور بخری . رم بگیری .یا یه وسیله مشابه ار فور .بعد هی بسوزه یکی دیگه بخری!
یا سی دی کپی بخری 6 تومن تا 8 تومن یک قرون هم ارزش نداره.اما اصل رو 80 یا 100بخری با قاب و دفترچه هر وقت هم بفروشی ضررش خیلی کمتره.فکرشو کن؟
یه زمانی کپی می ارزید که سی دی 2 تومن بود 70 تومن اصلش .

الان دیگه کپی استفاده کردن به نظرم به صرف نیست. الان تا هک بشه باید ار فور بخری . رم بگیری .یا یه وسیله مشابه ار فور .بعد هی بسوزه یکی دیگه بخری!
یا سی دی کپی بخری 6 تومن تا 8 تومن یک قرون هم ارزش نداره.اما اصل رو 80 یا 100بخری با قاب و دفترچه هر وقت هم بفروشی ضررش خیلی کمتره.فکرشو کن؟
یه زمانی کپی می ارزید که سی دی 2 تومن بود 70 تومن اصلش .
نه داداش اصلا تو 3DS این خبرا نیست
طبق آخرین خبری که من دارم این هک جدید رو روی SD پیاده کردن و گفتن به هیچ عنوان از کارتریج استفاده نمی کنیم
احتمالا فناوریشو ندارن اما به هر حال روی SD عرضه میشه

نه داداش اصلا تو 3DS این خبرا نیست
طبق آخرین خبری که من دارم این هک جدید رو روی SD پیاده کردن و گفتن به هیچ عنوان از کارتریج استفاده نمی کنیم
احتمالا فناوریشو ندارن اما به هر حال روی SD عرضه میشه
ایشالا که بتونن :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or