برای خود ای شاپ که بعضی از ویدو های مجانی هست می شه دانلودشون کردچجوری میشه واسه 3DS ویدئو دانلود کرد؟
Dc فکر کنم داشت کوین هم شاید بتونه برات جور کنهازکجا باید نینتندو پوینت یا کارت برای خرید از eshop بخرم؟؟
بین 80 تا 100 اگر اشتباه نکنمدوستان رنج قیمت بازی های دست دوم تری دی اس چنده ؟
یعنی چی چقدر وسیع هستسیستم سه بعدیش چقدر وسیعه؟
Dc فکر کنم داشت کوین هم شاید بتونه برات جور کنه
---------- نوشته در 10:41 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:40 PM ارسال شده بود ----------
بین 80 تا 100 اگر اشتباه نکنم
---------- نوشته در 10:43 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:41 PM ارسال شده بود ----------
یعنی چی چقدر وسیع هست
بیشتر عمقی هست اما بعضی وقت ها اشیا هم می زنه از صفحه بیرون برای صفحه ی خودش خوبه
گیر دادی به این که 3d روی xl فرق داره:dحالا شاید بهینه شده باشه روی xl اما دیگه اینطوری نیست که توی 3ds معمولی نزنه بیرون:dبنیامین دمو fire emblem رو گرفتم اون برگ هاش خیلی از صفحه میزد بیرون البته روی Xl میگما :d
نشون داد پتانسیل خوبی توی 3بعدی داره
همچنین ناروتو 3بعدیش خیلی خوب و اصلا چشم رو اذیت نمیکرد
کم کم داره بازی ها بهینه میشه براش
نه داداش اصلا تو 3DS این خبرا نیستالان دیگه کپی استفاده کردن به نظرم به صرف نیست. الان تا هک بشه باید ار فور بخری . رم بگیری .یا یه وسیله مشابه ار فور .بعد هی بسوزه یکی دیگه بخری!
یا سی دی کپی بخری 6 تومن تا 8 تومن یک قرون هم ارزش نداره.اما اصل رو 80 یا 100بخری با قاب و دفترچه هر وقت هم بفروشی ضررش خیلی کمتره.فکرشو کن؟
یه زمانی کپی می ارزید که سی دی 2 تومن بود 70 تومن اصلش .
ایشالا که بتونننه داداش اصلا تو 3DS این خبرا نیست
طبق آخرین خبری که من دارم این هک جدید رو روی SD پیاده کردن و گفتن به هیچ عنوان از کارتریج استفاده نمی کنیم
احتمالا فناوریشو ندارن اما به هر حال روی SD عرضه میشه